2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benım de esim bugun hep gıdelım dedı aynen duzenlı deıl napıcam dıyorum artık o da neyaparsan yap dedı hala uyuyamadım kasıklarım cok agrıyor aşagıya dogru

Bende mi yaptırsam ya minosetle idare ediyorum daha 3. Gün bugun oturup kalkarken zorluyor senin çok oldu ama geçmesi lazım şimdiye
Ben ilk gunler ameliyat olmamis gibi ayaklandim emzirmek icin hep oturdum sut sagdim bebek memeyi tutunca basladi benim agrilar :-/
O yuzden gec iylesecegim sanirim. Parol gunde 3 defa birde sabah aksam ignem var ben sabah parol aksam igne yaptiriyorum.

Gaz için kimyon denedin mi canım?
Denedim de çok kötü tadi var Rezene iciyorum.

Sezeryan olanlar rahat oturup kalkabiliyor musunuz , kendimi aciz muhtaç gibi hissediyorum tek başıma yataktan kalkamıyorum resmen çok acıyor ya
Ben kalkiyorum artik :) Ama ilk baslarda kalkmak ayri dert biri kaldirinca giren agri ayri dertti :-/
Doktora dedim ki ben yatakta dönunce benimle birlikte dönen seyde gececek mi Doktor cok güldü uterus o yerine yerlesene kadar olur dedi :))

Atesin dogumls ilgisi oldugunu hic duymadım ama dogum yaklastikca nefesin kesilir.sadece tek bağlantın bu gibi.geçen ay bnde ateslendim klima carpmis

Evt nefesm bazı kasılmalarda kesiliyor...
İnş. Dedigin gibidir hamilelikle ilgisi yoktr cnm

Gece bende kotulesiyorum hem kasılıyor bebiş hemde asagiya vuruyor gunduz daha rahat geciyor niyeyse. Usutmus olabilirsin atesimde var diyorsun gebelikten degil stres yapma hem en fazla suyumuz gelcek hast gitcez hayirlisiyla

İnş. Basit usutmktndir tatlım... şu an bile kasılmış off
Suyumuz gelki gelmez cnm herkezin suyu akmıo , mesela bizim ailede kadınlrda suyu gelen yok
Herkezin nişanı da gelmioo.. sadece agrı garantiagrı dayanılmz olunca ozmn artık hastane yolu gorunck
Off karnımda lastik varmış gibi sıkıo kendiniii,
Kasılmalarda bebegin hareketlerini hissedio musunuz?? Sanki azalma var benimkinde,norml mi?

Reactions: SGd
Sezeryan olanlar rahat oturup kalkabiliyor musunuz , kendimi aciz muhtaç gibi hissediyorum tek başıma yataktan kalkamıyorum resmen çok acıyor ya
Canım sabret. 1 haftaya farkedilir bir iyilesme oluyor. 2 haftaya desteksiz yataktan kalkar hale geldim. Ilk hafta kiyiya vuran balinalar gibi yatakta debelenip kalkamiyordum. Kalkamadigim icin de yatmiyordum. Çok sükür hepsi geçiyormus, hic gecmicek saniyordum.

Aynen çok kötüyüm

Kasılma dedigin bebegin kendini sertlestirmesi ise hissetmiyorum arkadasim dedigin gibi nefesim kesiliyo taki kendini duzeltip normal haraket ederse hissediyorum o da hala tekme atiyo edepsiz :) ama gun icinde de azalma varsa dokt git canim bekleme

Sağol canım, inşallah düzelir, görmeye gittim gece keşke gormeseydim, çok üzüldüm, her yerinde kablolar bağlı. .Yan odalardan bebek sesi geldikçe içim buruluyor, çok zor..

Canim seninkisi tam olarak ne ağrısı bilmiyorum ama, bebek emdikce rahim kasiliyor, sancı yapiyor tekrar küçüluyor.
3.oglumda çok belirgin yasadim, her emzirdigimde dogum sancisi gibiydi. Emzirmenin faydalarından biride bu vücut hemen toparlanıyor :) Ne guzel

Aynen çok kötüyüm
Ayy ben de çok kötüyüm, sırtım da çok ağrıyor karnım da.Destekle bile zor kalkiyorum, bebeğim yanımda iyi olsaydı ondan güç alırdım, bi de ona üzülüyorum. .

Sağol canım, inşallah düzelir, görmeye gittim gece keşke gormeseydim, çok üzüldüm, her yerinde kablolar bağlı. .Yan odalardan bebek sesi geldikçe içim buruluyor, çok zor..
Anliyorum seni canim ama deme öyle, o kablolar sadece kontrol amaçlı ve geçici. Biz haftalarca o kablolarla gördük geçti gitti çok şükür. Daha neler var hayatta bu kadar dert edip kendinide bebeğide üzme derim. Güçlü ol annesi, toparlanmaya bak sen

KIZLAAAAAARRR, bugun yarın dogururum ben herlde adet sancılarım var... kalkıp gezinince hafifliyo..
Of yorgunum cok uyumk isyrm ama yatırmıo agrı..
Bir saate kdr duş fln alırım hazrlnmaya başlicm inş yanılmamış olurum, yanlış alarm olmaz...

Kızlar iyi dilekleriniz cok teşekkür ederim..
Al_pi cnm aventin almıştım hazırlıklıydım ama yok yine tutmuyor
Ne olur dua edin göğsümü tutsun mama veriyoruz sırıngayla emzik tutturuyorum emme refleksi gelişsin diye
Ben ağrılardan ölmek üzereyim gaz sancısı çekiyorum böyle bişey yok. oğlumla cok rahattım hemen ayaklandım kızım sürekli uyuyor gece yoğun bakıma aldılar kusunca boğazında kaldı sanırım hemen götürdüler iki saat gözlem altında tuttular boru vermişler midesinde bişey yokmuş.. o iki saat bile beklemek korkunçtu rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın..
Sea41 cnm gözün aydın rabbim tez zamanda kavuştursun hiç üzme kendini yanına gelicek miniğin tecrübelisin zaten.

Sağol canım, güçlü olmaya çalışıyorum. .

Kızlar doğum bugün.degisik duygularla gidiyorum.hayirlisiyla atlatırız inşallah.herkes için dualar ediyorum.sizden de dua ve guzel dileklerinizi bekliyorum.
Allah yardımcın olsun canım, sağlıcakla kavuş yavruna.

Canım meleğin yanindaya gerisi zamanla olur, benim oğlumu da emzirememistim hastanede, sütüm yoktu eve gelince düzene girdi..Sağol canım, çok zor ya, Rabbim kimseye yaşatmasın, aylardır koklamak için bekledim, yanımda olmaması çok zor geliyor.Benim ağrı sancım da çok, oğlumda daha iyiydim.sen ağrın oldukça meleğine bak geçer. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…