- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Nst de sık sancım cıkmıs alttan muayene ettı acılma yokmus ama gelıo dogum dedı doktor senın yatısını yapalım dedi olmadı ogleden sonra sezeryan alıcam dıyo eve gıdeyım dedım ev arka sokakta once tamam dedı sıklasırsa gel dedi sonra yok yatıralım dedı eve gıttım dus aldım geldım anlamadım acılma yoksa neden alıyoruz ama sancım devam edıyo cok korkuyorum bana dua edın kızlar bısey anlamadım 37+2 yız erken deılmı
Contractubex jel cnm .Canm hangi ilac o bnm devasa çatlaklarıda gecrr mi:)
Açılma olmasa dahi o sancı ve kasılma bebeğin kalp atışlarında büyük etki yapıyor, doktoruna güven, dualarımız seninle .
ben daha hazır deıldım ama gozlem olcak suan evde mı bekleseydım acaba esımde herkese haber vermıs annesı kardesı herkes geldı daha bellı bıle deıl ıyı olursam cıkıcam galıba ama cok korkuyorum insallah olursa da rahat olurAçılma olmayabilir. Belki çatın müsait değildir ondan demiştir. 37+3 te doğdu yeğenim erken değil canım :) sağlıkla al kucağına inşallah kolay rahat bir doğum olur senin için.
Canim benim oğlum 37 + 5 de doğdu hiç sıkıntı yapma haftan güzel inşallah sağlıkla al bebeğini kucağınaNst de sık sancım cıkmıs alttan muayene ettı acılma yokmus ama gelıo dogum dedı doktor senın yatısını yapalım dedi olmadı ogleden sonra sezeryan alıcam dıyo eve gıdeyım dedım ev arka sokakta once tamam dedı sıklasırsa gel dedi sonra yok yatıralım dedı eve gıttım dus aldım geldım anlamadım acılma yoksa neden alıyoruz ama sancım devam edıyo cok korkuyorum bana dua edın kızlar bısey anlamadım 37+2 yız erken deılmı
Doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Doğum yapacak arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum inşallah tez vakitte ağrısız sızısız alırsınız meleklerinizi kucaklarınıza.
Bizde bugün kontroldeydik. 38+3 3550 gr olmuş minişim. Yüzünü de göstermemekte ısrarlı hele bu sefer parmaklarıyla komple kapatmıştı yüzünü. Nst de sancı filan hiç yoktu galiba yerinden memnun gelmeye niyeti yok. İnşallah çok bekletmez de 4 kilo yu aşmaz. Artık zamanda geçmiyor sezeryanda en azından tarih belli öyle bir belirsizlik var ki şu anda inşallah yolunda gider herşey.
Ne güzel işte,kilolu güçlü bebiş memeyi rahat,güçlü çeker.Daha uzun aralıklarla beslersin.Gerçi doğum biraz zor olabilir.4 ü geçerse sezeryan yapabilirler
Vayy evet insanın milli duyguları kabarıyor :)Aaa benim de havalidir 19 mayıs :)
Nakliye şirketleri mesafeye hiç bakmıyo. Ekip ayırıyolarya o gün için aynı parayı alıyolar. Ah istanbulda yaşamanın zorlukları işte. Allahtan evden taşıncak çok eşyam yok oturduğum yerde heryer gömme dolap olduğundan herşeyim bodrumda ordan daireye çıkarılıp kurulcak. Artık 2 işçi tutucaz eşim arkadaşlar falan halletcekler bişekildeoyy oyy maşallah annesi :)) hımmm o zaman canım nakliye şirketleri var sen sadece özel eşyalarını topluyorsun kenara çekilip oturuyorsun onlar topluyor her şeyi. evet biraz fiyat olarak daha pahalı ama sen aynı binada kat değiştireceksin anladığım kadarıyla. o kadar uçmazlar herhalde.. en azından rahat edersin..
Canım benimki bölük pörçük bilgi.Çok bilsem danışmanlık almazdım.Şu bebişi doğurayım astroloji kursuna gideceğim ama :) O zaman doğum haritanıza bebişlerin haritasına ayrıntılı bakarım.Hem kendimi geliştirirm hem size iyi olur :)Güzel denk geldi ama :) astrolojik açıdan da yorumunu bekleriz saat
Kısmet canım.Doğursan da miadını doldurmuş artık 38. hafta.Bbebiş ve senin için hayırlısı olsun.ben daha hazır deıldım ama gozlem olcak suan evde mı bekleseydım acaba esımde herkese haber vermıs annesı kardesı herkes geldı daha bellı bıle deıl ıyı olursam cıkıcam galıba ama cok korkuyorum insallah olursa da rahat olur
Zaten gün olarak genel sordum canımCanım benimki bölük pörçük bilgi.Çok bilsem danışmanlık almazdım.Şu bebişi doğurayım astroloji kursuna gideceğim ama :) O zaman doğum haritanıza bebişlerin haritasına ayrıntılı bakarım.Hem kendimi geliştirirm hem size iyi olur :)
Contractubex jel cnm .
Aynı şekilde hayatımda göremem dediğim kiloları görüyorum. Herkeste doğurunca böyle beklemek çok zor oluyo. Gelsin artık şu bebişler yahu..Bugün itibariyle 24,5 kg. almışım. Çatlamadan hayırlısıyla bir doğsaydı bebek.Hayatta tartıda 53 ü görmemiş ben 70 lerdeyim. Hastaneye yuvarlanarak gideceğim...
Nakliye şirketleri mesafeye hiç bakmıyo. Ekip ayırıyolarya o gün için aynı parayı alıyolar. Ah istanbulda yaşamanın zorlukları işte. Allahtan evden taşıncak çok eşyam yok oturduğum yerde heryer gömme dolap olduğundan herşeyim bodrumda ordan daireye çıkarılıp kurulcak. Artık 2 işçi tutucaz eşim arkadaşlar falan halletcekler bişekilde
O zaman saat öğleden sonra sezeryan yaptırmaya çalış.Benim kadın doğumcu zaman aralığını duyunca bize garip garip baktı,çatlak bunlar demiştir sanırım :)O zamanlarda yapabilirsek mükemmel açılar var.Mesela Venüs 7. evde.Bana hem çok güzel hem çok zarif,kaliteli bir gelin verir :)Oğlum büyük,tutkulu bir aşk yaşar,mutlu evlilikleri olur :)Anana dua et bu kız için derim :)Kıskanmazsam tabi :)Zaten gün olarak genel sordum canımseverim ben de ilgilenmeyi çok anlamam ama biri anlatınca ilgimi çekiyor :)
Saat olarak 11 dedi ama belki rötar yapar :) kızım da bana iyi damat getirsin bari :)O zaman saat öğleden sonra sezeryan yaptırmaya çalış.Benim kadın doğumcu zaman aralığını duyunca bize garip garip baktı,çatlak bunlar demiştir sanırım :)O zamanlarda yapabilirsek mükemmel açılar var.Mesela Venüs 7. evde.Bana hem çok güzel hem çok zarif,kaliteli bir gelin verir :)Oğlum büyük,tutkulu bir aşk yaşar,mutlu evlilikleri olur :)Anana dua et bu kız için derim :)Kıskanmazsam tabi :)
Biz de aynı apartman içinde taşındık.Babam iki kişi getirdi,annemle ben de eşyaları hallettik.Bir ay falan sürdü yavaş yavaş taşınmak ama oluyor.Ondan sonraki taşınmamız daha da vahim,sadece annemle ben hallettik her şeyi.Büyük eşyalar değişiyordu ama o küçükler bile götür,getir,taşı o kadar zor ki.Kollarımız koptu.Yavaş yavaş yap kendine hiç yüklenme,arkadaşlarından da yardım alırsın.Hem daha bir ay varmış bebiş de kendini toparlar.Nakliye şirketleri mesafeye hiç bakmıyo. Ekip ayırıyolarya o gün için aynı parayı alıyolar. Ah istanbulda yaşamanın zorlukları işte. Allahtan evden taşıncak çok eşyam yok oturduğum yerde heryer gömme dolap olduğundan herşeyim bodrumda ordan daireye çıkarılıp kurulcak. Artık 2 işçi tutucaz eşim arkadaşlar falan halletcekler bişekilde
canım ben aldım o emzikten çok tatlı duruyor diye inşallah tutar :)kızlar emzik aldınız mı doğum yapan anneler tecrübeli anneler avent sootie emzik çok övülüyo ama buruna çok dayanıyor gibi geldi tavsiyeriniz neler ? bugun son kalan eksikleri tamamlıcam doğumdan sonra ki kanama için tampon kullanılıyor değil mi bir de mama hangisini alayım dursun istiyorum yanımızda nolur ne olmaz
benim kanamam oldu canım bi süre sonra duruyor takip et sendeMerhaba kızlar bugün kontrol vardı. Geçen cuma nst de sancı çıkmıştı bugün çıkmadı. Çatı muayenesi oldum eve geldiğimde lekelenme olmuş Dr olabilir demişti sizede sorayım dedim çatı muayenesi olanlarda oldu mu lekelenme
herkes suçun bende olduğunu düşünüyor güzel beslenmedin şöyle yaptın hep falan diye söyleniyorlar kimse insanın halinden anlamıyor beni düşünen insanlarla bi arada durcam artık çok sağol canım Allah razı olsun❤Canım geçmiş olsun çok.. boşver milleti takma nolur. Eğer o kadar anlattıkları gibi olsaydı doktor seni 1 dakika bile bekletmezdi. O kadar yıl tıp boşuna okuyorlar o zaman önüne gelen yorum yapıyor boşver sen. Ölçümlerde de hata olabilir canım üzülme. Önemli olan bebeğin ve senin psikolojin.. sen iyi olursan o da iyi olur. İnşallah düzelecek kalp atışları da bebişin Allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?