2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim cantamda otumuz insallah kullanicaz hayirlisi hakkimizda

Bende de var canım o ottan ben de denıycem ıns. Ama kımılerı suyunu ıctıgını falan yazmıs. Camurlu gıbı oluyo suyu ben içemem sen nası uygulıycaksın. Sadece suya koyup dua okuyarak mı

Ben Varım canım 2 haftadir azalıyor malesef yarın kontrol var bakalım ne durumda bol su iç dedi sadece

Kız vallaya. Bulduğumda en uygunuydu. 2 yerdede asansör vardı birde

Kız o kadar para verılır mı. Ben 5 km mesafeye 900 lıra vermıstın mutfak dahıl toplamıslardı bı tek kıyafetlerı ben topladım. 3. Kat asonsorsuz daıreden yıne 3. Kat asansorsuz daıreye tasındım. E-naklıyat dıye bı sıte vardı. Oraya tum ozellıklerı yazıyosun esyalarından apartmanının ozellıklerıne kadar. Sana fıyat teklıflerı gelıyo. Ben ordan bulmustum

Bende de var canım o ottan ben de denıycem ıns. Ama kımılerı suyunu ıctıgını falan yazmıs. Camurlu gıbı oluyo suyu ben içemem sen nası uygulıycaksın. Sadece suya koyup dua okuyarak mı
Sipariş ettiğim yer; otu Doğum sancısı veya su gelince suya koyun evde biri üzerine Yasin ve Meryem süresi okusun Doğum bitince de Sudan alsın dedi. İnternette de sure okuyun demiyor sancı gelince suya koyup 1-2 yudum için Doğuma gidin çıkınca da çıkarın diyor sadece. Kimseye sorumluluk yüklemek istemediğim için sureleri önceden kendim okudum. Otu da plastik bir kaba koydum sancı veya su gelince su doldurup 1-2 yudum içip arabaya yanıma alacağım Doğum yapınca çıkarır eşim dedim ortaya karışık oldu Allah kabul etsin:)
Bir de lavanta kokusu da çok kolaylaştırıyormuş lavanta yağı aldım koydum kol çantama
3 pirinçe 3 Yasin okudum giderken yutmak için
Umarım hepsini yapabilirim

Benim de yok canım açılmam olmaz da zaten ilkte de olmadı hiç. Sezaryen olacağım ama gün yok henüz yarın alacağım ama yeter valla:))
Benim suyum gelmisti baya cok miktarda,acele gittik hastaneye yatisa aldilar sabah 10 da.oglen 2 gibi suni sanci vermeye basladilar gece 1 de dogumum gerceklesti iki doktorla ama cok sukur normal dogum oldu.yani kiminde su geliyor kiminde sanci basliyormus kimindende kan gelebiliyormus

Henuz hiç kucaklayamadım.. insallah o gunler de gelecek.. önceki doğumdan hemen sonra bi hap vermislerdi sütün hiç gelmemesi için. O kesmişti sütü gelmemişti.
İnşallah yakında kucaklar doya doya öpüp koklarsın yavrunu canım.Bak o zaman nasıl sütün dolacak .Allah şifa versin yavruna tez kavuştursun anneciğine

Sap simplex midir nedir onu kullanıyorum ama hiç işe yaramıyorki ne yapsam başka doktora mı gitsem
Bunun fayda etmedigini söyleyin belki degiştirir doktorunuz bize biogaia önerdi doktorumuz rezene içiyorum sallama bide bi bardak kaynar suya bi tutam dereotu 5dak duruyor onu içiyorum sizde deneyin kimyon işe yarıyor diyolar deneyin isterseniz sizde bunları

Bir de bebeğimin boynuna 1 kere kordon dolanmış. Çok önemli değil 3 kere doğurttum tek kordonlu bu hafta falan dedi dr. Ama hareket azlığında mutlaka gel bir daha dolanabilir dedi böyle olan var mı ?
Benimkinde de bir kez dolanma var, ikinci dolanma olursa hemen sezeryana alıyoruz ama şu anda normal demişti doktor, ben de hareketleri takip ediyorum. Durumu öğrenince internette baya araştırdım, 3 tur dolananlarda bile normal doğum olabiliyormuş.

Dereotu mu yeşil bildiğimiz :) çörekotu olmasın hiç duymadım da ondan soruyorum teşekkür ederim tavsiyelerin için ben bu damlayı almaya karar verdim Zaten yarın alıcam doktora sordum sabır diyor , sen sadece bu damlayı mı kullanıyorsun diğerini bırakmak lazım dimi

:) ıns canım benım ot dısında hıc bırınden haberım yoktu :) bı ıkı yudum ıcebılırım belkı ben de ama tum suyu ıcemem ıcenler de varmıs da sanırım

Kızlar gunaydın. Benım catı muayenesınden sonra hala lekelenme seklınde kanamam var normal mı ya. Dr olabılır dedıgı ıcın sormak da ıstemıyorum. Ama bu kadar uzun sure lekenmenolan var mı?
canım birine yazdım ama sana mı hatırlamıyorum benim kanamam çok oldu bi kaç saat sonra bitti devam etmemesi gerekiyor

arkadaşlar benim bebeğimin kalp atışları yükseliyor yazmıştım daha önce burda şuan böylw bebeğin bekletilmesi doğru mu doktorum izine çıkacak konussam mı onunla sezeryan istemiyor çünkü kendisi

Konuş canım.. herhangi bir durumda ne yapacaksın falan izne çıkmadan konuşman gerekli. Sonuçta riske atmaması gerekir seni ve bebeği.

canım birine yazdım ama sana mı hatırlamıyorum benim kanamam çok oldu bi kaç saat sonra bitti devam etmemesi gerekiyor

Benım bugun de devam ettı canım ama aksam saatlerınde artık normale donmus gıbıydı daha gelmedı. Nişan falan olsa sanırım agrılarım da baslardı. Muayeneden kaynaklı oldu demek ki

Evt gebelik takvimin de gitmiş.Ayrılamıyoruz biz deseydin :)Bebişin kaç kilo oldu onu merak ediyorum.Senin bebiş gelmezse kaç haftaya kadar bekleyecek drlar acaba?
canım bugün kendi dr da herşey yolunda dedi.. artık kilosunu sormuyorum çünkü doğuranam diye korkuyorum.. dün hastanedeki şef dr bebeğin iri olduğunu 4 ün üzerinde olduğunu söyledi.. eşimde korktuğumu söyleyince dr hemen bunlar kesin veri değil dedi..42+0 kadar beklenebilirmiş..ben o kadar beklersem ölürüm.. haftamızı geçtiğimiz için 2 güne indi randevumuz.. pazartesi tekrar randevum var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…