2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

SAol teyzesi inşallah mamadanda kurtulcaz senin miniğinde iyi mi? Dikişlerin düzeldi mi?
Ewetya kurtulucam şuranın sıcağından ve küçüklüğünden

İyi iyi teyzesi çok şükür, bir günü ötekine tutmuyor dah çözemedik bu kızı
Dikişlerim neredeyse kurudu canım, ayaklarımdaki şişlik de indi, gerçekten yatıp dinlenmem gerekiyormuş da ben bilemememişim

Kizlar sali dogum yaptim carsamba sukur sutum geldi oglum emiyor ama yine de koltuk altimda agrili bir beze fark ettim bugun sutten dedi annem bitiremediginden uykudan uyanmiyo oglan uyurkende emziriyorum yarin doktora gitcem bakalim.bu arada dikisler ne zaman iyilesir cok fenayim hala öksürük geliyor mahvoluyorum bi de 4 gundur afedersiniz tuvalete çıkmadım

Bende merak ediyorum

Canim nasil demliyorsun tane kimyon ve rezeneden ne kadar koyucaz

Tesekkur ederim oncelikle durumum fenaEvde papatya var melisa da alayim.ne kadar karistiriyorsun olcu olarak

Tesekkur ederim canim dereotunu cig olarak yiyordum sut olsun diye bir de boyle deneyeyim

Bana sag ver hatta onu emzirdikten sonra demisti ama zaten cocuk 15 dk en fazla emiyor o da zar zor uyuyakaliyor.istedigin kadar ayagini uyar onu yap bunu yap...bir sonraki emzirmeye biraktigin memeden basla diyorlar o mantikla ikinciye hic gecemem zaten.bazen yarida kesip digerine aliyorum sacma sapan bisey oluyor

Ah bende ne cektim halada cekiyorum ama biraz daha uyanik kaldigimiz icin dahs iyi her beslemem 1bucuk 2saati buluyor doktor once emziriceksin sonra sutunu sagip vericen sonra mama dedi kilo kaybimiz cok oldugu icin 10 dk emiyor uyuya kaliyor sonra ugras dur uyuyan cocugu surekli uyandirmak icin ugras dokteo soyucaksin serin odada besliyceksin diyor zorla cocuga sahsigip sutu siringayla veriyorum damla damla ustune mama artik agzini kilitliyor bazen mamaya gecemiyoruz bile yinede okadsr beslemeye doktor 2hafta once begenmedi kilosunu senin elinde diye moralimi bozup duruyor bu cocuk bemde olsa gunde 200 gram aldiriim diyor psikolojimo bozdu adam 10 gun sonra kontrol var bakalim yine ne diyecek butun gunum cocugu yedirmeye ugrasmakla geciyor

Sonra bebeğe veriyor musun sağdığın sütü?Sağıp sağıp buzluğa mı atıyorsun?Çözme işlemi nasıl olacak,oda sıcaklığında kendi mi çözülüyor?

Belirli bir değer söylemişmiyd, ölçüme göre 58 filan dedi. Eğer 50 ye yaklaşırsa doğuma alacak.
Söyledi de hatırlamıyorum.Doğuma kadar yeter ama yine de bebeğin hareketlerini say dedi.Günde 10 dan az olmamalıymış.Acil bir durumda gideceğim.Bizim bir tanıdık doğuma 4 gün kala büyük bir acı yaşadı.O yüzden dikkat etmek lazım.Hareket sayıyorum.

Kayısı kompostosu içiyor musun?

Kızlar dün sabah 9da doğum yaptım hala sütüm gelmedi. Hiç yok şuan nasıl başlatıcaz bu işi, sezeryan olanlar sizlerin ne kadar zaman sonra ve nasıl geldi

Doktora konusmak kolay,klimayi dogdugundan beri calistiriyodum iki gundur acmadim oda 27 28 derece terlemeyecek sekilde ayarlamaya calisiyorum.sasirdim kaldim.altini falan degistireikten sonra emziriyodum ama bu gaz sancisindan duzen de bozuldu uyumuyor ki yatirdin mi 2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…