Canım birşey soracağım, benim Sat 6-7 ekim di.ona göre Doğum tarihini buradaki dr.lar 17 temmuz belirledi ama 6 haftalıkken ilk muayenemi Tr. de olmuştum ordaki doktor 13 temmuz demişti. Senin sat ne zamandı? Ben hangi doktorları ciddiye alayım bilemiyorum.Biz de Yen'i çıktık 3170 gram dedi nst de hiçbirşey çıkmadı çatı muayenesi oldum hiç hissetmedim bile. Orta seviye dedi. Beklemeye devam.. bu gidişle benim takvim de silinir öyle beklerim
Cnm vajinanın yanındaki kemikleri diyorsan pelviksleri yani, onlar kıtlıyor çıt çıt diye :) bende de oluyor arada ama acayip acıyor ..Kızlar karnınızın alt kısmından hiç çıt çıt diye ses duydunuz mu? O ses ne sesi ? Bilgisi olan varsa yazsın lutfen ben o sesi ilk defa duymuyorum ama artık sona yaklaştıkca acabaaaaa buyuk gun mu gelio diye merk edyrm
Canim doktorum bana 1 - 2 gun sürer demisti senin daha mi cok oldu? Benim ilk lavobaya girdigimde hafif oldu sadece sonrasinda gelmedi bi daha.Kızlar gunaydın. Benım catı muayenesınden sonra hala lekelenme seklınde kanamam var normal mı ya. Dr olabılır dedıgı ıcın sormak da ıstemıyorum. Ama bu kadar uzun sure lekenmenolan var mı?
Canim ben 2 3 hafta kadar once duyuyordum ve hala dogurmadim bilmiyorum isaret midir :)Kızlar karnınızın alt kısmından hiç çıt çıt diye ses duydunuz mu? O ses ne sesi ? Bilgisi olan varsa yazsın lutfen ben o sesi ilk defa duymuyorum ama artık sona yaklaştıkca acabaaaaa buyuk gun mu gelio diye merk edyrm
Ayyy harika cok sevindim canim darisi banaYarin 40. Haftam biraz once nisanim geldi
Canım suni sancıdan korkma.Sadece şiddetli sancı birden başlıyor ve doğum hızlı ilerliyor.Biraz sabırlı olduktan sonra o da geçer inşallah.Allah kolaylık versin cümlemizeMasallah canim umarim bizde oyle erken ayaklaniriz bakalim benimki sali ya kadar olmazsa suni sanciyla olucak kime soylesem suni sanci cok zor diyorlar ister istemez korkuyo insan bakailim hayirlisi
Her gittiğimde soruyorlar sat 9 ekim, usg 16 temmuz olarak hesaplıyor Doğum tarihini. Seninki de 13 temmuz olarak hesaplanır Türkiye de o zmn:)Canım birşey soracağım, benim Sat 6-7 ekim di.ona göre Doğum tarihini buradaki dr.lar 17 temmuz belirledi ama 6 haftalıkken ilk muayenemi Tr. de olmuştum ordaki doktor 13 temmuz demişti. Senin sat ne zamandı? Ben hangi doktorları ciddiye alayım bilemiyorum.
Bugün çatı muayenesi olurken sordum bazılarında kanama yapıyormuş diye, kanama gibi değil hafif kahverengi lekelenme dedi. Muayenem çok hafifti lekelenmem de olmadı. Senin dr dün anlattığına göre fazla kurcalayıp canını yakmış arayıp bi sorsan mıKızlar gunaydın. Benım catı muayenesınden sonra hala lekelenme seklınde kanamam var normal mı ya. Dr olabılır dedıgı ıcın sormak da ıstemıyorum. Ama bu kadar uzun sure lekenmenolan var mı?
Gözün aydın canım:) ne şikayetle gittin? Önce suyun mu geldi sancın mı? Kaç saat sürdü? Tam kaş haftalıktı?Kusura bakma soru yağmuru olduMerhaba kizlar,
Ben de pazartesi günü kizimi normal dogumla kucağıma aldım. Darısı hepinize olsun inşallah :)
Bugün çatı muayenesi olurken sordum bazılarında kanama yapıyormuş diye, kanama gibi değil hafif kahverengi lekelenme dedi. Muayenem çok hafifti lekelenmem de olmadı. Senin dr dün anlattığına göre fazla kurcalayıp canını yakmış arayıp bi sorsan mı
Canim doktorum bana 1 - 2 gun sürer demisti senin daha mi cok oldu? Benim ilk lavobaya girdigimde hafif oldu sadece sonrasinda gelmedi bi daha.
Hadı ya bana da bugun lekenmen olabılır nişanla karıstırma dedı ama sonrakı gun de olabılır demedı eger gecmezse sorucam canım artıkBenim doktorum çatı muayenesi sebebiyle aynı gün lekelenme olabilir, sonrasında olursa hastaneye başvur demişti.
Pembe ve kahverengiden sonra tekrar kırmızıya donmesi pek normal degil gibi geldi bana canim, gunun de yaklasmis baya bence doktorunu ara sor için rahat etsin.Benım dun acık pembe seklınde geldı sonra lekelenme gıbı oldu akıntıyla karısık kahverengı sonra yıne kırmızı kan seklınde geldı dun oglenden berı devam edıyo canım.
Benim de kordon dolanmış bi tur bana da hareketleri takip et dedi ayrıca çatı muayenesi de iyi olmayınca sezeryan istedik bakalım hayırlısıBir de bebeğimin boynuna 1 kere kordon dolanmış. Çok önemli değil 3 kere doğurttum tek kordonlu bu hafta falan dedi dr. Ama hareket azlığında mutlaka gel bir daha dolanabilir dedi böyle olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?