2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kokumu algiladigi kesin kime versem agliyor ben alinca susuyor :) Benim gogusler kuculdu ilk sertligi gitti artik yumusak Sut gelsin diye ugrasirken felaket sertti ve buyuktu icindeki sutu sagip sonrada emzirince rahatladim yoksa cok aciyordu.

Birde gogus pedi alacak olan varsa lansinohun pedi cok guzel naylon degil yumusak hava aliyor ben ilk once baska marka almistim resmen naylondu yapisiyordu. Aklima geldikce paylasiyorum bilgilerimi :)

Bencede çok güzel bir gün seçmiş işini biliyor zilli :)
Doğurdun mu acaba yaaaa :)
İnşallah güzel olmuştur herşey :)

Günaydın güzel topiğin güzel anneleri
Dün gece iki bacağımın Ağrısından dört döndüm yatağı
Bir de o bacak ağrısından önce tam yemek yiyecekken sanırım benim yaramaz kistime baskı yaptı, ay nefesim gitti ağladım resmen, o kist Ağrısı baskı olunca Nasıl dayanılmaz bir şeymiş yahu
Bugün yine 13:00 gibi randevum var, son nst olacak umarım, sonrası da haftaya pazartesi Araf'ım yanımda inşallah ..

Günaydın kızlar.. çarşamba günü duştayken nişanım geldi ama öyle bi kaç damla değil çok gazlaydı korktum, eşim çalıştığı için ambulans geldi apar topar hastaneye gittik.. ama herşey yolunda çıktı acılmam yokmuş, suyuda iyi dediler yinede o gün hastanede kaldım dün akşam üstü eve gönderdiler herşey yolunda diye..şimdi kendi dr da bekliyorum bakalım o ne diyecek?? Artık insanların da hergün arayıp doğurmadın mı, yada gördüklerinde aaaaa sen hala doğurmadın mı demelerinden gına geldi.. stresteyimmm

İyi iyi başkasına gidince ağlasın,kıskanırım yoksa :)Hemen kucağıma alırım.Bir de benimki ağlamazmış :)Göğüs pedi ben de lansioh aldım,yorumlarda iyi diyordu.Doğru şeyler almışım.Bir tek bel destek minderi almıştım pusetin içinden de ev tipi ana kucağının içinden de destek minderi çıktı.Onu fazla almışım.

Günaydın kızlar.. çarşamba günü duştayken nişanım geldi ama öyle bi kaç damla değil çok gazlaydı korktum, eşim çalıştığı için ambulans geldi apar topar hastaneye gittik.. ama herşey yolunda çıktı acılmam yokmuş, suyuda iyi dediler yinede o gün hastanede kaldım dün akşam üstü eve gönderdiler herşey yolunda diye..şimdi kendi dr da bekliyorum bakalım o ne diyecek?? Artık insanların da hergün arayıp doğurmadın mı, yada gördüklerinde aaaaa sen hala doğurmadın mı demelerinden gına geldi.. stresteyimmm

Canım eşine söyle bacak masajı yapsın.Ben ayak masajı yaptırıyorum her gün yoksa şişiyor.Az kaldı canım son 10 gün dayan birazcık daha.Yatakta dönmek bile çok zor artık.Haftaya pazartesi derken ayın 17 si değil mi seninki,haftaya değil ondan sonraki hafta pazartesi yani,acele etme nereye gidiyorsun birlikte bekliyoruz :)
Araf ne kadar cesur bir isim hoşuma gitti.Cennetle cehennem arasında kalan bölge,bekleyiş yeri,kaderinin belli olduğu yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…