2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sonra bebeğe veriyor musun sağdığın sütü?Sağıp sağıp buzluğa mı atıyorsun?Çözme işlemi nasıl olacak,oda sıcaklığında kendi mi çözülüyor?

Memeyi ilk alırken tutması zaman alıyor o yüzden biberon ile beslemek istemiyorum alışır da memeyi reddeder diye korkumdan, dolaba atıyorum, çıkarıp bazen emzirmeden bir iki kaşık veriyoruz ağzına,
Çoğunu biriktirip buzluğa attım, ilerde ihtiyaç olduğu zamanlarda çıkarıp kullanmaya, çıkarıp sıcak suyun içine koyuyorum anne teni sıcaklığına gelene kadar bekletiyorum çözdürürken,
Bu ilk sütler çok kıymetli, ilk günler sapsarıydı şimdi beyaza dönüyor, muhakkak sağın atın canım, o an içmeseler bile sonra işe yarıcak

Bebeğim yoğun bakımda ona süt götürmek istiyorum ama yok. 2 saatte bir sağıyorum gelmese de. Humana daha çok var olan sütü artırmak için değil mi? Hiç başlamadı bende

Sıcak duş alma şansın varsa hastanede göğüsüne masaj yap duşta, birde kuzunu gidip kokla müsaade ediyorlarsa hormonların harekete geçince de kolay inecektir sütün

Merhaba kizlar,

Ben de pazartesi günü kizimi normal dogumla kucağıma aldım. Darısı hepinize olsun inşallah :)

Gozünuz aydin kizlar saglikla buyutun bebislerinizi..

Kızlar dün sabah 9da doğum yaptım hala sütüm gelmedi. Hiç yok şuan nasıl başlatıcaz bu işi, sezeryan olanlar sizlerin ne kadar zaman sonra ve nasıl geldi
Canım gelir sütün inşallah sıkıntı yapma sen.Bebeğini emzirebilseydin daha çabuk gelirdi ama rahat olmaya çalış. Yavrunu kucağına alınca sütün çoğalır inşallah.Üzüntü stres sütün gelmesini geciktirebilir.Yavrun sağ salim ya şükret Allaha.Önceki doğumunda sütün gelmiş miydi?

Kızlar ben ancak girebildim ya,
Doktordan geldim, doktorun dönemez dediği sıpa dönmüş
Ve kistime o yüzden baskı uyguluyormuş kafa aşağıda ama kanala giremiyor çünkü kist var .
Ağrıdan perişanım geceden beri.
16 sı yatış yapıcam ben Allah izin ederse, 17si sabah 8de ameliyatım olacak.
Ben 16 dan yatıyorum hem odamı seçicem, hem geceden süslicem diye .
Bu arada kistim de alınacak ya, 1000 TL daha eklendi doğum masrafına. Hoooop gümmmm

Ben de 27 ye sabitlerim sanırım ama pencereyi açtırmıyor eşim.Dışarıdan toz geliyormuş,ses geliyormuş.Olmazsa 28 e sabitlerim.

Canım hareketlerini nası sayıyosun? Mesela benım kı bazen bı baslıyo bı ıkı saat durmuyo nası sayıcam kı onu? Bazen de sankı uykudayken kıpırdanıyo gıbı sakın hareket edıyo. Hareket etmeye basladıgında bı saatte on kere hareket edıyo zaten

Ben sabahtan beri hareket kontrolü yapıyorum bikaç kere oynadı sadece bolca kasılma yaşadım şimdi bişeyler yedim uzanıp tekrar bakıcam endişe etmek istemiyorum takipteyim

Kızım boş ver giden para olsun,şu kistten kurtul.İkisinden birden kurtulursun,bir daha yatmazsın ameliyat masasına da epudral mi olacak yine de,genele alırlar belki kist için.
Bebiş kist bıraksa normal doğacak desene :)10 gün daha dayan canım,kalkma yataktan mümkün olduğu kadar.

İnsallah canım sağol tavsiyelerin için. Baska önerisi olan arkadaşlar varsa yazarlarsa cok memnun olurum kızlar çok ihyacım var

Canım ben bi arkadasımdan un kurabiyesini duymustum ama kısıden kısıye de degısen bı durum mu bılemıyorum arkadasım kurabıye yedıkce sutum arttı demıstı. Ins sende de faydalı olur

Canim takvimin dogru ise niye uzuluyorsun ki zaten dogum zamani artik skma canini saglikla kavusursunuz insallah

Bütün hareketleri say canım.Art arda olan hareketleri bir tane say.Hıçkırığı bile say.Bir de mesela benimki su içince,karpuz,yoğurt yiyince tepki veriyor.Endişelenince hemen tepki verdiği bişi ye,için rahat etsin.

Yok ya o kadarı da fazla.Senin klima markası ne,kaç btu?Her odada ayrı mı açıyorsun?

Canım açıkçası klima gece 2 tane çalışıyor evde. Gündüz vantilatör. Arada sırada fırın falan çalışıyor. Çamaşır makinesi her gün çalışıyor. Bizim klima vestel canım ama evlendiğimde takıldı yani nerden baksan 8 senelik :) e A+ değil yani :) bulaşık makinesi falan da her gün çalışıyor :) anca yani klima kapansa vantilatör açık. Yani adana olunca normal bence:) 300 olmasa bile ona yakın gelir

Anladım canım tamam hıc saymadım ben ama artık dıkkat edıyım dr da soyledı hareketlerını kontrol et dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…