2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Annesi bebisine süt lazim sen bu kadar üzersen kendini yanina gelince ne vereceksin .. Sen sagmaya basla sutunu biriktir gelmesini sagla gelince minnak kuzu yanina doymayacak habire isteyecek senin de ona yetmen lazim..

Ne gunler atlattik bunu mu atlatamayacaksin. Cok sukur dogdu sagligida yerinde ee ne diye uzuyorsun bu kadar kendini. Duamizdasiniz bebisine hic bisi olmaz Allahin izniyle aklina bile getirme iyi dusun hep

Kızlar gece 11de kasiklairmda ağrı başladı dayandım 1de devlet hast gittim. Sancı 100 çıktı. Sonra kendi hast geldim açılma 4-5 cm olmuş dediler. Şimdi epidural yaptılar. Bakalım kızım n zaman doğacak. Seçtiği tarih güzel oldu 7.7.2017 saati de 7 olursa daha ne olsun. Sağlıklı gelsin yeter. Hepinizi çok seviyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.. ❤❤

Sağol alpi cim güzel kalbini kilometrelerce öteden hissediyorum. Baya ayaklandım sayılır şimdi epey yürüdüm yürüdükçe açılıyor. Bugün inşallah süt işiyle daha iyi ilgilenicem kuzumun ihtiyacı var.. desteğin için sağol

Sağlıkla kavuşun inşallah bir avazda Allah yardımcın olsun

SAol teyzesi inşallah mamadanda kurtulcaz senin miniğinde iyi mi? Dikişlerin düzeldi mi?
Ewetya kurtulucam şuranın sıcağından ve küçüklüğünden

Kızlar akıl verin nolur terle soğu ğşğttüm galiba öksüricek gibi oluyorum tutuyorum dikişlerimden öksüremem zaten nasıl toparlarım ne yiyim ne içim öksürüğü nasıl atlatırım

Cnm nasılsınız. Dogurdun mu? Epiduralden memnun musun

Normal doğum yapanlar için illaki su veya nişan gelmişmiydi diye merak ettim. Ben sürekli tuvallete bakınma modundayım da. Ağrı filanda olmayınca tabi.

Normal doğum yapmadım sezaryen ile oldu ama herkeste su veya nişan gelmeyebiliyor canım. Bende o durumdayım su falan gelir mi diye hoş açılmam yok ama işte psikoloji :) sancısı gelip doğum yapan da var sadece.

Spinal olunca diğerini bilmiyorsun tabii :) hı ben rahat mıydım rahattım.. bel ağrım oldu mu oldu ama benim bebek 3850 doğdu bel ağrımın sebebi aslında oydu.. kilolu doğunca kilolu deva etti persentilin sonundaydık hep :)) yani ben iğneyle bağlayamamıştım durumu.. :)) dün kuzenime gittim 20 günlük oldu bebeği 2 gün hafif belim ağrıdı geçti dedi spinal oldu o da.

Ayy canım çok sevindim :) dün diyordun bak geliyor bugün:)) sağlıkla kavuş bebişine :)

Amiiiin cnm ... bekleyenlerdenim bende

Emzirirken zaten ister istemez susuyosun kana kana su içmek istiyosun. Bozayıda duymuştum, kuru incir konpostosu ve hurma efsaneymiş bendede işe yaradı. Emzirirken diğerini sağma işi pek olacak bişey değil bence. Çocuğunla mı ilgilencen makinayımı tutucsn. Mamayı doktor önermedkçe verme sen yine de. Bakarsın sütün bol olut

Gunaydin herkese ..
Uyku neydi acaba bilen var mi :)))
Minnak iki cift göz sana bakarken uyuyamamak mı? Yoksa onu besleyeyim diye her saniyeyi degerlendirmek mi ?

Herkes biran önce saglikla kavussun meleklerine cok guzel bir duyguymus yahu ötesi yok nazarim degecek diye korkuyorum. Koynumda yatsin beraber saatlerce kalalim istiyorum.

Birde benimki minnak ya azcik buyuk bir suratin kuculmus hali karsimda yememek icin kendimi zor tutuyorum.

Benim sutum az olunca lansinohun sagma makinasini aldim ama elektrikli degil elle sagmasini cok kotu plastik yeri yapisiyor cekince gogsunun deriside cekiliyor. Allahtan ihtiyacim kalmadi ona iki gun lazim oldu. Birde emzirme atleti ve sutyeni hayat kurtariciymis atletsiz gezince gaz doluyor sicakta olsa atleti bos giyin cok rahat.

Emzirme atletini simdiden giyiyorum hangi sutyeni alsam bir hafta sonra dar geliyor,mecbur emzirme sutyeni ile dolasiyorum.Kiloyu goguslere aliyorum ya da sut simdiden olacaksa doluyor mu acaba,gogusler agir.Atlet ev icinde sutyenden daha kullanisli olacak sanki.
Bu arada 16 gunluk bebis seni algiliyor mu,taniyor mu?

Kuru incir,hurmayi da notlara ekledim canim.Yok valla bi cocugu emzireyim ikisini birden yapamam o tecrubeli annelerin isi:)Emzirme bittikten sonra sagarim belki.Son 10 gunum.Heyecanlanmaya basladim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…