2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım stresliysen git yine baksın doktorun. Birşey yoksa kafan rahatlar . Çünkü panik halinde bebek hissedecektir annesinin durumunu.

Kızlar doktordan çıktık bebeğin suyu azalmış, alt sınıra yaklaşmış, zaten kilosu azdı son hafta daha da az kilo almış hala 2700g pazartesi yine kontrol edecek gerekirse riske atmayıp doğuma alacak. Bebek hareketlerini say dedi. Nasıl emin olacağım ki offfffff
Benim gibi suyu azalan var mı ki?????

Üzülmeyin zaten hareketleri kıpırtıları hissedersiniz cikolata falan yersiniz o zaman daha cok hareket ediyolar baktın hareket az gidersin strese girme bebişin de etkilenmesin inşallah hayırlısıyla saglıkla kavusursun yavruna

Benim malesef sıcaklardan sonra yağmurlu serin havalar şimdi tekrar sıcak derken duş falan kendim ettim kendim buldum oldu

Tabii yağmur falan serinletir havayı. 2-3 gün çöl sıcağı sonrası kötü olmuş.. bizim o sıcaklsr geçti ama yine sıcak yine sıcak :)) ılık su ile duş al canım. 1 fincan papatya ve ıhlamur içebilirsin günlük fazlası hamilelere yasak çünkü. Hoş bitki de olsa fazlası zarar. Ilık şeyler tüket. İçine bal ekle şeker sorunun yoksa. Başka türlü geçmiyor ama doktorunu da bilgilendir olmadı dahiliyeye git. Ben antibiyotik ile geçmeyince gittim dahiliyeye 1 kutu daha verdi.

Canım git tabii riske atma sakın. Doktorun yoğun olması senin durumunun aciliyetinin bahanesi olmamalı. Normal muayaneler biraz bekleyebilir doğum bu yani anlayışlı olmaları lazım. Bence başka bir hastaneye git güvendiğin. Ayrıca derin nefes al ver sakinleş lütfen

Azalırsa da fark etmezsem diye korkuyorum. Ufak kıpırdanmalar oluyor ama bazen de toparlanıp kalıyo yani kasılma oluyo o zaman hiç hareket etmiyo ki. Bir de gelişimi de azaldı ben mi gidip sezaryen istesem acabaaaaa.

Evt forumdan benim bildigim iki arkadasin boyle oldu.Dr acil sezeryana aldi,bebisleri saglikli.Cok dikkat et,hareketlerini takip et.Endiselendigin durumda hemen dr a git.
Bu arada tek degil iki kere dolanmisti.Tek dolanmayi kendi cozebiliyormus.Birden fazla dolaninca kalp atislarini
Benim de azalmis ama kritik seviyede degildi,son gittigimde normale donmus oyle dedi.Akintim coktu mantar varmis.Bir fitil verdi sonra suyum duzeldi.

Merhaba kizlar,

Ben de pazartesi günü kizimi normal dogumla kucağıma aldım. Darısı hepinize olsun inşallah :)
Hayirli olsun canim eee normal dogumsa sorariz biz normal dogumu bekleyenler olarak ne kadar surdu kolaymiydi zormuydu ayrinti verirsen sevinirim canim

Ben de aynıyım afedersiniz balgamlı öksürük gçemek bilmiyo nefesim kesiliyo hatta

Ben de aynıyım afedersiniz balgamlı öksürük gçemek bilmiyo nefesim kesiliyo hatta

Geçmiş olsun canım. Son haftalarda mahvolduk.. umarım hemen iyileşiriz. Bu sıcakta sıcak çay zor oluyor ama mecbur içiyoruz papatya falan. Sende öyle yap canım. Tahin öksürüğe iyi geliyor

Valla bizimde nasıl olacak o dönüş merak ediyorum:) klima hiç kapanmadı neredeyse
Bu ay belli olur ,bakalim nolacak :)Yatak odasindaki toshiba,bir de 10 bin btu daha az cekiyor.Salondaki samsung 24 bin btu o fazla ceker de bir saat falan aciyorum.Gecen ay 65 liraydi elektrik,bakalim klima farki ne olacak bu ay.

Ben kimyonu toz olarak demliyordum günde 3kez ılık ılık içiyordum kimyon çökünce,
şimdi bitti, tane kimyon daha iyi demiş aktar eşime, rezene ve kimyonu karıştırıp içiyorum dündendir, faydasını görüyorum ben kendimde de bebeğimde de, humana yada sallama kullanmaktan daha iyi diye düşünüyorum,
Birde dün Melisa ve papatya da aldım, yatmadan bir fincan içtim gecemiz güzeldi, bir süre akşamları içmeyi planlıyorum

Bir de goguslerinizi ne zaman sagiyorsunuz,iki saate bir.emziriyorum bu aralar gazdan bazen uyandiginda durmadiginda veriyorum mecburen.sagsam sut dolmaz gibime geliyor boyle de agrimaya basladi goguslerim.walla ne zormus ya sasirdim.ne yapacagimi

Nekadar sağarsan okadar süt gelir canım, sağmaktaki mantık süt çıkarmak değil de memeyi uyarıp daha fazla salgılamasını sağlamak, ben bebeğin emdiği göğsü sağıyorum emme sonrası, drum o şekilde tavsiye etmişti, hem protein bakımından en zengin kısım sona kalanmış onu almış oluyoruz hem de beyin daha çok süt lazım diye uyarıldığı için birdahakine daha çok süt gönderiyor

Azalırsa da fark etmezsem diye korkuyorum. Ufak kıpırdanmalar oluyor ama bazen de toparlanıp kalıyo yani kasılma oluyo o zaman hiç hareket etmiyo ki. Bir de gelişimi de azaldı ben mi gidip sezaryen istesem acabaaaaa.
Sezaryende isteyebilirsiniz nasıl geciyosa içinizden öyle yapın hiç üzülmeyin

Sağol canım, orda 1 hafta burda 10 gün ileri atıyorlar demekki Bekleyip göreceğiz hangi ülkenin hesabı tutacak. Çok sıkıldım beklemekten Türkiye de olsam şimdiye doğurtmuşlardı gibi geliyor...

Benim gün hesabına göre 7si çıkıyordu ama USglere göre 24-27haziran arası çıkıyordu her seferimde, biz USgyi ciddiye almıyorduk ama benim kız 26sında geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…