2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun canim eee normal dogumsa sorariz biz normal dogumu bekleyenler olarak ne kadar surdu kolaymiydi zormuydu ayrinti verirsen sevinirim canim

Teşekkür ederim canim, darısı başına :) benim 2. Doğumum, o yüzden daha kolay oldu, daha kısa sürdü. Sabah hafif sanciyla uyandım, haftasonu da bol bol yürüyüş yapmıştım. Doktora gittiğimde 5 cm açıklık vardi hemen yatış yaptık. Sancılarım artmıştı, biraz suni sancı da verdiler yine de. 3 saat sonra da kizim doğdu cok sukur.

Canim ya su suni sanciyi alicagimi kime soylesem acayip korkutuyolar beni bu kadar kotu biseymi bu iki sanciyida cekmis biri olarak tecrubenden yararlanmak istiyorum :)

Gözün aydın canım:) ne şikayetle gittin? Önce suyun mu geldi sancın mı? Kaç saat sürdü? Tam kaş haftalıktı?Kusura bakma soru yağmuru oldu

estagfirullah canım, insan merak ediyor tabi. 39+5 haftaliktim. Zaten randevum vardı. Sabah hafif sancılarım vardı ama cok şiddetli değildi. Suyum hiç gelmedi. Muayenede 5 cmdi açıklık. Yatış verdi doktor. Suyumu açtılar sonra. Toplam 4 saat falan sürdü, suni sancı da verdiler. Benim 2. Doğumum, o yüzden biraz daha kısa sürdü.

Canim ya su suni sanciyi alicagimi kime soylesem acayip korkutuyolar beni bu kadar kotu biseymi bu iki sanciyida cekmis biri olarak tecrubenden yararlanmak istiyorum :)

suni sancıya herkes kotu diyor ama ben normal sanciyla arasindaki farkı çok hissetmedim, tabi ki daha şiddetli hissediyorsun sancıları. Suni sancı süreci hızlandırıyor. Gözüm surekli saatteydi, ne zaman bitecek diye. Bence 4 saat normal sancidansa 2 saat suni sanci cekmek daha iyi. İnsan bir an once kurtulmak istiyor.

Ozaman icimi rahatlatabilrim:) bana fitil vericekler acilmayi saglayinca sanci vericeklermis tabi suan aciklik varmi onada daha hic bakilmadi ilkte olunca tecrubesiz gidiyorum ne olacagini bilmeden cok sordum canim saolasin :) icimi rahatlattin

Kızlar fikir verebilecek biri varmı siz 36.haftadan sonra ne aralıkla kontrole gittiniz doktorumun dönmesini beklemem doğru olur mu

Kızlar fikir verebilecek biri varmı siz 36.haftadan sonra ne aralıkla kontrole gittiniz doktorumun dönmesini beklemem doğru olur mu
Canim ben yurt disindayim ultrasyon hep 4haftada bir oluyo ama ekstra 2haftada bir ebe kontorle cagiriyordu turkiyeyi bilmiyorum

Cnm dr banada demişti suni verebiliriz diye .. onun bi kriteri var mı?
Mesela bende sadece 2cm acıklık var suni verir mi?

6 saat sonra doğuma giricem nası uyuyayim şimdi
Sağolsun eşim benim yerime uyuyo.

Guzel şeyler duşun,pozitif ol, bebegini hayal et ve rahatlayıp uyumaya calış cnm
Uykusuzluk kotu etkiler, az da olsa uyuman lazım
Uyumasan ne olucak ki..bosuna dusunuosun, nerdeyse sabah olucak zaten kalkman lazım ..
Bence uyumaya calış ki kendini daha dinç ve guclu hissedersin

Canim ben yurt disindayim ultrasyon hep 4haftada bir oluyo ama ekstra 2haftada bir ebe kontorle cagiriyordu turkiyeyi bilmiyorum
Teşekkür ederim canım doktorum izne ayrılmış 17 sine kadar yok hastanedeki diğer doktoru da beğenmiyorum çok ilgisiz boş yere gitmiş gibi oluyorum sonuçlara bakıp iyi deyip yolluyor bende kendi doktorum dönene kadar bekleyebiliri diyorum kızım hareketli çok şükür ama nst de çıkacakları ve kordon dolanması gibi şeyleri anlayamayacağım içinde tedirginim ondan sordum aslında

6 saat sonra doğuma giricem nası uyuyayim şimdi
Sağolsun eşim benim yerime uyuyo.
Valla canım ne olacak halimiz bilmiyorum doğurmaya hazırlansakta uyuyamıyoruz ne zaman olacak diye beklesekte, içini rahat tut iyi düşün günlerce aylarca beklediğin mutluluğa kavuşmaya çok az kaldı dua et buradaki herkesin de birbiri için dua edeceğine eminim, Allah kolaylık versin inşaallah

Ama uyuman gerek kuzum uyuku stres olmayasin bebegini kucaina alicaksin oyle dusun bence
Sagolun kızlar en azından biraz stresimi paylaşabildim. Sabah 6.30da hastane Dr olucaz. Bana dua edin. Allah hepinize de kolay dogumlar nasıp etsın. Sağlıcakla alın kucaginiza yavruları.

Seni de alıntılamak istedim beceremedim galiba. Çok bilmedigimden. Teşekkür ederim kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…