- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Evt gebelik takvimin de gitmiş.Ayrılamıyoruz biz deseydin :)Bebişin kaç kilo oldu onu merak ediyorum.Senin bebiş gelmezse kaç haftaya kadar bekleyecek drlar acaba?Günaydın kızlar.. çarşamba günü duştayken nişanım geldi ama öyle bi kaç damla değil çok gazlaydı korktum, eşim çalıştığı için ambulans geldi apar topar hastaneye gittik.. ama herşey yolunda çıktı acılmam yokmuş, suyuda iyi dediler yinede o gün hastanede kaldım dün akşam üstü eve gönderdiler herşey yolunda diye..şimdi kendi dr da bekliyorum bakalım o ne diyecek?? Artık insanların da hergün arayıp doğurmadın mı, yada gördüklerinde aaaaa sen hala doğurmadın mı demelerinden gına geldi.. stresteyimmm
Gebelik takviminin silinmesine 4 gün kaldı valla :)Seninki de silindikten sonra gelir belki :)Muayenemizi olduk nst tekrar istedi doktor.çatı muayenesinde acilma yokmus hic.
Güzel pozlar verdi oğluşum nst bekliyoruz tekarar
Canım yapıyor Allah razı olsun yoksa durum hepten vahim ..Canım eşine söyle bacak masajı yapsın.Ben ayak masajı yaptırıyorum her gün yoksa şişiyor.Az kaldı canım son 10 gün dayan birazcık daha.Yatakta dönmek bile çok zor artık.Haftaya pazartesi derken ayın 17 si değil mi seninki,haftaya değil ondan sonraki hafta pazartesi yani,acele etme nereye gidiyorsun birlikte bekliyoruz :)
Araf ne kadar cesur bir isim hoşuma gitti.Cennetle cehennem arasında kalan bölge,bekleyiş yeri,kaderinin belli olduğu yer.
Hamilelik takvimi silinenler, lütfen topiği usulca terketsinAyyyy hamilelik takvimim bile kalkmış ama benim sıpa yok ortalıklarda
Erken gelir diye cok korkuyodum ama simdi de gecikecek diye korkuyorumGebelik takviminin silinmesine 4 gün kaldı valla :)Seninki de silindikten sonra gelir belki :)
Bebek arabasındaki puseti kullanacağım ilk 8 ay oto koltuğu olarak,onun iinden de bel destek minderi çıktı.Seninkinen çıkmadı mı?Kizlar oto koltuğu kullananlara bişey sormak istiyorum,içine ayrıca bir destek koydunuz mu hastaneden çıkarken? Benim oto koltugu joie gemm
Kız senin nickinde bir farklı zaten :)Nelerle ilgileniyorsun sen öyle.Ruh ve ötesi :)Canım yapıyor Allah razı olsun yoksa durum hepten vahim ..
Haftaya derken bu hafta başını saymıyorum işte aceleden öyle yazdım napim acele acele gelsin istiyorum gün :))
Çocuklarımın adını ben seçtim cnm :) abisinin adı da Berzah :) Araf'tan bir önceki alem yani :) kıyamete kadar ölülerin ruhlarının bekletildiği yer :)
O da ayrı bir stres.Dr ne diyor?Erken gelir diye cok korkuyodum ama simdi de gecikecek diye korkuyorumherkes hergün soruyo bıktım
Kimyon cayi nasil canim bizimde gaz sancilari basladi kendinmi iciyorsunK
İlk oğlum 15 gün kuzu gibi uyudu sonra 6 ay kabus gibiydi ama ben o arada iyileştiğim için sorunum olmadı bu sefer dakka 1 gol 1 gazla başladık ve ben daha iyileşemedim yani belli olmuyor bu maalesef , lactamili beğendim işe yarıyor bence gaz için damla verildi ayrıca kimyon çayına başladım bende bakalım dün gece hiç uyumadık sancıdan
Toz kimyonmu canim.nasil yapiliyor ne kadar koyucazEvt eşim demliyor sağolsun günde 3 kere bir bardak netten bakıver dedim baktı yaptı inşallah işe yarayacak sürekliliği önemli saatine de alarm kurduk
Hatırlamıyorum ama hızlandırmak için sonradan verdiler açılmam çok zor oldu benim
Erken gelir diye cok korkuyodum ama simdi de gecikecek diye korkuyorumherkes hergün soruyo bıktım
canım bide çok kilo aldıysan bel ağrısı oluyormuş mesela ben 70 kiloda hamile kaldım şimdi 90 u gördüm boyum 170 yine de baya kilo aldım bebekte 3600 u bulur dedi dr .yani bel olabilir diye düşünüyorum ama inş hepimiz ağrısız sızısız atlatırız. ben yanımda türk kahvesi nescefe bide kahve makinası götürücem şu küçük olanlardanNormal doğum yapmadım sezaryen ile oldu ama herkeste su veya nişan gelmeyebiliyor canım. Bende o durumdayım su falan gelir mi diye hoş açılmam yok ama işte psikoloji :) sancısı gelip doğum yapan da var sadece.
Spinal olunca diğerini bilmiyorsun tabii :) hı ben rahat mıydım rahattım.. bel ağrım oldu mu oldu ama benim bebek 3850 doğdu bel ağrımın sebebi aslında oydu.. kilolu doğunca kilolu deva etti persentilin sonundaydık hep :)) yani ben iğneyle bağlayamamıştım durumu.. :)) dün kuzenime gittim 20 günlük oldu bebeği 2 gün hafif belim ağrıdı geçti dedi spinal oldu o da.
Ben koymadım cnmKizlar oto koltuğu kullananlara bişey sormak istiyorum,içine ayrıca bir destek koydunuz mu hastaneden çıkarken? Benim oto koltugu joie gemm
Ay ne güzelmiş sizin orası. Ben 2 km mesafeye 1.5 yıl önce 1.200 tl ödedimAnladım canım istanbul piyasasını bilmem tabii :) burda bulunduğun kat mesefe hepsi değerlendiriliyor. Asansörlü istersen o bile farklı. Artık halledecekler dediğin gibi yapacak bir şey yok.
Ay anlatmıştın sen sizinkiler ew taşıma maceralarını. Ewet kırkı çıkacak edecek o uyurken zamanlarda halletcem artık bakalım. Arkadaşlarda gelir arada. Annemler taşınırkengeliriz mutlaka dedi ama görcezBiz de aynı apartman içinde taşındık.Babam iki kişi getirdi,annemle ben de eşyaları hallettik.Bir ay falan sürdü yavaş yavaş taşınmak ama oluyor.Ondan sonraki taşınmamız daha da vahim,sadece annemle ben hallettik her şeyi.Büyük eşyalar değişiyordu ama o küçükler bile götür,getir,taşı o kadar zor ki.Kollarımız koptu.Yavaş yavaş yap kendine hiç yüklenme,arkadaşlarından da yardım alırsın.Hem daha bir ay varmış bebiş de kendini toparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?