2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok kasılmam var,bu tehlikeli mi? Yatınca tahta gibi oluyor...kalkınca da her zaman gecmiyor
Cogu da agrısız ... dun geceden beri raht vermedi... bu doktorluk durum mudur sizce?

Bugünden beri ben de aynı durumdayım ..
Kızlar çok kasılmam var,bu tehlikeli mi? Yatınca tahta gibi oluyor...kalkınca da her zaman gecmiyor
Cogu da agrısız ... dun geceden beri raht vermedi... bu doktorluk durum mudur sizce?

Kontrolunuz ne zman canım cok rahatsizsan git benim doktor bebegin suyu durumu iyi diye suyun gelirse acil gel dedi bilemedim

Kontrolunuz ne zman canım cok rahatsizsan git benim doktor bebegin suyu durumu iyi diye suyun gelirse acil gel dedi bilemedim

Kontrol pazrtesi.. aslında iki gun oldu aksamları hafif atesim çıkıyor.. bunu dr soyledim parol iç dedi
Üşüttüm acık camda uyudum onu biliyorum ama ya baska birsey varsa.......
Hamilelikle ilgiliyse ...? Hem bol kasılma ve gece ateş yukselme, terleme... şu an nette arastırıyorum ama bu üç şikayet bir arada yok birsey yazmıyor.. of

Bugünden beri ben de aynı durumdayım ..

Bununla beraber ateşim çıkıyor bugun ikinci gun ve terliyorum . Gun içinde iyim bitek kasılmam oluyor ama gece olunca hafif atesim çıkıyor ve ter basıyor
Tehlikeli mi bu durum... ateşimim çıkmasının nedeni gecen gece acık cam da uyumuşum ve kırgınlık vardı uzerimde üşütmüşüm diye düşünüyorum ,ama yinede bilemiyorum , hamilelikle mi alakalı acaba ...
Nette arastırıyorum - kasılma,ateş,ter basma gibi belirtiler tehlikelimi ama bulmdım

Ilk.dogumunsa erkenden gidip kendini yipratma.dogum.sancıları aşırı bele vurarak adet sancısının daha şiddetlisi oluyor ve kesinlikle gelince acaba dedirtmiyor.aksiyon halinde olmadan geçmiyor ben yere comelerek atlatiyordum mesela.yani dicem o ki hazirlik kasilmalari yasiyorsun muhtemelen

Benim doktorum dönemez kistinden dolayı ve doğumu başlatamaz, sadece çok zorlarsa kesesini patlatır ve suyun gelir zaten onu da anlar gelirsin yok yere panik olma demişti. Ve bi de ben cırcır oldum bugün bu da belirtiler arasında, ama sende bişi olacağını sanmıyorum . İstersen git yine de bir görün için rahat etsin

Evet onu biliyorum... hemde bool bool hazırlık kasılmaları var bugun
Korkum ya atesim üşütmekten degilse...
Hadi ter basmayı da havalara versek ateşi de üşütmeye problm yok , kasılma olucak o normal ama ya dusundugun gibi degilse.....bu üçü aynı anda olursa problem mi .??

Hmm... anldm cnm
Bakıcam yarın aksam da ateşim yukselirse cuma giderim artık bi konuşurum, kontrl etsin

Atesin dogumls ilgisi oldugunu hic duymadım ama dogum yaklastikca nefesin kesilir.sadece tek bağlantın bu gibi.geçen ay bnde ateslendim klima carpmis

Gaz için kimyon denedin mi canım?

MaşAllah mıkır mıkır edip emmek istiyorsa sarılık ilerlemez, sarılık yükseldikçe şeker düştüğü için hep uyutuyor sarılık, ben oğlumda yaşadım 9la çıkarmıştık ama hep uyuyordu zorla uyandırabiliyorduk zaten de erken doğmuştu sonra Işın aldı bir gece, ama senin ki emmek istiyorsa için rahat olsun yükselmez, memelerde ilk şoku atlatınca rahatlıyor, evicap ve lansinohu dönüşümlü kullan ihmal etme

Dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, Rabbim anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Sea41 canım seninde gözünaydın, dert etme hemen duzelir kuzun. Cogu bebekte aynı şeyler yaşanıyor. Pozitif ol ki bebisin hissetsin hemen toparlansin.
Çoğumuz doğurdu abimiz kaldı sanırım. Dayanın kizlar çok az kaldı. Rabbim kolaylık versin sizlere saglikla alın kucaklarınıza.

Canım benim yaşınız uzun olsun. Allah hayırlı evlat eylesin

Sezeryan olanlar rahat oturup kalkabiliyor musunuz , kendimi aciz muhtaç gibi hissediyorum tek başıma yataktan kalkamıyorum resmen çok acıyor ya

Ben konyaliyim canım. Bizde tuzlama var hatta eve geldiğimiz gün oğlumu tuzladik sonra yıkadık isilik olmadı çok şükür

Gece bende kotulesiyorum hem kasılıyor bebiş hemde asagiya vuruyor gunduz daha rahat geciyor niyeyse. Usutmus olabilirsin atesimde var diyorsun gebelikten degil stres yapma hem en fazla suyumuz gelcek hast gitcez hayirlisiyla

Sağol canım inşallah bu kremi siliyor musun emzirmeden önce evicapı silmek gerekir galiba

2 gundur adet sancıları cekıyorum suan baya sıddetli bebek de baya hareketli canımı acıtıyor aşagıya baskı yapıyor sanki korkuyorum ama doktorum da cok sıddetlı tas dusuruyo gıbı bır agrı olursa gel dedi normalmı simdi bu sancı cuma gunu kontrolum var gun verecektı sızde de oluyormu bu sancılar

Aynılarını yaşıyorum kuzum..akşam boyu böyleydim ama yattım uyudum iyiyim şimdi. Bizim de cuma kontrol, bilemiyorum ki neden oluyor eşim kalk gidelim diyor ama düzenli bişey değil ki hangi şikayetle gideceğiz takip ediyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…