2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim organizasyoncu yapacak ama kadın bayağ sallıyor beni.Kına organizasyonları varmış.HIzlı hızlı konuşup kapatıyo.Ben de eşime söyledim parasını öderken biz de onu sallayalım bakalım nasıl oluyormuş.Odaya bu pazar bakacağız,bana güzel oda kaldıysa tabi:)Suit oda istemiştim ama dışarıdan dr getirtince,organizasyon,foto çekimi,filmi derken kocacıma bayağı yüklendim.Her şeyi istedim sanırm.Bir daha ya doğururum ya doğurmam.İçimde kalmasın dedim.Bir de doğum hediyemi alma peşinde şimdi.İstediğim şeyin pazarlığını yapıyor,fiyat alıyor.Çok abartı bişi istemedim ama hepsi birleşince bayağı tutuyor.

Bence herşey yolunda ise suni sancıyı denemeden sezeryana girme evet 40 hafta bitti ama 42. haftaya kadar geç sayılmaz Allah yardımcın olsun beklemekte zor ya

Bana çocuk doktoru bulguru önerdi aksine. Süt ve baklagil yasak. Pilav makarna beyaz ekmek süt yapıyor bildiğim
Bize de eğitimde bulgur pilavı,boza,roka,marul,et türü önermişlerdi,bl suyla.Hatta ilk hafta emzirirken de su iç,ondan sonra farklı zamanlarda iç dediler.Bir de bebişiş emzirirken diğer gögsüne de süt sağma makinesini tak,daha iyi geliyor dediler ama benimki lansioh o da ses yapıyormuş bayağı.Bebişi bir göğsümden emzirir,diğer göğüsü sağarım.Kaşık biberon almıştım medelanın onda da veririm.Onda verince biberona alışmıyormuş.Bu arada sütü hatırlamıyorum ama baklagil kesinlikle yeme dediler.

Sen doğru emziriyorsan ondan da yara olmaz canım.Yanlış doğru bir şekilde emzireceğiz artık.

Aynen bulgur süt icin cok iyi ama gaz da yapiyor malesef.

Doguma girerken 102.8 idim (+20 kg), bugun 92.5. 17 gün oldu. Bu kadar hizli vermenin kotu tarafi doguma girerken bir tane bile catlagim yoktu ama suan gobegim otoban gibi bi cicegin yagi vardi 40.miz ciksin ona baslicam belki etki eder. Bir de su yara dikis izini geciren c...tube adli ilac çatlaklari da gecirir mi ki?

Sağol canım faydalı bilgiler bunlar :)Fotosunu çektim valla.

Biz de günümüzü aldık artık 17 temmuza spinal olucaz inşallah erken gelirse de duruma göre bakarız dedik çatı dar kordon dolanmasi var hiç risk almak istemedim sağlıkla gelsin inşallah ❤
Alayımız 17 sine patır patır doğuracak sanırım
17 si bayağı curcuna olacak topikte anlaşıldı

Forumda geçirdiğini söylemişlerdi o ilacın çatlakları.Kantoron yağı da iyi.Ben şu an sürdüğüm çatlak kremini doğumdan sonra da devam edeceğim,sonrasında kantorona geçerim.Dediğin gibi doğumdan sonra bir ayda çatlak olabiliyormuş,dikkat etmek lazım.

Evet ben demiştim tecrübe ile sabittir

Heh kantarondu adi gelmedi aklima yazarken:)) ben dikise gelir falan diye cesaret edemiorum surmeye suan. Bir de malum kilodan dikisimi goremiorum bile. Suan tek umudum kantaron ve c.. Tube:))

Nst de sık sancım cıkmıs alttan muayene ettı acılma yokmus ama gelıo dogum dedı doktor senın yatısını yapalım dedi olmadı ogleden sonra sezeryan alıcam dıyo eve gıdeyım dedım ev arka sokakta once tamam dedı sıklasırsa gel dedi sonra yok yatıralım dedı eve gıttım dus aldım geldım anlamadım acılma yoksa neden alıyoruz ama sancım devam edıyo cok korkuyorum bana dua edın kızlar bısey anlamadım 37+2 yız erken deılmı

Açılma olmasa dahi o sancı ve kasılma bebeğin kalp atışlarında büyük etki yapıyor, doktoruna güven, dualarımız seninle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…