Sıkma canını canim benim de yarın doğum olacak.2880 h inşallah sağlıklı olsunlar.gecmiste yaşadıkların geride kaldi.insallah bu bebeğine temiz guzel bir sayfa açacaksın.Arkadaşlar Allah nasip ederse yarın doğumumuz olacak. Bugün son kontrolü olduk, 2770 gr çıktı bebeğim. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir. Çok stresli endişeliyim keyifsizim nedense.. toparlayamıyorum kendimi hormonlardan herhalde.. dualarınıza talibim. Sabah 7de hastanede olacağız
Canim cabucçabucak iyileşip hemen yanına gelsin inşallah.saglikli mutlu uzun ömrü olsun.Kızlar ben de doğum yaptım, oğlumun doğumundan daha zordu. Ama malesef bebeğimin solunum sıkıntısı varmış, sadece doğduğunda gösterip yoğun bakıma aldılar, ağrılarımin yaninda moralim bozuk.iyiye gidiyomus ama emziremedim.
Gözünaydın canim.sagliklar ve bol sütlesütlerin olsunben de anne olduum:)
oncesi biraz sıkıntılı olsa da, ameliyat ve sonrasi kolay ve guzeldi. Hemen emmeye de basladi sukur, sutum az az geliyor galiba emin degilim. Temmuz anneleeine dua ettim:) ayrintilari bir ara yazarim insallah
Maalesef demek yok moral bozmak yok Rabbim dermansız dert vermesin hamdolsun bebeğin doğdu ve iyiye gidiyor yakın zamanda yanında olacak inşallah bebeğin için sen iyi ol ki oda biran önce seni şapur şupur emebilsinKızlar ben de doğum yaptım, oğlumun doğumundan daha zordu. Ama malesef bebeğimin solunum sıkıntısı varmış, sadece doğduğunda gösterip yoğun bakıma aldılar, ağrılarımin yaninda moralim bozuk.iyiye gidiyomus ama emziremedim.
Selam kızlar yeni doğum yapmış annişler hayırlı olsun evlatlarınız sızın adınıza cok sevındım. Bebegı rahatsızlananlara da Rabbım acılmsıfalar versın ıns bı once kucagınıza almayı nasıp etsın.
Bız de hala beklemedeyız. Yarın kontrol var. Bebegım bugun cok hareketlı maşallah sabahtan berı max 10-15 dk ara verip tekrar hareket edıyo :) ya cok mutlu yerınde yanda cıkıs yolu arıyo ama bence yakında gelcek gıbı degıl. Keske gelse cok ozledım artık her gece ruyamda ya emzırıyorum ya doguruyorum. Cok merak edıyorum bebegımı nası olcak nası bı dogum yasıycam bebegımın yuzunu gozunı herseyını cok merak edıyorum. Zaman sankı ben kovaladıkca daha cok uzuyo gıbı gelıyo bana. Bu son gunler gercekten gecmek bılmıyomus
Şu karın sertleşmesi beni benden alıyor artık ..
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnmArkadaşlar Allah nasip ederse yarın doğumumuz olacak. Bugün son kontrolü olduk, 2770 gr çıktı bebeğim. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir. Çok stresli endişeliyim keyifsizim nedense.. toparlayamıyorum kendimi hormonlardan herhalde.. dualarınıza talibim. Sabah 7de hastanede olacağız
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin maşallah sizeben de anne olduum:)
oncesi biraz sıkıntılı olsa da, ameliyat ve sonrasi kolay ve guzeldi. Hemen emmeye de basladi sukur, sutum az az geliyor galiba emin degilim. Temmuz anneleeine dua ettim:) ayrintilari bir ara yazarim insallah
Gözün aydın canım Rabbim tüm sıkıntılarınıza şifa olsun daha çok yenisiniz bebiş daha dünyaya geldiğinin bile farkında değil düzelecektir herşey sen stres yapma ki sütün bol olsunDoğum yaptım kızlar benim bu ameliyatım kötü geçti.. şimdi ikimiZde iyiyiz ama kızım uyuyor uyandıramıyoruz emmiyor göğüs ucum yok .. aynı şeyleri tekrar yaşıyorum
Benimde gunum yaklaştı cnm
Senin kasılmaların ne sıklıkla oluyor? Akıntın var mı? Bel agrın var mı, altta baskı hissedyrmsn?
Cok soru sordum ama tum bunlar bende var ama bebiş yokinş tam gununde gelir kuzum
Canım kasılma nası oluyo hala cozebılmıs degılım. Arada bi bebek hareket ederken karnımın onunde toplanıyo gıbı oluyo ve karnım sertlesıyo. Dun sık sık oldu mesela ama bu sefer hareket etmıyoken de oldu. Agrı olarak sadece belım agrıyo arada kasık agrısı da okuyo reglı olcakmısım gibi. Altta baskı var evet. Akıntım da cok var gunde kac kere ped degısıyorum. Rengi acık oluyodu bu aralar koyulastı Sanki. Artık her an gelebılır ben hazırım :)
Bende hazirim ama gelesi yok bebişin :/
Gözünaydın canim.saglikli mutlu guzel bir hayatı olsun.Doğum yaptım kızlar benim bu ameliyatım kötü geçti.. şimdi ikimiZde iyiyiz ama kızım uyuyor uyandıramıyoruz emmiyor göğüs ucum yok .. aynı şeyleri tekrar yaşıyorum
Aynen oyle canim. Dün hastanede eşim çok gerildi drla bile zitlasti. Resmen cuma suni verin dedi dra o da kizdi suni ile dogum garantisi yok diye.. esimde bana laf soyledi bende kizdim ben mi dogurmuyorum diyeİnatçı cıktı bızım kızlar korkarım 41-42 ye kadar beklıycekler :) esım de hadı dogur artık dıyıp duruyo sankı ben zorla tutuyorum ıcımde. Herkesten cok ben ıstıyorum dogsun artık ıcınde fıl yavrusu varmıs sankı oyle agırlık var bacaklarımda yurumek kalkmak oturmak bıle sıkıntı
Gözün aydın kuzum:) minik yavrunla mutlu ol hep..darısı başımıza:)ben de anne olduum:)
İnşallah tez vakitte toparlanır yavrun.. gözün aydın olsun güzel anne :) normal mi sezeryan miydi takvimimiz aynı ondan sordum bir de zor geçti demişsinKızlar ben de doğum yaptım, oğlumun doğumundan daha zordu. Ama malesef bebeğimin solunum sıkıntısı varmış, sadece doğduğunda gösterip yoğun bakıma aldılar, ağrılarımin yaninda moralim bozuk.iyiye gidiyomus ama emziremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?