- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Hayırlı olsun canım.Her doğum farklıdır derler.Bebişin en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkar da emzirirsin inşallah.Kızlar ben de doğum yaptım, oğlumun doğumundan daha zordu. Ama malesef bebeğimin solunum sıkıntısı varmış, sadece doğduğunda gösterip yoğun bakıma aldılar, ağrılarımin yaninda moralim bozuk.iyiye gidiyomus ama emziremedim.
Kızlar ben de doğum yaptım, oğlumun doğumundan daha zordu. Ama malesef bebeğimin solunum sıkıntısı varmış, sadece doğduğunda gösterip yoğun bakıma aldılar, ağrılarımin yaninda moralim bozuk.iyiye gidiyomus ama emziremedim.
Kızım 2900 gr olmuş on dakika nst de beş yerde 40 80 arası sancı çıktı şimdi serum sonrası tekrar nst istedi serumu bekliyorum çatı muayenesi oldum kordon dolanmış bir tur boynuna
Dünyaya gelen bebeklerin sadece %5 ı tam 40 haftada doğuyor yani 39 erken değil 41 de geç değil sadece biz anneler biraz sabırsızız belirsizlik olunca biran önce olsun gözumüzün önünde olsun istiyoruz ama en doğru zamanı Rabbim biliyordur sende içini ferah tut tevekkül etmek kadar rahatlatıcı birşey yokMaşaAllah kızlar hepiniz sağ salim bebişlerinizi kucağınıza aldınız..Rabbim mutluluklarınızı daim etsin.. bizde hala tık yok ne sancı ne ağrı, artık strese girdim.. hamilelik takvimim son 2 gün yazıyor ama benim sıpa gününden geç doğacak galiba.. zaten iri bebekti artık 4-5kg doğar...kızlar bizim içinde dua edin.. ana-kız sağ salim kavuşalım..
Bir tur dolanırsa kendi çözebiliyormuş.Hayırlısı canım.Şimdi de doğursan miadını doldurmuş artık.Kızım 2900 gr olmuş on dakika nst de beş yerde 40 80 arası sancı çıktı şimdi serum sonrası tekrar nst istedi serumu bekliyorum çatı muayenesi oldum kordon dolanmış bir tur boynuna
Evt doğuran çok kişi oldu,başka bir evreye geçtiler,biz de gün sayıyoruz.12 günüm kaldı.Selam kızlar yeni doğum yapmış annişler hayırlı olsun evlatlarınız sızın adınıza cok sevındım. Bebegı rahatsızlananlara da Rabbım acılmsıfalar versın ıns bı once kucagınıza almayı nasıp etsın.
Bız de hala beklemedeyız. Yarın kontrol var. Bebegım bugun cok hareketlı maşallah sabahtan berı max 10-15 dk ara verip tekrar hareket edıyo :) ya cok mutlu yerınde yanda cıkıs yolu arıyo ama bence yakında gelcek gıbı degıl. Keske gelse cok ozledım artık her gece ruyamda ya emzırıyorum ya doguruyorum. Cok merak edıyorum bebegımı nası olcak nası bı dogum yasıycam bebegımın yuzunu gozunı herseyını cok merak edıyorum. Zaman sankı ben kovaladıkca daha cok uzuyo gıbı gelıyo bana. Bu son gunler gercekten gecmek bılmıyomus
Ben daha gunumu bıle bılmıyorumEvt doğuran çok kişi oldu,başka bir evreye geçtiler,biz de gün sayıyoruz.12 günüm kaldı.
Hayirlisiyla kucagina al canim Allah yardimcin olsunArkadaşlar Allah nasip ederse yarın doğumumuz olacak. Bugün son kontrolü olduk, 2770 gr çıktı bebeğim. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir. Çok stresli endişeliyim keyifsizim nedense.. toparlayamıyorum kendimi hormonlardan herhalde.. dualarınıza talibim. Sabah 7de hastanede olacağız
videolara baktım canım ondan alıcam dayanmıyor burna dediğin gibi boşluk var arada inş. gelirde süt ihtiyaç kalmaz tesekür etim çokBiz çok memnunuz aventten, parmağını arkadan sokup destekliyor öyle güzel emiyor ki gören şaşırıyor, şimdikiler bilmiş vallahi, buruna falan da dayanmıyor yani beni rahatsız etmedi, mama bence alma yanına, zaten hastanelerde oluyor ihtiyaç anında verirler ama ihtiyaç olmayacağına odakla kendini
Onu da netlestirmedik ama anestezi tahlilerini verdim sabah sonuçlarla gorusucez bebek hareketlerini nstde beğenmedi ikinci nst biraz daha hareketlenmis ama bu defa düzenli 40 80 arası sancı çıktı şimdi eve git sabah görüşelim dediSerum dusurcektir canim bizde 34 de yasadik umarim kordondan da kurtulur normal mi bekliyordun
Hayırlı evlat olsun inşallah darısı başımıza :)ben de anne olduum:)
oncesi biraz sıkıntılı olsa da, ameliyat ve sonrasi kolay ve guzeldi. Hemen emmeye de basladi sukur, sutum az az geliyor galiba emin degilim. Temmuz anneleeine dua ettim:) ayrintilari bir ara yazarim insallah
Aksine canım bu defa düzenli 40 80 arası sancı çıktı öncekinde bebek hareketlerini beğenmemiş şimdi biraz daha aktif dedi anestezi tahlillerini verdik şimdi eve git sabah tekrar görüşelim dediSerum düşürür canım sancını. Kordonla ilgili de sorun çıkmaz inşallah canım
Artık şükür aksilik olmadıkça gelsin yavrum iyi olsun da boynundaki kordonda bişey ölçtü ama neydi bilmiyorumBir tur dolanırsa kendi çözebiliyormuş.Hayırlısı canım.Şimdi de doğursan miadını doldurmuş artık.
Gözünaydın canım :)ben de anne olduum:)
oncesi biraz sıkıntılı olsa da, ameliyat ve sonrasi kolay ve guzeldi. Hemen emmeye de basladi sukur, sutum az az geliyor galiba emin degilim. Temmuz anneleeine dua ettim:) ayrintilari bir ara yazarim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?