2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Of ya yandık desene yarın ben de çatı muayenesi olacağım

kızlar benim spinal anestezi olcak epurulalle spinalin farkı ne ondan isteyelim yapma şansları varsa

Spinal direk belden iğne yapılıp uyuşturuluyorsun.. epiduralde ise katater takılıyor ordan uyuşturuluyorsun canım..

Kimyon cayi nasil canim bizimde gaz sancilari basladi kendinmi iciyorsun

İnşallah atarsin hemen. Faydasi olurmu bilmem ama ben şekersiz kayisi kaynatip ictim kabizligima iyi gelmisti belki senide rahatlatir hem sut yapar
Kayisiyi hic sevmem hosaf olarak kaynatarak bir tek bos severim bende bos yedim ustune ilık su ictim bakalim insallah ise yarar.

kızlar benim spinal anestezi olcak epurulalle spinalin farkı ne ondan isteyelim yapma şansları varsa
Benim spinal olacak saniyordum. Ameliyathaneye girdim baktim belime katater takildi sonra cikinca dedim ki spinal degilmiydi yok kombine epidural dediler :)
Belimde takilan kataterde dogumun ertesi gunu cikarildi.

Spinalde anestezik madde direk omuriliğe veriliyor ve tamamen hissiyatsızlık oluşturuluyor. Ameliyattan 2 3 saat sonra etkisi geçiyor ve Ağrı'n olursa serumdan ağrı kesici vs veriliyor. Epiduralde ise omiriliğe değil omurilik çevresine enjekte ediliyor ilaç ve orda kıl kadar ince bir katater bırakılıyor ve hortumla omuza kadar getirilip ilaç enjekte edilecek bir yol açılıyor. Ordan her iki saatte bir ilaç veriliyor ve asla ağrı hissetmiyorsunuz. Tabi bunun yanında rahat hareket edip yürüyebiliyorsunuz. Hissizlik yok sadece acı hissetmiyorsunuz . Mesela ben epiduralimi olduktan sonra kendim yürüdüm ameliyat masasına yattım. En konforlu doğum bence .

Spinal direk belden iğne yapılıp uyuşturuluyorsun.. epiduralde ise katater takılıyor ordan uyuşturuluyorsun canım..
acı ağrı olarak fark var mı canım azar azar ilaç verilebliyormuş epuderelde ebu daha agrısız gibi sanki zahmetli olduğu için mi acaba hemen spinal öneriyorlar direk sipinal dedi çünkü bana

çok iyiymiş canım ya epudural ben ikisini aynı sanıyordum hep ama benim hastanede hep spinal duydum sadece normal de epudural duydum bikaç kişiden istesem kesin o kötü spinal yapalım derler neyse artık mecbur spinal. çünkü kardeşimin dru bile bende spinal oldum en güzeli o falan diye yönlendirmişti

Ya saçmalamasınlar ne istiyorsan onu yapmak zorundalar Allah aşkına, ayrıyeten epiduralde baş Ağrı'sı yaşanmıyor ama spinalde istisnalar hariç, yaşayanlar bayağı yoğun. Ben istiyorum ki bütün sezaryen olacak anneler en güzel biçimde atlatsın, hem parasını verip hem kıvranmasın, ben epidural istiyorum de kestir at cnm .

çok haklısın zaten özeller parayı doğum servislerinden kazanıyor onların çekinceği yerde ben çekiniyorum gaza geldim yarın randevu var hemencik konuşucam bu grubu çok seviyorum çok bilgili herkes maşallh

Kimyon cayi nasil canim bizimde gaz sancilari basladi kendinmi iciyorsun
Evt eşim demliyor sağolsun günde 3 kere bir bardak netten bakıver dedim baktı yaptı inşallah işe yarayacak sürekliliği önemli saatine de alarm kurduk

Beni yarın kontrole çağırdı doktorum bantı çıkaracak daha erken değilmi ya 5. Günüm oluyor Çınar ı da doktoru görecek sarılık için ayaklarımdaki şişler duruyor üstünde kaldı bacaklar indi sizlerde durumlar nasıl

Hastanede hep duphalac verdi evde de içersin lazım olursa dediler sende içsene rahatlatır çok

Of ya yandık desene yarın ben de çatı muayenesi olacağım

Korkma canım dayanılmıycak gıbı degıl bı de bızım uzun zamandır ilişkimiz olmadı kanal baya bı daralmıstı belkı onun da etkısı olmustur yalnız lekelenmen olabılır dedı benım hala ara ara kanama seklınde lekelenmen oluyo acaba normal mı onu bulmıyorum. Bı de belıme ara ara agrı vuruyo ıns catı muayenesı tetıklemıstır sancıları

Ayni seyi yasiyosun benle kuzum. Bende 2 3 dakika görebilmistim..Rabbim ikinizinde yardimciniz olsun . su an nefes destegini nasil yapiyolar kuzum agizdan mi saglaniyor bizim ilk aşama oyle olmustu

Amine Busra _balprensesi_ kızlar göğüs ucu masajı denemiş miydiniz? Eğitimde görmüştüm ben, doğumu başlatıyor, hatta hızlansın diye ben uyguladım doğumu beklerken
Hic duymadim onu sicak su kullaniyorum bide comelme hareketleri yapiyorum suan
Ben bi dunya iş yaptim ama tık yok hâla en iyisi son gunleri bende dinlenerek gecireyim

Bebegım doğdu saglıklı kucuk bı kızım oldu epıdural dıye baslıycaktık bebek kendını kordonu 2 kere dolamıs kalp atısları gıtmıs doktor korkmus acılen genel anestezı yaptılar bana soylemedı ben de agladım epıdural yapıcam diye cok zor ayıldım cok agrım vardı ayılamadm bebegımı bıle soramadım keısnlıkle genel anestezı olmayın 2 saat sonra odaya cıkıp bebegımı gorebıldım cok şukur ıyıyız doktorumun sayesınde bebegım kurtuldu az daha kotu seyler olabılırdı dualarınız ıcın tesekkur ederım hala tam kendıme gelemedım

Cok sukur iyisiniz canim hic dusunup kendini uzme. Bebisini kokla bol bol sutun gelir insallah emisirsiniz. Allah anali babali buyutsun, saglikli hayirli evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…