- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Sonra bebeğe veriyor musun sağdığın sütü?Sağıp sağıp buzluğa mı atıyorsun?Çözme işlemi nasıl olacak,oda sıcaklığında kendi mi çözülüyor?
Oo bak dha hastanedeymssın mutlaka gelr o sut kndni strese sokma mamada verselrr bıse olmaz sn eve gelnce bol bol emzırırsn Allahn iznyle
Bebeğim yoğun bakımda ona süt götürmek istiyorum ama yok. 2 saatte bir sağıyorum gelmese de. Humana daha çok var olan sütü artırmak için değil mi? Hiç başlamadı bende
Süt yapıyo diye biliyorum ama dene istersenBebeğim yoğun bakımda ona süt götürmek istiyorum ama yok. 2 saatte bir sağıyorum gelmese de. Humana daha çok var olan sütü artırmak için değil mi? Hiç başlamadı bende
cNım benım bak sen de kavustun saglıkla olsun kuvözden cıkar saglıklo dogmus melegınCok sukur sağlıkla kavustunuz gozun aydın canım. Benimki de o kadar minik ki 2680 gr ama kuvezde. İçim buruk. İnsallah toparlar.
Merhaba kizlar,
Ben de pazartesi günü kizimi normal dogumla kucağıma aldım. Darısı hepinize olsun inşallah :)
Gozünuz aydin kizlar saglikla buyutun bebislerinizi..Kizlar sali dogum yaptim carsamba sukur sutum geldi oglum emiyor ama yine de koltuk altimda agrili bir beze fark ettim bugun sutten dedi annem bitiremediginden uykudan uyanmiyo oglan uyurkende emziriyorum yarin doktora gitcem bakalim.bu arada dikisler ne zaman iyilesir cok fenayim hala öksürük geliyor mahvoluyorum bi de 4 gundur afedersiniz tuvalete çıkmadım
Canım gelir sütün inşallah sıkıntı yapma sen.Bebeğini emzirebilseydin daha çabuk gelirdi ama rahat olmaya çalış. Yavrunu kucağına alınca sütün çoğalır inşallah.Üzüntü stres sütün gelmesini geciktirebilir.Yavrun sağ salim ya şükret Allaha.Önceki doğumunda sütün gelmiş miydi?Kızlar dün sabah 9da doğum yaptım hala sütüm gelmedi. Hiç yok şuan nasıl başlatıcaz bu işi, sezeryan olanlar sizlerin ne kadar zaman sonra ve nasıl geldi
Amin canımAllah korusun bebişleri. Şu kasılma ve toplanmalar olmasa daha kolay sayacağım bende.
Ben de 27 ye sabitlerim sanırım ama pencereyi açtırmıyor eşim.Dışarıdan toz geliyormuş,ses geliyormuş.Olmazsa 28 e sabitlerim.Klimayi doktor 26 ya sabitle oda 24 25 derece olsun demisti.
gecen hafta cok sicakti odayi 26 ya zor indirip birakiyordum.bir yandan klima calisirken cami da yarim aciyorum havalansin diye.insan usuyecek carpacak diye de korkuyor.sasirdim kaldim walla
Söyledi de hatırlamıyorum.Doğuma kadar yeter ama yine de bebeğin hareketlerini say dedi.Günde 10 dan az olmamalıymış.Acil bir durumda gideceğim.Bizim bir tanıdık doğuma 4 gün kala büyük bir acı yaşadı.O yüzden dikkat etmek lazım.Hareket sayıyorum.
Kızım boş ver giden para olsun,şu kistten kurtul.İkisinden birden kurtulursun,bir daha yatmazsın ameliyat masasına da epudral mi olacak yine de,genele alırlar belki kist için.Kızlar ben ancak girebildim ya,
Doktordan geldim, doktorun dönemez dediği sıpa dönmüş
Ve kistime o yüzden baskı uyguluyormuş kafa aşağıda ama kanala giremiyor çünkü kist var .
Ağrıdan perişanım geceden beri.
16 sı yatış yapıcam ben Allah izin ederse, 17si sabah 8de ameliyatım olacak.
Ben 16 dan yatıyorum hem odamı seçicem, hem geceden süslicem diye .
Bu arada kistim de alınacak ya, 1000 TL daha eklendi doğum masrafına. Hoooop gümmmm
İnsallah canım sağol tavsiyelerin için. Baska önerisi olan arkadaşlar varsa yazarlarsa cok memnun olurum kızlar çok ihyacım var
Canim takvimin dogru ise niye uzuluyorsun ki zaten dogum zamani artik skma canini saglikla kavusursunuz insallahKızlar doktordan çıktık bebeğin suyu azalmış, alt sınıra yaklaşmış, zaten kilosu azdı son hafta daha da az kilo almış hala 2700g pazartesi yine kontrol edecek gerekirse riske atmayıp doğuma alacak. Bebek hareketlerini say dedi. Nasıl emin olacağım ki offfffff
Benim gibi suyu azalan var mı ki?????
Bütün hareketleri say canım.Art arda olan hareketleri bir tane say.Hıçkırığı bile say.Bir de mesela benimki su içince,karpuz,yoğurt yiyince tepki veriyor.Endişelenince hemen tepki verdiği bişi ye,için rahat etsin.Canım hareketlerini nası sayıyosun? Mesela benım kı bazen bı baslıyo bı ıkı saat durmuyo nası sayıcam kı onu? Bazen de sankı uykudayken kıpırdanıyo gıbı sakın hareket edıyo. Hareket etmeye basladıgında bı saatte on kere hareket edıyo zaten
Yok ya o kadarı da fazla.Senin klima markası ne,kaç btu?Her odada ayrı mı açıyorsun?
Bütün hareketleri say canım.Art arda olan hareketleri bir tane say.Hıçkırığı bile say.Bir de mesela benimki su içince,karpuz,yoğurt yiyince tepki veriyor.Endişelenince hemen tepki verdiği bişi ye,için rahat etsin.
Amin canım Allah razı olsun sanki sancilarda basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?