- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Oda mı 28 derece klimayı mı 28 derecede çalıştırıyorsun?Doktora konusmak kolay,klimayi dogdugundan beri calistiriyodum iki gundur acmadim oda 27 28 derece terlemeyecek sekilde ayarlamaya calisiyorum.sasirdim kaldim.altini falan degistireikten sonra emziriyodum ama bu gaz sancisindan duzen de bozuldu uyumuyor ki yatirdin mi 2 saat
Humana still tea işe yarar canım bide kompostu lohusa serbeti falan iç bol su iç ve bol bol emzir bebek emdikce süt gelirKızlar dün sabah 9da doğum yaptım hala sütüm gelmedi. Hiç yok şuan nasıl başlatıcaz bu işi, sezeryan olanlar sizlerin ne kadar zaman sonra ve nasıl geldi
Allah korusun bebişleri. Şu kasılma ve toplanmalar olmasa daha kolay sayacağım bende.Söyledi de hatırlamıyorum.Doğuma kadar yeter ama yine de bebeğin hareketlerini say dedi.Günde 10 dan az olmamalıymış.Acil bir durumda gideceğim.Bizim bir tanıdık doğuma 4 gün kala büyük bir acı yaşadı.O yüzden dikkat etmek lazım.Hareket sayıyorum.
Bol bol yurumen gerek canm gaz çıkışı için ve vc için. Bi haftaya toparlanrsn iyilesr dikişlernKizlar sali dogum yaptim carsamba sukur sutum geldi oglum emiyor ama yine de koltuk altimda agrili bir beze fark ettim bugun sutten dedi annem bitiremediginden uykudan uyanmiyo oglan uyurkende emziriyorum yarin doktora gitcem bakalim.bu arada dikisler ne zaman iyilesir cok fenayim hala öksürük geliyor mahvoluyorum bi de 4 gundur afedersiniz tuvalete çıkmadım
Gogsunı sıkınca bi damla bile gelmıyor muKızlar dün sabah 9da doğum yaptım hala sütüm gelmedi. Hiç yok şuan nasıl başlatıcaz bu işi, sezeryan olanlar sizlerin ne kadar zaman sonra ve nasıl geldi
Canim nasil demliyorsun tane kimyon ve rezeneden ne kadar koyucaz
Tesekkur ederim oncelikle durumum fenaEvde papatya var melisa da alayim.ne kadar karistiriyorsun olcu olarak
Bana sag ver hatta onu emzirdikten sonra demisti ama zaten cocuk 15 dk en fazla emiyor o da zar zor uyuyakaliyor.istedigin kadar ayagini uyar onu yap bunu yap...bir sonraki emzirmeye biraktigin memeden basla diyorlar o mantikla ikinciye hic gecemem zaten.bazen yarida kesip digerine aliyorum sacma sapan bisey oluyor
Canm seni çok iyi anlıyorum eve gelişimzn ikinci gunu bizim kızdada gaz sancısı oldu ağla ağla mafoldu..Kizlar cok geri gidemedim de bizde kafayi yiyoruz gazdan.hele iki gecedir cocuk kendinden geciyor.humananin kimyonlu rezenesini almislar ama laktoz var yaziyor.simdi bi de sindiremezse o pislik yapmasin diye icmiyorum.rezene iciyorum sallama aldim.kimyonu toz mu tohum mu kullaniyorsunuz nasil demleniyor cok sevinirim anlatirsaniz.baska cozum.onerisi olan var mi gaz icin,corek otuyla da biseyler varmis ama denenmis seylere ihtiyacim var
Gogsunı sıkınca bi damla bile gelmıyor mu
Humana still tea işe yarar canım bide kompostu lohusa serbeti falan iç bol su iç ve bol bol emzir bebek emdikce süt gelir
Sen bebegnı emzır sutun gelicek canm memenın ucunu degıl koyu kısmın çogunu agzna almasna sagla boylece yarada olmaz ucun bi kac gun mama takvıyesde yapablrsn bebegn açlktan aglarsa snra sutun gelr var sutun bi damlada varsa devamı gelicek ne kadar emerse okadr glr bol bol su iç canmTam anlamıyla 1 damla çıkıyor en fazla
Oda mı 28 derece klimayı mı 28 derecede çalıştırıyorsun?
Sen bebegnı emzır sutun gelicek canm memenın ucunu degıl koyu kısmın çogunu agzna almasna sagla boylece yarada olmaz ucun bi kac gun mama takvıyesde yapablrsn bebegn açlktan aglarsa snra sutun gelr var sutun bi damlada varsa devamı gelicek ne kadar emerse okadr glr bol bol su iç canm
Canm hurma ve helva ye çok işe yarıyor sen sag çogalcak o sut banyo ettn mı dustan snrada iyi glıorBebeğim yoğun bakımda ona süt götürmek istiyorum ama yok. 2 saatte bir sağıyorum gelmese de. Humana daha çok var olan sütü artırmak için değil mi? Hiç başlamadı bende
Ah bende ne cektim halada cekiyorum ama biraz daha uyanik kaldigimiz icin dahs iyi her beslemem 1bucuk 2saati buluyor doktor once emziriceksin sonra sutunu sagip vericen sonra mama dedi kilo kaybimiz cok oldugu icin 10 dk emiyor uyuya kaliyor sonra ugras dur uyuyan cocugu surekli uyandirmak icin ugras dokteo soyucaksin serin odada besliyceksin diyor zorla cocuga sahsigip sutu siringayla veriyorum damla damla ustune mama artik agzini kilitliyor bazen mamaya gecemiyoruz bile yinede okadsr beslemeye doktor 2hafta once begenmedi kilosunu senin elinde diye moralimi bozup duruyor bu cocuk bemde olsa gunde 200 gram aldiriim diyor psikolojimo bozdu adam 10 gun sonra kontrol var bakalim yine ne diyecek butun gunum cocugu yedirmeye ugrasmakla geciyor
Geçmiş olsun canm 2 saat dıe programlama kndnı sureklı cıkana kadr sag glir kuzum hiç m. Etme ilk gunler bole normalAh canım bebeğim yoğun bakımda. Sağıyorum 2 saatte bir. Ama boş
Geçmiş olsun canm 2 saat dıe programlama kndnı sureklı cıkana kadr sag glir kuzum hiç m. Etme ilk gunler bole normal
Oo bak dha hastanedeymssın mutlaka gelr o sut kndni strese sokma mamada verselrr bıse olmaz sn eve gelnce bol bol emzırırsn Allahn iznyleHemen helva aldırayım. Şimdi duş alacağım henuz hastanedeyim eve geçmeden gelse burdayken verirdim yarın çıkıcaz herhalde. Gelir insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?