2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür şuan iyisiniz ya geçmiş olsun canım bebeğin nasıl kaç kilo doğdu ?

Cumartesi sabah Doğuma giricem. Halim kalmamış hiç yuruyemiyorum.bugün düne göre bile daha kötüyüm sanki. 39+0 olucam o gün. Siz ne durumdasiniz
Ben de ayni.Ayin 17 sini bekliyorum.39+0 olucam.Yataktan zor cikiyorum.Bir lavobo,dus,yemek icin kalkmaya basladim.Yoksa ayaklar sisip agriyor.Bir de dogumu tetiklerim diye yurumuyorum.

Çok şükür herşey yolundaymış, yaşadığın korku geçti bitti. Hiç kötü şeyleri hatırlama düşünme. Bebeğinin ne güzel, ne minik ve sana ne kadar ihtiyacı olduğunu düşün. Öp kokla annesi doya doya. Bol sütün olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun.

Canim nasil cok cok sevindim bebisinin saglikli olmasina,kendim olmus gibi sevindim.Allah drundan razi olsun,boyle iyi drlarda var.Kiyamam sana, zor gecti hamileligin.Bundan sonra guzel olsun her sey insallah.

Ayni seyi yasiyosun benle kuzum. Bende 2 3 dakika görebilmistim..Rabbim ikinizinde yardimciniz olsun . su an nefes destegini nasil yapiyolar kuzum agizdan mi saglaniyor bizim ilk aşama oyle olmustu

Evet ağızdan.. baska birsey bilmiyorum hala kalkıp gidemedim yanına

Gozun aydin canim saglikla buyusun bebisin bazen terslikler olsada sukurki saglikla kavustunuz annesi hosgeldin aramiza :)

Kuzum masallah 5 gun oldumu uykusuzluk birde b12 eksikligi seni cok cok tebrik exerim masallah minnosuna mama veriyorsun degiilmi ac kalmasinda sarilik olmaz ins.op bol bol bebisini yerime :)

Gittiğimde sorarım bakalım normal mi onlar

Gözün aydın :) bebişine de sana da sağlık sıhhat mutluluk diliyorum

Kizlar hepinizi tektek etiketleyemedim ama bence gogus ucu masajiyla ilgili egitiM almayan arkadaslar denemesin cunku bi kac yerde okumustum gogus ucu masaji yani uyarimi bebekte strese ve kalp ritmi degisimine neden oluyomus dikkat edin derim

Kizlar meraba,12 gunluk bebisim meme ucumu hala almiyoucuna plastik kalkan takiyorum oyle emebiliyo.basina boyle bsey gelen varmi ne yapmak gerek acaba?

Bizde seni seviyoruz arkandayız

acı ağrı olarak fark var mı canım azar azar ilaç verilebliyormuş epuderelde ebu daha agrısız gibi sanki zahmetli olduğu için mi acaba hemen spinal öneriyorlar direk sipinal dedi çünkü bana

Canım ben spinal oldum.. rahat geçti sorun yaşamadım. Bu kez de sorduğumda doktoruma spinal dedi. Epidurali yaşamadım o yüzden.

Kuzum masallah 5 gun oldumu uykusuzluk birde b12 eksikligi seni cok cok tebrik exerim masallah minnosuna mama veriyorsun degiilmi ac kalmasinda sarilik olmaz ins.op bol bol bebisini yerime :)
Mama artık pilim bitince gece yarısı veriyorum 2 saat uyuyorum :) sütüm var şükür ama doktor günde 3 kere mama verebilirsin dedi teşekkür ederiz teyzesi bizde sizi öpüyoruz:)

Canım benimde 5. Gün bantım çıkmıştı. Bunda ne zaman çıkartır bilmiyorum ama 5 normal bence.

Canım gözün aydın.. Sağlıkla büyüsün.. düşünme hepsi geçti sende o da iyisiniz ihtimalleri düşünme bile..

Herkese slmmm bebisleri olan anneler nasılsınız? Bende bebisim için gün sayıyorum artık 17 temmuz bakalım kızlar size bi sorum olacak benim bi ark var hamile 7 aylık hamile onda asimetri geriligi cikmis dobler diye bi hastalık göbek bağında ki kan akisi ters falanmis bebek buyumemis baya üzgün arkadasim bu konuda bilgisi olan var mı

Çok teşekkür ederim doğum yapmadıysan daha sana dua ediyim❤

Doğum yapan anneler artık başka bir evrene geçmişler sorularımıza bile cevap alamıyoruz. Biz de biran önce bebişleri kucaklasakta bitse şu korkular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…