Dikislerin oldugu yer agriyor sanirim gazın da etkisi var dikisleri zorluyor sanci. Atletsiz gezmiyorum ama corap giyemiyorum oda gaz yapiyor sanirim bana ama cok sicak corap giyilmiyor kiCanim seninkisi tam olarak ne ağrısı bilmiyorum ama, bebek emdikce rahim kasiliyor, sancı yapiyor tekrar küçüluyor.
3.oglumda çok belirgin yasadim, her emzirdigimde dogum sancisi gibiydi. Emzirmenin faydalarından biride bu vücut hemen toparlanıyor :) Ne guzel
Allah yardimciniz olsun.Gule gule gidip gelin.Kızlar doğum bugün.degisik duygularla gidiyorum.hayirlisiyla atlatırız inşallah.herkes için dualar ediyorum.sizden de dua ve guzel dileklerinizi bekliyorum.
Kızlar lutfen bi cvp verin
TECRUBELİ ANNELEEEER
yalancı dogum sancısı çekiyorum muhtemelen öyle cok kasılma yok ama gecmeyen agrım vaaaar
Karnımın sag alt tarafında ,sadece... bu norml mi
Dr arıycam da hazırlanmam lazım önce gel derse direk cıkayım evden
Önce size soriim dedim , lutfen bilgisi olan cvp
Sağol canım inşallah bu kremi siliyor musun emzirmeden önce evicapı silmek gerekir galiba
Ben ilk gunler ameliyat olmamis gibi ayaklandim emzirmek icin hep oturdum sut sagdim bebek memeyi tutunca basladi benim agrilar :-/
O yuzden gec iylesecegim sanirim. Parol gunde 3 defa birde sabah aksam ignem var ben sabah parol aksam igne yaptiriyorum.
Denedim de çok kötü tadi varRezene iciyorum.
Canim seninkisi tam olarak ne ağrısı bilmiyorum ama, bebek emdikce rahim kasiliyor, sancı yapiyor tekrar küçüluyor.
3.oglumda çok belirgin yasadim, her emzirdigimde dogum sancisi gibiydi. Emzirmenin faydalarından biride bu vücut hemen toparlanıyor :) Ne guzel
Kızlar çok kasılmam var,bu tehlikeli mi? Yatınca tahta gibi oluyor...kalkınca da her zaman gecmiyor
Cogu da agrısız ... dun geceden beri raht vermedi... bu doktorluk durum mudur sizce?
Geçmeyen bir ağrı olmuyor canım Doğum ağrısı, başlarda zaten çok seyrek, çatalda Doğum anında bile mola verip dinlendiriyor,
Senin geçmeyen bir ağrı ise yalancı sancı olabilir, sıcak bir duş al sol yanına uzan uyumaya çalış biraz, düzene girerse gerçek sancıdır hastaneye öyle geçersin
arkadaşlar selam bugün yazabildim gece hastanedeydim.
Alttan muayene oldum vajınamda bi perde et parçası gibi bişey varmış çok canım yandı aşırı kanamam oldu yerinden oynamış muayene malesrf benim için kötü geçti.
nst sonucum yine kötü kalp atışlarımız yine hızlı gece 12 ye kadar ard ard serum yiyip nst ye baglandım en sonunda az düzeldi diye eve yolladılar yoksa yatış olcaktı.
Usg kagıdına baktım bebeğim geçen hafta 3050 kg dı. bu hafta 2850 ve 2 hafta geri çıkmış.
doktor çok şaşırdı umarım yanlış bi hesaplamadır 2 kere yaptı ama sonuc aynı.
Ayrıca canım bu aralar cok sıkkındı moralim herşeye bozuluyodu eşimde bu yüzden beni haftasonu şehir dışına gezmeye götürmüştü kendime gelmiştim biraz ama demekki ben bu takıntılarımla etrafımdaki insanların her dediğine kulak asmamla bu hafta bebeğime zarar verdim.
beni görmeye gelen insanlarında aaa bebeğe şu olcak almazlarsa şöyle olcak kalp krizi geçircek anne karnında ölcek falan demesiyle daha da gerildim bunu diyen kaynanamdır.
dualarınızı bekliyorum cumartesi yine doktora gideceğim Allah kimseyi bu şekilde denemesin elim kolum bağlı evdeyim..
Canım maşallah bebeğinin kilosu da çok yerinde.zamanı da gelmiş riske atma bence.sağlıklı olsun da sezeryan normal fark etmez.doktorunu dinlemelisinGünaydın kızlar 40+3le hala devam ediyorum ben. Çok gerginim bu aralar doktor salı sezeryan yapmak istedi kabul etmedim. Hiç acılmam yok. Ağrım yok sancim yok. Suni sancı verelim ama hiç açılma olmadığı için yine olmayabilir yine sezeryana dönebiliriz dedi. En başından normal konuştuğumuz için kısa süreli bi şok yaşadım. Yarın tekrar kontrolüm var hiç açılma yoksa sezeryanı kabul ediem büyük ihtimal. 3750 olmuştu en son kilosu. Çok kararsızım aklım çok karışık. Nstde de bişey çıkmıyor kızım memnun yerinden.
Fikirlerinize ihtiyacım var acaba pazartesiye kadar beklesem mi ki o zaman da 42. Haftaya giriyorum. Ya da sezeryan olup bende kızımda kurtulalım mı? Bu arada kimler doğum yaptı bilmiyorum ama hepinizi tebrik ediyorum. Hepimiz yavrularımızla birlikte sağlıklı mutlu bir yaşam sürelim...
Canım istersen suni sancıyı bir dene.İnşallah açılma olur normal doğum yaparsın.Ben 7 aylık karnımda ölen bebeğimi suni sancıyla normal doğurmuştum.Korkma suni sancıdan.Allah kolaylık versin.Sağ salim kavuştursun yavrunaGünaydın kızlar 40+3le hala devam ediyorum ben. Çok gerginim bu aralar doktor salı sezeryan yapmak istedi kabul etmedim. Hiç acılmam yok. Ağrım yok sancim yok. Suni sancı verelim ama hiç açılma olmadığı için yine olmayabilir yine sezeryana dönebiliriz dedi. En başından normal konuştuğumuz için kısa süreli bi şok yaşadım. Yarın tekrar kontrolüm var hiç açılma yoksa sezeryanı kabul ediem büyük ihtimal. 3750 olmuştu en son kilosu. Çok kararsızım aklım çok karışık. Nstde de bişey çıkmıyor kızım memnun yerinden.
Fikirlerinize ihtiyacım var acaba pazartesiye kadar beklesem mi ki o zaman da 42. Haftaya giriyorum. Ya da sezeryan olup bende kızımda kurtulalım mı? Bu arada kimler doğum yaptı bilmiyorum ama hepinizi tebrik ediyorum. Hepimiz yavrularımızla birlikte sağlıklı mutlu bir yaşam sürelim...
Canım ben kızımda genel oldum aynı durumdaydım çarşafları Çeke çeke kalkmaya çalışırdım. Ama oğlumda epidural oldum ya belimde katater kaldı 2 gün ilaç verildi ordan eve geldim sanki hiç doğurmamışım maşallah subhanallah. Öyle rahat ettim. İnşallah bu yavrumda da rahat ederim. Allahım hepimize kolaylık sağlık versin, yavrularımızı korusun.Sezeryan olanlar rahat oturup kalkabiliyor musunuz , kendimi aciz muhtaç gibi hissediyorum tek başıma yataktan kalkamıyorum resmen çok acıyor ya
Evgt bu da ilginç oldu :)Takvimim bile gitmiş. Ben daha doğurmadım ki ama
Kız yok ne acısı ben kendi adıma konuşayım 2 sezaryen geçirdim genel olanı berbattı epidural harikaydı, ama bu insanlarda değişiklik gösterebiliyor tabi :) ne kdr Panik yaparsan o kdr zor geçer relax ol Allah'a güven dua et herşey güzel olacaktır .Arkdaslar sezeryan bukadar zormu hepınız cok acı cekıyosunuz korkmaya basladım geceden berı gecmek bılmeyen sancım var galıba benımkı cok beklemıycek ınsallah sızın de acılarınız cabucak gecer toparlanırsınız
Kimyonu nasıl demliyorsun canım?Bu arada rezene süt artırmaya mı gaza mı iyi geliyor çünkü laktamil,humana falan aldım.Doğuma iki gün kala başlarım,onların içinde de rezene varmış.Sadece süt içinse almayayım ama gz için önerebileceğiniz başka doğal çözümler varsa şimdiden depolamaya başlayayım.Bu arada gaz sancısı 10 gün sonra başlıyor deniyor.10 günden sonra mı başlamak lazım kimyona yoksa doğumdan sonra her gün içilmeli mi?Aaa çay gibi bir bardağa demleyip kimyon çökünce ılık ılık içiyorum ben günde 3kez, çok bayıltıcı değil tadı ama hem süt arttırıp hem anne sütünü gaz damlasına çevirdiğinden gözümü kapayıp içiveriyorum,
Rezene de iyidir ama o da arttırır sütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?