2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oda mı 28 derece klimayı mı 28 derecede çalıştırıyorsun?

Kızlar dün sabah 9da doğum yaptım hala sütüm gelmedi. Hiç yok şuan nasıl başlatıcaz bu işi, sezeryan olanlar sizlerin ne kadar zaman sonra ve nasıl geldi
Humana still tea işe yarar canım bide kompostu lohusa serbeti falan iç bol su iç ve bol bol emzir bebek emdikce süt gelir

Allah korusun bebişleri. Şu kasılma ve toplanmalar olmasa daha kolay sayacağım bende.

Bol bol yurumen gerek canm gaz çıkışı için ve vc için. Bi haftaya toparlanrsn iyilesr dikişlern

Canim nasil demliyorsun tane kimyon ve rezeneden ne kadar koyucaz

Birer çay kaşığı koyuyorum ikisinden de canım, üzerine kaynamış su ekliyorum, 5dk kadar demlendirip ılık ılık içiyorum, size de şifa olur inşAllah,
Toz kimyonu 1tatlı kaşığı koyup üzerine az su ekliyordum kimyon çökünce içiyordum,
hatta bana sağlık ocağı ebesi yatmadan önce bir kaşık toz kimyonu ye üzerine su iç demişti ama ondan midem bulandı

Tesekkur ederim oncelikle durumum fenaEvde papatya var melisa da alayim.ne kadar karistiriyorsun olcu olarak

Allah kolaylık versin, tam bende ölçü bilmiyorum ama iki çiçek papatya bir tutam Melisa ekledim, üzerine baya kaynar su ile demledim iki fincan çıktı, ağır olmasın diye az kullandım

Kızlar dogum iznine cıktım bugün biraz önce mesaiyi bitirdim.Ama icim bir buruk manyak mıyım ben ya...evde tek basıma napcam, kimsem yok, sıkılcam, o bu kafama takıp duruyorum..cocugu düsünüp hayal kurup sevinemiyorum beceremiyorum suan icin..dogumdan sonra da böyle sacma sapan düsüncelerin esiri olmam inşallah...gün saydım bugüne kavusmak icin simdide heralde hormonlardan mutsuz hissediyorum.bosluga düşmüs gibi...

Evet canım aslında doğru söylüyorlar hep ayni memeyi iki kere emzirmek en güzeli, çünkü önden gelen süt su ihtiyacını karşılayan kısım, yağlı ve proteinli arkadan geliyor, kıyamam sarılık uyutuyor, emdiği kadarını emsin ememediğini sağıp biberon ile uyararak verebilirsin, uyuşa bile damağını uyarınca biberonu daha kolay içebiliyorlar

Canm seni çok iyi anlıyorum eve gelişimzn ikinci gunu bizim kızdada gaz sancısı oldu ağla ağla mafoldu..
Ben ayran içtm die bole oldu
Yogurt sut baklagıl falan yememeye bak çıg hıc bse yememn gerek meyve dahi olsa
Bunlar hep gaz yapıyo bebege
Doktor bana gaz sancısı için damla verdi sabah akşam onar damla damlattık çok işe yaradı anında kesio sancıyı. 5, 6 gun kadar damla kullandm snra bol bol rezene çayı içtim o da işe yarıyor artık duzene grdık hiç gaz sancısı yasamıoz sadece bırgun yasadık damlayla duzeldk ve yedgme içtgme dikkat edıyorum ve bebegn her altını açtgnda ayak tabanlarına ve gobegne zeytn yag sur masaj yapar gbi ben şuan sadce bu zeytnyagnı yapıom gazdn eser yok:) umarm sennde işine yarar

Humana still tea işe yarar canım bide kompostu lohusa serbeti falan iç bol su iç ve bol bol emzir bebek emdikce süt gelir

Bebeğim yoğun bakımda ona süt götürmek istiyorum ama yok. 2 saatte bir sağıyorum gelmese de. Humana daha çok var olan sütü artırmak için değil mi? Hiç başlamadı bende

Tam anlamıyla 1 damla çıkıyor en fazla
Sen bebegnı emzır sutun gelicek canm memenın ucunu degıl koyu kısmın çogunu agzna almasna sagla boylece yarada olmaz ucun bi kac gun mama takvıyesde yapablrsn bebegn açlktan aglarsa snra sutun gelr var sutun bi damlada varsa devamı gelicek ne kadar emerse okadr glr bol bol su iç canm

Oda mı 28 derece klimayı mı 28 derecede çalıştırıyorsun?

Klimayi doktor 26 ya sabitle oda 24 25 derece olsun demisti.
gecen hafta cok sicakti odayi 26 ya zor indirip birakiyordum.bir yandan klima calisirken cami da yarim aciyorum havalansin diye.insan usuyecek carpacak diye de korkuyor.sasirdim kaldim walla

Ah canım bebeğim yoğun bakımda. Sağıyorum 2 saatte bir. Ama boş

Bebeğim yoğun bakımda ona süt götürmek istiyorum ama yok. 2 saatte bir sağıyorum gelmese de. Humana daha çok var olan sütü artırmak için değil mi? Hiç başlamadı bende
Canm hurma ve helva ye çok işe yarıyor sen sag çogalcak o sut banyo ettn mı dustan snrada iyi glıor

Ah öyle iyi anlıyorum ki seni canım oğlumda yaşamıştım çok iyi bilirim zorla uyandırmayı, insan çok üzülüyor dr a gitmek fobi olmuştu bende,
ama boşuna yıpratmışım kendimi,
gelip geçici bak bir hafta 10güne hiç kalmayacak, sarılık arttıkça şeker düşüyor, düştükçe daha çok uyumak istiyorlar, mama sütten daha hızlı yükseltiyor kan şekerini, sen hiç moral bozma geçecek az sabır istiyor sadece

Geçmiş olsun canm 2 saat dıe programlama kndnı sureklı cıkana kadr sag glir kuzum hiç m. Etme ilk gunler bole normal

Hemen helva aldırayım. Şimdi duş alacağım henuz hastanedeyim eve geçmeden gelse burdayken verirdim yarın çıkıcaz herhalde. Gelir insallah..

Hemen helva aldırayım. Şimdi duş alacağım henuz hastanedeyim eve geçmeden gelse burdayken verirdim yarın çıkıcaz herhalde. Gelir insallah..
Oo bak dha hastanedeymssın mutlaka gelr o sut kndni strese sokma mamada verselrr bıse olmaz sn eve gelnce bol bol emzırırsn Allahn iznyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…