2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkdaslar sezeryan bukadar zormu hepınız cok acı cekıyosunuz korkmaya basladım geceden berı gecmek bılmeyen sancım var galıba benımkı cok beklemıycek ınsallah sızın de acılarınız cabucak gecer toparlanırsınız

Dikislerin oldugu yer agriyor sanirim gazın da etkisi var dikisleri zorluyor sanci. Atletsiz gezmiyorum ama corap giyemiyorum oda gaz yapiyor sanirim bana ama cok sicak corap giyilmiyor ki
Minnacik göbek kaldi emzirdikce gitti :) Su anda ayva gobegim var. 57 kiloya dustum 64.400 düm. :)

Kızlar lutfen bi cvp verin
TECRUBELİ ANNELEEEER
yalancı dogum sancısı çekiyorum muhtemelen öyle cok kasılma yok ama gecmeyen agrım vaaaar
Karnımın sag alt tarafında ,sadece... bu norml mi
Dr arıycam da hazırlanmam lazım önce gel derse direk cıkayım evden
Önce size soriim dedim , lutfen bilgisi olan cvp

arkadaşlar selam bugün yazabildim gece hastanedeydim.
Alttan muayene oldum vajınamda bi perde et parçası gibi bişey varmış çok canım yandı aşırı kanamam oldu yerinden oynamış muayene malesrf benim için kötü geçti.
nst sonucum yine kötü kalp atışlarımız yine hızlı gece 12 ye kadar ard ard serum yiyip nst ye baglandım en sonunda az düzeldi diye eve yolladılar yoksa yatış olcaktı.
Usg kagıdına baktım bebeğim geçen hafta 3050 kg dı. bu hafta 2850 ve 2 hafta geri çıkmış.
doktor çok şaşırdı umarım yanlış bi hesaplamadır 2 kere yaptı ama sonuc aynı.

Ayrıca canım bu aralar cok sıkkındı moralim herşeye bozuluyodu eşimde bu yüzden beni haftasonu şehir dışına gezmeye götürmüştü kendime gelmiştim biraz ama demekki ben bu takıntılarımla etrafımdaki insanların her dediğine kulak asmamla bu hafta bebeğime zarar verdim.
beni görmeye gelen insanlarında aaa bebeğe şu olcak almazlarsa şöyle olcak kalp krizi geçircek anne karnında ölcek falan demesiyle daha da gerildim bunu diyen kaynanamdır.
dualarınızı bekliyorum cumartesi yine doktora gideceğim Allah kimseyi bu şekilde denemesin elim kolum bağlı evdeyim..

Geçmeyen bir ağrı olmuyor canım Doğum ağrısı, başlarda zaten çok seyrek, çatalda Doğum anında bile mola verip dinlendiriyor,
Senin geçmeyen bir ağrı ise yalancı sancı olabilir, sıcak bir duş al sol yanına uzan uyumaya çalış biraz, düzene girerse gerçek sancıdır hastaneye öyle geçersin

Aaa çay gibi bir bardağa demleyip kimyon çökünce ılık ılık içiyorum ben günde 3kez, çok bayıltıcı değil tadı ama hem süt arttırıp hem anne sütünü gaz damlasına çevirdiğinden gözümü kapayıp içiveriyorum,
Rezene de iyidir ama o da arttırır sütü

Canım sezeryanda tam dikiş yerine geldiği için emzirme sırasındaki rahim kasılmalarını hissetmiyorsun, yani ben oğlumda hiç farketmemişim ama şimdi kızımı ilk emzirdiğimden beri emzirme sırasında karnım çekiliyor sızlıyor inçe inçe ilk başta korktum dr u çağırttım ama o da usg ile seyrettirdi bildiğin sen emzirdikçe rahim toparlanıyor resmen mucize

Kızlar çok kasılmam var,bu tehlikeli mi? Yatınca tahta gibi oluyor...kalkınca da her zaman gecmiyor
Cogu da agrısız ... dun geceden beri raht vermedi... bu doktorluk durum mudur sizce?

Canın kasılmanı takip et. Aralıkları düzenli mi nasıl diye. Şimdi 15 dk boyunca benim kasılmam geçmeyince doktoru aradım bekleme git dedi eski sezaryenlı olduğumdan risk almamamı önerdi. Şimdi bu kasılman için doktorunu arasan daha iyi bence. Ateşin de var belki kasılmank tetikliyor antibiyotik gerekli bilemezsin. Git hem bebeğe baksın hem senin boğazını falan kontrol etsin. Parol alıyorsan eğer o da te döktürüyor alıyorum ben çünkü o yapıyor bana sıcakların dışında klimada bile ter döküyorum mesela. Bir ara sor bakalım ne diyecek doktor?

Günaydın kızlar 40+3le hala devam ediyorum ben. Çok gerginim bu aralar doktor salı sezeryan yapmak istedi kabul etmedim. Hiç acılmam yok. Ağrım yok sancim yok. Suni sancı verelim ama hiç açılma olmadığı için yine olmayabilir yine sezeryana dönebiliriz dedi. En başından normal konuştuğumuz için kısa süreli bi şok yaşadım. Yarın tekrar kontrolüm var hiç açılma yoksa sezeryanı kabul ediem büyük ihtimal. 3750 olmuştu en son kilosu. Çok kararsızım aklım çok karışık. Nstde de bişey çıkmıyor kızım memnun yerinden.
Fikirlerinize ihtiyacım var acaba pazartesiye kadar beklesem mi ki o zaman da 42. Haftaya giriyorum. Ya da sezeryan olup bende kızımda kurtulalım mı? Bu arada kimler doğum yaptı bilmiyorum ama hepinizi tebrik ediyorum. Hepimiz yavrularımızla birlikte sağlıklı mutlu bir yaşam sürelim...

Evt cnm ... sabah 5-7 arası hiç gecmeyen agrı oldu sag alt karnımda, yatırmadı hiç
Duşa girdim iyi geldi ama snra tekrar başladı
Şimdi tam hazırlndım dr gidicektik.. sancım rahat verdi , ara ara başlıo dinio ama dr tutmadım daha
Bende dr gitmkten vazgectim , iyi mi yaptım bilmyrm
Çok yorgunum ve yemk yemedim

Canım geçmiş olsun çok.. boşver milleti takma nolur. Eğer o kadar anlattıkları gibi olsaydı doktor seni 1 dakika bile bekletmezdi. O kadar yıl tıp boşuna okuyorlar o zaman önüne gelen yorum yapıyor boşver sen. Ölçümlerde de hata olabilir canım üzülme. Önemli olan bebeğin ve senin psikolojin.. sen iyi olursan o da iyi olur. İnşallah düzelecek kalp atışları da bebişin Allahın izniyle..

Canım maşallah bebeğinin kilosu da çok yerinde.zamanı da gelmiş riske atma bence.sağlıklı olsun da sezeryan normal fark etmez.doktorunu dinlemelisin

Canım istersen suni sancıyı bir dene.İnşallah açılma olur normal doğum yaparsın.Ben 7 aylık karnımda ölen bebeğimi suni sancıyla normal doğurmuştum.Korkma suni sancıdan.Allah kolaylık versin.Sağ salim kavuştursun yavruna

Sezeryan olanlar rahat oturup kalkabiliyor musunuz , kendimi aciz muhtaç gibi hissediyorum tek başıma yataktan kalkamıyorum resmen çok acıyor ya
Canım ben kızımda genel oldum aynı durumdaydım çarşafları Çeke çeke kalkmaya çalışırdım. Ama oğlumda epidural oldum ya belimde katater kaldı 2 gün ilaç verildi ordan eve geldim sanki hiç doğurmamışım maşallah subhanallah. Öyle rahat ettim. İnşallah bu yavrumda da rahat ederim. Allahım hepimize kolaylık sağlık versin, yavrularımızı korusun.

Kız yok ne acısı ben kendi adıma konuşayım 2 sezaryen geçirdim genel olanı berbattı epidural harikaydı, ama bu insanlarda değişiklik gösterebiliyor tabi :) ne kdr Panik yaparsan o kdr zor geçer relax ol Allah'a güven dua et herşey güzel olacaktır .

Kimyonu nasıl demliyorsun canım?Bu arada rezene süt artırmaya mı gaza mı iyi geliyor çünkü laktamil,humana falan aldım.Doğuma iki gün kala başlarım,onların içinde de rezene varmış.Sadece süt içinse almayayım ama gz için önerebileceğiniz başka doğal çözümler varsa şimdiden depolamaya başlayayım.Bu arada gaz sancısı 10 gün sonra başlıyor deniyor.10 günden sonra mı başlamak lazım kimyona yoksa doğumdan sonra her gün içilmeli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…