- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
SAol teyzesiinşallah mamadanda kurtulcaz senin miniğinde iyi mi? Dikişlerin düzeldi mi?
Ewetya kurtulucam şuranın sıcağından ve küçüklüğünden
Ben daha günümü almadım ama büyük ihtimalle senden sonra olurum yarın kontrol var belki belli olurKızlar en son ben mi doğuracağım ne.25 ine gün verdi doktorum.var mı benden sonra doğuracak olan
Bende merak ediyorumKizlar cok geri gidemedim de bizde kafayi yiyoruz gazdan.hele iki gecedir cocuk kendinden geciyor.humananin kimyonlu rezenesini almislar ama laktoz var yaziyor.simdi bi de sindiremezse o pislik yapmasin diye icmiyorum.rezene iciyorum sallama aldim.kimyonu toz mu tohum mu kullaniyorsunuz nasil demleniyor cok sevinirim anlatirsaniz.baska cozum.onerisi olan var mi gaz icin,corek otuyla da biseyler varmis ama denenmis seylere ihtiyacim var
Canim nasil demliyorsun tane kimyon ve rezeneden ne kadar koyucazBen kimyonu toz olarak demliyordum günde 3kez ılık ılık içiyordum kimyon çökünce,
şimdi bitti, tane kimyon daha iyi demiş aktar eşime, rezene ve kimyonu karıştırıp içiyorum dündendir, faydasını görüyorum ben kendimde de bebeğimde de, humana yada sallama kullanmaktan daha iyi diye düşünüyorum,
Birde dün Melisa ve papatya da aldım, yatmadan bir fincan içtim gecemiz güzeldi, bir süre akşamları içmeyi planlıyorum
Ben kimyonu toz olarak demliyordum günde 3kez ılık ılık içiyordum kimyon çökünce,
şimdi bitti, tane kimyon daha iyi demiş aktar eşime, rezene ve kimyonu karıştırıp içiyorum dündendir, faydasını görüyorum ben kendimde de bebeğimde de, humana yada sallama kullanmaktan daha iyi diye düşünüyorum,
Birde dün Melisa ve papatya da aldım, yatmadan bir fincan içtim gecemiz güzeldi, bir süre akşamları içmeyi planlıyorum
Benimde 9günlük bebegim 2gündür bi tutam dereotuna bi bardak kaynar su koyuyorum 5dakika duruyo içiyorum bide sallama cay olarak rezene içiyorum bi tanıdık hemşire söyledi gazımızı bizde cogu zaman cıkartmıyoruz Rabbim yardımcısı olsun bütün kuzuların hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Nekadar sağarsan okadar süt gelir canım, sağmaktaki mantık süt çıkarmak değil de memeyi uyarıp daha fazla salgılamasını sağlamak, ben bebeğin emdiği göğsü sağıyorum emme sonrası, drum o şekilde tavsiye etmişti, hem protein bakımından en zengin kısım sona kalanmış onu almış oluyoruz hem de beyin daha çok süt lazım diye uyarıldığı için birdahakine daha çok süt gönderiyor
Ah bende ne cektim halada cekiyorum ama biraz daha uyanik kaldigimiz icin dahs iyi her beslemem 1bucuk 2saati buluyor doktor once emziriceksin sonra sutunu sagip vericen sonra mama dedi kilo kaybimiz cok oldugu icin 10 dk emiyor uyuya kaliyor sonra ugras dur uyuyan cocugu surekli uyandirmak icin ugras dokteo soyucaksin serin odada besliyceksin diyor zorla cocuga sahsigip sutu siringayla veriyorum damla damla ustune mama artik agzini kilitliyor bazen mamaya gecemiyoruz bile yinede okadsr beslemeye doktor 2hafta once begenmedi kilosunu senin elinde diye moralimi bozup duruyor bu cocuk bemde olsa gunde 200 gram aldiriim diyor psikolojimo bozdu adam 10 gun sonra kontrol var bakalim yine ne diyecek butun gunum cocugu yedirmeye ugrasmakla geciyorBana sag ver hatta onu emzirdikten sonra demisti ama zaten cocuk 15 dk en fazla emiyor o da zar zor uyuyakaliyor.istedigin kadar ayagini uyar onu yap bunu yap...bir sonraki emzirmeye biraktigin memeden basla diyorlar o mantikla ikinciye hic gecemem zaten.bazen yarida kesip digerine aliyorum sacma sapan bisey oluyor
Aynen hemde süt yapıyo zaten sanki biraz iyi geldi gibi rezene de içiyorum 2fincan inşallah iyi gelirTesekkur ederim canim dereotunu cig olarak yiyordum sut olsun diye bir de boyle deneyeyim
Bizleride haberdar et canım stres yapma hiçsweetwitch01 @SGd K kbrhydr @elmol teşekkğr ediyorum cevaplar için, dr asistanıyla görüştüm tatlı yiyip sola yat 2 saat takip et hala hareket etmezse gelirsiniz dedi ben hep soğukkanlıydım bugün stres bastı sakin olup dinlemeliyim bakalım ne olck
Valla bizimde nasıl olacak o dönüş merak ediyorum:) klima hiç kapanmadı neredeyse
Tatlı yiyince hareket etmeye başladı çok şükür..hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık..Bizleride haberdar et canım stres yapma hiç
İnşallah Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin bütün annelere de inşallahTatlı yiyince hareket etmeye başladı çok şükür..hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık..
Sonra bebeğe veriyor musun sağdığın sütü?Sağıp sağıp buzluğa mı atıyorsun?Çözme işlemi nasıl olacak,oda sıcaklığında kendi mi çözülüyor?Nekadar sağarsan okadar süt gelir canım, sağmaktaki mantık süt çıkarmak değil de memeyi uyarıp daha fazla salgılamasını sağlamak, ben bebeğin emdiği göğsü sağıyorum emme sonrası, drum o şekilde tavsiye etmişti, hem protein bakımından en zengin kısım sona kalanmış onu almış oluyoruz hem de beyin daha çok süt lazım diye uyarıldığı için birdahakine daha çok süt gönderiyor
Söyledi de hatırlamıyorum.Doğuma kadar yeter ama yine de bebeğin hareketlerini say dedi.Günde 10 dan az olmamalıymış.Acil bir durumda gideceğim.Bizim bir tanıdık doğuma 4 gün kala büyük bir acı yaşadı.O yüzden dikkat etmek lazım.Hareket sayıyorum.Belirli bir değer söylemişmiyd, ölçüme göre 58 filan dedi. Eğer 50 ye yaklaşırsa doğuma alacak.
Kayısı kompostosu içiyor musun?Kizlar sali dogum yaptim carsamba sukur sutum geldi oglum emiyor ama yine de koltuk altimda agrili bir beze fark ettim bugun sutten dedi annem bitiremediginden uykudan uyanmiyo oglan uyurkende emziriyorum yarin doktora gitcem bakalim.bu arada dikisler ne zaman iyilesir cok fenayim hala öksürük geliyor mahvoluyorum bi de 4 gundur afedersiniz tuvalete çıkmadım
Ah bende ne cektim halada cekiyorum ama biraz daha uyanik kaldigimiz icin dahs iyi her beslemem 1bucuk 2saati buluyor doktor once emziriceksin sonra sutunu sagip vericen sonra mama dedi kilo kaybimiz cok oldugu icin 10 dk emiyor uyuya kaliyor sonra ugras dur uyuyan cocugu surekli uyandirmak icin ugras dokteo soyucaksin serin odada besliyceksin diyor zorla cocuga sahsigip sutu siringayla veriyorum damla damla ustune mama artik agzini kilitliyor bazen mamaya gecemiyoruz bile yinede okadsr beslemeye doktor 2hafta once begenmedi kilosunu senin elinde diye moralimi bozup duruyor bu cocuk bemde olsa gunde 200 gram aldiriim diyor psikolojimo bozdu adam 10 gun sonra kontrol var bakalim yine ne diyecek butun gunum cocugu yedirmeye ugrasmakla geciyor
Yok ya o kadarı da fazla.Senin klima markası ne,kaç btu?Her odada ayrı mı açıyorsun?Ben bekliyorum 300 en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?