Sezeryandi canim 2. Bebegiydi arkadasimizinİnşallah tez vakitte toparlanır yavrun.. gözün aydın olsun güzel anne :) normal mi sezeryan miydi takvimimiz aynı ondan sordum bir de zor geçti demişsin
Gozun aydin canim. Saglikla dogmus ya gerisi kolay cogu bebekte solunum sikıntısı oluyor sende moralini yuksek tut gebelik boyunca yeterince uzuldun zaten. Artik mutlu olma vakti annesi..Kızlar ben de doğum yaptım, oğlumun doğumundan daha zordu. Ama malesef bebeğimin solunum sıkıntısı varmış, sadece doğduğunda gösterip yoğun bakıma aldılar, ağrılarımin yaninda moralim bozuk.iyiye gidiyomus ama emziremedim.
Gozun aydin canim saglikla buyut bebegini..ben de anne olduum:)
oncesi biraz sıkıntılı olsa da, ameliyat ve sonrasi kolay ve guzeldi. Hemen emmeye de basladi sukur, sutum az az geliyor galiba emin degilim. Temmuz anneleeine dua ettim:) ayrintilari bir ara yazarim insallah
Canim gozun aydin benim gogus ucum vardi ama yine tutmadi uc aldim simdi hala onunla emiyor sende alsan hemen. Benimki alisti gogsumu tutmuyor bende zorlamiyorum simdilik.Doğum yaptım kızlar benim bu ameliyatım kötü geçti.. şimdi ikimiZde iyiyiz ama kızım uyuyor uyandıramıyoruz emmiyor göğüs ucum yok .. aynı şeyleri tekrar yaşıyorum
Canım kasılma nası oluyo hala cozebılmıs degılım. Arada bi bebek hareket ederken karnımın onunde toplanıyo gıbı oluyo ve karnım sertlesıyo. Dun sık sık oldu mesela ama bu sefer hareket etmıyoken de oldu. Agrı olarak sadece belım agrıyo arada kasık agrısı da okuyo reglı olcakmısım gibi. Altta baskı var evet. Akıntım da cok var gunde kac kere ped degısıyorum. Rengi acık oluyodu bu aralar koyulastı Sanki. Artık her an gelebılır ben hazırım :)
Sıkma canını canim benim de yarın doğum olacak.2880 h inşallah sağlıklı olsunlar.gecmiste yaşadıkların geride kaldi.insallah bu bebeğine temiz guzel bir sayfa açacaksın.
Ben de yarın sabah 8 de hastanede olucam.sanirim 9 gibi sezeryanla alır dr.saglikla mutlulukla guzel bir doğum olsun hepimiz için.
Aksine canım bu defa düzenli 40 80 arası sancı çıktı öncekinde bebek hareketlerini beğenmemiş şimdi biraz daha aktif dedi anestezi tahlillerini verdik şimdi eve git sabah tekrar görüşelim dedi
Artık şükür aksilik olmadıkça gelsin yavrum iyi olsun da boynundaki kordonda bişey ölçtü ama neydi bilmiyorum
Doğum yaptım kızlar benim bu ameliyatım kötü geçti.. şimdi ikimiZde iyiyiz ama kızım uyuyor uyandıramıyoruz emmiyor göğüs ucum yok .. aynı şeyleri tekrar yaşıyorum
Insallah artık sağlıkla gelsin kuzular :)Anladım canım. Haftan zaten erken değil. Doğum da diyebilir madem sancıların düzenli. Hayırlısı olsun.. yarın güzel haberler alırsın inşallah
Bende olmadı canım 39.haft oldum muayeneMerhaba kızlar bugün kontrol vardı. Geçen cuma nst de sancı çıkmıştı bugün çıkmadı. Çatı muayenesi oldum eve geldiğimde lekelenme olmuş Dr olabilir demişti sizede sorayım dedim çatı muayenesi olanlarda oldu mu lekelenme
Merhaba kızlar bugün kontrol vardı. Geçen cuma nst de sancı çıkmıştı bugün çıkmadı. Çatı muayenesi oldum eve geldiğimde lekelenme olmuş Dr olabilir demişti sizede sorayım dedim çatı muayenesi olanlarda oldu mu lekelenme
Ben 35 hafta ve bugün oldum leke olmadı ama eve geldiğimden beri belim ağrıyor ne kadar ilgisi var bilmiyorumMerhaba kızlar bugün kontrol vardı. Geçen cuma nst de sancı çıkmıştı bugün çıkmadı. Çatı muayenesi oldum eve geldiğimde lekelenme olmuş Dr olabilir demişti sizede sorayım dedim çatı muayenesi olanlarda oldu mu lekelenme
Aynen oyle canim. Dün hastanede eşim çok gerildi drla bile zitlasti. Resmen cuma suni verin dedi dra o da kizdi suni ile dogum garantisi yok diye.. esimde bana laf soyledi bende kizdim ben mi dogurmuyorum diyehaftaya sali yani 11nde cagirdi eger o gunde nst guzel cikarsa 2 gun daha bekleriz dedi daha beklemeyi dusunmuyorum cok stresliyim. Kilosuna da 3300 dedi. Seninkinin durumu nasil
Bizde 39+4 olduk ciddi bir sanci yok ne zamn gelcekler bakalimBenımkı gecen hafta 3300 du canım ben de 40 ı doldurunca gelmezse beklemeyı dusunmuyorum acıkcası o zaman ya sunı sancıyla ya da sezeryanla dogum talep edıcem. Bakalım yarın nst nası cıkıcak ıns sancı falan cıkar da umut verır
Türkiye Hastanesinde doğum yaptım ben orada yenidoğan sünneti bize 850 tl ye yapıldı ama esas fiyat 1000 tl miş doktorundan çok memnun kaldık cem bey soyadını hatırlayamadım şimdi ama gerçekten hiç mi hiç anlamadı çocuk mama emerken ameliyat oldu fısfıs sıkmış sadece 10 dk içinde geldi hiç ağlamadan maşallah:) inşallah böyle biter gider şuan sıkıntı yok Allah a şükürAaa geçmiş olsun ben de bunu soracaktım.Biz de istiyoruz yenidoğan sünneti.Canı acımıyor ve çabuk iyileşiyormuş.Özel sigorta karşılamıyor sünneti.Bize 1500-2000 arası fiyat verdiler.Fazla geldi.400-500 e yapan hastaneler de var güvenemedik.Tavsiye üzerinden ilerleyelim dedik.Sen ist de mi yaşıyordun,tavsiye edebileceğin bir yer var mı?
Kullanıyorum şuan iyi bencekızlar emzik aldınız mı doğum yapan anneler tecrübeli anneler avent sootie emzik çok övülüyo ama buruna çok dayanıyor gibi geldi tavsiyeriniz neler ? bugun son kalan eksikleri tamamlıcam doğumdan sonra ki kanama için tampon kullanılıyor değil mi bir de mama hangisini alayım dursun istiyorum yanımızda nolur ne olmaz
Ben hergun igneye gidiyorum halaBizde bugun eve çıktık 2,5 gün kaldık sünnet olduk zaten ama hastane iyiydi ya :) ağrı kesici iğne yapıyorlar hiç sanki ameliyat olmamışım gibi koşarak gezdim ama şimdi ağrılarım varhiç uyku uyumuyorum uykusuzluktan başım dönüyor şuan hep emmek istiyor mıkır mıkır sarılık testi 9 çıktı artabilir dedi ondan emzirmem lazım zaten memeler pert oldu ilk ay böyle
Bende mi yaptırsam ya minosetle idare ediyorum daha 3. Gün bugunBen hergun igneye gidiyorum halaAgrilarim var dikis yerlerim agriyor birde asiri gazim var ben gebelikte gaz yasamadim su anda yasadigim kadar resmen agliyorum sanci gelince
Biz ucundan yirttik sariligin ama ctesi tam belli olacak o yuzden benim goguslerde yarildi perte cikti :)) Simdi simdi duzeliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?