- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Hayırlısı olsun canım.Çıkarken canını okur ama kilolu bebeği de büyütmek kolaymış.mayhosmelek , Bende korkuyorum ama doktorum da hiç sezeryan lafını bile geçirmedi herşeyin normal 17 sini beklicez diyor. Demek ki kilo konusuna pek takılmıyor diyorum. İnşallah fazla bekletmeden gelir bebiş.
Kızlar birşey sorucamm. Yenidoğan bebekleri nasıl yatırıyorsnz. Geçen biri sırt üstü yatırma kusar boğulur ddi tırstım.. ooff nasl becercem bn bu işi yaaiyi bi anne olamazsam ....
Çatlaktan ben de korkuyorum, ama süremedim yağ falan. Verdiği histen hoşlanmadım. Frei öl diye bir yağ var kokusundan ve kıvamından tiksindim süremedim, hipp in anne yağını aldım kokusu iyi ama aynen vıcık vıcık. Bio Hindistan cevizi yağı aldım onun da kokusu biraz durunca yine berbat oluyor. Hepsi bir iki defa denendi bırakıldı. Bu kadar kiloya rağmen yağ biri çatlayacaksa harita olmalıydım. Genetik olduğunu düşünüyorum bu işin. Ama yine de akşam yatarken Nivea body milk sürüyorum göbüşe.En son benim de artı 20ydi.54 ten,74 e çıktım,belki 75 e olmuş olabilirim.Selülit geçer de çatlaktan korkuyorum.Kremlere bulanıyorum.Günde üçe çıkardım.Çatlak bir yandan sarkma da olabilir karında.O da cok kötü.Korse kullanacak mısın?
Hiç korkma , Allah ın izniyle sağlıklı sıhhatli çıkarsınız bebeğinle inşallah.Sezeryana gırıcem cok korkuyorum cok ani oldu bana dua edın saglıkla dogsun bebegım dogmda sızlere dua edıcem hakkınızı helal edın arkdaslar
Ayyy tövbe aman amann. Byük geçmş olsn cnm. Dkkat etmek grekDoğru söylemiş, yan yatmaları gerekiyor, ben kızımda yaşadım, misafir sevdikten sonra sırt üstü yatırmış ben mutfaktayken çocuk mosmor olmuş annem ağzını açıp parmaklayarak kurtarmıştı daha 3 günlüktü Hayatımın en kötü günüydü. Dikkat etmek gerekiyor
Bende alsam iyi olacakk sanırımSevi bebenin yan yatırma yastığını aldım ben o yüzden
Allah yar ve yardımcın olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahSezeryana gırıcem cok korkuyorum cok ani oldu bana dua edın saglıkla dogsun bebegım dogmda sızlere dua edıcem hakkınızı helal edın arkdaslar
Aynen öyle , göbek bağımsızlığını ilan etti.Al bendende o kadar sabah 96yı gördüm şok oldum yani 23,5 kilo oldu bu gidişle 3 haneli rakamları görmeden doğursam bari benden önde giden benden bağımsız yaşayan bir göbekle yaşıyorum Allah sonumuzu hayır etsin sağlıkla bebişlerimizi kucagimiza alalım da gerisini boşver sonra hallederiz
Bende yastıklar yaptımm sanırım onları kullanablrm olmazsa sevi bebe yastığndan alırımm.. insan ister istemez endişe duyuyor hele ki ilk bebek olunca.. en iyisini yapmak istiyorm :)Korkutmak istemem ama doğru.. reflüye de boğulmaya da sebebiyet veriyor. Her uyandığında bir sağa bir sola şeklinde yatırman lazım. Yan yatış yastığı alabilirsin. Ben normal yastık yaptım şeker gibi o şekilde destekleyeceğim. İyi bir annr olamazsam diye düşünme sakın. Hiç birimiz anne karnında öğrenmiyoruz anne olmayıtecrübelilerden doktorlardan tavsiye ve kendi içgüdülerimizle öğreniyoruz
Sezeryana gırıcem cok korkuyorum cok ani oldu bana dua edın saglıkla dogsun bebegım dogmda sızlere dua edıcem hakkınızı helal edın arkdaslar
Allah senin ve bebeğinin yanında olsun , inşallah güzel olacak herşey .Sezeryana gırıcem cok korkuyorum cok ani oldu bana dua edın saglıkla dogsun bebegım dogmda sızlere dua edıcem hakkınızı helal edın arkdaslar
Hiç giremeiyorum da noldu canım bebişe geçöiş olsunAyy ben de çok kötüyüm, sırtım da çok ağrıyor karnım da.Destekle bile zor kalkiyorum, bebeğim yanımda iyi olsaydı ondan güç alırdım, bi de ona üzülüyorum. .
Kiloyu veririz sonra da, çocuk büyüyünce eski fotoğraflara bakıp annem de patates gibiymiş maşallah diyecekAynı şekilde hayatımda göremem dediğim kiloları görüyorum. Herkeste doğurunca böyle beklemek çok zor oluyo. Gelsin artık şu bebişler yahu..
Bende yastıklar yaptımm sanırım onları kullanablrm olmazsa sevi bebe yastığndan alırımm.. insan ister istemez endişe duyuyor hele ki ilk bebek olunca.. en iyisini yapmak istiyorm :)
Canın kasılmanı takip et. Aralıkları düzenli mi nasıl diye. Şimdi 15 dk boyunca benim kasılmam geçmeyince doktoru aradım bekleme git dedi eski sezaryenlı olduğumdan risk almamamı önerdi. Şimdi bu kasılman için doktorunu arasan daha iyi bence. Ateşin de var belki kasılmank tetikliyor antibiyotik gerekli bilemezsin. Git hem bebeğe baksın hem senin boğazını falan kontrol etsin. Parol alıyorsan eğer o da te döktürüyor alıyorum ben çünkü o yapıyor bana sıcakların dışında klimada bile ter döküyorum mesela. Bir ara sor bakalım ne diyecek doktor?
Güzel dinlen canım, sevdiğin yemekleri ye ohh kafanı bir güzel rahatlat, aç bir film izle keyif alacağın şeylerle geçir gününü bol uyu, vücudun gevşesin gerilmesin
Anneme sordum senin suyun nişanın ne zaman geldi , ben nerden anlayacağım doğumumum yaklaştığını diye. Suyu doğumda gelmiş, nişan ne yahu dedi.Öyle birşey olmamış bile. Sancın sık gelince bilirsin diyor. İyi sağol dedim. Sancı bekliyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?