2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım Allah razı olsun sanki sancilarda basladi
Ayy çok uzun sürmese bari heyecanlı bekleyişin sonu dilediğiniz gibi olsun her hissettigin sancı yüzünü gülümsetecek bu süreç bana çok zevk vermişti ama sonu sezeryan oldu seninki güzel olsun inşallah

İnsallah canım sağol tavsiyelerin için. Baska önerisi olan arkadaşlar varsa yazarlarsa cok memnun olurum kızlar çok ihyacım var
Merhaba yazınızı görünce yazmak istedim. Sezeryanlı olmama rağmen sütüm hemen gelmişti. Sütlaç helva keşkül hoşmerim aşure komposto gibi süt ve şeker içeren besinler alın ardından bool su için .. Bebe bisküvisini süte katıp yiyebilirsin. Sağlarken de emzirirkende yanında kimseler olmasın . sadece bebeğin ve sen ol. Diğer bütün vasıflarını kapının arkasında bırak sadece anne ol. Bebeğini hayal et. Hormonlarında devreye girsin..

Yok yok cnm özellikle yazdı epidural diye.
Dedim aman dikkat et ameliyathaneden kaçarım valla
Dosyamı da aldım yatış için, pazar gününden düşüncem yollara hayırlısı inşallah ..

Bana kışın bile doğalgaz 120 lira gelince soğutma için fazla geldi canım.Adana olduğu için iki tane açmak zorunda kalıyorsun.Bir de 10 yıl garanti sanırım,iki yıla değiştir bence.Çok fazla gelmiş.Sadece üç aydan hesaplıyorum 750 lira.Belki kışın da ısınmak için kullanıyorsunuz.Yeni ekonomiklerden alsanız 4,5 yıla amorti eder.5-6 yılı da size kalır.

He bu arada yaZmayı unuttum maşallah benim tosun 4 e yaklaşmış doktor Dedi bi haftada 500 gr almış bu Dedi 4.500 üstü doğacak . Şüşşşkoo
Kız maşallah ne yiyorsun öyle :) Sütü şimdiden sağmaya başla sen anca doyurursun ,mama stoğu da yap :)Seni yer he,bebişi aç bırakma :)

bende doktordan geldim daha kanala girmemiş benim cadı da bana kalsa bir haftadır girmiş gibi hissediyordum ama yok hala takılıyor yukaırlarda plensenta biraz yaşlanmış artık ama önemli değilmiş planlı sezeryan olduğu için haftaya son kontrol var pazartesi doğum nasipse

Ben sabahtan beri hareket kontrolü yapıyorum bikaç kere oynadı sadece bolca kasılma yaşadım şimdi bişeyler yedim uzanıp tekrar bakıcam endişe etmek istemiyorum takipteyim
Tatlı yiyip soluma yatınca hareketlendi benimki canım, ama yine de korkuyorum anlayamam bi problem çıkar diye haberleşelim aynı durumdan muzdaripiz

Tatlı yiyip soluma yatınca hareketlendi benimki canım, ama yine de korkuyorum anlayamam bi problem çıkar diye haberleşelim aynı durumdan muzdaripiz
Ben de yedim yattım ama oynamadı sırt üstü yatınca hareket etti bikaç kere bekliyorum hala bi saati geçti karnım yine taş gibi

Ben de yedim yattım ama oynamadı sırt üstü yatınca hareket etti bikaç kere bekliyorum hala bi saati geçti karnım yine taş gibi
Bir daha ne zaman çağırdı dr? Çarşamba gideceğim bakalım o zmna kadar inş bu sıkıntı olmazsa.. sezaryen tarihi aldın mı

Canım diğer odada babam çalıştırıyor klimayı 2 ayrı oda o sebeple. 18de çalıştırıyorum ama anca yetiyor:) klima alacağız ama önce bi doğum olsun. Eşim bakıyor klimalara yoksa:) kışın evet ısınmak için kullanıyorduk ama doğal gaz bağlattık bu sene bakalım faturasını bilemiyorum henüz ocak için kullanıyoruz:) evde de şuan bir ufaklık var sıcağa dayanamıyor. Bebek doğunca sanırım gündüz de çalışacak bakalım işte fatura gelsin öğreneceğiz:))

Bir daha ne zaman çağırdı dr? Çarşamba gideceğim bakalım o zmna kadar inş bu sıkıntı olmazsa.. sezaryen tarihi aldın mı
Ben de perşembe ya da çarşamba gidicem ama bu arada takip et en ufak şüpheye gel dedi acile

Aynen oyle ne yapicagimi sasirdim kontrolde yine moralimi bozucak diye korkuyorum valla

Cok sagol canim deniycem bende allah razi olsun bebislerimiz huzurla buyusun insallah oglum kolikti cok korkuyorum buda ayni olmasin cok zor oluyor

Insallah canim sariligi atlattik sukur ama bu sekilde beslemeye devam ediyorum cunku kilosunu begenmedi doktor 2hafta oldu gideli 10 gun sonra kontrol var bana gore baya topladi ama doktor begenicekmi bilmiyorum

Çok teşekkür ederim iyi ki yazdınız..

Canım ben bi arkadasımdan un kurabiyesini duymustum ama kısıden kısıye de degısen bı durum mu bılemıyorum arkadasım kurabıye yedıkce sutum arttı demıstı. Ins sende de faydalı olur

Sağol canım. Aslında etkileyen pek çok şey var belli ki. Bi başlasa arkası gelecek ama bakalım insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…