2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim doğum yapmadıysan daha sana dua ediyim❤
Yapmadım canım sağolasın :) cumartesi belli olacak günümüz bakalım..

doğum yapmayanlar sizde benim gibi aaa hala doğurmadın mı lafı duymaktan sıkıldınız mı? : )

Ayy evet yaaaa.. ne zaman doğacak gün vermedi mi bilmem ne.. bi ton soru :)) napim vermedi vermiyor adam

Doğum yapan anneler artık başka bir evrene geçmişler sorularımıza bile cevap alamıyoruz. Biz de biran önce bebişleri kucaklasakta bitse şu korkular.

Biter canım :)) ben korkmuyorum açıkçası ameliyattan doğumdan falan :) ne sormuştun bu arada yardımcı olurum bildiğim bir şeyse.

Doğum yapan anneler artık başka bir evrene geçmişler sorularımıza bile cevap alamıyoruz. Biz de biran önce bebişleri kucaklasakta bitse şu korkular.
Eskisi kadar aktif degiller taze anneler forumda.Ozellikle sezeryan olanlar.Normal dogum yapanlar bir parca daha aktif.Bizim de girmeye vaktimiz olmaz belki.Bir de dertler degisti.Emzirme,sarilik,uyku,gaz gundem maddeleri bunlar.Bize de iyi oluyor onceden hazirlikli oluyoruz.Birkac ay once haril haril alisveris yapiyorduk,o kisim daha zevkliydi.Simdi bekleme modu sıkıyor.

Mrb kızlar 1 hafta oldu doğum yapalı test yaptırdık tiroitleri sınırda dedi doktor 2 hafta sonra tekrar kan dedi hiç başına gelen varmı

SÜT sağma makinesi alıp kullanan arkadaşlar hangisini aldılar memnunlar mı yazabilirler mi? Bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var..

Evet bende o yüzden başka evrene geçtiler dedim. Çünkü artık başka dertleri var bizim gibi değiller şuan :)

Biter canım :)) ben korkmuyorum açıkçası ameliyattan doğumdan falan :) ne sormuştun bu arada yardımcı olurum bildiğim bir şeyse.
Normal doğum yapanlar için illaki su veya nişan gelmişmiydi diye merak ettim. Ben sürekli tuvallete bakınma modundayım da. Ağrı filanda olmayınca tabi.

SÜT sağma makinesi alıp kullanan arkadaşlar hangisini aldılar memnunlar mı yazabilirler mi? Bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var..
Burada bir arkadas avent elektirikli ciftli gogus pompasi aldi,memnundu.Ikizleri iyi beslemis.Ben lansioh aldim ciftli elektirikli daha kullanmadim ama benim aldigim biraz ses yapiyormus.

Alpi kabiz olduysan sana tavsiyem 3 kuru inciri ustune su gelecek kadar su koy iyice kaymat incirler sisip icindeki taneler cikana kadar sonra ılıkken posasini ve suyu ic. Ben boyle wcye cikabilmistim dogumdan sonra bitek bu care oldu bana. Insaallah sanada olur

Canım ben spinal oldum.. rahat geçti sorun yaşamadım. Bu kez de sorduğumda doktoruma spinal dedi. Epidurali yaşamadım o yüzden.
benim de duydugun gördüğüm spinalde baş ağrısı bel ağrısı ama kardeşim yeni oldu spinal 2 günde kalktı o iyiydi ama genelde epudural spinal olanlar epudural diyor artık yarın belli olcak büyük ihtimal kandırcak doktor ama

Sponalin uyusma suresi 5 dk falan. Epiduralin 30 dk sonra. Sanirim o yuzden doktorlar spinal tercih ediyor diye dusunuyorum. Ben spinal oldum. Cok sukur ne baş ne bel ne başka bir agri cektim. Insallah sen de agrisiz atlatirsin.

Sponalin uyusma suresi 5 dk falan. Epiduralin 30 dk sonra. Sanirim o yuzden doktorlar spinal tercih ediyor diye dusunuyorum. Ben spinal oldum. Cok sukur ne baş ne bel ne başka bir agri cektim. Insallah sen de agrisiz atlatirsin.
Dikis yerlerinde agrı yanma vs olmadı mı? Spinalin etkisi gectikten sonra

Dikis yerlerinde agrı yanma vs olmadı mı? Spinalin etkisi gectikten sonra
Dikis yerimde agri yada yanma olmadi. Surekli agri kesici igne yaptilar hastanede. Evde de gunde 2 kere agri kesici aldim. Belki o yuzden hic agri hissetmedim. Benim tek sorunum rahmin duzelirkenki o congul congul histi. Hani alpinin dedigi gibi biz donerken donen sey:) o his de 1 haftada gecti.

Canim saglikla buyusun gozun aydin insallah ku ezdende saglikla cikar bebisin.moral cok onemli kendini birakma ve bol bol yuru tatlim

Kizlar meraba,12 gunluk bebisim meme ucumu hala almiyoucuna plastik kalkan takiyorum oyle emebiliyo.basina boyle bsey gelen varmi ne yapmak gerek acaba?
Canm benim meme ucum doktorun degimiyle kalitesiz yani ucum cok kucuktu ve oglum 3 gun ememedi ben weebaby nin su 10 tl lik gogus pompasini aldim iyice ucunu cikarip tamamen kahverengi kismini agzina verdim ve boyle boyle alisti 3-4 gun ugrastim ama oglum emdi emdikcede sutum cogaldi.

Sayfalari cok okuyamiyorum tek tek etiketleyemedim yeni annelerimizi tebrik ediyorum.bol bol sutleriniz olsun bebisleri saglikla buyutelim insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…