2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kötü olan herşeyi unut artık güzel günler var önünüzde inşallah maşallah kuzuna bak küvöze bile gerek kalmamış sende tez toparlanırsan ne mutlu size

Aynen canim ben girdigimde 100 den fazla sayfa oluyor sondan 3-4sayfa okuyup yine kapatiyorum.3 saatte 1 mama alt degistir gelen giden kendimi unutuyorum bazen.ama aklimda sizlerle hepiniz hayirlisiyla kucaklayinda insallah dualarim sizinle

Agrım sancım olmasına ragmen ... acılmam olmuyor, 2 cm de çakılı kaldık... başı da dogum pozsynunu almadı daha,,,
Yıprandım bi gunde sancılarla
Okdr asarda ki bbek yuruyemiyorum .. evde zor yuruyorum , yuruyuş yapamıyorum ,uffff
Hareket ettikce canımı yakıyor ,aglatıyor beni, hatta bacagım bile tutuldu sınır bastırıyor herlde benim kız..
Normal dogumdan cayasım var kızlar ....pazrtesi gidip sezyn dusunuyorum deyesim var
Oooofffff, napıcam beeeen ,,artık uyuyamıyorum, sagdan sola donmek imkansız. Yatıp kalkmak bile destekle oluyor...oooffff.. boyle oluptantam gununde gelen bebekler var mı acaba .... ??

Hepınıze tesekkur ederim çoookkk şukur saglıklı dogdu ufacık mınıcık 2600 dogdu ultrasonda en uzun boyuydu tutmadı 45 cm şukurler olsun bembeyaz pamuk gıbı allahım yuzume baktı cok cektım gercekten hamılelık boyunca dogum bıle ani ve zor oldu herseyım farklı oldu ama kucagıma aldım ya allahım hepınıze saglıklı guzel dogumlar nasıp etsın dırekt bayıldıgım ıcın uyanınca dua ettım hepınıze aklıma gelenlere ınsallah bugun benımle bırlkte dogum yapan anneler de bebeklerıne kavusur tez zamanda

Artik dogsun diyenlerrrr :) kizlar benimki kendini dag gibi yapiyo oyle yapinca rahmime agri giriyo acaba bu agrimi duzenli olunca gercek sanci oluyo bilgisi olan varmi baya 4-5sn suruyo agrim sonra geciyo ama gun icinde 4-5defa oluyo ama tabi sk ve uzun sureli degil o yuzden dogum sancisi hayatta denilmez biliyorum sadece belirtimidir diye dusunmeden kendimi alamadim bel agrisi falanda hic yok denecek kadar az

Canım bu kadar bekledik sabret hurma ye çömelme egzersizleri yap zaten bebis gelmezde gunun gecerse dokt sezeryana yonelticektir

Dogum sancisi ayni anda belde kasiklarda ve karinda hissedilir mis bende bekliyorum bakalim

Dogum sancisi ayni anda belde kasiklarda ve karinda hissedilir mis bende bekliyorum bakalim
Korkmaaaa basimiza geliceklerden kacamayizzzz ozaman bu sanci falan digil umitlenmeyim ben hic suni sanciyi yicem sonunda galiba kacarim yok

Hayırlı olsun. Sezaryen mi oldunuz.

Bugun ilk defa duydum :)Daha var 11 gun daha birlikteyiz bebisle :)Cok az kaldi.
ben her dk duyuyorum doğursam 7 sülaleme yaycam
Yapmadım canım sağolasın :) cumartesi belli olacak günümüz bakalım..

Ayy evet yaaaa.. ne zaman doğacak gün vermedi mi bilmem ne.. bi ton soru :)) napim vermedi vermiyor adam
aynı durum bende de var ya ama benim açılmamda yok

canım gözünaydun sağsağlim kavuştun çok üzülüyordun çok sevindim gerçekten hayırlı evlat olsun analı babalı büyüsün inş. kendine çok iyi bak

Canim gözün aydın çok şükür bebeğine kavuştun darısı bize olsun doğum tarihimiz aynı ama Dr bana 17 sine gün verdi hayırlısı olsun artık :)

Merhabalar ben yeni katıldım aranıza şu an 36+3. Haftadayım bu ikinci gebeliğim 7 yaşında bir oğlum var.40 haftayı dolduran var mı diye soranlar olmuş tam 40 dolduğu gün sancım başladı ve 38 saat sürdü doğumum.emzirmeyle ilgili sorun yaşayanlar pes etmeyin ilk oğlum tam 15 gün sonra memeyi tuttu size tavsiyem kahverengi kısmı elinizle iyice yassı duruma getirip öyle bebeğin ağzına verin daha kolay alıyorlar.Herkese hayırlı doğumlar...

Hosgeldin canim 38mi sanciyi tam olarak anlatabilmen mumkunmu canim biz tecrubesizler icin

Sancı başladı mı anlaşılmayacak gibi olmuyor belden kaşıklara yayılması lazım ben sürekli biri masaj yapsın istiyordum tabi belirtiler kişiden kişiye değişir ağrı eşiğiyle ilgili biraz da bi de sürekli tuvaletim var gibi olmuştu

İlk Doğum biraz uzun sürebilir bu sizi korkutmasın hep şöyle düşünün biticeeeekŞaka bi yana o içinden balık gibi kayıp gelmesi herşeye değer dedirtiyor odanıza bile yürüyerek gidersiniz inşallah ben çataldan kalkıp üzerimi giyinip makyaj yapmıştım odaya geçmeden

Oh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…