Düzenli sancı gelmesini bekleyeceğiz artık mecburen. Cumartesi sabahı benim de sancım be çok kötü kasılmalarım vardı ama pozisyon değiştirince azalıyordu. 1 saat kadar sürdü, hastaneye gitsek mi gitmesek mi derken geçti gitti. Gitseydik aynen senin gibi geri göndereceklerdi birşey yok diye.Evt cnm
Ben sancılandım bugun dr gittim ama eve gonderdi daha acılma yetersiz fln
Yalncı dogum sancılarımış
İki serum yedim iki nst cektrdm geldm
Kizlar bende nasil anlayacagim diyordum ama gelince anliyorsunuz:))Düzenli sancı gelmesini bekleyeceğiz artık mecburen. Cumartesi sabahı benim de sancım be çok kötü kasılmalarım vardı ama pozisyon değiştirince azalıyordu. 1 saat kadar sürdü, hastaneye gitsek mi gitmesek mi derken geçti gitti. Gitseydik aynen senin gibi geri göndereceklerdi birşey yok diye.
İlk oğlum 15 gün kuzu gibi uyudu sonra 6 ay kabus gibiydi ama ben o arada iyileştiğim için sorunum olmadı bu sefer dakka 1 gol 1 gazla başladık ve ben daha iyileşemedim yani belli olmuyor bu maalesef , lactamili beğendim işe yarıyor bence gaz için damla verildi ayrıca kimyon çayına başladım bende bakalım dün gece hiç uyumadık sancıdanKimyonu nasıl demliyorsun canım?Bu arada rezene süt artırmaya mı gaza mı iyi geliyor çünkü laktamil,humana falan aldım.Doğuma iki gün kala başlarım,onların içinde de rezene varmış.Sadece süt içinse almayayım ama gz için önerebileceğiniz başka doğal çözümler varsa şimdiden depolamaya başlayayım.Bu arada gaz sancısı 10 gün sonra başlıyor deniyor.10 günden sonra mı başlamak lazım kimyona yoksa doğumdan sonra her gün içilmeli mi?
İşe yarıyormu kimyon bende başladımAaa çay gibi bir bardağa demleyip kimyon çökünce ılık ılık içiyorum ben günde 3kez, çok bayıltıcı değil tadı ama hem süt arttırıp hem anne sütünü gaz damlasına çevirdiğinden gözümü kapayıp içiveriyorum,
Rezene de iyidir ama o da arttırır sütü
Yastık kullanılmaz canım biliyorsn anatomik yapısını bozuyor.yan yatırıp kafasının yanınana yastık koyabilşrsin.doktorumuz bize yatagının başını altan yükseltin demişti.Kızlar birşey sorucamm. Yenidoğan bebekleri nasıl yatırıyorsnz. Geçen biri sırt üstü yatırma kusar boğulur ddi tırstım.. ooff nasl becercem bn bu işi yaaiyi bi anne olamazsam ....
Benim Agrim sabh 04:30-07:30 kdr hic durmadan agrdi..snra duzensiz agrilar basladi oyuzdn gittm. CnmDüzenli sancı gelmesini bekleyeceğiz artık mecburen. Cumartesi sabahı benim de sancım be çok kötü kasılmalarım vardı ama pozisyon değiştirince azalıyordu. 1 saat kadar sürdü, hastaneye gitsek mi gitmesek mi derken geçti gitti. Gitseydik aynen senin gibi geri göndereceklerdi birşey yok diye.
Sen normal doğuracağın için erkenden başlarsın spora.Benim üç ayı bulur tahmin ediyorum.O zamana kadar da bebişi anca toparlarım zaten.Çık yukarı yap sporunu,çok çabuk toparlanırsın sen.Çatlaktan ben de korkuyorum, ama süremedim yağ falan. Verdiği histen hoşlanmadım. Frei öl diye bir yağ var kokusundan ve kıvamından tiksindim süremedim, hipp in anne yağını aldım kokusu iyi ama aynen vıcık vıcık. Bio Hindistan cevizi yağı aldım onun da kokusu biraz durunca yine berbat oluyor. Hepsi bir iki defa denendi bırakıldı. Bu kadar kiloya rağmen yağ biri çatlayacaksa harita olmalıydım. Genetik olduğunu düşünüyorum bu işin. Ama yine de akşam yatarken Nivea body milk sürüyorum göbüşe.
Korseyi doktora soracaktım unuttum. Doğum yapınca sorarım artık. Ben esas spora abanmayı düşünüyorum. Çatı katı olduğu gibi spor aletleriyle dolu. Eşim günde iki saat orda yukarda. Stepper, koşu bandı, bisiklet, halter yatağı, ağırlık vs. herhangi bir fitness salonundan hallice. Bebek biraz toparlansın uyuyunca baby phonu alıp yukarı kaçarım. Korse de kullansam, emzirsemde İyi çalışmak lazım bence eskisi gibi olması için.
Allah yardeımcın olsun canım,büyük heyecanla heberlerini bekliyorum.İnşallah her şey yolunda gider.Sezeryana gırıcem cok korkuyorum cok ani oldu bana dua edın saglıkla dogsun bebegım dogmda sızlere dua edıcem hakkınızı helal edın arkdaslar
O yüzden bir yaş doğumgününe iyi hazırlanmalıyız.Fit vucut,güzel bir bikini,bebiş de kucakta mutluluk pozu :)Kiloyu veririz sonra da, çocuk büyüyünce eski fotoğraflara bakıp annem de patates gibiymiş maşallah diyecek.
Geçmiş olsun, sanırım yaklaşıyor zamanımız artık. Benimki de sabah uyurken 5.50 de gelmişti 7 ye kadar sürdü. Çok şiddetliydi ama ayağa kalktım, ayakta vurunca oturdum, otururken gelince duşa girdim 1 saat şekilden şekle girdim geçti sonra.Benim Agrim sabh 04:30-07:30 kdr hic durmadan agrdi..snra duzensiz agrilar basladi oyuzdn gittm. Cnm
Ya bişi diyeceğim.Ana kucağı titreşim ve sallama gaza iyi geliyor deniyor.Denedin mi hiç?K
İlk oğlum 15 gün kuzu gibi uyudu sonra 6 ay kabus gibiydi ama ben o arada iyileştiğim için sorunum olmadı bu sefer dakka 1 gol 1 gazla başladık ve ben daha iyileşemedim yani belli olmuyor bu maalesef , lactamili beğendim işe yarıyor bence gaz için damla verildi ayrıca kimyon çayına başladım bende bakalım dün gece hiç uyumadık sancıdan
Canim nasil anladin neye benziyor bu sancilar? Ben kasilmalarimi da anlamamistim erken dogum riskim varmis meger kontrolde ogrenmistik. Simdi de dogumu anlamamaktan korkuyorum :)Kizlar bende nasil anlayacagim diyordum ama gelince anliyorsunuz:))
Olur mu olur,wc de doğurup hamile olduğumu bilmiyordum diyenler var ya,onlar gibi bakmışsın doğurmuşuz,nasıl oldu bu falan diyoruz :)Canim nasil anladin neye benziyor bu sancilar? Ben kasilmalarimi da anlamamistim erken dogum riskim varmis meger kontrolde ogrenmistik. Simdi de dogumu anlamamaktan korkuyorum :)
Toparlarız, biraz çabalarsak olur inanıyorum. Bebekler bir düzene girince burdan yine moral oluruz hepimiz birbirimize.Sen normal doğuracağın için erkenden başlarsın spora.Benim üç ayı bulur tahmin ediyorum.O zamana kadar da bebişi anca toparlarım zaten.Çık yukarı yap sporunu,çok çabuk toparlanırsın sen.
Canım sırt üstü yatırma biraz sağ biraz sol yatır.kulağına dikkat et bükülmesin.ben bu sefer yan yatış yastığı aldım e bebekten.diğer kızlarımda ise normal yastıklar koymuştum arkasına destek olsun diye.sende sırtına destek koyabilirsin.ben yastık kullandım ama çok az bi yükselti.hatta yastığım yassı ama pofuduk değildi.içine gömülmesin diye.çünkü kulaklara dikkat etmezsen kepçe olabilirKızlar birşey sorucamm. Yenidoğan bebekleri nasıl yatırıyorsnz. Geçen biri sırt üstü yatırma kusar boğulur ddi tırstım.. ooff nasl becercem bn bu işi yaaiyi bi anne olamazsam ....
Annemin başının etini yiyorum bu aralar. Nasıl olcak,ya anlamazsam, senin niye suyun doğumdan önce gelmiyordu, hiç mi mukozalı birşeyler gelmedi falan diye. En sonunda kadın gıcık oldu bana. " Sen saf mısın kızım, sinsi bir ağrı değil, onu anlamazsan sana ne diyim yani." dedi.Olur mu olur,wc de doğurup hamile olduğumu bilmiyordum diyenler var ya,onlar gibi bakmışsın doğurmuşuz,nasıl oldu bu falan diyoruz :)
Olur mu olur,wc de doğurup hamile olduğumu bilmiyordum diyenler var ya,onlar gibi bakmışsın doğurmuşuz,nasıl oldu bu falan diyoruz :)
Benim annemin de nişan falan gelmemis hatta haberi yok oyle biseyden :) bi anda adet agrisi gibi oldu ama sen zaten dayanamazsin o aciya anlamaman imkansiz diyo, canim tatlidir da benim :)) bakalim insallah anlariz. Surekli bi yerim agriyo mu diye takip etmekten yoruldum :)Annemin başının etini yiyorum bu aralar. Nasıl olcak,ya anlamazsam, senin niye suyun doğumdan önce gelmiyordu, hiç mi mukozalı birşeyler gelmedi falan diye. En sonunda kadın gıcık oldu bana. " Sen saf mısın kızım, sinsi bir ağrı değil, onu anlamazsan sana ne diyim yani." dedi.
Bir daha soramıyorum artık çıldırttım kadıncağzı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?