Canım stresliysen git yine baksın doktorun. Birşey yoksa kafan rahatlarOf çok stresliyim, geldiğimden beri hareket Yok ki taş gibiyim. Başka bir dr arkadaşımı aradım o da hiç riske atma git sezeryan iste dedi. Kendi doktorum bugün çok yoğun olduğu için geçiştirilmiş gibi oldum için rahat değil eşim hazırlan gidelim diyor ben ne yapayım bana bi akıl verin oturup ağlicm ya
Üzülmeyin zaten hareketleri kıpırtıları hissedersiniz cikolata falan yersiniz o zaman daha cok hareket ediyolar baktın hareket az gidersin strese girme bebişin de etkilenmesin inşallah hayırlısıyla saglıkla kavusursun yavrunaKızlar doktordan çıktık bebeğin suyu azalmış, alt sınıra yaklaşmış, zaten kilosu azdı son hafta daha da az kilo almış hala 2700g pazartesi yine kontrol edecek gerekirse riske atmayıp doğuma alacak. Bebek hareketlerini say dedi. Nasıl emin olacağım ki offfffff
Benim gibi suyu azalan var mı ki?????
Benim malesef sıcaklardan sonra yağmurlu serin havalar şimdi tekrar sıcak derken duş falan kendim ettim kendim buldum oldu
Of çok stresliyim, geldiğimden beri hareket Yok ki taş gibiyim. Başka bir dr arkadaşımı aradım o da hiç riske atma git sezeryan iste dedi. Kendi doktorum bugün çok yoğun olduğu için geçiştirilmiş gibi oldum için rahat değil eşim hazırlan gidelim diyor
ben ne yapayım bana bi akıl verin oturup ağlicm ya
Azalırsa da fark etmezsem diye korkuyorum. Ufak kıpırdanmalar oluyor ama bazen de toparlanıp kalıyo yani kasılma oluyo o zaman hiç hareket etmiyo ki. Bir de gelişimi de azaldı ben mi gidip sezaryen istesem acabaaaaa.Üzülmeyin zaten hareketleri kıpırtıları hissedersiniz cikolata falan yersiniz o zaman daha cok hareket ediyolar baktın hareket az gidersin strese girme bebişin de etkilenmesin inşallah hayırlısıyla saglıkla kavusursun yavruna
Bu arada tek degil iki kere dolanmisti.Tek dolanmayi kendi cozebiliyormus.Birden fazla dolaninca kalp atislariniEvt forumdan benim bildigim iki arkadasin boyle oldu.Dr acil sezeryana aldi,bebisleri saglikli.Cok dikkat et,hareketlerini takip et.Endiselendigin durumda hemen dr a git.
Benim de azalmis ama kritik seviyede degildi,son gittigimde normale donmus oyle dedi.Akintim coktu mantar varmis.Bir fitil verdi sonra suyum duzeldi.Kızlar doktordan çıktık bebeğin suyu azalmış, alt sınıra yaklaşmış, zaten kilosu azdı son hafta daha da az kilo almış hala 2700g pazartesi yine kontrol edecek gerekirse riske atmayıp doğuma alacak. Bebek hareketlerini say dedi. Nasıl emin olacağım ki offfffff
Benim gibi suyu azalan var mı ki?????
Hayirli olsun canim eee normal dogumsa sorariz biz normal dogumu bekleyenler olarak ne kadar surdu kolaymiydi zormuydu ayrinti verirsen sevinirim canimMerhaba kizlar,
Ben de pazartesi günü kizimi normal dogumla kucağıma aldım. Darısı hepinize olsun inşallah :)
Canım bende aynı durumdayım. Geçmiş olsun. Antibiyotik kullanıyorum hatta bu akşam son. Doğumdan sonra yine antibiyotik kullanacağız o zamana geçer diye umuyorum. Tahin 1 kaşık al iyi geliyor sade olacak ama. Papatya çayı ve bal. Sonra tarçınla balı karıştırıp bir tatlı kaşığı yiyorum. Genelde benim sabah kahvaltı sonrası oluyor sinir oldum ama napalım oldu bir kere.. her terlediğinde üstünü değiştir bir de.
Ben de aynıyım afedersiniz balgamlı öksürük gçemek bilmiyo nefesim kesiliyo hatta
Valla bizimde nasıl olacak o dönüş merak ediyorum:) klima hiç kapanmadı neredeysesıcağı ayrı canım elektrik olarak dönüyor
Benim de aynı yaa düz yatınca boğuluyorum sankiBen de aynıyım afedersiniz balgamlı öksürük gçemek bilmiyo nefesim kesiliyo hatta
Belirli bir değer söylemişmiyd, ölçüme göre 58 filan dedi. Eğer 50 ye yaklaşırsa doğuma alacak.Benim de azalmis ama kritik seviyede degildi,son gittigimde normale donmus oyle dedi.Akintim coktu mantar varmis.Bir fitil verdi sonra suyum duzeldi.
Bu ay belli olur ,bakalim nolacak :)Yatak odasindaki toshiba,bir de 10 bin btu daha az cekiyor.Salondaki samsung 24 bin btu o fazla ceker de bir saat falan aciyorum.Gecen ay 65 liraydi elektrik,bakalim klima farki ne olacak bu ay.Valla bizimde nasıl olacak o dönüş merak ediyorum:) klima hiç kapanmadı neredeyse
Kizlar cok geri gidemedim de bizde kafayi yiyoruz gazdan.hele iki gecedir cocuk kendinden geciyor.humananin kimyonlu rezenesini almislar ama laktoz var yaziyor.simdi bi de sindiremezse o pislik yapmasin diye icmiyorum.rezene iciyorum sallama aldim.kimyonu toz mu tohum mu kullaniyorsunuz nasil demleniyor cok sevinirim anlatirsaniz.baska cozum.onerisi olan var mi gaz icin,corek otuyla da biseyler varmis ama denenmis seylere ihtiyacim var
Bir de goguslerinizi ne zaman sagiyorsunuz,iki saate bir.emziriyorum bu aralar gazdan bazen uyandiginda durmadiginda veriyorum mecburen.sagsam sut dolmaz gibime geliyor boyle de agrimaya basladi goguslerim.walla ne zormus ya sasirdim.ne yapacagimi
Sezaryende isteyebilirsiniz nasıl geciyosa içinizden öyle yapın hiç üzülmeyinAzalırsa da fark etmezsem diye korkuyorum. Ufak kıpırdanmalar oluyor ama bazen de toparlanıp kalıyo yani kasılma oluyo o zaman hiç hareket etmiyo ki. Bir de gelişimi de azaldı ben mi gidip sezaryen istesem acabaaaaa.
Bende aynı durumdayım ne yapıcam bilmiyorum
Sağol canım, orda 1 hafta burda 10 gün ileri atıyorlar demekkiBekleyip göreceğiz hangi ülkenin hesabı tutacak. Çok sıkıldım beklemekten Türkiye de olsam şimdiye doğurtmuşlardı gibi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?