2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryan guzel geçti.epudural oldu.kizimda spinaldi.epudural daha iyi sanki .çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok.2700 doğdu oğlum 49 cm.sutum geldi.emdi .Inşallah bol bol sütlerimiz olsun.
Gözünüz aydın, geçmiş olsun taze anne Bebeğine de maşallah Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun.

Sezeryan guzel geçti.epudural oldu.kizimda spinaldi.epudural daha iyi sanki .çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok.2700 doğdu oğlum 49 cm.sutum geldi.emdi .Inşallah bol bol sütlerimiz olsun.
Maşallah sana ve bebeğine canım.Gözünaydın Güle güle büyüt.

Selam kızlar. Her gırdıgımde dogum yapan annişlerin sayısı artıyo ne mutlu sıze :) bizim de kontrolumuz vardı catı muayenesı yaptı. Bıraz canım yandı ama dr bıraz canın yanabılır dedı zaten. 1 cm acılmam varmıs. Kemık yapın normale musaıt dedı. Ama bebek hala yukarda. Nst cektırdık ılkını begenmedı. Kahvaltı yap tatlı bısıler ye oyle gel tekrar cekelım dedı. Ikıncı nst ıcın daha ıyı dedı. Nst de hıc sancı cıkmadı yalnız hatta bı ara sıfır bıle cıktı. Bızım kızın gelmeye nıyetı yok sanırım bakalım hayırlısı artık

Maşallah hayırlı evlat olsun :)

Canım geçmiş olsun Gözünaydın.Üzülme sağ salim kavuştun ya yavruna. Solunum sıkıntısı düzelir inşallah.Allah hayırlı uzun ömürlü kılsın.Dikişlerinin acısı da geçecek .Biraz daha sabır canım

Benim aciklik var mi ondan bile haberim yok.. nst de de tık yoktu zaten salı günü beklemeye devam :) sonraki kontrolu ne zamana cagirdi?

Selam yeni annişler ve hamişler bende 13 temmuzda inşallah oğluma kavuşacağım. 3 sezeryan ameliyatım olacak ve ikinci de olduğu gibi spinal anestezi istiyorum. Baş ağrısını engellemek için elektrikli cezveyi de yanıma alsam mı acaba? Dün doğum yapan arkadaşıma günde 3 kez Türk kahvesi önermiş doktoru.

Sezeryan olanlar rahat oturup kalkabiliyor musunuz , kendimi aciz muhtaç gibi hissediyorum tek başıma yataktan kalkamıyorum resmen çok acıyor ya
Normal cnım ben ilkinde on gün annem kaldırdı bunda o kadar sürmedi allahtan altıncı günüm ağrı kesiciyi bitirdim nerdeyse oturt kalk hafif acıyor arada birde yanıp sızlaması tutuyor özellikle sol taraf yırtıldı açıldı sanıyorum nerdeyse bi hfta koyuyor bide herkesin bünuesine göre sanırım

Benim aciklik var mi ondan bile haberim yok.. nst de de tık yoktu zaten salı günü beklemeye devam :) sonraki kontrolu ne zamana cagirdi?

Çarsambaya cagırdı canım. Sancısız soyle 4-5 cm e kafar acılma olsa ne guzel olur ya :) bebegım nst esnasında cok sakındı her ıkısınde de. Ben dr a bebek hareketlı dedıkce bebegım benı yalancı cıkardı resmen :) suan kuduruyo ıcerde ama. Bu arada catı kontrolunden sonra bıraz kanaman oldu dr baya ileri itti elini ben bıraz acmaya calısıyorum dedı ondan canım yanındı sonrasında da agrı oldu zor yurudum. Haftaya tekrar alttan kontrol edıcek

Bende bitter çikolata nescafe filan almıştım bazıları öyle demişti bizim iğnelerimiz özel başağrısı yapmıyor gerek yok dediler gitti gibi geldi hast göre deüişiyormu bilmiyorum ama biz çaycı götürdük adaçayı süt çayı filan içtim refakatcilerimde bol bol içti çaylarını

Rezene ile kimyon tohumu karıştırıyorum canım ben dene istersen kimyon baya faydalı birşey

Gözün aydın canımmm sağlıkla büyüsün sağlıkla büyüsün. Yarasın sütün annesi:)) mis gibi de süt kokar şimdi :))

Hayırlı olsun canım,Amin inşallah bol sütlerimiz olsun.Sevindim iyi geçmesine epudralin.kötü kötü diye okuyunca enerjim düşmüştü,sütte gelmiş maşallah.

Ben koydum canım :)) mama da yiyeceği için zaten gerekliydi.. hazır kutu kahve de alacağım nescafe sert olanından :)) yanıma da kahve koyacağım belki içmek isteyen olur annem eşim oğlum falan :) bence al yanına hastanenin ısıtıcısı kötü oluyor ben ablamda gördüm felaketti :)

Belki haftaya kadar olur canım kendin biraz acilabilirsen super olur aredhelsin oyle oldu az bi suni sanci aldi. Seninde kolay olur inşallah. Benim herhalde son gittigimde bakacak çatıya. Ruyalarima giriyo cok merak ediyorum. Akşam fitil bile atamadim bana darmış gibi geliyor...

Canım rezene anne sütünü arttırıyor ama gaz hazımsızlık mideye filan iyi geliyor kimyonda öyle ben kimyon tohumu ile rezene karıştırıp demleme bardaklarında demleyip içiyorum ilk bebeğim çok gazlıydı doktr rezene verebileceğimi söylemişti

Yeniden merhaba kızlar. Sabahki üzgün ve negatif mesajdan sonra yeniden yazmak istedim. Şu an daha iyiyim elhamdulillah. Sabah öyle bir hal ki arka arkaya ağrı kesiciler yaptılar gram azaltmadı acımı. Taa ki bebeğimin biraz daga iyi olduğu haberini alana kadar. Benim ağrım sancım üzüntüdenmiş bunu anladım. Şuan hafif bir sızı dışında bişeyim yok.

Ameliyat güzeldi, spinal iğnesi filan hiç acıtmadı çok kolaydı o kısımlar. Doğum esnasında çok heyecanlıydım. Sorun olmadı hamdolsun. Doğumdan sonra sanki bütün gün temizlik yapmışım gibi bir yorgunluk.. uyuma isteği. Hissettiklerim bunlardı.

Bebeğim henüz gelmedi. Solunumla ilgili sıkıntısı sebebiyle yoğun bakımda küvezde. İnşallah iyi olur.. bekliyoruz. 2680 gr doğdu.. şimdilik böyle, birazdan yürüyeceğim. Sonra da süt sağılacak bebeğe vermek için. Biraz buruk ama hamdolsun daha iyi olucaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…