2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet daha 4.gündeyim bugun geçecek inşallah ama zorluyor, ağrı kesiciyide 8 sat olmadan içme dedi doktor bekliyorum mecbur

Sezeryan guzel geçti.epudural oldu.kizimda spinaldi.epudural daha iyi sanki .çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok.2700 doğdu oğlum 49 cm.sutum geldi.emdi .Inşallah bol bol sütlerimiz olsun.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün maşallah size

Canım en önemli olan kısmı atlattın çok şükür bundan sonra herşey daha iyi olacaktır eminim. Hele sütünü almaya başladıktan sonra toparlar bebeğin ve hemencecik yanına gelir inşallah. Dualarımız seninle.

Ay kendım nası acıcam kı ben elımı sokamam ki bu perine masajı mı ne var ya onu yapanlar var ama benlik bısı degıl hıc. Benım de gırıyo valla nası olcak nası bıtcek cok merak edıyorum. Allahım hayırlı saglıklı dogumlar nasıp eder ıns canım. Fıtılı ne ıcın kullanıyosun bu arada

Ya bişi diyeceğim.Ana kucağı titreşim ve sallama gaza iyi geliyor deniyor.Denedin mi hiç?

İşte titreşim ve sallama bebeğin bağırsaklarında hareket yarattığı için gazı çıkarmasını kolaylaştırıyor, kolik olmadıkları müddetçe hepsi bir şekilde iyi geliyor

Ayy anlamayanlar varmış de annene
Ben ishalle birlikte olunca anlamadım,
Bir de süslendim püslendim yıldönümü için dışarı çıkacaktım, çıkınca açılırIm dedim, tam saf

Güzel annelerden normal doğum yapanlar birşey merak ediyorum hepinizde su veya nişan önceden haber verdi mi? Yoksa sancıyla mı anladınız doğumun başlayacağını?
Bir de bebeklerle ultrason değerleri ne kadar uyumlu oldu acaba?

Ayy ben kizim gazli olmasin diye dua ettim butun gaz bana gecti sanirim. Sancidan emziremiyorum bile
Allahim bebekler gazli olmasin yinede biz bir sekilde atlatiriz ne zor birsey mis bebekte oldugunu dusununce bu sancinin.

Ayy anlamayanlar varmış de annene
Ben ishalle birlikte olunca anlamadım,
Bir de süslendim püslendim yıldönümü için dışarı çıkacaktım, çıkınca açılırIm dedim, tam saf
Yani herkes kendi yaşadığını biliyor, yaşamayan hiç bilmiyor. Anneme sormayım kime sorayım Fazla sordum heralde darlandı. Estağfurullah o bana kızdı da öyle dedi. Nst de bazen sancı çıkıyor birşey hissetmeden o yüzden meraklanıyorum. Neyle karşılaşacağımı bilsem.

Kiz sakin ol elini sok demedim yuruyus yap, plates topun varsa onu kullan yoksa comelme hareketleri yap. Ben gunde 10 kez comelme hareketi yapiyorum aksamlari yuruyuse cikiyorum. İki gundurde evde temizlik yapiyorum dikkatli bi sekilde esimde basimda

Ayy ben kizim gazli olmasin diye dua ettim butun gaz bana gecti sanirim. Sancidan emziremiyorum bile
Allahim bebekler gazli olmasin yinede biz bir sekilde atlatiriz ne zor birsey mis bebekte oldugunu dusununce bu sancinin.
İnşallah atarsin hemen. Faydasi olurmu bilmem ama ben şekersiz kayisi kaynatip ictim kabizligima iyi gelmisti belki senide rahatlatir hem sut yapar

Çok çok güzel birşey canım İnan, bana ebemiz kendini bırak, vücuduna ve bebeğine güven onlar tüm süreci yönetecek sen engel olma yeter demişti, gerçekten öyle, başta anlamasan da hissedilir ölçüye geliyor zaten

Emmiyor ne yapıyorsam emmiyor buda mamayla büyüyecek.. nasıl tutturuyorsunuz kızlar daha damla sütüm gelmedi

ay ne bılım aklıma aç dıyınce dırek elimi sokmak geldi ya bacaklarımın iç kısmı o kadar cok agrıyokı yere dusen bıseyı bıle egılıp alamıyorum temızlıgı ben de arada bı yapıyorum ev supurme sılme toz alma ama aynı gunde degıl. Ayaklarım cok sıstıgı ıcın de genel de uzanıyorum ama.

ballikaymakli canım denemedım henuz ama netten bakıyım nası yapıldıgını en azından oturdugum yerden onu yaparım :)

kızlar benim spinal anestezi olcak epurulalle spinalin farkı ne ondan isteyelim yapma şansları varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…