kokumu algiladigi kesin kime versem agliyor ben alinca susuyor :) Benim gogusler kuculdu ilk sertligi gitti artik yumusak Sut gelsin diye ugrasirken felaket sertti ve buyuktu icindeki sutu sagip sonrada emzirince rahatladim yoksa cok aciyordu.Emzirme atletini simdiden giyiyorum hangi sutyeni alsam bir hafta sonra dar geliyor,mecbur emzirme sutyeni ile dolasiyorum.Kiloyu goguslere aliyorum ya da sut simdiden olacaksa doluyor mu acaba,gogusler agir.Atlet ev icinde sutyenden daha kullanisli olacak sanki.
Bu arada 16 gunluk bebis seni algiliyor mu,taniyor mu?
Yarin 40. Haftam biraz once nisanim geldiAhahah afiyet olsun simdiden ikimizedevalla saliya kadar olmazsa artik suniyi yicem ben senin kac gunun var canim
Bencede çok güzel bir gün seçmiş işini biliyor zilli :)Kızlar gece 11de kasiklairmda ağrı başladı dayandım 1de devlet hast gittim. Sancı 100 çıktı. Sonra kendi hast geldim açılma 4-5 cm olmuş dediler. Şimdi epidural yaptılar. Bakalım kızım n zaman doğacak. Seçtiği tarih güzel oldu 7.7.2017 saati de 7 olursa daha ne olsun. Sağlıklı gelsin yeter. Hepinizi çok seviyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.. ❤❤
Aha ben şok :))))Yarin 40. Haftam biraz once nisanim geldi
Yok yarin kontrol gunumuz doktor suyun gelirse hemen gel nisan onceden olabiliyor dedi ki sancim yok suan ama cok heycanliyimAha ben şok :))))
Gittin mi hastaneyeeeeeee :)))))
Bende sanki benim gelmiş gibi heyecanlanıyorum duyuncaYok yarin kontrol gunumuz doktor suyun gelirse hemen gel nisan onceden olabiliyor dedi ki sancim yok suan ama cok heycanliyim
Yarin 40. Haftam biraz once nisanim geldi
Aynen bugun yarın gelebilir cok heycanlıııAyyyy çok sevindimmm hadi bakalım ne zaman gelecek küçük kuzu:) heyecan yaptım aay :)))
Hadi gözün aydın canım darısı başıma inşallah beklemedeyim bendeGunaydin kizlar biraz once nişanım geldicok açık pembe sizde de oylemiydi cok heycanliyim geliyor kızım
Gunaydin kizlar biraz once nişanım geldicok açık pembe sizde de oylemiydi cok heycanliyim geliyor kızım
Hatırlamıyorum ama hızlandırmak için sonradan verdiler açılmam çok zor oldu benimCnm kaç cm acıklıkta suni verdiler..
İyi iyi başkasına gidince ağlasın,kıskanırım yoksa :)Hemen kucağıma alırım.Bir de benimki ağlamazmış :)Göğüs pedi ben de lansioh aldım,yorumlarda iyi diyordu.Doğru şeyler almışım.Bir tek bel destek minderi almıştım pusetin içinden de ev tipi ana kucağının içinden de destek minderi çıktı.Onu fazla almışım.kokumu algiladigi kesin kime versem agliyor ben alinca susuyor :) Benim gogusler kuculdu ilk sertligi gitti artik yumusak Sut gelsin diye ugrasirken felaket sertti ve buyuktu icindeki sutu sagip sonrada emzirince rahatladim yoksa cok aciyordu.
Birde gogus pedi alacak olan varsa lansinohun pedi cok guzel naylon degil yumusak hava aliyor ben ilk once baska marka almistim resmen naylondu yapisiyordu. Aklima geldikce paylasiyorum bilgilerimi :)
Canım eşine söyle bacak masajı yapsın.Ben ayak masajı yaptırıyorum her gün yoksa şişiyor.Az kaldı canım son 10 gün dayan birazcık daha.Yatakta dönmek bile çok zor artık.Haftaya pazartesi derken ayın 17 si değil mi seninki,haftaya değil ondan sonraki hafta pazartesi yani,acele etme nereye gidiyorsun birlikte bekliyoruz :)Günaydın güzel topiğin güzel anneleri
Dün gece iki bacağımın Ağrısından dört döndüm yatağı
Bir de o bacak ağrısından önce tam yemek yiyecekken sanırım benim yaramaz kistime baskı yaptı, ay nefesim gitti ağladım resmen, o kist Ağrısı baskı olunca Nasıl dayanılmaz bir şeymiş yahu
Bugün yine 13:00 gibi randevum var, son nst olacak umarım, sonrası da haftaya pazartesi Araf'ım yanımda inşallah ..
Günümüz aynı seninle ben normal yapılan inşallah büyük ihtimalle senden sonra olurKızlar en son ben mi doğuracağım ne.25 ine gün verdi doktorum.var mı benden sonra doğuracak olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?