2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki hafifledi ama hala adet sancısı şeklinde sende durum ne

Lansinohu silmiyorum ama Evicap ı silmek gerekiyormuş mutlaka
Şu anda sabah lanolini akşam evicapı kullanıyorum korka korka.Doğumu tetikleme riski de var ya.Emzirmeden önce ne kadar yapsak da yine bir acı olacak galiba.Videolarda,eğitimlerde mümkün olduğunca göğsün siyah kısmını bebeğe ver deniyor.Çene göğse değecek,başparmak yukarıda el c şeklinde başparmakla burun arasında mesafe oluşturacaksın.Annelerimizin yaptığı makas şeklini önermiyorlar.Bir de sezeryanlılar için yan yatış emzirme şekli var.Bakalım hangisi kolay gelecek.

canım tesekkur ederim ınsallah benım de senınkı gıbı ıyı gecer herkes sezeryan acısını anlatınca korktum cok hayırlısı olsun

Canım bi arkadaş Doğum sancılarını başlatmak için vücudun belli noktalarına yapılan masajlardan bahseden link atmıştı. Öyle şeyler deneyebilirsin belli mi olur işe yarar belki. İnşallah herşeyi doğal olarak yaşarsın gönlündeki gibi normal olur

Anladim cnm, gaz çok fena ya ondandır, bazen oluyor ki gogus ağrısına bile neden oluyor. Ama çoğunu çektin azı kaldı. Onuda atlatırsın.
Masallah kilo felan kalmamış, belliki sut için depoların boş benim gibi , güzelce beslenmemiz gerek kaliteli sut için :)

Anneme sordum senin suyun nişanın ne zaman geldi , ben nerden anlayacağım doğumumum yaklaştığını diye. Suyu doğumda gelmiş, nişan ne yahu dedi. Öyle birşey olmamış bile. Sancın sık gelince bilirsin diyor. İyi sağol dedim. Sancı bekliyorum artık

Evet cnm bende yasadim, resmen mucizenin icerisindeyiz, hele o sut üretimi başlı başına bir mucize. Rabbim hiçbir bebegi o mucizevi besinden alıkoymasın.

Kızlar üzerinize afiyet dün sabahtan beri cırcır oldum ve de geçmiyor, hani sulu gıda da tüketmedim pek su dışında, pofff

Daha 11 günün var,cir cir falan olma :)
geçmiyor günler geçmiyorrrrr..
16 sında yatıcam ben gidip, öğleden sonra falan.
Oda süslemesi ile fln ugrasıcam.
Sabahın körü gidip onlarla uğraşmak istemiyorum hiç .
Zaten 17 sine bayağı talep var, bigün önceden gidip Deniz manzaralı bi oda kapmam lazım .
Teyzemin kızı da sabah doğurdu sezaryenle.
Her doğum haberi bende bir heyecan .

Kızlar üzerinize afiyet dün sabahtan beri cırcır oldum ve de geçmiyor, hani sulu gıda da tüketmedim pek su dışında, pofff

hımm karpuz falan da yapar ishal canım.. ama doğum belirtisi de ishal derler.. bilemedim şimdi... geçmiş olsun.. sıvı kaybın olmasın diye bol sıvı tüket. şeftali suyu ya da şeftali tüketebilirsin...muz ve pirinçte tabii..

Yok yemedim karpuz 3 4 gündür .
Bebek dönemez Dedi doktor anam dönmüş olmasın ..
Ben şok ..
Yarın kontrol var bakim sölicem geceden acillik olmazsam inşallah .

ohh ohh ne güzel deniz manzaralı odalar varmışş :)) benim ilk doğumda tren garı manzaralıydı bu kez de belki bi ihtimal göl manzarası olabilir zor ama belkiii :)

Yok yemedim karpuz 3 4 gündür .
Bebek dönemez Dedi doktor anam dönmüş olmasın ..
Ben şok ..
Yarın kontrol var bakim sölicem geceden acillik olmazsam inşallah .

valla bu yaramazlara akıl sır ermiyor döner mi döner yanii :) benim sıpa dönmüş perşembe günü öğrendim acilde ishal yapıcı bir şey tüketmediysen dikkat et canım doğum belirtileri arasında ishal çünkü..

Burda okuyunca az önce french press e 2 tatli kasigi kimyon koyup sicak su ile demledim. 1 kupa cikti. Tadi kotu gelmedi. Bana icilebilir. Ben süt yapmasini umarak ictim. Insallah iyi gelir. Rezeneyi genelde gaz icin duydum, sut yapiyor diyen de var. Hatta hastaneye goturup iciyorlar ki gaz cikisi kolaylassin.
Sezeryan gecesi cörekotu yemistim yine burdan ogrenip. Sabaha kadar gaz cikisi oldu.muhtemelen lavman olunca etkisi gitmistir ama sezeryan sonrasi gaz cikisinda sorun yasamadim. Belki etkisi olmustur yine de denenebilir.

ohh ohh ne güzel deniz manzaralı odalar varmışş :)) benim ilk doğumda tren garı manzaralıydı bu kez de belki bi ihtimal göl manzarası olabilir zor ama belkiii :)
Kız ayırtamıyorsun da hastanede odayı,
2 gün önceden ayırtmak istesen 500 TL ödeyeceksin,
Bende bigün önceden 250 verip yatıcam aşşa Napayım.
Sevmediğim odada ruhum daralıyor ..
Kızımda da denize bakıyordum, oğlumda Migros'a
Anam ne de büyük dertlerim var dimi ..
Tövbe tövbe ..
Sağlıkla gelsin de kuzucuğum, diğer detaylar hallolur.

Dogum sonrasi ilk 21 gun yogurt, süt, bulgur, pilav, bakliyat vs yenmemesi gerekiyormus. Bunlar ilk 3 hafta gaz yapiyormus. sonrasinda yenilebilirmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…