Kız ayırtamıyorsun da hastanede odayı,
2 gün önceden ayırtmak istesen 500 TL ödeyeceksin,
Bende bigün önceden 250 verip yatıcam aşşa Napayım.
Sevmediğim odada ruhum daralıyor ..
Kızımda da denize bakıyordum, oğlumda Migros'a
Anam ne de büyük dertlerim var dimi ..
Tövbe tövbe ..
Sağlıkla gelsin de kuzucuğum, diğer detaylar hallolur.
Bana çocuk doktoru bulguru önerdi aksine. Süt ve baklagil yasak. Pilav makarna beyaz ekmek süt yapıyor bildiğimDogum sonrasi ilk 21 gun yogurt, süt, bulgur, pilav, bakliyat vs yenmemesi gerekiyormus. Bunlar ilk 3 hafta gaz yapiyormus. sonrasinda yenilebilirmis.
Günaydın annişkolar. Yoğunluk ve yorgunluktan yetişemiyorum. Doğum yapan arkadaşlarımın gözleri aydın olsun. Biz doktordan geldik sarılık testi bile yapmaya gerek duymadı doktor çok şükür. Kiloda almışız geçen hafta 2700e kadar düşmüştük 3030 gram olmuşuzmamayı azaltmaya başlıyoruz bugün bol anne sütü inşallah. Birdaha 21inde gidicez ilk aşımızı olucaz.
Bu arada apartmandan biri taşındı sonubda 1 ay içinde taşınabilirim. Allah yardımcım olsun
Çok saol teyzesi şükür sütüm yaramaya başlamış kuzuma. Ele avucada gelmeye başladı miniğim bin şükür. Annemler yazlığa gidiyor bugün ay sonuna doğru kayınvalidemlerde memlekete gidiyor. Artık nasıl yaparım Allahkerimoy gözün aydın canım. maşallah kuzuya :)) anne sütü alsın tabii bol bol :)) taşınma işi zor ama yardım eden olursa iyi olur senin için.. Allah kolaylık versin canım..
Çok saol teyzesi şükür sütüm yaramaya başlamış kuzuma. Ele avucada gelmeye başladı miniğim bin şükür. Annemler yazlığa gidiyor bugün ay sonuna doğru kayınvalidemlerde memlekete gidiyor. Artık nasıl yaparım Allahkerim
En son benim de artı 20ydi.54 ten,74 e çıktım,belki 75 e olmuş olabilirim.Selülit geçer de çatlaktan korkuyorum.Kremlere bulanıyorum.Günde üçe çıkardım.Çatlak bir yandan sarkma da olabilir karında.O da cok kötü.Korse kullanacak mısın?Bugün itibariyle 24,5 kg. almışım. Çatlamadan hayırlısıyla bir doğsaydı bebek.Hayatta tartıda 53 ü görmemiş ben 70 lerdeyim. Hastaneye yuvarlanarak gideceğim...
Kimyonu nasıl demliyorsun canım?Bu arada rezene süt artırmaya mı gaza mı iyi geliyor çünkü laktamil,humana falan aldım.Doğuma iki gün kala başlarım,onların içinde de rezene varmış.Sadece süt içinse almayayım ama gz için önerebileceğiniz başka doğal çözümler varsa şimdiden depolamaya başlayayım.Bu arada gaz sancısı 10 gün sonra başlıyor deniyor.10 günden sonra mı başlamak lazım kimyona yoksa doğumdan sonra her gün içilmeli mi?
Şu anda sabah lanolini akşam evicapı kullanıyorum korka korka.Doğumu tetikleme riski de var ya.Emzirmeden önce ne kadar yapsak da yine bir acı olacak galiba.Videolarda,eğitimlerde mümkün olduğunca göğsün siyah kısmını bebeğe ver deniyor.Çene göğse değecek,başparmak yukarıda el c şeklinde başparmakla burun arasında mesafe oluşturacaksın.Annelerimizin yaptığı makas şeklini önermiyorlar.Bir de sezeryanlılar için yan yatış emzirme şekli var.Bakalım hangisi kolay gelecek.
Kolay gelsin canım,yavaş yavaş taşınırsın.Haftasonu eşinle halledersiniz.Boya tadilat işine falan girecek misin?İyi oldu bu arada en üst kat zor.Günaydın annişkolar. Yoğunluk ve yorgunluktan yetişemiyorum. Doğum yapan arkadaşlarımın gözleri aydın olsun. Biz doktordan geldik sarılık testi bile yapmaya gerek duymadı doktor çok şükür. Kiloda almışız geçen hafta 2700e kadar düşmüştük 3030 gram olmuşuzmamayı azaltmaya başlıyoruz bugün bol anne sütü inşallah. Birdaha 21inde gidicez ilk aşımızı olucaz.
Bu arada apartmandan biri taşındı sonubda 1 ay içinde taşınabilirim. Allah yardımcım olsun
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Bebeğinde tez vakitte yanına gelir umarım.Kızlar ben de doğum yaptım, oğlumun doğumundan daha zordu. Ama malesef bebeğimin solunum sıkıntısı varmış, sadece doğduğunda gösterip yoğun bakıma aldılar, ağrılarımin yaninda moralim bozuk.iyiye gidiyomus ama emziremedim.
Evt cnm ... sabah 5-7 arası hiç gecmeyen agrı oldu sag alt karnımda, yatırmadı hiç
Duşa girdim iyi geldi ama snra tekrar başladı
Şimdi tam hazırlndım dr gidicektik.. sancım rahat verdi , ara ara başlıo dinio ama dr tutmadım daha
Bende dr gitmkten vazgectim , iyi mi yaptım bilmyrm
Çok yorgunum ve yemk yemedim
Burda okuyunca az önce french press e 2 tatli kasigi kimyon koyup sicak su ile demledim. 1 kupa cikti. Tadi kotu gelmedi. Bana icilebilir. Ben süt yapmasini umarak ictim. Insallah iyi gelir. Rezeneyi genelde gaz icin duydum, sut yapiyor diyen de var. Hatta hastaneye goturup iciyorlar ki gaz cikisi kolaylassin.
Sezeryan gecesi cörekotu yemistim yine burdan ogrenip. Sabaha kadar gaz cikisi oldu.muhtemelen lavman olunca etkisi gitmistir ama sezeryan sonrasi gaz cikisinda sorun yasamadim. Belki etkisi olmustur yine de denenebilir.
Dogum sonrasi ilk 21 gun yogurt, süt, bulgur, pilav, bakliyat vs yenmemesi gerekiyormus. Bunlar ilk 3 hafta gaz yapiyormus. sonrasinda yenilebilirmis.
Çörekotunu ben de alayım.Benim de yanımda eşim kalacak hastanede.Sabaha kadar gaz çıkışı dedin ya,uykusu da hassas.Napayım kulaklarına ve burnuna pamuk tıkarız :)Burda okuyunca az önce french press e 2 tatli kasigi kimyon koyup sicak su ile demledim. 1 kupa cikti. Tadi kotu gelmedi. Bana icilebilir. Ben süt yapmasini umarak ictim. Insallah iyi gelir. Rezeneyi genelde gaz icin duydum, sut yapiyor diyen de var. Hatta hastaneye goturup iciyorlar ki gaz cikisi kolaylassin.
Sezeryan gecesi cörekotu yemistim yine burdan ogrenip. Sabaha kadar gaz cikisi oldu.muhtemelen lavman olunca etkisi gitmistir ama sezeryan sonrasi gaz cikisinda sorun yasamadim. Belki etkisi olmustur yine de denenebilir.
Sezeryan olmadan 1 gece once yedim yani evdeyken yanlis anlasilma olmasin. Sezeryan sonrasi ancak ertesi gun aksam kati gidaya gectim.Çörekotunu ben de alayım.Benim de yanımda eşim kalacak hastanede.Sabaha kadar gaz çıkışı dedin ya,uykusu da hassas.Napayım kulaklarına ve burnuna pamuk tıkarız :)
Al bendende o kadar sabah 96yı gördüm şok oldum yani 23,5 kilo oldu bu gidişle 3 haneli rakamları görmeden doğursam bari benden önde giden benden bağımsız yaşayan bir göbekle yaşıyorum Allah sonumuzu hayır etsin sağlıkla bebişlerimizi kucagimiza alalım da gerisini boşver sonra hallederizBugün itibariyle 24,5 kg. almışım. Çatlamadan hayırlısıyla bir doğsaydı bebek.Hayatta tartıda 53 ü görmemiş ben 70 lerdeyim. Hastaneye yuvarlanarak gideceğim...
Mesajinda kendimi gordum cnm bende dogurmak istoyorum artikUff evet... bugun bende nerdeyse 15 dk.gecmedi ,pozisyon degiştirmeme ragmen
hatta uykuda da oluyor herlde cok zorluyor beni terli uyanıyorum
Artık sertleşme olsun , hersey olsun ,agrı , sancı ... dogrmk istyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?