2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annişkolar. Yoğunluk ve yorgunluktan yetişemiyorum. Doğum yapan arkadaşlarımın gözleri aydın olsun. Biz doktordan geldik sarılık testi bile yapmaya gerek duymadı doktor çok şükür. Kiloda almışız geçen hafta 2700e kadar düşmüştük 3030 gram olmuşuz mamayı azaltmaya başlıyoruz bugün bol anne sütü inşallah. Birdaha 21inde gidicez ilk aşımızı olucaz.
Bu arada apartmandan biri taşındı sonubda 1 ay içinde taşınabilirim. Allah yardımcım olsun

dert demeyelim de canım istek işte :) hoş doğru düzgün odadan dışarı bakmıyoruz ama olsun :) ben hala gün alamadığımdan ne yapılacak bilmiyorum.. ama doktor her şeyi ben ayarlayacağım sen bir şey yapmayacaksın demişti yine sorarım cumartesi günü bakalım :)) ilkte de doktorum ayarlamıştı odayı falan ben sadece gidip yerleştim

Dogum sonrasi ilk 21 gun yogurt, süt, bulgur, pilav, bakliyat vs yenmemesi gerekiyormus. Bunlar ilk 3 hafta gaz yapiyormus. sonrasinda yenilebilirmis.
Bana çocuk doktoru bulguru önerdi aksine. Süt ve baklagil yasak. Pilav makarna beyaz ekmek süt yapıyor bildiğim

oy gözün aydın canım. maşallah kuzuya :)) anne sütü alsın tabii bol bol :)) taşınma işi zor ama yardım eden olursa iyi olur senin için.. Allah kolaylık versin canım..

oy gözün aydın canım. maşallah kuzuya :)) anne sütü alsın tabii bol bol :)) taşınma işi zor ama yardım eden olursa iyi olur senin için.. Allah kolaylık versin canım..
Çok saol teyzesi şükür sütüm yaramaya başlamış kuzuma. Ele avucada gelmeye başladı miniğim bin şükür. Annemler yazlığa gidiyor bugün ay sonuna doğru kayınvalidemlerde memlekete gidiyor. Artık nasıl yaparım Allahkerim

oyy oyy maşallah annesi :)) hımmm o zaman canım nakliye şirketleri var sen sadece özel eşyalarını topluyorsun kenara çekilip oturuyorsun onlar topluyor her şeyi. evet biraz fiyat olarak daha pahalı ama sen aynı binada kat değiştireceksin anladığım kadarıyla. o kadar uçmazlar herhalde.. en azından rahat edersin..

Bugün itibariyle 24,5 kg. almışım . Çatlamadan hayırlısıyla bir doğsaydı bebek.Hayatta tartıda 53 ü görmemiş ben 70 lerdeyim. Hastaneye yuvarlanarak gideceğim...
En son benim de artı 20ydi.54 ten,74 e çıktım,belki 75 e olmuş olabilirim.Selülit geçer de çatlaktan korkuyorum.Kremlere bulanıyorum.Günde üçe çıkardım.Çatlak bir yandan sarkma da olabilir karında.O da cok kötü.Korse kullanacak mısın?

Kimyonu bir tatlı kaşığı bir bardağa koyup üzerini kaynar su ile tamamlıyorum, güzelce karıştırıp, demlenmeli için bırakıyorum, kimyon dibe çöküyor zaten, üstündeki suyu içilebilicek ılıklıkta olunca dikiyorum kafama, ben çok faydasını gördüm, kendim de gazlıyım biraz, kızım da da var ikimizde çıkartabiliyoruz şimdilik çok şükür, ama asıl gaz sancıları yaşanacaksa 15günden sonra belli eder deri dr onun için de bağırsak florasını güçlendirici bir iş yazdı ama henüz başlamadık rahatsızlık verirse alıcam,
Rezene hem sütün kalitesini arttırıyor hem de gazı gideriyor diye biliyorum, oğlumda ben papatya ile karıştırıp içiyordum, onda sütüm sıkıntılıydı lactamil hummana malt içeceği hepsini tükettim, şimdi daha kimyon dışında iyi beslenmeye dikkat edip ekstra birşey tüketmiyorum çünkü sütüm çok fazla bitiremediğinden süt sıtması yapıyor, içecekleri de dikkatli kullanmak gerek

Krem sürmekle tetiklenmez canım hiç tedirgin olma, her göğüs yara olacak diye bir kural da yok, kimi bebek dediğin gibi güzel kavrıyor, ve sadece ilk günler sızı hissediyorsun, benim daha olmadı çok şükür inŞAllah böyle gider bu defa, sadece ucunu alırsa zorluyor memeyi, yatarak hiç beceremedim ben ikisinde de emzirmeyi hep yarı uzanır pozisyonda rahat ettim zaten sen nasıl rahat edersen öyle seviyor bu bıdıklar

Kolay gelsin canım,yavaş yavaş taşınırsın.Haftasonu eşinle halledersiniz.Boya tadilat işine falan girecek misin?İyi oldu bu arada en üst kat zor.
İyi kilo almış minik.3 kilodan sonra sen de daha rahat edersin.3,5 kilodan sonra beslenme aralarını 3 saate de yükseltebiliyormuşsun.Benim istediğim de oydu işte.Ödem çıktıktan sonra 3,5 kilo kalsa ilk haftadan sonra 3 saatte bire çıkardım beslemeyi,bakalım nolacak :)

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Bebeğinde tez vakitte yanına gelir umarım.

Güzel dinlen canım, sevdiğin yemekleri ye ohh kafanı bir güzel rahatlat, aç bir film izle keyif alacağın şeylerle geçir gününü bol uyu, vücudun gevşesin gerilmesin

Canım süt artsın istiyorsan hurma&su öneririm, çok faydası oluyor

Dogum sonrasi ilk 21 gun yogurt, süt, bulgur, pilav, bakliyat vs yenmemesi gerekiyormus. Bunlar ilk 3 hafta gaz yapiyormus. sonrasinda yenilebilirmis.

Bana özellikle ev yoğurdu ve süt önerdi çocuk drumuz canım yararlı bakteriler beslensin ki kendimizde gaz ve wc sıkıntısı oluşmasın diye, ama annem bulgur bakliyat vs 1ay yedirmiyor aslında bulgur da fena süt yapar

Çörekotunu ben de alayım.Benim de yanımda eşim kalacak hastanede.Sabaha kadar gaz çıkışı dedin ya,uykusu da hassas.Napayım kulaklarına ve burnuna pamuk tıkarız :)

Y Yellu oyyyy ne güzel büyümüş MaşAllah tospiğine,
Tamamen anne sütüne dönersiniz kısa zamanda,
Sen taşınma telaşını düşünme fazla boşver iyi olmuş en üst kat sıcağını çekmeyecek Melisan

Çörekotunu ben de alayım.Benim de yanımda eşim kalacak hastanede.Sabaha kadar gaz çıkışı dedin ya,uykusu da hassas.Napayım kulaklarına ve burnuna pamuk tıkarız :)
Sezeryan olmadan 1 gece once yedim yani evdeyken yanlis anlasilma olmasin. Sezeryan sonrasi ancak ertesi gun aksam kati gidaya gectim.

Doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Doğum yapacak arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum inşallah tez vakitte ağrısız sızısız alırsınız meleklerinizi kucaklarınıza.
Bizde bugün kontroldeydik. 38+3 3550 gr olmuş minişim. Yüzünü de göstermemekte ısrarlı hele bu sefer parmaklarıyla komple kapatmıştı yüzünü. Nst de sancı filan hiç yoktu galiba yerinden memnun gelmeye niyeti yok. İnşallah çok bekletmez de 4 kilo yu aşmaz. Artık zamanda geçmiyor sezeryanda en azından tarih belli öyle bir belirsizlik var ki şu anda inşallah yolunda gider herşey.

Bugün itibariyle 24,5 kg. almışım . Çatlamadan hayırlısıyla bir doğsaydı bebek.Hayatta tartıda 53 ü görmemiş ben 70 lerdeyim. Hastaneye yuvarlanarak gideceğim...
Al bendende o kadar sabah 96yı gördüm şok oldum yani 23,5 kilo oldu bu gidişle 3 haneli rakamları görmeden doğursam bari benden önde giden benden bağımsız yaşayan bir göbekle yaşıyorum Allah sonumuzu hayır etsin sağlıkla bebişlerimizi kucagimiza alalım da gerisini boşver sonra hallederiz

Uff evet... bugun bende nerdeyse 15 dk.gecmedi ,pozisyon degiştirmeme ragmen
hatta uykuda da oluyor herlde cok zorluyor beni terli uyanıyorum
Artık sertleşme olsun , hersey olsun ,agrı , sancı ... dogrmk istyrm
Mesajinda kendimi gordum cnm bende dogurmak istoyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…