2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah canim umarim bizde oyle erken ayaklaniriz bakalim benimki sali ya kadar olmazsa suni sanciyla olucak kime soylesem suni sanci cok zor diyorlar ister istemez korkuyo insan bakailim hayirlisi

Masallah canim umarim bizde oyle erken ayaklaniriz bakalim benimki sali ya kadar olmazsa suni sanciyla olucak kime soylesem suni sanci cok zor diyorlar ister istemez korkuyo insan bakailim hayirlisi
Suni sancı da aldım pek nefes aldırmadığı doğrudur ama sen bebeğine odaklan hepsi geçiyor

Korkmaaaa basimiza geliceklerden kacamayizzzz ozaman bu sanci falan digil umitlenmeyim ben hic suni sanciyi yicem sonunda galiba kacarim yok
Korku yok degil ama artik gelsin istiyorum biran once kavusalim suni sancida acilmaya yardimci oluyormus sanirim bende yicem

Korku yok degil ama artik gelsin istiyorum biran once kavusalim suni sancida acilmaya yardimci oluyormus sanirim bende yicem
Ahahah afiyet olsun simdiden ikimizede valla saliya kadar olmazsa artik suniyi yicem ben senin kac gunun var canim

Suni sancı da aldım pek nefes aldırmadığı doğrudur ama sen bebeğine odaklan hepsi geçiyor
Hayirlisi artik ya gelsin istiyorum yapicak bisi yok canim nasil uygun olucaksa olyr mecbur yapicam yapmaya calisicam en azindan umuyorum

Ne güzel maşallah her bünye başka oluyor demek.. Allah hepimize şifa versin

Suni sanciylami 38saat surdu canim suni sancinin dogumu hizlandirdigini duymustum dogrumudur bide bana once fitil vericez acilmayi saglicaz sonra sanci vericez demislerdi ama tabiki neler olucak bilemiyorum tam

Cok sukur sağlıkla kavustunuz gozun aydın canım. Benimki de o kadar minik ki 2680 gr ama kuvezde. İçim buruk. İnsallah toparlar.

Hastanede hep duphalac verdi evde de içersin lazım olursa dediler sende içsene rahatlatır çok
Son care alacagim ilac simdilik kayisi incir yapiyorum.
Hersey gecti cok sukur bebegine kavustun ya gerisi kolay.. Saglikla buyut bebisini ♡♡

Kizlar meraba,12 gunluk bebisim meme ucumu hala almiyoucuna plastik kalkan takiyorum oyle emebiliyo.basina boyle bsey gelen varmi ne yapmak gerek acaba?
Bende hala ucla veriyorum alisti almiyor meme ucumu ama emiyor ya nasilsa cokta sorun etmiyorum biraz daha buyusun illaki alir memeyide. Uykuda veriyorum biraz cekiyor basini ceviriyor :))

Al_pi cnm Gögüs yarası için krem adı vermiştin ad neydi ben not almamışım
Gamastan canim hemen iylesti gogus uclarim.

beyazpeynir1 ah canım yeni gördüm cok şükür doğum olmuş sakın üzülme küvezde diye çabucak toparlıcak orda kilosunada takılma çabuk kilo alır bizimki tosun oldu benimki daha minikti yeterki sağlıklı olsun kilosu az olsun benımde küvezde yattı baştan inlemesi var diye sonra cok hızlı nefes alıp veriyor diye başka hastaneye sevk etmişlerdi ordada üc gün burnundan verildi oksijen sonra kendi basına almaya başladı biliyorum cok zor şuan ikinci kez yanının boş olmasınama gecicek sağ salim doğdu ya sende iyisin oda iyi olcak

Sağol canım inşallah iyi olue gerçekten insanın elinde değil üzülmeden edemiyorum uyuyamıyorum bu sefer toparlanamam diye korkuyorum henüz sütüm gelmedi çok da uğraşamadım aklım onda anne olmak zormuş Rabbim tüm evlatları annelerine bağışlasın.. siz nasılsınız?

İyi olucaksınız canım neler yaşadık biz Allahın izniyle bugünlerde gecicek birkaç güne yanında olucak çok zor biliyorum hemde cok zor yaşadıklarımızın tesellisi yok yanına gelince meleğin öyle bi toparlanırsın ki gücünü ondan alıcaksın benimde ilk üc gün birer enjektör gelmişti üc günün sonunda süt kanalları dolmustı daha yeni oda gelir elbet bizde iyiyiz buna şükür ben o doktor bu doktor geziyorum bakalım hakkımızda hayırlısı hepimiz için

Söylediklerin gerçekten teselli oldu bana suan oyle ihtiyacım var ki guzel biseyler duymaya. Kotu bir haber gelecek diye korkuyorum ama gelmeyecek insallah.. sende daima aklımda ve duamdasın arkadaşım Rabbim hayırlı şifa versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…