2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

G Gulsumiklima canım burda bir arkadaşın da takvimi silinmişti gece nişanı gelmiş doğum yapmıştır muhtelemelenn :)) gelir merak etme:)
Ayyyy canım nişanım çarşamba geldi.. hastanede kaldım gelen giden yok.. beklicez dediler bekliyoruz.. benim kız dişlerini çıkarıp öyle gelcek galiba

Ayyyy canım nişanım çarşamba geldi.. hastanede kaldım gelen giden yok.. beklicez dediler bekliyoruz.. benim kız dişlerini çıkarıp öyle gelcek galiba

Gelir gelir hiç merak etme canım:) çıkarmasın diş falan ısırır seni sonra:)))

Oyle deme canim,seni bekletiyorlarsa bir bildikleri vardir.Seni riske ayacak bisi yapmazlar.Yuruyus yap bol bol,gogus uclarinii uyar,comelme hareketi yap.42 ye kadar en zor ihtimali soylemis.Bir bakmissin bu aksam dogurmussun.

Kızlar fotograf cektircektim ama fiyatlar ucmus resmen benim kuzenımde profesyonel kamera var ama kendisi profosyonel degil sizce kuzenıme mı cektirsem? İcimde kalır mı bilemedim...900tl diyorlar.cok kararsız kaldım

Ooo baya beklemis tebrik ederim. Son günler sabri kalmiyo insanın haklısınız. . Bi de dediğim gibi bize 40 hafta diye dayattikleri için kendimizi sartlandiriyoruz

Canim takvimin dogru ise niye uzuluyorsun ki zaten dogum zamani artik skma canini saglikla kavusursunuz insallah
Canım bebek biraz minik kalmış bu hafta kilo alamamış sudan kaynaklı gelişmiyor sanırım bi de hareketsiz kalırsa diye korkuyorum çünkü pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Ya o süre de birşey olursa da anlamazsam

Oyle deme canim,seni bekletiyorlarsa bir bildikleri vardir.Seni riske ayacak bisi yapmazlar.Yuruyus yap bol bol,gogus uclarinii uyar,comelme hareketi yap.42 ye kadar en zor ihtimali soylemis.Bir bakmissin bu aksam dogurmussun.
Ayyyyyy yerim senin o ağzınıııııııı, diliniii....balll damlıyorrrrr balllll.. akşam doğum oluverseee

Ayyyyyy yerim senin o ağzınıııııııı, diliniii....balll damlıyorrrrr balllll.. akşam doğum oluverseee

Cnm nekdr kalp atışı bebeginin..?
Gecen benimkininde yuksek gordum dr sordum senden kaynaklı fln dedi, agrın varken yukseliyor fln

Birsey olmaz Allahın izniyle iyi dusun arkadasim baktin icin rahat etmedi acile gidersin hafta sonu. hayırlısıyla gelsin bebislerimiz

Kızlar ben sabah nişan geldi demistim ya gun boyu az az devam etti simdide sancılar basladi sanırım bu gece doğum olur bilemedim sabah dualarınıza talibim
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın canım agrısız kolay bir dogum olsun inşallah

Bugun cıktk hastaneden bebegım ıyı ama cok kucuk sutum gelmedı hıc emmek ıstıo ama sut yok artık mecbur mama verıyoruz ama uyanmıyo erken dogdugu ıcın galiba uyandıramıyorum ne yapsam, dogurduktan sonra heryerım şişti 74 kıloydum doguma gırerken smdı 72 boyle bısey mumkun mu gobegım de hala hamıle gıbı şiş ben bısey anlamadım amelıyat agrım da cok kotu acıyo oturdugum yerden kalkamıyorum

Cnm nekdr kalp atışı bebeginin..?
Gecen benimkininde yuksek gordum dr sordum senden kaynaklı fln dedi, agrın varken yukseliyor fln
Cok derken kac oluyor sizde kızlar ben nst ye baglıyken benegın hareketlerınde bır ara 180lere cıkmıs ama doktpr hücbisey demedi genelde 120lerdeydi gayet iyi dedi ama bebegim hareket ettiginde kalp atısı baya artıyordu

Arada 180 leri görmesi önemli değil önemli olan düzenli bir şekilde 180 lerde olması eğer böyle değil se sorun yok benim bebeğimin de 180 leri göruyodu hemşire yaramaz kızımın ara sıra kordununa basabilecegini söyledi sola yatirdi beni normal e döndü hemen korkma yani canım

Yok dereotu hem süt de yapıyo :))
Ben sadece biogaia kullanıyorum doktorumuz düzelme olmazsa bir ay sonunda ek bişey veririz demişti kac günlük bebişiniz

Kızlar ben sabah nişan geldi demistim ya gun boyu az az devam etti simdide sancılar basladi sanırım bu gece doğum olur bilemedim sabah dualarınıza talibim
Allah yardımcın olsun canım inşallah sende bebişinde hayırlısıyla kavusun birbirinize kolay bir dogum olur inşallah dualarımız sizinle

Aynen bende nst de kasılma veya hareket olunca 150-160 gorduk..bana da dr birsey dememişti kendim sordum
Onemli degil herlde sadece strese girdigi zmn oyle cook yukseliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…