2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin canim. Saglikla dogmus ya gerisi kolay cogu bebekte solunum sikıntısı oluyor sende moralini yuksek tut gebelik boyunca yeterince uzuldun zaten. Artik mutlu olma vakti annesi..

ben de anne olduum:)
oncesi biraz sıkıntılı olsa da, ameliyat ve sonrasi kolay ve guzeldi. Hemen emmeye de basladi sukur, sutum az az geliyor galiba emin degilim. Temmuz anneleeine dua ettim:) ayrintilari bir ara yazarim insallah
Gozun aydin canim saglikla buyut bebegini..
Doğum yaptım kızlar benim bu ameliyatım kötü geçti.. şimdi ikimiZde iyiyiz ama kızım uyuyor uyandıramıyoruz emmiyor göğüs ucum yok .. aynı şeyleri tekrar yaşıyorum
Canim gozun aydin benim gogus ucum vardi ama yine tutmadi uc aldim simdi hala onunla emiyor sende alsan hemen. Benimki alisti gogsumu tutmuyor bende zorlamiyorum simdilik.

Evet bende aynı şeyleri hissediyorum,adet sancısı da oluyor bazen..
Bende şu an kasılma olurken de hafif agrı giriyor karnımın alt tarafında ve belimde..
Benim akıntım oyle çok degil ,sadece bugun biraz arttı okdr
Hayırlısı artık beklemedeyizzz

Merhaba kızlar bugün kontrol vardı. Geçen cuma nst de sancı çıkmıştı bugün çıkmadı. Çatı muayenesi oldum eve geldiğimde lekelenme olmuş Dr olabilir demişti sizede sorayım dedim çatı muayenesi olanlarda oldu mu lekelenme

Amiiin canım desteğin için sağol. En güzel günümüz olsun inşallah

Anladım canım. Haftan zaten erken değil. Doğum da diyebilir madem sancıların düzenli. Hayırlısı olsun.. yarın güzel haberler alırsın inşallah

Doğum yaptım kızlar benim bu ameliyatım kötü geçti.. şimdi ikimiZde iyiyiz ama kızım uyuyor uyandıramıyoruz emmiyor göğüs ucum yok .. aynı şeyleri tekrar yaşıyorum

Gözün aydın canım.. geçmiş olsun. Emer düşünme öyle eskisi gibi diye. Topuğunu uyar canım pıt pıt uyanır o zaman

Bende olmadı canım 39.haft oldum muayene

Olabiliyormuş ama bende olmadı canım.

Ben 35 hafta ve bugün oldum leke olmadı ama eve geldiğimden beri belim ağrıyor ne kadar ilgisi var bilmiyorum

Benımkı gecen hafta 3300 du canım ben de 40 ı doldurunca gelmezse beklemeyı dusunmuyorum acıkcası o zaman ya sunı sancıyla ya da sezeryanla dogum talep edıcem. Bakalım yarın nst nası cıkıcak ıns sancı falan cıkar da umut verır

Bizde 39+4 olduk ciddi bir sanci yok ne zamn gelcekler bakalim

Hepinizden Allah razı olsun kızlar. .Doğumum zor oldu, iğne canımı acitti bu sefer spinalde, başım çok döndü bi ara bayilacaktim, midem bulandı ogurdum, bebeği cikarirlwlarken bastirdilar bağırdım , sonrasında da çok sancım oldu, bi de hemşire gelip bastırdı durmadan karnıma bagritti beni..Bu kadar cileye de razıyım ama bari kuzum yanımda olsaydı, birazdan tekerlekli sandalyeyle görmeye gitcem Bugün sadece doğumda yanagima koydular 30 saniye kadar, kilosu 3170, boyu 48 cm.ama emmedigi için kilo verir diye üzülüyorum, az önce süt sagdim azcık, duruma göre yarın verilecek.oglumda da benzer sıkıntı olmuştu çabuk toparlamıştı oğlum, inşallah kızım da toparlar biran once, dua edin kızlar. .Diğer doğum yapan anneleri de tebrik ediyorum, doğum yapmamislara kolaylik diliyorum.

Türkiye Hastanesinde doğum yaptım ben orada yenidoğan sünneti bize 850 tl ye yapıldı ama esas fiyat 1000 tl miş doktorundan çok memnun kaldık cem bey soyadını hatırlayamadım şimdi ama gerçekten hiç mi hiç anlamadı çocuk mama emerken ameliyat oldu fısfıs sıkmış sadece 10 dk içinde geldi hiç ağlamadan maşallah:) inşallah böyle biter gider şuan sıkıntı yok Allah a şükür

Bizde bugun eve çıktık 2,5 gün kaldık sünnet olduk zaten ama hastane iyiydi ya :) ağrı kesici iğne yapıyorlar hiç sanki ameliyat olmamışım gibi koşarak gezdim ama şimdi ağrılarım var hiç uyku uyumuyorum uykusuzluktan başım dönüyor şuan hep emmek istiyor mıkır mıkır sarılık testi 9 çıktı artabilir dedi ondan emzirmem lazım zaten memeler pert oldu ilk ay böyle

Kullanıyorum şuan iyi bence

Ben hergun igneye gidiyorum hala Agrilarim var dikis yerlerim agriyor birde asiri gazim var ben gebelikte gaz yasamadim su anda yasadigim kadar resmen agliyorum sanci gelince
Biz ucundan yirttik sariligin ama ctesi tam belli olacak o yuzden benim goguslerde yarildi perte cikti :)) Simdi simdi duzeliyor.

Bende mi yaptırsam ya minosetle idare ediyorum daha 3. Gün bugun oturup kalkarken zorluyor senin çok oldu ama geçmesi lazım şimdiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…