- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
Masallah canim umarim bizde oyle erken ayaklaniriz bakalim benimki sali ya kadar olmazsa suni sanciyla olucak kime soylesem suni sanci cok zor diyorlar ister istemez korkuyo insan bakailim hayirlisiİlk Doğum biraz uzun sürebilir bu sizi korkutmasın hep şöyle düşünün biticeeeekŞaka bi yana o içinden balık gibi kayıp gelmesi herşeye değer dedirtiyor odanıza bile yürüyerek gidersiniz inşallah ben çataldan kalkıp üzerimi giyinip makyaj yapmıştım odaya geçmeden
Bende bendeSlm kizlar uyuyamadim
Erken canim bu saatte uyunur mu ben gece hic uyumuyorum nerdeyseSlm kizlar uyuyamadim
Suni sancı da aldım pek nefes aldırmadığı doğrudur ama sen bebeğine odaklan hepsi geçiyorMasallah canim umarim bizde oyle erken ayaklaniriz bakalim benimki sali ya kadar olmazsa suni sanciyla olucak kime soylesem suni sanci cok zor diyorlar ister istemez korkuyo insan bakailim hayirlisi
Korku yok degil ama artik gelsin istiyorum biran once kavusalimKorkmaaaa basimiza geliceklerden kacamayizzzzozaman bu sanci falan digil umitlenmeyim ben hic suni sanciyi yicem sonunda galiba kacarim yok
Ahahah afiyet olsun simdiden ikimizedeKorku yok degil ama artik gelsin istiyorum biran once kavusalimsuni sancida acilmaya yardimci oluyormus sanirim bende yicem
Hayirlisi artik ya gelsin istiyorum yapicak bisi yok canim nasil uygun olucaksa olyr mecbur yapicam yapmaya calisicam en azindan umuyorumSuni sancı da aldım pek nefes aldırmadığı doğrudur ama sen bebeğine odaklan hepsi geçiyor
Dikis yerimde agri yada yanma olmadi. Surekli agri kesici igne yaptilar hastanede. Evde de gunde 2 kere agri kesici aldim. Belki o yuzden hic agri hissetmedim. Benim tek sorunum rahmin duzelirkenki o congul congul histi. Hani alpinin dedigi gibi biz donerken donen sey:) o his de 1 haftada gecti.
Suni sanciylami 38saat surdu canim suni sancinin dogumu hizlandirdigini duymustum dogrumudur bide bana once fitil vericez acilmayi saglicaz sonra sanci vericez demislerdi ama tabiki neler olucak bilemiyorum tamSuni sancı da aldım pek nefes aldırmadığı doğrudur ama sen bebeğine odaklan hepsi geçiyor
Canim saglikla buyusun gozun aydin insallah ku ezdende saglikla cikar bebisin.moral cok onemli kendini birakma ve bol bol yuru tatlim
Hepınıze tesekkur ederim çoookkk şukur saglıklı dogdu ufacık mınıcık 2600 dogdu ultrasonda en uzun boyuydu tutmadı 45 cm şukurler olsun bembeyaz pamuk gıbı allahım yuzume baktı cok cektım gercekten hamılelık boyunca dogum bıle ani ve zor oldu herseyım farklı oldu ama kucagıma aldım ya allahım hepınıze saglıklı guzel dogumlar nasıp etsın dırekt bayıldıgım ıcın uyanınca dua ettım hepınıze aklıma gelenlere ınsallah bugun benımle bırlkte dogum yapan anneler de bebeklerıne kavusur tez zamanda
Son care alacagim ilac simdilik kayisi incir yapiyorum.Hastanede hep duphalac verdi evde de içersin lazım olursa dediler sende içsene rahatlatır çok
Hersey gecti cok sukur bebegine kavustun ya gerisi kolay.. Saglikla buyut bebisini ♡♡Bebegım doğdu saglıklı kucuk bı kızım oldu epıdural dıye baslıycaktık bebek kendını kordonu 2 kere dolamıs kalp atısları gıtmıs doktor korkmus acılen genel anestezı yaptılar bana soylemedı ben de agladım epıdural yapıcam diye cok zor ayıldım cok agrım vardı ayılamadm bebegımı bıle soramadım keısnlıkle genel anestezı olmayın 2 saat sonra odaya cıkıp bebegımı gorebıldım cok şukur ıyıyız doktorumun sayesınde bebegım kurtuldu az daha kotu seyler olabılırdı dualarınız ıcın tesekkur ederım hala tam kendıme gelemedım
Bende hala ucla veriyorum alisti almiyor meme ucumu ama emiyor ya nasilsa cokta sorun etmiyorum biraz daha buyusun illaki alir memeyide. Uykuda veriyorum biraz cekiyor basini ceviriyor :))Kizlar meraba,12 gunluk bebisim meme ucumu hala almiyoucuna plastik kalkan takiyorum oyle emebiliyo.basina boyle bsey gelen varmi ne yapmak gerek acaba?
Gamastan canim hemen iylesti gogus uclarim.Al_pi cnm Gögüs yarası için krem adı vermiştin ad neydi ben not almamışım
beyazpeynir1 ah canım yeni gördüm cok şükür doğum olmuş sakın üzülme küvezde diye çabucak toparlıcak orda kilosunada takılma çabuk kilo alır bizimki tosun oldu benimki daha minikti yeterki sağlıklı olsun kilosu az olsun benımde küvezde yattı baştan inlemesi var diye sonra cok hızlı nefes alıp veriyor diye başka hastaneye sevk etmişlerdi ordada üc gün burnundan verildi oksijen sonra kendi basına almaya başladı biliyorum cok zor şuan ikinci kez yanının boş olmasınama gecicek sağ salim doğdu ya sende iyisin oda iyi olcak
Sormaz olur mu, mesajlar arayanlar bitmiyor :/ kızın gelesi yok kimil kimil oynuyor. Bu akşam son hazirliklarini yap pilini pirtini topla gel artik dedimdoğum yapmayanlar sizde benim gibi aaa hala doğurmadın mı lafı duymaktan sıkıldınız mı? : )
Suni sanciylami 38saat surdu canim suni sancinin dogumu hizlandirdigini duymustum dogrumudur bide bana once fitil vericez acilmayi saglicaz sonra sanci vericez demislerdi ama tabiki neler olucak bilemiyorum tam
İyi olucaksınız canım neler yaşadık biz Allahın izniyle bugünlerde gecicek birkaç güne yanında olucak çok zor biliyorum hemde cok zor yaşadıklarımızın tesellisi yok yanına gelince meleğin öyle bi toparlanırsın ki gücünü ondan alıcaksın benimde ilk üc gün birer enjektör gelmişti üc günün sonunda süt kanalları dolmustı daha yeni oda gelir elbet bizde iyiyiz buna şükür ben o doktor bu doktor geziyorum bakalım hakkımızda hayırlısı hepimiz içinSağol canım inşallah iyi olue gerçekten insanın elinde değil üzülmeden edemiyorum uyuyamıyorum bu sefer toparlanamam diye korkuyorum henüz sütüm gelmedi çok da uğraşamadım aklım onda anne olmak zormuş Rabbim tüm evlatları annelerine bağışlasın.. siz nasılsınız?
İyi olucaksınız canım neler yaşadık biz Allahın izniyle bugünlerde gecicek birkaç güne yanında olucak çok zor biliyorum hemde cok zor yaşadıklarımızın tesellisi yok yanına gelince meleğin öyle bi toparlanırsın ki gücünü ondan alıcaksın benimde ilk üc gün birer enjektör gelmişti üc günün sonunda süt kanalları dolmustı daha yeni oda gelir elbet bizde iyiyiz buna şükür ben o doktor bu doktor geziyorum bakalım hakkımızda hayırlısı hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?