2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Henuz hiç kucaklayamadım.. insallah o gunler de gelecek.. önceki doğumdan hemen sonra bi hap vermislerdi sütün hiç gelmemesi için. O kesmişti sütü gelmemişti.

Bu gaz sancıları beni bitirdi ya çocuğum minicik kıvranıyor elimden bişey gelmiyor delirecem

Meraba bende bugun drdaydim. Annem ve kv son temizlige geldiler. Kakasini yaptiysa diye beynimi yediler. Kv giderken esime dra gotur demis. Tabi beynime beynime işledi. Bide bizim hanim bir haftadir gunduz nerdeyse hic oynamiyo yeni huylar edindi, gece ayaktayiz. Nst de gene sanci yok, suyu iyi muayene de de sikinti yok. Korkularimdan bahsettim o da disari cikinca araba carpmayacaginin garantisi varmi falan filan dedi :/ sonra da salı gününe kadar dogum olmazsa salı sabahı 7ye yatış kağıdını verdi elimize. O gün açıklık bakacak ve duruma göre suni verilecek. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.. suni denemek istiyorum belki bir ihtimal normal olur bunca zaman bekledik. Hem sezeryan olursam sonraki cocuklarda bu sansim olmayacak. Rabbim dayanma gucu verir hayirlisi olur inşallah

Sağol canım. Aslında etkileyen pek çok şey var belli ki. Bi başlasa arkası gelecek ama bakalım insallah..

Sen pes etme yeter kı canım beynine sureklı sinyal gondermeye calıs sutunu sagarak. Dusun evlat edınen bı kadın bıle bebegını emzırebılıyo sen haylı haylı yaparsın.

Aslında bazi yabancı ülkelerde 42 hafta Son hafta olarak kabul ediliyomus. Biz 40 a sartlamisiz. 40 dolup dogmayabilir. Bu arada bende ilk dogumumu 40+4 sezeryanla yaptım. Gebelik sekeri ne rağmen o kadar beklemesitim olmadı.

Kizlar tüm yazilari takip edemedim..Yeni dogum yapan anneler gule gule buyutun insallah bebeklerinizi, darisi biz bekleyenlere insallah..yarin randevum var doktorda..artik günû belirlicez..

Suni sancıdan korkma canım bı yazıda okumustum cektıgın sancı yıne senın kendı sancın. Sunı sancı sadece kasılmaları tetıkleyerek sancının olmasına yardımcı oluyomus. Ben cok korkuyodum sunı sancı ıstemem dıyodun ama benım de sancım cıkmadıgı ıcın ıcımden bı hıs sunı sancıyla dogurcagımı soyluyo. Catı muayenesı yapmadı mı bu arada?

Bu ay belli olur ,bakalim nolacak :)Yatak odasindaki toshiba,bir de 10 bin btu daha az cekiyor.Salondaki samsung 24 bin btu o fazla ceker de bir saat falan aciyorum.Gecen ay 65 liraydi elektrik,bakalim klima farki ne olacak bu ay.
2-3 katı gelir kesin. Neden 2 tane kullanıyosun canım?

Yok canım yapmadı salı yapacak yada önce doğum olursa oyle yapacakmış, nstdeyken ebeylede konuştum o da aynısını söyledi prensip olarak yapmıyorlar herhalde doğumu tetiklememek için anlamadım bir türlü. O yazıyı bende okudum ama insanlar çok fena işte ayy suniii mii deyince yetiyor gerilmeye. Olumlu hikayesi olan arkadaşlarımla konuştum ve rahatladım cidden

Aslında bazi yabancı ülkelerde 42 hafta Son hafta olarak kabul ediliyomus. Biz 40 a sartlamisiz. 40 dolup dogmayabilir. Bu arada bende ilk dogumumu 40+4 sezeryanla yaptım. Gebelik sekeri ne rağmen o kadar beklemesitim olmadı.
Ben panik atak, anksiyete hastasiyim şuan bile çok stresliyim. Dediginiz dogru ama ben bir an evvel kizima kavusmak istiyorum artik, zorlu bir gebelik gecirdim Allah daha beterinden korusun kimseyede yaşatmasın. Bir arkadaşım günü geçirip 12. Gün doğurmuş olabiliyor haklısınız

Maşallah kuzuya. Bizimkide öyleya öğrenicez zamanla inşallah
Bak iyiki dinledin doktorunu. Zaten gece gündüz karıştı dikişlerimizde var sürekli misafirde neymiş bize çoğunluk hastaneye geldi. Taburcudan sonra ara ara geliyorlar şükür

İnşallah dilediğin gibi olur kuzum, ben de normal istiyorum hamile egzersizleri çömelme hareketleri falan var onlardan yapacağım inş artık, bir de kordon meselemiz çıktı hayırlısıyla geçseydi vakit.. diğer durumlar seninle aynı benim minnak da gece hareketli gündüz sakin.
Kolay Doğum için meryem anaotu aldım bir de Yasin ve Meryem süresi okudum Doğuma giderken suya bırakmak gerekiyormuş o açıldıkça rahim kolaylıkla açılıyormuş Doğum bitince de tekrar toplanıyor bitki rahim de toplanıyormuş faydasını göreni çok duydum Fatma anamız kendi eliyle dikmiş Fatma ana otu diye de geçer. Denemek istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…