2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım normal ama ameliyat olduğun için ödem oluşmuştur ondan verirsin sonra onlar da gider. Mama da ver tabii canım aç kalmasın. Sen emzir gelir sütün elbet.

Kızlar ben sabah nişan geldi demistim ya gun boyu az az devam etti simdide sancılar basladi sanırım bu gece doğum olur bilemedim sabah dualarınıza talibim

Hayırlısı cnm , sakin ol,stres panik yapma... dua ederiz sana
Burdan guzl haberlerini beklicez artık ve dogum ayrıntılarını.. artık sırayı bana verin allhn izniyle
Umarım hersey yolunda gider cnm .. allah sabır versin, optum

İnşAllah sorun olmadan atlatırız

Kizlarrr bisi sorucam allah askina gaswomen oldum ben ya ayni ilk zamanlar gibi asiri gazlandim doguma yakin normalmi bu kadar gaz olmasi

Lactamil iç tavsiye ederim güzel süt yapıyor birde bol su hakkaten bu sıcakta içilir

Selam kızlar bugün usg ye göre son günüm. Ama ben hâlâ en ufak bi sancı ağrı cekmedim. 3 günde bi kontrole gidiyorum. Tık yok. Annemde daha senin 10 günün var göbeğin aşağı inmemiş bile deyip duruyor. Erken gelmesin diye son güne kadar dua ederken şimdi de gecikti diye üzülmeye başladım. Ne zaman doğuracağımı bilmemekte çok kötü bi his. Herkese ayın 15 ile 20 si arası demiştim sırf kimse ilk günler rahatsız etmesin diye. Millet 10 gün önceden gelir mantığıyla aramaya başladı. Benimde sinirlerim bozulmaya başladı. Sanırım belirsizlik yüzünden. Neyseki annem yanımdada kimseyle muhatap etmiyor beni.

yesilbalon canım seninde günün geçmişti bi kac gün önce okumuştum doğum yaptın mı doktorun ne diyor?

Doğum yapan arkadaşlar rabbim sağlıkla ve huzurla buyuttmeyi nasip etsin size. Inşallah darısı da bizlere olur. Bu arada burda bazen yazamasamda doğuma gidecek herkese tek tek dua ediyorum. Sizlerden de geride kalanlr için dua istiyorum arkadaşlar. Şimdilik Allaha emanet olun..

Ya göğüslerimde bezeler oldu benim taş gibi acıyor çok niye oluyor bunlar bilen varmı ? Çocuk doktoruma da soramadım erkekti

L
Canim guclu ol inan hersey duzelecek saglikla kucagina gelecek insallah bebisin
Canim tebrik ederim dogmustur tatli bebisin gozun aydin canim gule gule buyutun :)

bende ayni seyleri yasadim dogumdan sonra el ayak yuz her yerim sisti ellerimi kapatamiyordum cok sukur haftasina indi sisler ameliyat yeri agrir igne ilac verdiyse aksatma.
Benim minnak kizimda 2900 civari dogdu cok kucuk geliyor banada zor emdi hep uyuyordu zorla uyandiriyordum simdilerde daha iyi duzene girdi.
Sag sutunu sagdikca gelir benim artik tas olmustu goguslerim sagdikca yumusadi sutumde 3.gunu geldi tam anlamiyla.

Kimyon cok iyi geldi gaz sancisina kayisida sagolsun kabizliga iyi geldi. Ama sanirim sezeryan sonrasi bu gaz normal gecmiyor ama azaldi gibi.

Birde birseyi cok merak ediyorum sizdede oldumu benim tuvaletim gelince hissetmiyorum Sezeryan sonrasi oldu bu durum yeni yeni biraz his var ilk gunler hic yoktu tuvalete gidince durduramiyordum cisimi :) Ama geldigini anlamiyorum

Bende olmadı da şöyle bişey var dikişlerim acımaya başlıyor oturup kalkarken canım yanıyorsa mutlaka çişim gelmiş oluyor yani sıkışmıyorum dediğin gibi

Kızlar akıl verin nolur terle soğu ğşğttüm galiba öksüricek gibi oluyorum tutuyorum dikişlerimden öksüremem zaten nasıl toparlarım ne yiyim ne içim öksürüğü nasıl atlatırım
Yanında sürekli ılık su bulundur yudum yudum iç canım. Onun dışında belki kullanabileceğin bir şurup filan vardır belki dr una sor istersen. Bitki olarak da ıhlamur iyi gelebilir

Merhaba arkadaşlar bende günlerdir yorumlarınızı okuyorum bende temmuzda doğum yapmayı bekleyen bir anne adayı olarak size yazmak istedim doğum yapanların gözü aydın Allah kolaylık versin analı babalı hayırlıysa büyütmek nasip olsun inşaallah biz bekleyenlere de hayırlı doğumlar, bende normal doğumu bekliyorum 30.haftamda erken doğum tehlikesi atlattım onun için hep tetikteyim ama çok şükür 36.haftaya geldik en son düzensiz sancılarım çıktı doktor gelirse gelsin artık bakalım ne zaman isterse daha serumla durdurmayalım dedi bugün tekrar gidecektim kendi doktorum yoktu 17 ne kadar izinliymiş biraz tedirgin oldum o zamana kadar gelirse diye çünkü hastanedeki diğer doktoru beğenmiyorum çok ilgisiz gittiğimizde nst ye bakıp yolluyor iyi birşey yok konuşma açıklama yok onun için de ona gitmek istemiyorum doktorum da her hafta nst ye girmen lazım dedi ne yapmam lazım bilmiyorum 17sine kadar beklemek geliyor içimden hareketli çok şükür onun için içim rahat beklerim gibi geliyor ama sancı da birşey çıkması kordon dolanması gibi şeyleri anlayamayacağım için de gitsem mi diyorum bilemedim

Bendede oldu o cis
Ilkten bikorktum anam dedim tutamiyorum galiba birde hamilelikten yeni cikan biri icin dumur oluyor damla cis yaparken nerdeyse kovadan bosalircasina cis yapiyorsun
Sondadan kaynaklaniyor herhalde iki hafta icinde normale dondumde rahatladim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…