- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Kız bekleme git tabi .Suyumuz gelince hemen doktora gidiyor muyuz yarim saattir su sizintim var sanirim suyum bosaliyo tecrubeli annelerden yardim bekliyorum
Evet Can'ım ben 1 hafta 10 gün sonra fln başlamıştım .Canm emzırıken kullanlablr dmi bu? Yani hemen başlayablrmyım surmeye
Erken değil canım doktoruna güven dualarımız seninle sakin olNst de sık sancım cıkmıs alttan muayene ettı acılma yokmus ama gelıo dogum dedı doktor senın yatısını yapalım dedi olmadı ogleden sonra sezeryan alıcam dıyo eve gıdeyım dedım ev arka sokakta once tamam dedı sıklasırsa gel dedi sonra yok yatıralım dedı eve gıttım dus aldım geldım anlamadım acılma yoksa neden alıyoruz ama sancım devam edıyo cok korkuyorum bana dua edın kızlar bısey anlamadım 37+2 yız erken deılmı
Tamam kuzumEvet Can'ım ben 1 hafta 10 gün sonra fln başlamıştım .
Doguma girerken 102.8 idim (+20 kg), bugun 92.5. 17 gün oldu. Bu kadar hizli vermenin kotu tarafi doguma girerken bir tane bile catlagim yoktu ama suan gobegim otoban gibibi cicegin yagi vardi 40.miz ciksin ona baslicam belki etki eder. Bir de su yara dikis izini geciren c...tube adli ilac çatlaklari da gecirir mi ki?
Canım dikis yerine gelir diye korkma açık yaraları bile süper kapatıyor çatlakları geçiriyor yanıklarda tüm acıyı hemen alıyor kesik yaraların hemen kabuk tutmasını sağlıyor benim yaşadığım ilçede insanlar kendi kantaron yağını kendi yapıp herşeye kullanıyorlardı bende herşeye kullanılır mı yağ işte falan diyordum taa ki birgün eşim bir kucak dolusu kantaron bitkisi ile eve geldi onları yıkadı temizledi şişeye koyup üzerine zeytinyağı ile doldurdu 50 gün bekletip süzdü şişelere doldurdu işte o günden beri vazgeçilmez oldu bizim için bizde herşeye kullanır oldukHeh kantarondu adi gelmedi aklima yazarken:)) ben dikise gelir falan diye cesaret edemiorum surmeye suan. Bir de malum kilodan dikisimi goremiorum bile. Suan tek umudum kantaron ve c.. Tube:))
Hemen hemen hiç oyalanma al duşunu çık yola bebişte yola çıkmış hastanede buluşursunuz Allah yardımcın olsunSuyumuz gelince hemen doktora gidiyor muyuz yarim saattir su sizintim var sanirim suyum bosaliyo tecrubeli annelerden yardim bekliyorum
Canım hiç üzülme bebeğin sağlığı yerinde solunum sıkıntısı çoğunda oluyor en yakın zamanda yanında olacak inşallah kendi can acını da söyle ağrı kesici falan yaparlarKızlar doğum yaptım bebeğimi yoğun bakıma aldılar solunum sıkıntısı varmış hızlı soluk alıp veriyormuş çok üzgünüm iki uc dakika gorebildim sadece canım cok yanıyor dikişlerim acıyor bu spinalden bisey anlamadım ben
Ay insallah normal dogumu cok istiyorum nasip olur insallahHemen hemen hiç oyalanma al duşunu çık yola bebişte yola çıkmış hastanede buluşursunuz Allah yardımcın olsun
Gecmis olsun canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun cabucak iyi olup yanina gelicek merak etmeKızlar doğum yaptım bebeğimi yoğun bakıma aldılar solunum sıkıntısı varmış hızlı soluk alıp veriyormuş çok üzgünüm iki uc dakika gorebildim sadece canım cok yanıyor dikişlerim acıyor bu spinalden bisey anlamadım ben
Eger suyun ise acil gitmen gerekiyor canim enfeksiyon riski doguyormusSuyumuz gelince hemen doktora gidiyor muyuz yarim saattir su sizintim var sanirim suyum bosaliyo tecrubeli annelerden yardim bekliyorum
Herkese günaydın, ben yazmıyorum ama sizleri sürekli takip ediyorum. Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum. Sizin durumunuzu yaşayan bir arkadaşım var. 41 haftası doldu ve balon metodu+ suni sancı+ kesenin patlatılması gibi müdahalelerle normal Doğum yaptı ve çok memnun. Bence bunları denemeden sezeryanı kabul etmeyin tabi Doğum ilerlemezse sezeryan bir kurtarıcı. Bir de aldığım Doğum eğitiminde 42. Hafta dolana kadar kontrollü olarak beklenebileceği anlatıldı. Hatta isteğe bağlı sezeryan bile olsa bir Doğum işaretinin gelmesinin nişan sancı veya su gelmesi gibi, hem bebek hem de anne için çok daha iyi olduğu söylendiGünaydın kızlar 40+3le hala devam ediyorum ben. Çok gerginim bu aralar doktor salı sezeryan yapmak istedi kabul etmedim. Hiç acılmam yok. Ağrım yok sancim yok. Suni sancı verelim ama hiç açılma olmadığı için yine olmayabilir yine sezeryana dönebiliriz dedi. En başından normal konuştuğumuz için kısa süreli bi şok yaşadım. Yarın tekrar kontrolüm var hiç açılma yoksa sezeryanı kabul ediem büyük ihtimal. 3750 olmuştu en son kilosu. Çok kararsızım aklım çok karışık. Nstde de bişey çıkmıyor kızım memnun yerinden.
Fikirlerinize ihtiyacım var acaba pazartesiye kadar beklesem mi ki o zaman da 42. Haftaya giriyorum. Ya da sezeryan olup bende kızımda kurtulalım mı? Bu arada kimler doğum yaptı bilmiyorum ama hepinizi tebrik ediyorum. Hepimiz yavrularımızla birlikte sağlıklı mutlu bir yaşam sürelim...
Gözün aydın olsun canım stres yapma kendine başka arkadaşların bebişleirne de oldu çok kalmadan toparlandılar dert etme..melekler yardımcısı olsun minik meleğinin hayırlı evlat olsun inşKızlar doğum yaptım bebeğimi yoğun bakıma aldılar solunum sıkıntısı varmış hızlı soluk alıp veriyormuş çok üzgünüm iki uc dakika gorebildim sadece canım cok yanıyor dikişlerim acıyor bu spinalden bisey anlamadım ben
Doğru söylemiş, yan yatmaları gerekiyor, ben kızımda yaşadım, misafir sevdikten sonra sırt üstü yatırmış ben mutfaktayken çocuk mosmor olmuş annem ağzını açıp parmaklayarak kurtarmıştı daha 3 günlüktü Hayatımın en kötü günüydü. Dikkat etmek gerekiyorKızlar birşey sorucamm. Yenidoğan bebekleri nasıl yatırıyorsnz. Geçen biri sırt üstü yatırma kusar boğulur ddi tırstım.. ooff nasl becercem bn bu işi yaaiyi bi anne olamazsam ....
Sevi bebenin yan yatırma yastığını aldım ben o yüzdenKızlar birşey sorucamm. Yenidoğan bebekleri nasıl yatırıyorsnz. Geçen biri sırt üstü yatırma kusar boğulur ddi tırstım.. ooff nasl becercem bn bu işi yaaiyi bi anne olamazsam ....
Kızlar doğum yaptım bebeğimi yoğun bakıma aldılar solunum sıkıntısı varmış hızlı soluk alıp veriyormuş çok üzgünüm iki uc dakika gorebildim sadece canım cok yanıyor dikişlerim acıyor bu spinalden bisey anlamadım ben
Suyumuz gelince hemen doktora gidiyor muyuz yarim saattir su sizintim var sanirim suyum bosaliyo tecrubeli annelerden yardim bekliyorum
Geçmiş olsun canım.Bu kadar sıkıntılı sezeryan haberlerinden sonra bizim de hevesimiz iyice kaçtı.Allah yardımcın olsun.Bebişini kısa zamanda kucağına alırsın inşallah.Kızlar doğum yaptım bebeğimi yoğun bakıma aldılar solunum sıkıntısı varmış hızlı soluk alıp veriyormuş çok üzgünüm iki uc dakika gorebildim sadece canım cok yanıyor dikişlerim acıyor bu spinalden bisey anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?