- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Ayyyy canım nişanım çarşamba geldi.. hastanede kaldım gelen giden yok.. beklicez dediler bekliyoruz.. benim kız dişlerini çıkarıp öyle gelcek galibaG Gulsumiklima canım burda bir arkadaşın da takvimi silinmişti gece nişanı gelmiş doğum yapmıştır muhtelemelenn :)) gelir merak etme:)
Ayyyy canım nişanım çarşamba geldi.. hastanede kaldım gelen giden yok.. beklicez dediler bekliyoruz.. benim kız dişlerini çıkarıp öyle gelcek galiba
Oyle deme canim,seni bekletiyorlarsa bir bildikleri vardir.Seni riske ayacak bisi yapmazlar.Yuruyus yap bol bol,gogus uclarinii uyar,comelme hareketi yap.42 ye kadar en zor ihtimali soylemis.Bir bakmissin bu aksam dogurmussun.canım bugün kendi dr da herşey yolunda dedi.. artık kilosunu sormuyorum çünkü doğuranam diye korkuyorum.. dün hastanedeki şef dr bebeğin iri olduğunu 4 ün üzerinde olduğunu söyledi.. eşimde korktuğumu söyleyince dr hemen bunlar kesin veri değil dedi..42+0 kadar beklenebilirmiş..ben o kadar beklersem ölürüm.. haftamızı geçtiğimiz için 2 güne indi randevumuz.. pazartesi tekrar randevum var..
Ooo baya beklemis tebrik ederim. Son günler sabri kalmiyo insanın haklısınız. . Bi de dediğim gibi bize 40 hafta diye dayattikleri için kendimizi sartlandiriyoruzBen panik atak, anksiyete hastasiyim şuan bile çok stresliyim. Dediginiz dogru ama ben bir an evvel kizima kavusmak istiyorum artik, zorlu bir gebelik gecirdim Allah daha beterinden korusun kimseyede yaşatmasın. Bir arkadaşım günü geçirip 12. Gün doğurmuş olabiliyor haklısınız
Canım bebek biraz minik kalmış bu hafta kilo alamamış sudan kaynaklı gelişmiyor sanırım bi de hareketsiz kalırsa diye korkuyorum çünkü pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Ya o süre de birşey olursa da anlamazsamCanim takvimin dogru ise niye uzuluyorsun ki zaten dogum zamani artik skma canini saglikla kavusursunuz insallah
Sadece dogum mu 900?Kızlar fotograf cektircektim ama fiyatlar ucmus resmen benim kuzenımde profesyonel kamera var ama kendisi profosyonel degil sizce kuzenıme mı cektirsem? İcimde kalır mı bilemedim...900tl diyorlar.cok kararsız kaldım
Evet canım dogum fotografları icin.Sadece dogum mu 900?
Ayyyyyy yerim senin o ağzınıııııııı, diliniii....balll damlıyorrrrr balllll.. akşam doğum oluverseeeOyle deme canim,seni bekletiyorlarsa bir bildikleri vardir.Seni riske ayacak bisi yapmazlar.Yuruyus yap bol bol,gogus uclarinii uyar,comelme hareketi yap.42 ye kadar en zor ihtimali soylemis.Bir bakmissin bu aksam dogurmussun.
Ayyyyyy yerim senin o ağzınıııııııı, diliniii....balll damlıyorrrrr balllll.. akşam doğum oluverseeeOyle deme canim,seni bekletiyorlarsa bir bildikleri vardir.Seni riske ayacak bisi yapmazlar.Yuruyus yap bol bol,gogus uclarinii uyar,comelme hareketi yap.42 ye kadar en zor ihtimali soylemis.Bir bakmissin bu aksam dogurmussun.
arkadaşlar benim bebeğimin kalp atışları yükseliyor yazmıştım daha önce burda şuan böylw bebeğin bekletilmesi doğru mu doktorum izine çıkacak konussam mı onunla sezeryan istemiyor çünkü kendisi
Birsey olmaz Allahın izniyle iyi dusun arkadasim baktin icin rahat etmedi acile gidersin hafta sonu. hayırlısıyla gelsin bebislerimizCanım bebek biraz minik kalmış bu hafta kilo alamamış sudan kaynaklı gelişmiyor sanırım bi de hareketsiz kalırsa diye korkuyorum çünkü pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Ya o süre de birşey olursa da anlamazsam
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın canım agrısız kolay bir dogum olsun inşallahKızlar ben sabah nişan geldi demistim ya gun boyu az az devam etti simdide sancılar basladi sanırım bu gece doğum olur bilemedim sabah dualarınıza talibim
Cok derken kac oluyor sizde kızlar ben nst ye baglıyken benegın hareketlerınde bır ara 180lere cıkmıs ama doktpr hücbisey demedi genelde 120lerdeydi gayet iyi dedi ama bebegim hareket ettiginde kalp atısı baya artıyorduCnm nekdr kalp atışı bebeginin..?
Gecen benimkininde yuksek gordum dr sordum senden kaynaklı fln dedi, agrın varken yukseliyor fln
Arada 180 leri görmesi önemli değil önemli olan düzenli bir şekilde 180 lerde olması eğer böyle değil se sorun yok benim bebeğimin de 180 leri göruyodu hemşire yaramaz kızımın ara sıra kordununa basabilecegini söyledi sola yatirdi beni normal e döndü hemen korkma yani canımCok derken kac oluyor sizde kızlar ben nst ye baglıyken benegın hareketlerınde bır ara 180lere cıkmıs ama doktpr hücbisey demedi genelde 120lerdeydi gayet iyi dedi ama bebegim hareket ettiginde kalp atısı baya artıyordu
Yok dereotu hem süt de yapıyo :))Dereotu mu yeşil bildiğimiz :) çörekotu olmasın hiç duymadım da ondan soruyorum teşekkür ederim tavsiyelerin için ben bu damlayı almaya karar verdim Zaten yarın alıcam doktora sordum sabır diyor , sen sadece bu damlayı mı kullanıyorsun diğerini bırakmak lazım dimi
Allah yardımcın olsun canım inşallah sende bebişinde hayırlısıyla kavusun birbirinize kolay bir dogum olur inşallah dualarımız sizinleKızlar ben sabah nişan geldi demistim ya gun boyu az az devam etti simdide sancılar basladi sanırım bu gece doğum olur bilemedim sabah dualarınıza talibim
Cok derken kac oluyor sizde kızlar ben nst ye baglıyken benegın hareketlerınde bır ara 180lere cıkmıs ama doktpr hücbisey demedi genelde 120lerdeydi gayet iyi dedi ama bebegim hareket ettiginde kalp atısı baya artıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?