Annesi bebisine süt lazim sen bu kadar üzersen kendini yanina gelince ne vereceksin .. Sen sagmaya basla sutunu biriktir gelmesini sagla gelince minnak kuzu yanina doymayacak habire isteyecek senin de ona yetmen lazim..Söylediklerin gerçekten teselli oldu bana suan oyle ihtiyacım var ki guzel biseyler duymaya. Kotu bir haber gelecek diye korkuyorum ama gelmeyecek insallah.. sende daima aklımda ve duamdasın arkadaşım Rabbim hayırlı şifa versin inşallah.
Annesi bebisine süt lazim sen bu kadar üzersen kendini yanina gelince ne vereceksin .. Sen sagmaya basla sutunu biriktir gelmesini sagla gelince minnak kuzu yanina doymayacak habire isteyecek senin de ona yetmen lazim..
Ne gunler atlattik bunu mu atlatamayacaksin. Cok sukur dogdu sagligida yerinde ee ne diye uzuyorsun bu kadar kendini. Duamizdasiniz bebisine hic bisi olmaz Allahin izniyle aklina bile getirme iyi dusun hep
Kızlar gece 11de kasiklairmda ağrı başladı dayandım 1de devlet hast gittim. Sancı 100 çıktı. Sonra kendi hast geldim açılma 4-5 cm olmuş dediler. Şimdi epidural yaptılar. Bakalım kızım n zaman doğacak. Seçtiği tarih güzel oldu 7.7.2017 saati de 7 olursa daha ne olsun. Sağlıklı gelsin yeter. Hepinizi çok seviyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.. ❤❤
Bana arkadasim lansinoh tekli elektrikliyi onermisti daha dun aldim bebis dogunca denicem bakalim ama arkadasim memnundu. Ikilinin emis gücü zaman gectikce azaliyormus o yuzden tekliyi tercih etmis.Tesekkur ederim ikisine de bakayım
SAol teyzesi
Suni sancı da aldım pek nefes aldırmadığı doğrudur ama sen bebeğine odaklan hepsi geçiyor
Kızlar gece 11de kasiklairmda ağrı başladı dayandım 1de devlet hast gittim. Sancı 100 çıktı. Sonra kendi hast geldim açılma 4-5 cm olmuş dediler. Şimdi epidural yaptılar. Bakalım kızım n zaman doğacak. Seçtiği tarih güzel oldu 7.7.2017 saati de 7 olursa daha ne olsun. Sağlıklı gelsin yeter. Hepinizi çok seviyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.. ❤❤
Normal doğum yapanlar için illaki su veya nişan gelmişmiydi diye merak ettim. Ben sürekli tuvallete bakınma modundayım da. Ağrı filanda olmayınca tabi.
benim de duydugun gördüğüm spinalde baş ağrısı bel ağrısı ama kardeşim yeni oldu spinal 2 günde kalktı o iyiydi ama genelde epudural spinal olanlar epudural diyor artık yarın belli olcak büyük ihtimal kandırcak doktor ama
ben her dk duyuyorum doğursam 7 sülaleme yaycam
aynı durum bende de var ya ama benim açılmamda yok
Günaydın herkese biz de kontrole geldik bugün.nst deyim şu anda.hiç bir ağrı sancı hissetmedim bugune kadar kaldi son 3 heycan da korku da gitgide artıyor
Doğum yapanlar olmuş herkese hayırlı olsun okuamıyorum.dogum yapmayan bizlere de en kisa zamanda nasip olur inşallah
Emzirirken zaten ister istemez susuyosun kana kana su içmek istiyosun. Bozayıda duymuştum, kuru incir konpostosu ve hurma efsaneymiş bendede işe yaradı. Emzirirken diğerini sağma işi pek olacak bişey değil bence. Çocuğunla mı ilgilencen makinayımı tutucsn. Mamayı doktor önermedkçe verme sen yine de. Bakarsın sütün bol olutBize de eğitimde bulgur pilavı,boza,roka,marul,et türü önermişlerdi,bl suyla.Hatta ilk hafta emzirirken de su iç,ondan sonra farklı zamanlarda iç dediler.Bir de bebişiş emzirirken diğer gögsüne de süt sağma makinesini tak,daha iyi geliyor dediler ama benimki lansioh o da ses yapıyormuş bayağı.Bebişi bir göğsümden emzirir,diğer göğüsü sağarım.Kaşık biberon almıştım medelanın onda da veririm.Onda verince biberona alışmıyormuş.Bu arada sütü hatırlamıyorum ama baklagil kesinlikle yeme dediler.
Sağol alpi cim güzel kalbini kilometrelerce öteden hissediyorum. Baya ayaklandım sayılır şimdi epey yürüdüm yürüdükçe açılıyor. Bugün inşallah süt işiyle daha iyi ilgilenicem kuzumun ihtiyacı var.. desteğin için sağol
Emzirme atletini simdiden giyiyorum hangi sutyeni alsam bir hafta sonra dar geliyor,mecbur emzirme sutyeni ile dolasiyorum.Kiloyu goguslere aliyorum ya da sut simdiden olacaksa doluyor mu acaba,gogusler agir.Atlet ev icinde sutyenden daha kullanisli olacak sanki.Gunaydin herkese ..
Uyku neydi acaba bilen var mi :)))
Minnak iki cift göz sana bakarken uyuyamamak mı? Yoksa onu besleyeyim diye her saniyeyi degerlendirmek mi ?
Herkes biran önce saglikla kavussun meleklerine cok guzel bir duyguymus yahu ötesi yok nazarim degecek diye korkuyorum. Koynumda yatsin beraber saatlerce kalalim istiyorum.
Birde benimki minnak ya azcik buyuk bir suratin kuculmus hali karsimda yememek icin kendimi zor tutuyorum.
Benim sutum az olunca lansinohun sagma makinasini aldim ama elektrikli degil elle sagmasini cok kotu plastik yeri yapisiyor cekince gogsunun deriside cekiliyor. Allahtan ihtiyacim kalmadi ona iki gun lazim oldu. Birde emzirme atleti ve sutyeni hayat kurtariciymis atletsiz gezince gaz doluyor sicakta olsa atleti bos giyin cok rahat.
Kuru incir,hurmayi da notlara ekledim canim.Yok valla bi cocugu emzireyim ikisini birden yapamam o tecrubeli annelerin isi:)Emzirme bittikten sonra sagarim belki.Son 10 gunum.Heyecanlanmaya basladim :)Emzirirken zaten ister istemez susuyosun kana kana su içmek istiyosun. Bozayıda duymuştum, kuru incir konpostosu ve hurma efsaneymiş bendede işe yaradı. Emzirirken diğerini sağma işi pek olacak bişey değil bence. Çocuğunla mı ilgilencen makinayımı tutucsn. Mamayı doktor önermedkçe verme sen yine de. Bakarsın sütün bol olut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?