2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar o kadar kötüyümki anlatamam.Bebegime önce solunum sıkıntısı dediler, sonra kalbinde sorun olduğunu söylediler, Çarşamba doğum yaptım, hâlâ yoğun bakımda ve başka bir hastaneye sevk edildi, günde 2 kere gördüm yoğun bakımda ama onu öyle gördükçe yıkıldım, uyutulyor ve yavrumun heryerinde kablo bağlı, ben bugün eve çıktım, eşim bebeğimizi ambulansla birlikte hastaneye gotururken ben eşimin arkadaşıyla eve geldim, yolda ağlama krizine girdim, hayalim eşimle bebegimle eve gelmekti.Hastanede yan odadan bebrk sesleri gelince hep ağladım, süt sagarken gözyaşlarım hiç durmadı. Eve girince elim boş yine dagildim, ona hazırladığım şeyleri gördüm kahroldum.Keske bebeğim yanımda olsaydı emmeseydi, uyumasaydi, gazı olsaydı, ağrım olsaydı. Duygularımı ifade edecek kelime yok, oğlum sorduğunda ipek doğdu mu anne sen gördün mü, saçı var mı, içimden kanlı yaşlar süzüldü de belli etmemeye çalıştım, Allahım bana dayanma gücü ver..

Dayanacaksin ve ipegin saglikla gelecek kucagina.. Zor su an yasadiklarin bebegin kucaginda olsa idi bunlarin hic birini yasamazdin ama oda olacak rabbimin izniyle biraz sabir..
Hamileliginde zor gecti kolay olmadi kizina kavusmak ama gecti bak insallah kizinda saglikla gelecek yanina sana moral lazim guc lazim kendini birakma lutfen oglusunuda üzme .

İnsallah canım sağol tavsiyelerin için. Baska önerisi olan arkadaşlar varsa yazarlarsa cok memnun olurum kızlar çok ihyacım var
Dinlenmek, sıcak su veya sıcak buhar, su içmek, incir, bulgur benim bildiğim de bunlar süt yapar canım. Ama en önemlisi stres yapma nasibinde varsamutlaka gelecektir

[QUOTE="Al_pi, post: 5201283,2, member: 599 8sığındmnacaksin ve ipegin saglikla gelecek kucagina.. Zor su an yasadiklarin bebegin kucaginda olsa idi bunlarin hic birini yasamazdin ama oda olacak rabbimin izniyle biraz sabir..
Hamileliginde zor gecti kolay olmadi kizina kavusmak ama gecti bak insallah kizinda saglikla gelecek yanina sana moral lazim guc lazim kendini birakma lutfen oglusunuda üzme .
[/QUOTE]
Oğlumu üzmemek için yanında aglamiyorum,2 gün ayrı kaldık çok özledim oğlumu. .Hamileliğim de zor geçti, ondan önceki kayıplar da yıprattı, lohusayken de bu acıyı daha ağır yaşıyorum, eşime tembihliyodum lohusayken beni üzme diye, keşke eşim uzseydi de kızım üzmeseydi.Kendimi çok çaresiz hissediyorum, elimden hiçbirşey gelmiyor, yüce rabbime sığındım

Ah canım benim yapma strese sokma kendini. Bak oğlun da var. İpeğin sağlığına kavuşacaktır Allah ın izniyle. Sen dua et bol bol. Sütünü ver. Allah sabır ve güç versin

Allah yardımcın olsun çok zor bir süreç.İnşallah atlatacaksınız.İpek in yanına gelecek,sabretmek çok zor ama her şeyin bir çaresi var.Allah çaresiz dert vermesin.Bu da geçer,her şey güzel olurİpek,oğlun,eşin hayallerindeki gibi olur yine.

Suyum aktı sıcacık birsey hissetim pedimde kızlar ... şu an 4 dk da bir belime sancı vuruo napiim hemen hastneye gidiim mi yoksa norml mi bu bel agrısı
Ben riske atmayip giderdim. Hep gittim hep geri gonderdiler ama riske atma. Keske gitseydim yerine gidip geri donmek daha iyi

Canım bak bende öyleyim. Dün doğum yaptım yarın taburcu olacağım ama daha bebeğime dokunmuş değilim. Sütüm de gelmedi haliyle. Şuan uyandım yarın nasıl çıkıcam onsuz onu düşünüyorum. Ama bi şekilde olucak.. günde iki kere de göremedim bi 10dk dün, 45dk bugün gördüm o da küvezden bakmak şekşinde. bebeğinin kalbinde ne sıkıntısı varmış ne söylediler?

Bak sabırlı olmamız gerekiyor, onlar için..

Suyum aktı sıcacık birsey hissetim pedimde kızlar ... şu an 4 dk da bir belime sancı vuruo napiim hemen hastneye gidiim mi yoksa norml mi bu bel agrısı
Benim son geldiginde zeyhasin dedigi gb bir surahi kadar geldi. Annem esim yine cisini tutamamissindir dedi agrim yoktu geldiginde. Olsun riske atamam degilse bile hastaneye goturun beni dedim. Bir bucuk santim acikligim vardi agrilar senin dedigin gb 4dk 3 dk bir vurmaya basladi yatis yaptilar.

KOŞ HASTANEYE DURMA güzel haberlerini bekliyoruz Allah kolay geçitlerden geçirsin canım.

Sea41 canım rabbim şifa versin. Elimizden dua etmekten başka bişey gelmez. Rabbime sığın ve dualarını eksik etme. Kalp sorunu bebeklerin çoğunda olur inşallah senin kızında atlatıp evine gelecek.

Mel59 canım 4 dk bire düşmüşse gitmen gerekir, sancı aralıkların yeterince sık. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canim dogum yaptin mi? Eski msnlari hic okuyamadim. Simdi sut sagarken bakayim dedim kim ne durumda

Canim dogum yaptin mi? Eski msnlari hic okuyamadim. Simdi sut sagarken bakayim dedim kim ne durumda

Yok cnm beklemedeyim takvim bitti bende ne sancı var ne açılma ne su da azalma. Bugün kontrole gidicem. Suni sancı falan derse nasıl olur hiç bilmiyorum inanılmaz stresteyim.

Yok cnm beklemedeyim takvim bitti bende ne sancı var ne açılma ne su da azalma. Bugün kontrole gidicem. Suni sancı falan derse nasıl olur hiç bilmiyorum inanılmaz stresteyim.
Kendi kendini korkutup strese sokma. Ben suni sanci almadim ama arkadas dogumunu anlatmisti. Suni sancidan yana cok korkuttular hep zor dogum hikayeleri dinledim ama korktugum gb olmadi dedi. Icini ferah tut. Millet anlatip korkutmaya merakli. Arkadaslar dogumu soruyor. Anlatilmaz yasanir bir durum diyorum. Ayrintilara gerek yok diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…