Kuru incirden komposto yaptır ama öyle ye. Helvada çok yaralıymış zorla yediriyolar bana :) zaten emzirirken yawrunu izlemek istiyosun.Kuru incir,hurmayi da notlara ekledim canim.Yok valla bi cocugu emzireyim ikisini birden yapamam o tecrubeli annelerin isi:)Emzirme bittikten sonra sagarim belki.Son 10 gunum.Heyecanlanmaya basladim :)
canım bide çok kilo aldıysan bel ağrısı oluyormuş mesela ben 70 kiloda hamile kaldım şimdi 90 u gördüm boyum 170 yine de baya kilo aldım bebekte 3600 u bulur dedi dr .yani bel olabilir diye düşünüyorum ama inş hepimiz ağrısız sızısız atlatırız. ben yanımda türk kahvesi nescefe bide kahve makinası götürücem şu küçük olanlardan
Bugun gelirken doguma geliyormus gibi hazırlık yaptım resmen.stres hat safhada gerçekten...ikinci nst sonucuyla birlikte konusucaz bakalim artıkO da ayrı bir stres.Dr ne diyor?
Ay ne güzelmiş sizin orası. Ben 2 km mesafeye 1.5 yıl önce 1.200 tl ödedim
Anlasiliyor canim. Ben suyum gelip gittim sancilarim hastanede geldi. Bele bacaklara vuran agrilarin oluyor ve bunlar acikligi artiriyor. Bana dogumumu anlattirmayin. Ilk gebelige gore kolay dogum oldugunu soyledi doktorum. Sonucunu gorunce agri sanci her sey unutuluyor. 4 gunluk olduk bile:))Canim nasil anladin neye benziyor bu sancilar? Ben kasilmalarimi da anlamamistim erken dogum riskim varmis meger kontrolde ogrenmistik. Simdi de dogumu anlamamaktan korkuyorum :)
Oraya mı taşınsam :)) ama oranın sıcağı aman amanAyy o da kötüymüş canım. Ama istanbul hep pahalı yaa.. yani ne bilim burası bana hem kolay hem ucuz geliyor
Benimde dün akşam 17. 30 civarı geldi ama sancı filan yokGunaydin kizlar biraz once nişanım geldicok açık pembe sizde de oylemiydi cok heycanliyim geliyor kızım
Kuzum seni öyle iyi anliyorum ki ama kabullenmedigin surece canin cok daha fazla yanar düşün orda rahat nefes alabiliyor . yarali bir kuş gibi gelmişti bana yavrum yogun bakimdayken kanadi kirilmis tedavisi bitince iyilesicek diyodum hep icimden. Simdi agizdan verirler sonra onu cikartiyolar fanus gibi bi sey koyuyolar basina onun icine oksijen verip kendi kendine aldiriyolar 2. Asama oluyor bu da en son da fanusta cikiyor fanus cikinca 2 gun icinde cikti bizim kiz kuzum. Bir gece anne uyum odasinda beraber kaldık ciktik.Evet ağızdan.. baska birsey bilmiyorum hala kalkıp gidemedim yanına
Kuzum seni öyle iyi anliyorum ki ama kabullenmedigin surece canin cok daha fazla yanar düşün orda rahat nefes alabiliyor . yarali bir kuş gibi gelmişti bana yavrum yogun bakimdayken kanadi kirilmis tedavisi bitince iyilesicek diyodum hep icimden. Simdi agizdan verirler sonra onu cikartiyolar fanus gibi bi sey koyuyolar basina onun icine oksijen verip kendi kendine aldiriyolar 2. Asama oluyor bu da en son da fanusta cikiyor fanus cikinca 2 gun icinde cikti bizim kiz kuzum. Bir gece anne uyum odasinda beraber kaldık ciktik.
Rabbim evladina ve tum hastalara sifa versin insallah haber bekliyorum senden duamdasin unutma bunu
Bu cok iyi haber kuzum bizim solunum cihazi gec cikmisti ondan uzun surmustu demekki minigin toparliyor coook sukur Rabbime masallah ona . gelicektir sutunde emin ol ona verecegin en guzel sey o cunku kuzum sakin strese girme ben dus alinca baya rahatlamisti gogsum daha iyi gelmişti o zaman. Guclu olmaya bak iyice dinlen kuzum cunku senden ayri kaldığı icin asiri duskun olucak sürekli senden ilgi isteyecek bir melek gelicek cok yakinda yanina insallah.Sağol canım boyle mesajlarınız bana o kadar iyi geliyor ki :'( yaşayan birinin söyledikleri beni daha çok ikna ediyor. Dün gidip gördüm bebeğimi minicik bisey nasıl tatlı.. bugün solunum cihazını çıkarıp bi deneyeceklermiş. Ayrıca mamayla beslenmeye baslamıs henüz sütüm olmadığı için. Bende süt için uğraşıyorum 2 saatte bir sağıyorum henüz gelmedi bir iki damla dışında. İnşallah güzel gelişmeler olur.. senin bebeğin tamamen iyi oldu mu sıkıntısı?
Kızlar gunaydın. Benım catı muayenesınden sonra hala lekelenme seklınde kanamam var normal mı ya. Dr olabılır dedıgı ıcın sormak da ıstemıyorum. Ama bu kadar uzun sure lekenmenolan var mı?
Benimde ciddi bi sancim yok sabirsizlaniyorum Allah yardimcimiz olsunBenimde dün akşam 17. 30 civarı geldi ama sancı filan yok
Geçmiş olsun. Genelde avent kullaniyorlar ama esim hastane kantininden acele weebaby almis. Ben onu kullaniorum memnunumda. Benim de sag memeyi alamiyor diye uca baslamistim. Simdi@sag memeyi ucsuz da aliyor ama solu alamiyor:) mastit icin de sicak havlu, sicak su torbasi, sicak dus, caydanlik buharina tutmak, dus altinda tarakla tarayip masaj yapmak, elle masaj yapmak ve bol bol sagmani ve emdirmeni tavsiye ediyorum. Cunku ilerleyince hem cok aci veriyor hem de Allah korusun ameliyata kadar gidiyormus. Acısa da sağ ve emdir. İnsallah hemen acilir kanallarin.Epeydir yazamadim kızlar. Ben mastit olmusum. Sag gogsumden sut gelmiyor. Gogus ucu olmadigindan bebisim alamiyor. Hangi marka gogus ucu kullaniyorsunuz? Bana emzirebilmek icin ne tavsiye edersiniz?
Ben duymadim ama topikte duyanlar vardi o sesi. Ama son zamanlarinda degil normal zamanda duyanlarda vardi yanlis hatirlamiyorsam. Kafana taktikca stressten gelmek istemeyecek bebek azicik sakin annesi.Kızlar karnınızın alt kısmından hiç çıt çıt diye ses duydunuz mu? O ses ne sesi ? Bilgisi olan varsa yazsın lutfen ben o sesi ilk defa duymuyorum ama artık sona yaklaştıkca acabaaaaa buyuk gun mu gelio diye merk edyrm
Oraya mı taşınsam :)) ama oranın sıcağı aman aman
Kimyon cayi nasil canim bizimde gaz sancilari basladi kendinmi iciyorsun
Toz kimyonmu canim.nasil yapiliyor ne kadar koyucaz
Günaydın kızlar hamilelikte çok çektim gazdan hala da çekiyorum şimdi oğlumda çekiyorne gazmış ya
Seker cikti canim bende bebegi bekletmek istemiyorlar ondan erken alicaklar dogumaSenin gunune daha var neden salı gunu suni verilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?