Çok şükür şuan iyisiniz ya geçmiş olsun canım bebeğin nasıl kaç kilo doğdu ?Bebegım doğdu saglıklı kucuk bı kızım oldu epıdural dıye baslıycaktık bebek kendını kordonu 2 kere dolamıs kalp atısları gıtmıs doktor korkmus acılen genel anestezı yaptılar bana soylemedı ben de agladım epıdural yapıcam diye cok zor ayıldım cok agrım vardı ayılamadm bebegımı bıle soramadım keısnlıkle genel anestezı olmayın 2 saat sonra odaya cıkıp bebegımı gorebıldım cok şukur ıyıyız doktorumun sayesınde bebegım kurtuldu az daha kotu seyler olabılırdı dualarınız ıcın tesekkur ederım hala tam kendıme gelemedım
Ben de ayni.Ayin 17 sini bekliyorum.39+0 olucam.Yataktan zor cikiyorum.Bir lavobo,dus,yemek icin kalkmaya basladim.Yoksa ayaklar sisip agriyor.Bir de dogumu tetiklerim diye yurumuyorum.Cumartesi sabah Doğuma giricem. Halim kalmamış hiç yuruyemiyorum.bugün düne göre bile daha kötüyüm sanki. 39+0 olucam o gün. Siz ne durumdasiniz
Bebegım doğdu saglıklı kucuk bı kızım oldu epıdural dıye baslıycaktık bebek kendını kordonu 2 kere dolamıs kalp atısları gıtmıs doktor korkmus acılen genel anestezı yaptılar bana soylemedı ben de agladım epıdural yapıcam diye cok zor ayıldım cok agrım vardı ayılamadm bebegımı bıle soramadım keısnlıkle genel anestezı olmayın 2 saat sonra odaya cıkıp bebegımı gorebıldım cok şukur ıyıyız doktorumun sayesınde bebegım kurtuldu az daha kotu seyler olabılırdı dualarınız ıcın tesekkur ederım hala tam kendıme gelemedım
Canim nasil cok cok sevindim bebisinin saglikli olmasina,kendim olmus gibi sevindim.Allah drundan razi olsun,boyle iyi drlarda var.Kiyamam sana, zor gecti hamileligin.Bundan sonra guzel olsun her sey insallah.Bebegım doğdu saglıklı kucuk bı kızım oldu epıdural dıye baslıycaktık bebek kendını kordonu 2 kere dolamıs kalp atısları gıtmıs doktor korkmus acılen genel anestezı yaptılar bana soylemedı ben de agladım epıdural yapıcam diye cok zor ayıldım cok agrım vardı ayılamadm bebegımı bıle soramadım keısnlıkle genel anestezı olmayın 2 saat sonra odaya cıkıp bebegımı gorebıldım cok şukur ıyıyız doktorumun sayesınde bebegım kurtuldu az daha kotu seyler olabılırdı dualarınız ıcın tesekkur ederım hala tam kendıme gelemedım
Ayni seyi yasiyosun benle kuzum. Bende 2 3 dakika görebilmistim..Rabbim ikinizinde yardimciniz olsun . su an nefes destegini nasil yapiyolar kuzum agizdan mi saglaniyor bizim ilk aşama oyle olmustu
Gozun aydin canim saglikla buyusun bebisin bazen terslikler olsada sukurki saglikla kavustunuz annesi hosgeldin aramiza :)Bebegım doğdu saglıklı kucuk bı kızım oldu epıdural dıye baslıycaktık bebek kendını kordonu 2 kere dolamıs kalp atısları gıtmıs doktor korkmus acılen genel anestezı yaptılar bana soylemedı ben de agladım epıdural yapıcam diye cok zor ayıldım cok agrım vardı ayılamadm bebegımı bıle soramadım keısnlıkle genel anestezı olmayın 2 saat sonra odaya cıkıp bebegımı gorebıldım cok şukur ıyıyız doktorumun sayesınde bebegım kurtuldu az daha kotu seyler olabılırdı dualarınız ıcın tesekkur ederım hala tam kendıme gelemedım
Kuzum masallah 5 gun oldumu uykusuzluk birde b12 eksikligi seni cok cok tebrik exerim masallah minnosuna mama veriyorsun degiilmi ac kalmasinda sarilik olmaz ins.op bol bol bebisini yerime :)Beni yarın kontrole çağırdı doktorum bantı çıkaracak daha erken değilmi ya 5. Günüm oluyor Çınar ı da doktoru görecek sarılık için ayaklarımdaki şişler duruyor üstünde kaldı bacaklar indi sizlerde durumlar nasıl
Gittiğimde sorarım bakalım normal mi onlarKorkma canım dayanılmıycak gıbı degıl bı de bızım uzun zamandır ilişkimiz olmadı kanal baya bı daralmıstı belkı onun da etkısı olmusturyalnız lekelenmen olabılır dedı benım hala ara ara kanama seklınde lekelenmen oluyo acaba normal mı onu bulmıyorum. Bı de belıme ara ara agrı vuruyo ıns catı muayenesı tetıklemıstır sancıları
Gözün aydın :) bebişine de sana da sağlık sıhhat mutluluk diliyorumBebegım doğdu saglıklı kucuk bı kızım oldu epıdural dıye baslıycaktık bebek kendını kordonu 2 kere dolamıs kalp atısları gıtmıs doktor korkmus acılen genel anestezı yaptılar bana soylemedı ben de agladım epıdural yapıcam diye cok zor ayıldım cok agrım vardı ayılamadm bebegımı bıle soramadım keısnlıkle genel anestezı olmayın 2 saat sonra odaya cıkıp bebegımı gorebıldım cok şukur ıyıyız doktorumun sayesınde bebegım kurtuldu az daha kotu seyler olabılırdı dualarınız ıcın tesekkur ederım hala tam kendıme gelemedım
Bizde seni seviyoruz arkandayızçok haklısın zaten özeller parayı doğum servislerinden kazanıyor onların çekinceği yerde ben çekiniyorum gaza geldim yarın randevu var hemencik konuşucam bu grubu çok seviyorum çok bilgili herkes maşallh
acı ağrı olarak fark var mı canım azar azar ilaç verilebliyormuş epuderelde ebu daha agrısız gibi sanki zahmetli olduğu için mi acaba hemen spinal öneriyorlar direk sipinal dedi çünkü bana
Mama artık pilim bitince gece yarısı veriyorum 2 saat uyuyorum :) sütüm var şükür ama doktor günde 3 kere mama verebilirsin dedi teşekkür ederiz teyzesi bizde sizi öpüyoruz:)Kuzum masallah 5 gun oldumu uykusuzluk birde b12 eksikligi seni cok cok tebrik exerim masallah minnosuna mama veriyorsun degiilmi ac kalmasinda sarilik olmaz ins.op bol bol bebisini yerime :)
Beni yarın kontrole çağırdı doktorum bantı çıkaracak daha erken değilmi ya 5. Günüm oluyor Çınar ı da doktoru görecek sarılık için ayaklarımdaki şişler duruyor üstünde kaldı bacaklar indi sizlerde durumlar nasıl
Bebegım doğdu saglıklı kucuk bı kızım oldu epıdural dıye baslıycaktık bebek kendını kordonu 2 kere dolamıs kalp atısları gıtmıs doktor korkmus acılen genel anestezı yaptılar bana soylemedı ben de agladım epıdural yapıcam diye cok zor ayıldım cok agrım vardı ayılamadm bebegımı bıle soramadım keısnlıkle genel anestezı olmayın 2 saat sonra odaya cıkıp bebegımı gorebıldım cok şukur ıyıyız doktorumun sayesınde bebegım kurtuldu az daha kotu seyler olabılırdı dualarınız ıcın tesekkur ederım hala tam kendıme gelemedım
Çok teşekkür ederim doğum yapmadıysan daha sana dua ediyim❤Vatanseverr beslenmeyle falan alakasının olduğunu zannetmiyorum. Suç sendeymiş gibi davrananlarda asıl suç. Ben şunu öğrendim hayatta kimseyi takmayacaksın.. Sen nasıl mutluysan o şekilde davranacaksın. Üzdü mü konuşma ki anlasın hatasını.. ben yaptım yapmaya da devam ediyorum. Beni üzen sadece sevdiklerimin zarar görmesi olur yani hastalık falan gibi onun dışında ne laf ederlerse etsinler kimseyi tiye almam.. daha çok kudururlar.. en güzelini yaparsın canım seni üzen senden uzak olsun.. her şey yoluna daha kolay girer o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?