2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım.Her doğum farklıdır derler.Bebişin en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkar da emzirirsin inşallah.

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebeğin. Moralini bozma düzelecek bebeğin inan buna. Çok geçmiş olsun..

Kızım 2900 gr olmuş on dakika nst de beş yerde 40 80 arası sancı çıktı şimdi serum sonrası tekrar nst istedi serumu bekliyorum çatı muayenesi oldum kordon dolanmış bir tur boynuna

Serum düşürür canım sancını. Kordonla ilgili de sorun çıkmaz inşallah canım

Dünyaya gelen bebeklerin sadece %5 ı tam 40 haftada doğuyor yani 39 erken değil 41 de geç değil sadece biz anneler biraz sabırsızız belirsizlik olunca biran önce olsun gözumüzün önünde olsun istiyoruz ama en doğru zamanı Rabbim biliyordur sende içini ferah tut tevekkül etmek kadar rahatlatıcı birşey yok

Selam kızlar yeni doğum yapmış annişler hayırlı olsun evlatlarınız sızın adınıza cok sevındım. Bebegı rahatsızlananlara da Rabbım acılmsıfalar versın ıns bı once kucagınıza almayı nasıp etsın.

Bız de hala beklemedeyız. Yarın kontrol var. Bebegım bugun cok hareketlı maşallah sabahtan berı max 10-15 dk ara verip tekrar hareket edıyo :) ya cok mutlu yerınde yanda cıkıs yolu arıyo ama bence yakında gelcek gıbı degıl. Keske gelse cok ozledım artık her gece ruyamda ya emzırıyorum ya doguruyorum. Cok merak edıyorum bebegımı nası olcak nası bı dogum yasıycam bebegımın yuzunu gozunı herseyını cok merak edıyorum. Zaman sankı ben kovaladıkca daha cok uzuyo gıbı gelıyo bana. Bu son gunler gercekten gecmek bılmıyomus

Kızım 2900 gr olmuş on dakika nst de beş yerde 40 80 arası sancı çıktı şimdi serum sonrası tekrar nst istedi serumu bekliyorum çatı muayenesi oldum kordon dolanmış bir tur boynuna
Bir tur dolanırsa kendi çözebiliyormuş.Hayırlısı canım.Şimdi de doğursan miadını doldurmuş artık.

Evt doğuran çok kişi oldu,başka bir evreye geçtiler,biz de gün sayıyoruz.12 günüm kaldı.

Arkadaşlar Allah nasip ederse yarın doğumumuz olacak. Bugün son kontrolü olduk, 2770 gr çıktı bebeğim. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir. Çok stresli endişeliyim keyifsizim nedense.. toparlayamıyorum kendimi hormonlardan herhalde.. dualarınıza talibim. Sabah 7de hastanede olacağız

Hayirlisiyla kucagina al canim Allah yardimcin olsun

videolara baktım canım ondan alıcam dayanmıyor burna dediğin gibi boşluk var arada inş. gelirde süt ihtiyaç kalmaz tesekür etim çok

Sea41 canım gözünaydın bi çok bebekte duyuyorum solunum sıkıntısı hepsi de düzeldi onunda düzelicek merak etme sağlıkla evinize dönceksiniz inşşalh

Serum dusurcektir canim bizde 34 de yasadik umarim kordondan da kurtulur normal mi bekliyordun
Onu da netlestirmedik ama anestezi tahlilerini verdim sabah sonuçlarla gorusucez bebek hareketlerini nstde beğenmedi ikinci nst biraz daha hareketlenmis ama bu defa düzenli 40 80 arası sancı çıktı şimdi eve git sabah görüşelim dedi

ben de anne olduum:)
oncesi biraz sıkıntılı olsa da, ameliyat ve sonrasi kolay ve guzeldi. Hemen emmeye de basladi sukur, sutum az az geliyor galiba emin degilim. Temmuz anneleeine dua ettim:) ayrintilari bir ara yazarim insallah
Hayırlı evlat olsun inşallah darısı başımıza :)

Serum düşürür canım sancını. Kordonla ilgili de sorun çıkmaz inşallah canım
Aksine canım bu defa düzenli 40 80 arası sancı çıktı öncekinde bebek hareketlerini beğenmemiş şimdi biraz daha aktif dedi anestezi tahlillerini verdik şimdi eve git sabah tekrar görüşelim dedi
Bir tur dolanırsa kendi çözebiliyormuş.Hayırlısı canım.Şimdi de doğursan miadını doldurmuş artık.
Artık şükür aksilik olmadıkça gelsin yavrum iyi olsun da boynundaki kordonda bişey ölçtü ama neydi bilmiyorum

ben de anne olduum:)
oncesi biraz sıkıntılı olsa da, ameliyat ve sonrasi kolay ve guzeldi. Hemen emmeye de basladi sukur, sutum az az geliyor galiba emin degilim. Temmuz anneleeine dua ettim:) ayrintilari bir ara yazarim insallah
Gözünaydın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…