Evet daha 4.gündeyim bugun geçecek inşallah ama zorluyor, ağrı kesiciyide 8 sat olmadan içme dedi doktor bekliyorum mecburNormal cnım ben ilkinde on gün annem kaldırdı bunda o kadar sürmedi allahtan altıncı günüm ağrı kesiciyi bitirdim nerdeyse oturt kalk hafif acıyor arada birde yanıp sızlaması tutuyor özellikle sol taraf yırtıldı açıldı sanıyorum nerdeyse bi hfta koyuyor bide herkesin bünuesine göre sanırım
Yok yaramıyor ne yapsan fayda yok insanın eli ayağına dolanıyor gaza değil de kolik olunca öyle şeyler işe yarıyorYa bişi diyeceğim.Ana kucağı titreşim ve sallama gaza iyi geliyor deniyor.Denedin mi hiç?
E sakalım yokki sözüm geçsinHayırlı olsun canım,Amin inşallah bol sütlerimiz olsun.Sevindim iyi geçmesine epudralin.kötü kötü diye okuyunca enerjim düşmüştü,sütte gelmiş maşallah.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün maşallah sizeSezeryan guzel geçti.epudural oldu.kizimda spinaldi.epudural daha iyi sanki .çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok.2700 doğdu oğlum 49 cm.sutum geldi.emdi .Inşallah bol bol sütlerimiz olsun.
Canım en önemli olan kısmı atlattın çok şükür bundan sonra herşey daha iyi olacaktır eminim. Hele sütünü almaya başladıktan sonra toparlar bebeğin ve hemencecik yanına gelir inşallah. Dualarımız seninle.Yeniden merhaba kızlar. Sabahki üzgün ve negatif mesajdan sonra yeniden yazmak istedim. Şu an daha iyiyim elhamdulillah. Sabah öyle bir hal ki arka arkaya ağrı kesiciler yaptılar gram azaltmadı acımı. Taa ki bebeğimin biraz daga iyi olduğu haberini alana kadar. Benim ağrım sancım üzüntüdenmiş bunu anladım. Şuan hafif bir sızı dışında bişeyim yok.
Ameliyat güzeldi, spinal iğnesi filan hiç acıtmadı çok kolaydı o kısımlar. Doğum esnasında çok heyecanlıydım. Sorun olmadı hamdolsun. Doğumdan sonra sanki bütün gün temizlik yapmışım gibi bir yorgunluk.. uyuma isteği. Hissettiklerim bunlardı.
Bebeğim henüz gelmedi. Solunumla ilgili sıkıntısı sebebiyle yoğun bakımda küvezde. İnşallah iyi olur.. bekliyoruz. 2680 gr doğdu.. şimdilik böyle, birazdan yürüyeceğim. Sonra da süt sağılacak bebeğe vermek için. Biraz buruk ama hamdolsun daha iyi olucaz inşallah.
Ay kendım nası acıcam kı ben elımı sokamam ki bu perine masajı mı ne var ya onu yapanlar var ama benlik bısı degıl hıc. Benım de gırıyo valla nası olcak nası bıtcek cok merak edıyorum. Allahım hayırlı saglıklı dogumlar nasıp eder ıns canım. Fıtılı ne ıcın kullanıyosun bu aradaBelki haftaya kadar olur canım kendin biraz acilabilirsen super olur aredhelsin oyle oldu az bi suni sanci aldi. Seninde kolay olur inşallah. Benim herhalde son gittigimde bakacak çatıya. Ruyalarima giriyo cok merak ediyorum. Akşam fitil bile atamadim bana darmış gibi geliyor...
İşe yarıyormu kimyon bende başladım
Ya bişi diyeceğim.Ana kucağı titreşim ve sallama gaza iyi geliyor deniyor.Denedin mi hiç?
Annemin başının etini yiyorum bu aralar. Nasıl olcak,ya anlamazsam, senin niye suyun doğumdan önce gelmiyordu, hiç mi mukozalı birşeyler gelmedi falan diye. En sonunda kadın gıcık oldu bana. " Sen saf mısın kızım, sinsi bir ağrı değil, onu anlamazsan sana ne diyim yani." dedi.
Bir daha soramıyorum artık çıldırttım kadıncağzı.
Sanirim icecegim yoksa gecmeyecek bu gaz sancisi. Belki tuvalete cıksam rahatlatacagim ama gaz onada engel oluyor .Rezene ile kimyon tohumu karıştırıyorum canım ben dene istersen kimyon baya faydalı birşey
Yani herkes kendi yaşadığını biliyor, yaşamayan hiç bilmiyor. Anneme sormayım kime sorayımAyy anlamayanlar varmış de annene
Ben ishalle birlikte olunca anlamadım,
Bir de süslendim püslendim yıldönümü için dışarı çıkacaktım, çıkınca açılırIm dedim, tam saf
Kiz sakin ol elini sok demedimAy kendım nası acıcam kı ben elımı sokamam ki bu perine masajı mı ne var ya onu yapanlar var ama benlik bısı degıl hıc. Benım de gırıyo valla nası olcak nası bıtcek cok merak edıyorum. Allahım hayırlı saglıklı dogumlar nasıp eder ıns canım. Fıtılı ne ıcın kullanıyosun bu arada
İnşallah atarsin hemen. Faydasi olurmu bilmem ama ben şekersiz kayisi kaynatip ictim kabizligima iyi gelmisti belki senide rahatlatir hem sut yaparAyy ben kizim gazli olmasin diye dua ettim butun gaz bana gecti sanirim. Sancidan emziremiyorum bile
Allahim bebekler gazli olmasin yinede biz bir sekilde atlatiriz ne zor birsey mis bebekte oldugunu dusununce bu sancinin.
Yani herkes kendi yaşadığını biliyor, yaşamayan hiç bilmiyor. Anneme sormayım kime sorayımFazla sordum heralde darlandı. Estağfurullah o bana kızdı da öyle dedi. Nst de bazen sancı çıkıyor birşey hissetmeden o yüzden meraklanıyorum. Neyle karşılaşacağımı bilsem.
Kiz sakin ol elini sok demedimyuruyus yap, plates topun varsa onu kullan yoksa comelme hareketleri yap. Ben gunde 10 kez comelme hareketi yapiyorum aksamlari yuruyuse cikiyorum. İki gundurde evde temizlik yapiyorum dikkatli bi sekilde esimde basimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?