2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evt gebelik takvimin de gitmiş.Ayrılamıyoruz biz deseydin :)Bebişin kaç kilo oldu onu merak ediyorum.Senin bebiş gelmezse kaç haftaya kadar bekleyecek drlar acaba?

Canım yapıyor Allah razı olsun yoksa durum hepten vahim ..
Haftaya derken bu hafta başını saymıyorum işte aceleden öyle yazdım napim acele acele gelsin istiyorum gün :))
Çocuklarımın adını ben seçtim cnm :) abisinin adı da Berzah :) Araf'tan bir önceki alem yani :) kıyamete kadar ölülerin ruhlarının bekletildiği yer :)

Kizlar oto koltuğu kullananlara bişey sormak istiyorum,içine ayrıca bir destek koydunuz mu hastaneden çıkarken? Benim oto koltugu joie gemm
Bebek arabasındaki puseti kullanacağım ilk 8 ay oto koltuğu olarak,onun iinden de bel destek minderi çıktı.Seninkinen çıkmadı mı?

Kız senin nickinde bir farklı zaten :)Nelerle ilgileniyorsun sen öyle.Ruh ve ötesi :)

Kimyon cayi nasil canim bizimde gaz sancilari basladi kendinmi iciyorsun
Evt eşim demliyor sağolsun günde 3 kere bir bardak netten bakıver dedim baktı yaptı inşallah işe yarayacak sürekliliği önemli saatine de alarm kurduk
Toz kimyonmu canim.nasil yapiliyor ne kadar koyucaz

Biz de Yen'i çıktık 3170 gram dedi nst de hiçbirşey çıkmadı çatı muayenesi oldum hiç hissetmedim bile. Orta seviye dedi. Beklemeye devam.. bu gidişle benim takvim de silinir öyle beklerim

canım bide çok kilo aldıysan bel ağrısı oluyormuş mesela ben 70 kiloda hamile kaldım şimdi 90 u gördüm boyum 170 yine de baya kilo aldım bebekte 3600 u bulur dedi dr .yani bel olabilir diye düşünüyorum ama inş hepimiz ağrısız sızısız atlatırız. ben yanımda türk kahvesi nescefe bide kahve makinası götürücem şu küçük olanlardan

Anladım canım istanbul piyasasını bilmem tabii :) burda bulunduğun kat mesefe hepsi değerlendiriliyor. Asansörlü istersen o bile farklı. Artık halledecekler dediğin gibi yapacak bir şey yok.
Ay ne güzelmiş sizin orası. Ben 2 km mesafeye 1.5 yıl önce 1.200 tl ödedim

N nergis001 ay canım beklemek çok zor benim de 28 i normalde beklenen ama 17 ü olucak ama aslan burcu olcakken yengeç olucak çok isterdim aslan burcu olsun o tarafından bak çok enerjik özgüvenli oluyor aslan burçları

Ay anlatmıştın sen sizinkiler ew taşıma maceralarını. Ewet kırkı çıkacak edecek o uyurken zamanlarda halletcem artık bakalım. Arkadaşlarda gelir arada. Annemler taşınırkengeliriz mutlaka dedi ama görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…