- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Bugun cıktk hastaneden bebegım ıyı ama cok kucuk sutum gelmedı hıc emmek ıstıo ama sut yok artık mecbur mama verıyoruz ama uyanmıyo erken dogdugu ıcın galiba uyandıramıyorum ne yapsam, dogurduktan sonra heryerım şişti 74 kıloydum doguma gırerken smdı 72 boyle bısey mumkun mu gobegım de hala hamıle gıbı şiş ben bısey anlamadım amelıyat agrım da cok kotu acıyo oturdugum yerden kalkamıyorum
Kızlar ben sabah nişan geldi demistim ya gun boyu az az devam etti simdide sancılar basladi sanırım bu gece doğum olur bilemedim sabah dualarınıza talibim
5 günlük çok errken başladıYok dereotu hem süt de yapıyo :))
Ben sadece biogaia kullanıyorum doktorumuz düzelme olmazsa bir ay sonunda ek bişey veririz demişti kac günlük bebişiniz
İnşAllah sorun olmadan atlatırızBenimkinde de bir kez dolanma var, ikinci dolanma olursa hemen sezeryana alıyoruz ama şu anda normal demişti doktor, ben de hareketleri takip ediyorum. Durumu öğrenince internette baya araştırdım, 3 tur dolananlarda bile normal doğum olabiliyormuş.
Hayirlosiyla kucagina alirsin insallah uyumaya calis cnm yarin yorucu olucaktirSabah Doğuma giricem anlaşılan bu gece hiç uyku yok
Ben varım canımKonya'da yaşayan var mı?
Lactamil iç tavsiye ederim güzel süt yapıyor birde bol su hakkaten bu sıcakta içilirBugun cıktk hastaneden bebegım ıyı ama cok kucuk sutum gelmedı hıc emmek ıstıo ama sut yok artık mecbur mama verıyoruz ama uyanmıyo erken dogdugu ıcın galiba uyandıramıyorum ne yapsam, dogurduktan sonra heryerım şişti 74 kıloydum doguma gırerken smdı 72 boyle bısey mumkun mu gobegım de hala hamıle gıbı şiş ben bısey anlamadım amelıyat agrım da cok kotu acıyo oturdugum yerden kalkamıyorum
Canim guclu ol inan hersey duzelecek saglikla kucagina gelecek insallah bebisinSağol canım inşallah iyi olue gerçekten insanın elinde değil üzülmeden edemiyorum uyuyamıyorum bu sefer toparlanamam diye korkuyorum henüz sütüm gelmedi çok da uğraşamadım aklım onda anne olmak zormuş Rabbim tüm evlatları annelerine bağışlasın.. siz nasılsınız?
Canim tebrik ederim dogmustur tatli bebisin gozun aydin canim gule gule buyutun :)Kızlar gece 11de kasiklairmda ağrı başladı dayandım 1de devlet hast gittim. Sancı 100 çıktı. Sonra kendi hast geldim açılma 4-5 cm olmuş dediler. Şimdi epidural yaptılar. Bakalım kızım n zaman doğacak. Seçtiği tarih güzel oldu 7.7.2017 saati de 7 olursa daha ne olsun. Sağlıklı gelsin yeter. Hepinizi çok seviyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.. ❤❤
bende ayni seyleri yasadim dogumdan sonra el ayak yuz her yerim sisti ellerimi kapatamiyordum cok sukur haftasina indi sisler ameliyat yeri agrir igne ilac verdiyse aksatma.Bugun cıktk hastaneden bebegım ıyı ama cok kucuk sutum gelmedı hıc emmek ıstıo ama sut yok artık mecbur mama verıyoruz ama uyanmıyo erken dogdugu ıcın galiba uyandıramıyorum ne yapsam, dogurduktan sonra heryerım şişti 74 kıloydum doguma gırerken smdı 72 boyle bısey mumkun mu gobegım de hala hamıle gıbı şiş ben bısey anlamadım amelıyat agrım da cok kotu acıyo oturdugum yerden kalkamıyorum
Bende olmadı da şöyle bişey var dikişlerim acımaya başlıyor oturup kalkarken canım yanıyorsa mutlaka çişim gelmiş oluyor yani sıkışmıyorum dediğin gibiKimyon cok iyi geldi gaz sancisina kayisida sagolsun kabizliga iyi geldi. Ama sanirim sezeryan sonrasi bu gaz normal gecmiyor ama azaldi gibi.
Birde birseyi cok merak ediyorum sizdede oldumu benim tuvaletim gelince hissetmiyorumSezeryan sonrasi oldu bu durum yeni yeni biraz his var ilk gunler hic yoktu tuvalete gidince durduramiyordum cisimi :) Ama geldigini anlamiyorum
Yanında sürekli ılık su bulundur yudum yudum iç canım. Onun dışında belki kullanabileceğin bir şurup filan vardır belki dr una sor istersen. Bitki olarak da ıhlamur iyi gelebilirKızlar akıl verin nolur terle soğu ğşğttüm galiba öksüricek gibi oluyorum tutuyorum dikişlerimden öksüremem zaten nasıl toparlarım ne yiyim ne içim öksürüğü nasıl atlatırım
Bendede oldu o cisKimyon cok iyi geldi gaz sancisina kayisida sagolsun kabizliga iyi geldi. Ama sanirim sezeryan sonrasi bu gaz normal gecmiyor ama azaldi gibi.
Birde birseyi cok merak ediyorum sizdede oldumu benim tuvaletim gelince hissetmiyorumSezeryan sonrasi oldu bu durum yeni yeni biraz his var ilk gunler hic yoktu tuvalete gidince durduramiyordum cisimi :) Ama geldigini anlamiyorum
Tam sut bosalmiyormu acaba canim atesin felan varmiYa göğüslerimde bezeler oldu benim taş gibi acıyor çok niye oluyor bunlar bilen varmı ? Çocuk doktoruma da soramadım erkekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?