Kızlar çok kasılmam var,bu tehlikeli mi? Yatınca tahta gibi oluyor...kalkınca da her zaman gecmiyor
Cogu da agrısız ... dun geceden beri raht vermedi... bu doktorluk durum mudur sizce?
Kontrolunuz ne zman canım cok rahatsizsan git benim doktor bebegin suyu durumu iyi diye suyun gelirse acil gel dedi bilemedimKızlar çok kasılmam var,bu tehlikeli mi? Yatınca tahta gibi oluyor...kalkınca da her zaman gecmiyor
Cogu da agrısız ... dun geceden beri raht vermedi... bu doktorluk durum mudur sizce?
Kontrolunuz ne zman canım cok rahatsizsan git benim doktor bebegin suyu durumu iyi diye suyun gelirse acil gel dedi bilemedim
Bugünden beri ben de aynı durumdayım ..
Ilk.dogumunsa erkenden gidip kendini yipratma.dogum.sancıları aşırı bele vurarak adet sancısının daha şiddetlisi oluyor ve kesinlikle gelince acaba dedirtmiyor.aksiyon halinde olmadan geçmiyor ben yere comelerek atlatiyordum mesela.yani dicem o ki hazirlik kasilmalari yasiyorsun muhtemelenKontrol pazrtesi.. aslında iki gun oldu aksamları hafif atesim çıkıyor.. bunu dr soyledim parol iç dedi
Üşüttüm acık camda uyudum onu biliyorum ama ya baska birsey varsa.......
Hamilelikle ilgiliyse ...? Hem bol kasılma ve gece ateş yukselme, terleme... şu an nette arastırıyorum ama bu üç şikayet bir arada yok birsey yazmıyor.. of
Benim doktorum dönemez kistinden dolayı ve doğumu başlatamaz, sadece çok zorlarsa kesesini patlatır ve suyun gelir zaten onu da anlar gelirsin yok yere panik olma demişti. Ve bi de ben cırcır oldum bugün bu da belirtiler arasında, ama sende bişi olacağını sanmıyorum . İstersen git yine de bir görün için rahat etsinBununla beraber ateşim çıkıyor bugun ikinci gun ve terliyorum . Gun içinde iyim bitek kasılmam oluyor ama gece olunca hafif atesim çıkıyor ve ter basıyor
Tehlikeli mi bu durum... ateşimim çıkmasının nedeni gecen gece acık cam da uyumuşum ve kırgınlık vardı uzerimde üşütmüşüm diye düşünüyorum ,ama yinede bilemiyorum , hamilelikle mi alakalı acaba ...
Nette arastırıyorum - kasılma,ateş,ter basma gibi belirtiler tehlikelimi ama bulmdım
Evet onu biliyorum... hemde bool bool hazırlık kasılmaları var bugunIlk.dogumunsa erkenden gidip kendini yipratma.dogum.sancıları aşırı bele vurarak adet sancısının daha şiddetlisi oluyor ve kesinlikle gelince acaba dedirtmiyor.aksiyon halinde olmadan geçmiyor ben yere comelerek atlatiyordum mesela.yani dicem o ki hazirlik kasilmalari yasiyorsun muhtemelen
Hmm... anldm cnmBenim doktorum dönemez kistinden dolayı ve doğumu başlatamaz, sadece çok zorlarsa kesesini patlatır ve suyun gelir zaten onu da anlar gelirsin yok yere panik olma demişti. Ve bi de ben cırcır oldum bugün bu da belirtiler arasında, ama sende bişi olacağını sanmıyorum . İstersen git yine de bir görün için rahat etsin
Atesin dogumls ilgisi oldugunu hic duymadım ama dogum yaklastikca nefesin kesilir.sadece tek bağlantın bu gibi.geçen ay bnde ateslendim klima carpmisEvet onu biliyorum... hemde bool bool hazırlık kasılmaları var bugun
Korkum ya atesim üşütmekten degilse...
Hadi ter basmayı da havalara versek ateşi de üşütmeye problm yok , kasılma olucak o normal ama ya dusundugun gibi degilse.....bu üçü aynı anda olursa problem mi .??
Ben hergun igneye gidiyorum halaAgrilarim var dikis yerlerim agriyor birde asiri gazim var ben gebelikte gaz yasamadim su anda yasadigim kadar resmen agliyorum sanci gelince
Biz ucundan yirttik sariligin ama ctesi tam belli olacak o yuzden benim goguslerde yarildi perte cikti :)) Simdi simdi duzeliyor.
Bizde bugun eve çıktık 2,5 gün kaldık sünnet olduk zaten ama hastane iyiydi ya :) ağrı kesici iğne yapıyorlar hiç sanki ameliyat olmamışım gibi koşarak gezdim ama şimdi ağrılarım varhiç uyku uyumuyorum uykusuzluktan başım dönüyor şuan hep emmek istiyor mıkır mıkır sarılık testi 9 çıktı artabilir dedi ondan emzirmem lazım zaten memeler pert oldu ilk ay böyle
Canım benim yaşınız uzun olsun. Allah hayırlı evlat eylesinKızlar Allah razı olsun dualariniz icin. Cok sukur dogumumu yaptim dinlendim size yazayim dedim. Hepinizi tek tek etiketleyemedim kuzura bakmayin. Minik kuzumuz sabah 11de geldi. Babaannesi beklemis meger:)) Istedigim gb normal dogum oldu cok şükür. Darisi sizlerin basina insallah. Cok guzel bir duygu gercekten. Rabbim isteyen her kuluna yasatsin.
Kızlar ben adanalıyım eşim Konyalı.tabi onlarda tuzlama gibi bi gelenek Yok.annemle kayınvalidem neredeyse ilk bebeğimde birbirlerine gireceklerdi.annem tuzlayacağız diyor. Kv yok tuzlamayacağız diyor.tuzlama da çocuğu tuza yatırmıyoruz tabi ki.bi kabın içine tuzlu su yapıp vücuduna döküyoruz.hemen ardından temiz su döküyoruz.annem daha baskın çıktı ve ilk banyosunda tuzladık.ama İnanın kızım müthiş rahatladı.rahat rahat uyudu.kv çok şaşırdı.diğer torunlarımı da tuzlayacağım demişti.çok güldük.iki kızımı da tuzladım.bunu da yapcam.bunu hayli hayli yapmalıyım temmuz bebişi .isilik olmasın
Gece bende kotulesiyorum hem kasılıyor bebiş hemde asagiya vuruyor gunduz daha rahat geciyor niyeyse. Usutmus olabilirsin atesimde var diyorsun gebelikten degil stres yapma hem en fazla suyumuz gelcek hast gitcez hayirlisiylaKontrol pazrtesi.. aslında iki gun oldu aksamları hafif atesim çıkıyor.. bunu dr soyledim parol iç dedi
Üşüttüm acık camda uyudum onu biliyorum ama ya baska birsey varsa.......
Hamilelikle ilgiliyse ...? Hem bol kasılma ve gece ateş yukselme, terleme... şu an nette arastırıyorum ama bu üç şikayet bir arada yok birsey yazmıyor.. of
Sağol canım inşallah bu kremi siliyor musun emzirmeden önce evicapı silmek gerekir galibaMaşAllah mıkır mıkır edip emmek istiyorsa sarılık ilerlemez, sarılık yükseldikçe şeker düştüğü için hep uyutuyor sarılık, ben oğlumda yaşadım 9la çıkarmıştık ama hep uyuyordu zorla uyandırabiliyorduk zaten de erken doğmuştu sonra Işın aldı bir gece, ama senin ki emmek istiyorsa için rahat olsun yükselmez, memelerde ilk şoku atlatınca rahatlıyor, evicap ve lansinohu dönüşümlü kullan ihmal etme
Aynılarını yaşıyorum kuzum..akşam boyu böyleydim ama yattım uyudum iyiyim şimdi. Bizim de cuma kontrol, bilemiyorum ki neden oluyor eşim kalk gidelim diyor ama düzenli bişey değil ki hangi şikayetle gideceğiz takip ediyorum bakalım2 gundur adet sancıları cekıyorum suan baya sıddetli bebek de baya hareketli canımı acıtıyor aşagıya baskı yapıyor sanki korkuyorum ama doktorum da cok sıddetlı tas dusuruyo gıbı bır agrı olursa gel dedi normalmı simdi bu sancı cuma gunu kontrolum var gun verecektı sızde de oluyormu bu sancılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?