2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Açılma olmayabilir. Belki çatın müsait değildir ondan demiştir. 37+3 te doğdu yeğenim erken değil canım :) sağlıkla al kucağına inşallah kolay rahat bir doğum olur senin için.

Açılma olmasa dahi o sancı ve kasılma bebeğin kalp atışlarında büyük etki yapıyor, doktoruna güven, dualarımız seninle .

Açılma olmayabilir. Belki çatın müsait değildir ondan demiştir. 37+3 te doğdu yeğenim erken değil canım :) sağlıkla al kucağına inşallah kolay rahat bir doğum olur senin için.
ben daha hazır deıldım ama gozlem olcak suan evde mı bekleseydım acaba esımde herkese haber vermıs annesı kardesı herkes geldı daha bellı bıle deıl ıyı olursam cıkıcam galıba ama cok korkuyorum insallah olursa da rahat olur

Canim benim oğlum 37 + 5 de doğdu hiç sıkıntı yapma haftan güzel inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına

Nakliye şirketleri mesafeye hiç bakmıyo. Ekip ayırıyolarya o gün için aynı parayı alıyolar. Ah istanbulda yaşamanın zorlukları işte. Allahtan evden taşıncak çok eşyam yok oturduğum yerde heryer gömme dolap olduğundan herşeyim bodrumda ordan daireye çıkarılıp kurulcak. Artık 2 işçi tutucaz eşim arkadaşlar falan halletcekler bişekilde

Güzel denk geldi ama :) astrolojik açıdan da yorumunu bekleriz saat
Canım benimki bölük pörçük bilgi.Çok bilsem danışmanlık almazdım.Şu bebişi doğurayım astroloji kursuna gideceğim ama :) O zaman doğum haritanıza bebişlerin haritasına ayrıntılı bakarım.Hem kendimi geliştirirm hem size iyi olur :)

Kısmet canım.Doğursan da miadını doldurmuş artık 38. hafta.Bbebiş ve senin için hayırlısı olsun.

Zaten gün olarak genel sordum canım severim ben de ilgilenmeyi çok anlamam ama biri anlatınca ilgimi çekiyor :)

Bugün itibariyle 24,5 kg. almışım . Çatlamadan hayırlısıyla bir doğsaydı bebek.Hayatta tartıda 53 ü görmemiş ben 70 lerdeyim. Hastaneye yuvarlanarak gideceğim...
Aynı şekilde hayatımda göremem dediğim kiloları görüyorum. Herkeste doğurunca böyle beklemek çok zor oluyo. Gelsin artık şu bebişler yahu..

Reactions: SGd

Anladım canım istanbul piyasasını bilmem tabii :) burda bulunduğun kat mesefe hepsi değerlendiriliyor. Asansörlü istersen o bile farklı. Artık halledecekler dediğin gibi yapacak bir şey yok.

Zaten gün olarak genel sordum canım severim ben de ilgilenmeyi çok anlamam ama biri anlatınca ilgimi çekiyor :)
O zaman saat öğleden sonra sezeryan yaptırmaya çalış.Benim kadın doğumcu zaman aralığını duyunca bize garip garip baktı,çatlak bunlar demiştir sanırım :)O zamanlarda yapabilirsek mükemmel açılar var.Mesela Venüs 7. evde.Bana hem çok güzel hem çok zarif,kaliteli bir gelin verir :)Oğlum büyük,tutkulu bir aşk yaşar,mutlu evlilikleri olur :)Anana dua et bu kız için derim :)Kıskanmazsam tabi :)

Saat olarak 11 dedi ama belki rötar yapar :) kızım da bana iyi damat getirsin bari :)

Biz de aynı apartman içinde taşındık.Babam iki kişi getirdi,annemle ben de eşyaları hallettik.Bir ay falan sürdü yavaş yavaş taşınmak ama oluyor.Ondan sonraki taşınmamız daha da vahim,sadece annemle ben hallettik her şeyi.Büyük eşyalar değişiyordu ama o küçükler bile götür,getir,taşı o kadar zor ki.Kollarımız koptu.Yavaş yavaş yap kendine hiç yüklenme,arkadaşlarından da yardım alırsın.Hem daha bir ay varmış bebiş de kendini toparlar.

canım ben aldım o emzikten çok tatlı duruyor diye inşallah tutar :)
benim kanamam oldu canım bi süre sonra duruyor takip et sende
herkes suçun bende olduğunu düşünüyor güzel beslenmedin şöyle yaptın hep falan diye söyleniyorlar kimse insanın halinden anlamıyor beni düşünen insanlarla bi arada durcam artık çok sağol canım Allah razı olsun❤

Suyumuz gelince hemen doktora gidiyor muyuz yarim saattir su sizintim var sanirim suyum bosaliyo tecrubeli annelerden yardim bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…