Kız ben 2 ay önce 1100 TL'ye 100 km yol taşıttım sizinkiler çok acımasızmış amaAy ne güzelmiş sizin orası. Ben 2 km mesafeye 1.5 yıl önce 1.200 tl ödedim
Ayy çok uzun sürmese bari heyecanlı bekleyişin sonu dilediğiniz gibi olsun her hissettigin sancı yüzünü gülümsetecek bu süreç bana çok zevk vermişti ama sonu sezeryan oldu seninki güzel olsun inşallahAmin canım Allah razı olsun sanki sancilarda basladi
Merhaba yazınızı görünce yazmak istedim. Sezeryanlı olmama rağmen sütüm hemen gelmişti. Sütlaç helva keşkül hoşmerim aşure komposto gibi süt ve şeker içeren besinler alın ardından bool su için .. Bebe bisküvisini süte katıp yiyebilirsin. Sağlarken de emzirirkende yanında kimseler olmasın . sadece bebeğin ve sen ol. Diğer bütün vasıflarını kapının arkasında bırak sadece anne ol. Bebeğini hayal et. Hormonlarında devreye girsin..İnsallah canım sağol tavsiyelerin için. Baska önerisi olan arkadaşlar varsa yazarlarsa cok memnun olurum kızlar çok ihyacım var
Yok yok cnm özellikle yazdı epidural diye.Kızım boş ver giden para olsun,şu kistten kurtul.İkisinden birden kurtulursun,bir daha yatmazsın ameliyat masasına da epudral mi olacak yine de,genele alırlar belki kist için.
Bebiş kist bıraksa normal doğacak desene :)10 gün daha dayan canım,kalkma yataktan mümkün olduğu kadar.
Bana kışın bile doğalgaz 120 lira gelince soğutma için fazla geldi canım.Adana olduğu için iki tane açmak zorunda kalıyorsun.Bir de 10 yıl garanti sanırım,iki yıla değiştir bence.Çok fazla gelmiş.Sadece üç aydan hesaplıyorum 750 lira.Belki kışın da ısınmak için kullanıyorsunuz.Yeni ekonomiklerden alsanız 4,5 yıla amorti eder.5-6 yılı da size kalır.Canım açıkçası klima gece 2 tane çalışıyor evde. Gündüz vantilatör. Arada sırada fırın falan çalışıyor. Çamaşır makinesi her gün çalışıyor. Bizim klima vestel canım ama evlendiğimde takıldı yani nerden baksan 8 senelik :) e A+ değil yani :) bulaşık makinesi falan da her gün çalışıyor :) anca yani klima kapansa vantilatör açık. Yani adana olunca normal bence:) 300 olmasa bile ona yakın gelir
Kız maşallah ne yiyorsun öyle :) Sütü şimdiden sağmaya başla sen anca doyurursun ,mama stoğu da yap :)Seni yer he,bebişi aç bırakma :)He bu arada yaZmayı unuttum maşallah benim tosun 4 e yaklaşmış doktor Dedi bi haftada 500 gr almış bu Dedi 4.500 üstü doğacak . Şüşşşkoo
Tatlı yiyip soluma yatınca hareketlendi benimki canım, ama yine de korkuyorum anlayamam bi problem çıkar diye haberleşelim aynı durumdan muzdaripizBen sabahtan beri hareket kontrolü yapıyorum bikaç kere oynadı sadece bolca kasılma yaşadım şimdi bişeyler yedim uzanıp tekrar bakıcam endişe etmek istemiyorum takipteyim
Protein tükettim bayağı kırmızı et beyaz et cnm bir de muz. Bu hafta bunlardan yedim çok. Aynen ben şimdiden takayım pompayıKız maşallah ne yiyorsun öyle :) Sütü şimdiden sağmaya başla sen anca doyurursun ,mama stoğu da yap :)Seni yer he,bebişi aç bırakma :)
Ben de yedim yattım ama oynamadı sırt üstü yatınca hareket etti bikaç kere bekliyorum hala bi saati geçti karnım yine taş gibiTatlı yiyip soluma yatınca hareketlendi benimki canım, ama yine de korkuyorum anlayamam bi problem çıkar diye haberleşelim aynı durumdan muzdaripiz
Bir daha ne zaman çağırdı dr? Çarşamba gideceğim bakalım o zmna kadar inş bu sıkıntı olmazsa.. sezaryen tarihi aldın mıBen de yedim yattım ama oynamadı sırt üstü yatınca hareket etti bikaç kere bekliyorum hala bi saati geçti karnım yine taş gibi
Bana kışın bile doğalgaz 120 lira gelince soğutma için fazla geldi canım.Adana olduğu için iki tane açmak zorunda kalıyorsun.Bir de 10 yıl garanti sanırım,iki yıla değiştir bence.Çok fazla gelmiş.Sadece üç aydan hesaplıyorum 750 lira.Belki kışın da ısınmak için kullanıyorsunuz.Yeni ekonomiklerden alsanız 4,5 yıla amorti eder.5-6 yılı da size kalır.
Ben de perşembe ya da çarşamba gidicem ama bu arada takip et en ufak şüpheye gel dedi acileBir daha ne zaman çağırdı dr? Çarşamba gideceğim bakalım o zmna kadar inş bu sıkıntı olmazsa.. sezaryen tarihi aldın mı
He bu arada yaZmayı unuttum maşallah benim tosun 4 e yaklaşmış doktor Dedi bi haftada 500 gr almış bu Dedi 4.500 üstü doğacak . Şüşşşkoo
Aynen oyle ne yapicagimi sasirdim kontrolde yine moralimi bozucak diye korkuyorum vallaDoktora konusmak kolay,klimayi dogdugundan beri calistiriyodum iki gundur acmadim oda 27 28 derece terlemeyecek sekilde ayarlamaya calisiyorum.sasirdim kaldim.altini falan degistireikten sonra emziriyodum ama bu gaz sancisindan duzen de bozuldu uyumuyor ki yatirdin mi 2 saat
Cok sagol canim deniycem bende allah razi olsun bebislerimiz huzurla buyusun insallah oglum kolikti cok korkuyorum buda ayni olmasin cok zor oluyorBirer çay kaşığı koyuyorum ikisinden de canım, üzerine kaynamış su ekliyorum, 5dk kadar demlendirip ılık ılık içiyorum, size de şifa olur inşAllah,
Toz kimyonu 1tatlı kaşığı koyup üzerine az su ekliyordum kimyon çökünce içiyordum,
hatta bana sağlık ocağı ebesi yatmadan önce bir kaşık toz kimyonu ye üzerine su iç demişti ama ondan midem bulandı
Insallah canim sariligi atlattik sukur ama bu sekilde beslemeye devam ediyorum cunku kilosunu begenmedi doktor 2hafta oldu gideli 10 gun sonra kontrol var bana gore baya topladi ama doktor begenicekmi bilmiyorumAh öyle iyi anlıyorum ki seni canım oğlumda yaşamıştım çok iyi bilirim zorla uyandırmayı, insan çok üzülüyor dr a gitmek fobi olmuştu bende,
ama boşuna yıpratmışım kendimi,
gelip geçici bak bir hafta 10güne hiç kalmayacak, sarılık arttıkça şeker düşüyor, düştükçe daha çok uyumak istiyorlar, mama sütten daha hızlı yükseltiyor kan şekerini, sen hiç moral bozma geçecek az sabır istiyor sadece
Merhaba yazınızı görünce yazmak istedim. Sezeryanlı olmama rağmen sütüm hemen gelmişti. Sütlaç helva keşkül hoşmerim aşure komposto gibi süt ve şeker içeren besinler alın ardından bool su için .. Bebe bisküvisini süte katıp yiyebilirsin. Sağlarken de emzirirkende yanında kimseler olmasın . sadece bebeğin ve sen ol. Diğer bütün vasıflarını kapının arkasında bırak sadece anne ol. Bebeğini hayal et. Hormonlarında devreye girsin..
Canım ben bi arkadasımdan un kurabiyesini duymustum ama kısıden kısıye de degısen bı durum mu bılemıyorum arkadasım kurabıye yedıkce sutum arttı demıstı. Ins sende de faydalı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?