2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende de öksürük yeniden nuksetti böyle ameliyat ve sonrası nasıl olcak geçirmem lazım

Biz de Yen'i çıktık 3170 gram dedi nst de hiçbirşey çıkmadı çatı muayenesi oldum hiç hissetmedim bile. Orta seviye dedi. Beklemeye devam.. bu gidişle benim takvim de silinir öyle beklerim
Canım birşey soracağım, benim Sat 6-7 ekim di.ona göre Doğum tarihini buradaki dr.lar 17 temmuz belirledi ama 6 haftalıkken ilk muayenemi Tr. de olmuştum ordaki doktor 13 temmuz demişti. Senin sat ne zamandı? Ben hangi doktorları ciddiye alayım bilemiyorum.

Cnm vajinanın yanındaki kemikleri diyorsan pelviksleri yani, onlar kıtlıyor çıt çıt diye :) bende de oluyor arada ama acayip acıyor ..

Kızlar birşey sorucağım şimdi günü dolunca bebişler hala gelmezse suni sancı verilerek doğum yaptırıyorlar ya nasıl oluyor açılma tamamlanana kadar veriliyor mu yoksa sadece biraz verilip kendi sancılarımızı mı tetiklemesi sağlanıyor?

Bir de goguslerinizi ne zaman sagiyorsunuz,iki saate bir.emziriyorum bu aralar gazdan bazen uyandiginda durmadiginda veriyorum mecburen.sagsam sut dolmaz gibime geliyor boyle de agrimaya basladi goguslerim.walla ne zormus ya sasirdim.ne yapacagimi

Kızlar gunaydın. Benım catı muayenesınden sonra hala lekelenme seklınde kanamam var normal mı ya. Dr olabılır dedıgı ıcın sormak da ıstemıyorum. Ama bu kadar uzun sure lekenmenolan var mı?
Canim doktorum bana 1 - 2 gun sürer demisti senin daha mi cok oldu? Benim ilk lavobaya girdigimde hafif oldu sadece sonrasinda gelmedi bi daha.

Canim ben 2 3 hafta kadar once duyuyordum ve hala dogurmadim bilmiyorum isaret midir :)

Masallah canim umarim bizde oyle erken ayaklaniriz bakalim benimki sali ya kadar olmazsa suni sanciyla olucak kime soylesem suni sanci cok zor diyorlar ister istemez korkuyo insan bakailim hayirlisi
Canım suni sancıdan korkma.Sadece şiddetli sancı birden başlıyor ve doğum hızlı ilerliyor.Biraz sabırlı olduktan sonra o da geçer inşallah.Allah kolaylık versin cümlemize

Her gittiğimde soruyorlar sat 9 ekim, usg 16 temmuz olarak hesaplıyor Doğum tarihini. Seninki de 13 temmuz olarak hesaplanır Türkiye de o zmn:)

Kızlar gunaydın. Benım catı muayenesınden sonra hala lekelenme seklınde kanamam var normal mı ya. Dr olabılır dedıgı ıcın sormak da ıstemıyorum. Ama bu kadar uzun sure lekenmenolan var mı?
Bugün çatı muayenesi olurken sordum bazılarında kanama yapıyormuş diye, kanama gibi değil hafif kahverengi lekelenme dedi. Muayenem çok hafifti lekelenmem de olmadı. Senin dr dün anlattığına göre fazla kurcalayıp canını yakmış arayıp bi sorsan mı

Merhaba kizlar,

Ben de pazartesi günü kizimi normal dogumla kucağıma aldım. Darısı hepinize olsun inşallah :)
Gözün aydın canım:) ne şikayetle gittin? Önce suyun mu geldi sancın mı? Kaç saat sürdü? Tam kaş haftalıktı?Kusura bakma soru yağmuru oldu

Bir de bebeğimin boynuna 1 kere kordon dolanmış. Çok önemli değil 3 kere doğurttum tek kordonlu bu hafta falan dedi dr. Ama hareket azlığında mutlaka gel bir daha dolanabilir dedi böyle olan var mı ?

Ay bılemedım kı elını bıraz fazla ıttırdı ama bana bı kac gun surer demedı bugun bıraz takıp edıyım gecmezse sorucam canım

Canim doktorum bana 1 - 2 gun sürer demisti senin daha mi cok oldu? Benim ilk lavobaya girdigimde hafif oldu sadece sonrasinda gelmedi bi daha.

Benım dun acık pembe seklınde geldı sonra lekelenme gıbı oldu akıntıyla karısık kahverengı sonra yıne kırmızı kan seklınde geldı dun oglenden berı devam edıyo canım.

Benim doktorum çatı muayenesi sebebiyle aynı gün lekelenme olabilir, sonrasında olursa hastaneye başvur demişti.
Hadı ya bana da bugun lekenmen olabılır nişanla karıstırma dedı ama sonrakı gun de olabılır demedı eger gecmezse sorucam canım artık

Benım dun acık pembe seklınde geldı sonra lekelenme gıbı oldu akıntıyla karısık kahverengı sonra yıne kırmızı kan seklınde geldı dun oglenden berı devam edıyo canım.
Pembe ve kahverengiden sonra tekrar kırmızıya donmesi pek normal degil gibi geldi bana canim, gunun de yaklasmis baya bence doktorunu ara sor için rahat etsin.

Bir de bebeğimin boynuna 1 kere kordon dolanmış. Çok önemli değil 3 kere doğurttum tek kordonlu bu hafta falan dedi dr. Ama hareket azlığında mutlaka gel bir daha dolanabilir dedi böyle olan var mı ?
Benim de kordon dolanmış bi tur bana da hareketleri takip et dedi ayrıca çatı muayenesi de iyi olmayınca sezeryan istedik bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…