2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

mayhosmelek , Bende korkuyorum ama doktorum da hiç sezeryan lafını bile geçirmedi herşeyin normal 17 sini beklicez diyor. Demek ki kilo konusuna pek takılmıyor diyorum. İnşallah fazla bekletmeden gelir bebiş.
Hayırlısı olsun canım.Çıkarken canını okur ama kilolu bebeği de büyütmek kolaymış.

Kızlar merhaba dünkü çatı muayenesinde Dr rahim yumuşamış dedi bu ne anlama geliyor bilen var mı açılmayla aynı şey mi acaba

Kızlar birşey sorucamm. Yenidoğan bebekleri nasıl yatırıyorsnz. Geçen biri sırt üstü yatırma kusar boğulur ddi tırstım.. ooff nasl becercem bn bu işi yaa iyi bi anne olamazsam ....

Korkutmak istemem ama doğru.. reflüye de boğulmaya da sebebiyet veriyor. Her uyandığında bir sağa bir sola şeklinde yatırman lazım. Yan yatış yastığı alabilirsin. Ben normal yastık yaptım şeker gibi o şekilde destekleyeceğim. İyi bir annr olamazsam diye düşünme sakın. Hiç birimiz anne karnında öğrenmiyoruz anne olmayı tecrübelilerden doktorlardan tavsiye ve kendi içgüdülerimizle öğreniyoruz

Çatlaktan ben de korkuyorum, ama süremedim yağ falan. Verdiği histen hoşlanmadım. Frei öl diye bir yağ var kokusundan ve kıvamından tiksindim süremedim, hipp in anne yağını aldım kokusu iyi ama aynen vıcık vıcık. Bio Hindistan cevizi yağı aldım onun da kokusu biraz durunca yine berbat oluyor. Hepsi bir iki defa denendi bırakıldı. Bu kadar kiloya rağmen yağ biri çatlayacaksa harita olmalıydım. Genetik olduğunu düşünüyorum bu işin. Ama yine de akşam yatarken Nivea body milk sürüyorum göbüşe.
Korseyi doktora soracaktım unuttum. Doğum yapınca sorarım artık. Ben esas spora abanmayı düşünüyorum. Çatı katı olduğu gibi spor aletleriyle dolu. Eşim günde iki saat orda yukarda. Stepper, koşu bandı, bisiklet, halter yatağı, ağırlık vs. herhangi bir fitness salonundan hallice. Bebek biraz toparlansın uyuyunca baby phonu alıp yukarı kaçarım. Korse de kullansam, emzirsemde İyi çalışmak lazım bence eskisi gibi olması için.

Sezeryana gırıcem cok korkuyorum cok ani oldu bana dua edın saglıkla dogsun bebegım dogmda sızlere dua edıcem hakkınızı helal edın arkdaslar
Hiç korkma , Allah ın izniyle sağlıklı sıhhatli çıkarsınız bebeğinle inşallah.

Ayyy tövbe aman amann. Byük geçmş olsn cnm. Dkkat etmek grek

Sezeryana gırıcem cok korkuyorum cok ani oldu bana dua edın saglıkla dogsun bebegım dogmda sızlere dua edıcem hakkınızı helal edın arkdaslar
Allah yar ve yardımcın olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah

Aynen öyle , göbek bağımsızlığını ilan etti. İki aracın yada eşyanın arasından falan geçeceksem artık manevra yapa yapa anca geçiyorum.

Bende yastıklar yaptımm sanırım onları kullanablrm olmazsa sevi bebe yastığndan alırımm.. insan ister istemez endişe duyuyor hele ki ilk bebek olunca.. en iyisini yapmak istiyorm :)

Sağlıkla kucağın al inşallah canım.. korkma sakın korkulacak inan bir şey yok. Bebeğine kavuşacaksın öyle düşün stres yapma olur mu?

Allah senin ve bebeğinin yanında olsun , inşallah güzel olacak herşey .

Ayy ben de çok kötüyüm, sırtım da çok ağrıyor karnım da.Destekle bile zor kalkiyorum, bebeğim yanımda iyi olsaydı ondan güç alırdım, bi de ona üzülüyorum. .
Hiç giremeiyorum da noldu canım bebişe geçöiş olsun

Bende yastıklar yaptımm sanırım onları kullanablrm olmazsa sevi bebe yastığndan alırımm.. insan ister istemez endişe duyuyor hele ki ilk bebek olunca.. en iyisini yapmak istiyorm :)

Canım ilk bebek ile öğreniyorsun ne öğreniyorsan :) bende yapmışımdır hatalar illa ki ilk bebekte. Tecrübe bu şekilde oluyor. Ama yaparsın merak etme olmadı o yastıktan alırsın dediğin gibi :)

Selam arkadaşlar Nasılsıniz doğum yapan arkadaşlar Güle güle büyütün doğum bekleyen arkadaşlar allah kolaylik versin inşallah benim bebislerimde gelmiyor doktor pazartesi çağırdı muhtemelen bu hafta olacak inşallah ..

Bugun sancım vardı cnm
Güzel dinlen canım, sevdiğin yemekleri ye ohh kafanı bir güzel rahatlat, aç bir film izle keyif alacağın şeylerle geçir gününü bol uyu, vücudun gevşesin gerilmesin

Hastaneye gittik.. acılma hala 2 cm, kasılma cıktı
Serum verdiler ,serumdan snra kasılmalar bitti sadece agrım var kasıkta ve belde
Eve gonderdi dr...

Evt cnm
Ben sancılandım bugun dr gittim ama eve gonderdi daha acılma yetersiz fln
Yalncı dogum sancılarımış
İki serum yedim iki nst cektrdm geldm

Reactions: SGd
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…