Benimde 9günlük bebegim 2gündür bi tutam dereotuna bi bardak kaynar su koyuyorum 5dakika duruyo içiyorum bide sallama cay olarak rezene içiyorum bi tanıdık hemşire söyledi gazımızı bizde cogu zaman cıkartmıyoruz Rabbim yardımcısı olsun bütün kuzuların hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar cok geri gidemedim de bizde kafayi yiyoruz gazdan.hele iki gecedir cocuk kendinden geciyor.humananin kimyonlu rezenesini almislar ama laktoz var yaziyor.simdi bi de sindiremezse o pislik yapmasin diye icmiyorum.rezene iciyorum sallama aldim.kimyonu toz mu tohum mu kullaniyorsunuz nasil demleniyor cok sevinirim anlatirsaniz.baska cozum.onerisi olan var mi gaz icin,corek otuyla da biseyler varmis ama denenmis seylere ihtiyacim var
Evt forumdan benim bildigim iki arkadasin boyle oldu.Dr acil sezeryana aldi,bebisleri saglikli.Cok dikkat et,hareketlerini takip et.Endiselendigin durumda hemen dr a git.Bir de bebeğimin boynuna 1 kere kordon dolanmış. Çok önemli değil 3 kere doğurttum tek kordonlu bu hafta falan dedi dr. Ama hareket azlığında mutlaka gel bir daha dolanabilir dedi böyle olan var mı ?
Sezaryeni aklımın ucundan dahi geçirmezken sonunda mecbur kalmam inş, ama herşey bebişlerin sağlığı içn napalım katlanırız artık, Doğum şekli için birşey konuşmadık henüzBenim de kordon dolanmış bi tur bana da hareketleri takip et dedi ayrıca çatı muayenesi de iyi olmayınca sezeryan istedik bakalım hayırlısı
Tek tur mu dolanmıştı onların daEvt forumdan benim bildigim iki arkadasin boyle oldu.Dr acil sezeryana aldi,bebisleri saglikli.Cok dikkat et,hareketlerini takip et.Endiselendigin durumda hemen dr a git.
Ben de hiç istemiyodum ama sonlara doğru artık tek istediğim sağlıkla kucağıma almak hiç bir riski göze alamam canım geçen gün nst yi beğenmedi doktorum serum yedim tekrar çekildi daha iyi dedi ama hareketleri kontrol et dedi birde düzenli sancı çıktı 40 80 arasıSezaryeni aklımın ucundan dahi geçirmezken sonunda mecbur kalmam inş, ama herşey bebişlerin sağlığı içn napalım katlanırız artık, Doğum şekli için birşey konuşmadık henüz
Nst de nasıl çıktı kalp atışı sancı? Kordon bunları düşürüyormuş. Nst de ikisi düşük çıktı önce, sonrasında 2. Ye soktular o daha iyiymiş umarım bi sorun yoktur
Doktora sabah saatlerimi gidiyorsun canım? Ben hep sabah gittiğim için sıfır ağrı sızı olmuyor hiç öyle sancım çıkmadı şimdiye kadar. Bebeğim de akşama doğru hareketleniyor napsam akşama doğru mu gitsem. Gündüz taş gibi karnım çok ayırt edemiyorum açıkçası hareketlerini.. Of ya tecrübesizlik ne kötü istediğin kadar üniversite bitirBen de hiç istemiyodum ama sonlara doğru artık tek istediğim sağlıkla kucağıma almak hiç bir riski göze alamam canım geçen gün nst yi beğenmedi doktorum serum yedim tekrar çekildi daha iyi dedi ama hareketleri kontrol et dedi birde düzenli sancı çıktı 40 80 arası
Kızlar bende de öksürük yeniden nuksetti böyle ameliyat ve sonrası nasıl olcak geçirmem lazım
Cnm vajinanın yanındaki kemikleri diyorsan pelviksleri yani, onlar kıtlıyor çıt çıt diye :) bende de oluyor arada ama acayip acıyor ..
Merhaba kizlar,
Ben de pazartesi günü kizimi normal dogumla kucağıma aldım. Darısı hepinize olsun inşallah :)
Ben tohum kullanıyorum rezene ile karıştırıyorum içiyorum tek rezene yi ilk oğlumda doktor verebilirsin demişti çörek otunuda yengem kavurup oamuklu bir beze dikmişti peteğin üstüne koyup ılık ılık sürekli koyuyordum yaz gelincede yapını sürüp ütüde bez ılıtıp koyuyordum karnının üstüne yatıyordu biraz daha büyüyünce sıcak su torbası kullandım jel olanlardan birde sürekli göbeğine dizlerine ayak altına acı elmayağı sürdüm çok şiddetlendiği zaman gaz damlsıda kullandık bir sene sürekli gazı vardı bınlar baya rahatltmıştı ama gazı şiddetlendiğinde bir aylık vardıKizlar cok geri gidemedim de bizde kafayi yiyoruz gazdan.hele iki gecedir cocuk kendinden geciyor.humananin kimyonlu rezenesini almislar ama laktoz var yaziyor.simdi bi de sindiremezse o pislik yapmasin diye icmiyorum.rezene iciyorum sallama aldim.kimyonu toz mu tohum mu kullaniyorsunuz nasil demleniyor cok sevinirim anlatirsaniz.baska cozum.onerisi olan var mi gaz icin,corek otuyla da biseyler varmis ama denenmis seylere ihtiyacim var
Bende aynı durumdayım ne yapıcam bilmiyorumKızlar bende de öksürük yeniden nuksetti böyle ameliyat ve sonrası nasıl olcak geçirmem lazım
Geçen gün dörtte gittim canım aslında nst de hareketliydi ama nabzı çok iniş cikisliydi ilkinde bide onda az sancı çıktı on dakikalik nstde beş yerde falan vardı serum sonrası nabzı daha iyi gibiydi sadece sancı iki yerde 80 üzerine çıktığında bebeğin nabzı da yükseldi bu defa on dakikadan biraz daha uzun tuttu hemşire düzenli şekilde de çıkışlar vardı benim doktorum çok yorum yapıp heyecan yaratmaz hep espri bi dille konuşur önce bekletti biraz sonra eve git bebeğin hareketlerini takip et sabah gel dedi sabah gittim ultrasonda baktı boynundaki kordonda yine ölçüm yaptı bana hareketleri takip et en ufak biseyde de hemen gel dediDoktora sabah saatlerimi gidiyorsun canım? Ben hep sabah gittiğim için sıfır ağrı sızı olmuyor hiç öyle sancım çıkmadı şimdiye kadar. Bebeğim de akşama doğru hareketleniyor napsam akşama doğru mu gitsem. Gündüz taş gibi karnım çok ayırt edemiyorum açıkçası hareketlerini.. Of ya tecrübesizlik ne kötü istediğin kadar üniversite bitir
Geçmiş olsun canım ya inşallah kurtaralım kendimiziCanım bende aynı durumdayım. Geçmiş olsun. Antibiyotik kullanıyorum hatta bu akşam son. Doğumdan sonra yine antibiyotik kullanacağız o zamana geçer diye umuyorum. Tahin 1 kaşık al iyi geliyor sade olacak ama. Papatya çayı ve bal. Sonra tarçınla balı karıştırıp bir tatlı kaşığı yiyorum. Genelde benim sabah kahvaltı sonrası oluyor sinir oldum ama napalım oldu bir kere.. her terlediğinde üstünü değiştir bir de.
Geçmiş olsun ya herkes yakalanmış resmen havalar yaniltti galibaBende aynı durumdayım ne yapıcam bilmiyorum
Geçmiş olsun ya herkes yakalanmış resmen havalar yaniltti galiba
Of çok stresliyim, geldiğimden beri hareket Yok ki taş gibiyim. Başka bir dr arkadaşımı aradım o da hiç riske atma git sezeryan iste dedi. Kendi doktorum bugün çok yoğun olduğu için geçiştirilmiş gibi oldum için rahat değil eşim hazırlan gidelim diyor ben ne yapayım bana bi akıl verin oturup ağlicm yaGeçen gün dörtte gittim canım aslında nst de hareketliydi ama nabzı çok iniş cikisliydi ilkinde bide onda az sancı çıktı on dakikalik nstde beş yerde falan vardı serum sonrası nabzı daha iyi gibiydi sadece sancı iki yerde 80 üzerine çıktığında bebeğin nabzı da yükseldi bu defa on dakikadan biraz daha uzun tuttu hemşire düzenli şekilde de çıkışlar vardı benim doktorum çok yorum yapıp heyecan yaratmaz hep espri bi dille konuşur önce bekletti biraz sonra eve git bebeğin hareketlerini takip et sabah gel dedi sabah gittim ultrasonda baktı boynundaki kordonda yine ölçüm yaptı bana hareketleri takip et en ufak biseyde de hemen gel dedi
Benim malesef sıcaklardan sonra yağmurlu serin havalar şimdi tekrar sıcak derken duş falan kendim ettim kendim buldum olduBenim havalardan değil canım. Her daim sıcak burası gece de gündüz de sıcak yani. Her gün 2 kere duş almadan duramazsın. Bana bulaştı bayramda maalesef.. gelen misafirlerden dolayı..
Stres yapma canım kafana takılan bişey varsa da git tabi mental olarak da iyi olman çok önemli demişti doktorum sen gel en olmadı herşey yolunda der eve gönderirim seni ama hiç bekleme gel dedi bana tuhaflık hissedersen bırak doktorun gecistirsin sen gittikçe ilgilenmek zorunda için rahat olsun yeterkiOf çok stresliyim, geldiğimden beri hareket Yok ki taş gibiyim. Başka bir dr arkadaşımı aradım o da hiç riske atma git sezeryan iste dedi. Kendi doktorum bugün çok yoğun olduğu için geçiştirilmiş gibi oldum için rahat değil eşim hazırlan gidelim diyor ben ne yapayım bana bi akıl verin oturup ağlicm ya
Sağol canım, orda 1 hafta burda 10 gün ileri atıyorlar demekkiHer gittiğimde soruyorlar sat 9 ekim, usg 16 temmuz olarak hesaplıyor Doğum tarihini. Seninki de 13 temmuz olarak hesaplanır Türkiye de o zmn:)
Stres yapmayın bebeginiz de etkilenir bence gidin hastaneye Allah yardımcınız olsun saglıcakla kavusun yavrunuza inşallahOf çok stresliyim, geldiğimden beri hareket Yok ki taş gibiyim. Başka bir dr arkadaşımı aradım o da hiç riske atma git sezeryan iste dedi. Kendi doktorum bugün çok yoğun olduğu için geçiştirilmiş gibi oldum için rahat değil eşim hazırlan gidelim diyor ben ne yapayım bana bi akıl verin oturup ağlicm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?