- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Allah yardimciniz olsun,senin gibi zorluklar karsisinda dik durabilmeyi bize de nasip etsin.Canım bak bende öyleyim. Dün doğum yaptım yarın taburcu olacağım ama daha bebeğime dokunmuş değilim. Sütüm de gelmedi haliyle. Şuan uyandım yarın nasıl çıkıcam onsuz onu düşünüyorum. Ama bi şekilde olucak.. günde iki kere de göremedim bi 10dk dün, 45dk bugün gördüm o da küvezden bakmak şekşinde. bebeğinin kalbinde ne sıkıntısı varmış ne söylediler?
Bak sabırlı olmamız gerekiyor, onlar için..
Gozunaydin canim.Bebisin nasil,sen nasilsin?Kızlar 07:07 de kızım geldi normal oldu ama zordu
günaydın ben bugün anne oluyorum dua edin bana olur mu :)
Sağlıkla kucağına al inşallah :)günaydın ben bugün anne oluyorum dua edin bana olur mu :)
Hayırlı saglıkla al yavrunu kucagına inşallah dualarımız seninle kolay bir dogum diliyorum Rabbim esirgesin yavrularımızıgünaydın ben bugün anne oluyorum dua edin bana olur mu :)
Gözün aydın:) bundan sonrası hep kolay olsun bebişin ve sana :) bir ara ayrıntıları yazarsan sevinirim güzel anneKızlar 07:07 de kızım geldi normal oldu ama zordu
Senin durumun nasil hayirli evlat olsun kizinn...Erken canim bu saatte uyunur mu ben gece hic uyumuyorum nerdeysene oluyosa gece olup gunduz geciyor
Hayirli olsun canim ayrinti ver lutfen :)Kızlar 07:07 de kızım geldi normal oldu ama zordu
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum:)günaydın ben bugün anne oluyorum dua edin bana olur mu :)
Bence ver canim zamaninda yaptigimda 14.gun hemen kanamam baslardi benim ama umitlenmede sonradan uzulmezsin cok fazlaKızlar hatırlarsanız çatlatma iğnesi vurmuştum iğnenin 8 günü 4.1 15 günü 0.11 çıkmıştı yani negatif bugün adet günüm ve iğneyi vurali 18 gün oldu ne adet oldum ne belirti var normalde iğneyi vurunca 14 veya 15 gün içinde adet görüyorsun diye biliyorum sizce gecikirsem tekrar kan vereyim mi ?
aynen canım hamılelıkte şişmemiştim suan şişlikten nefes alamıyorum sureklı uyuyor uyandıramıyoruz bı sorunmu var acaba sadece benımkımı uyuyor dıyordum bende. Acaba elektrıklı göğüs pompasını alsam sagmak ıcın işe yararmıbende ayni seyleri yasadim dogumdan sonra el ayak yuz her yerim sisti ellerimi kapatamiyordum cok sukur haftasina indi sisler ameliyat yeri agrir igne ilac verdiyse aksatma.
Benim minnak kizimda 2900 civari dogdu cok kucuk geliyor banada zor emdi hep uyuyordu zorla uyandiriyordum simdilerde daha iyi duzene girdi.
Sag sutunu sagdikca gelir benim artik tas olmustu goguslerim sagdikca yumusadi sutumde 3.gunu geldi tam anlamiyla.
bılıyorum cok zor lutfen üzülme sen de çok çektın hamılelıkte ama bak saglıklı dogdu dualarla çıkacaktır yogun bakımdan dualarım seninle ve bebeğinle ben az daha bıraz gec alınsa bebegımı kaybedıyordum allahım bıze bagısladı sen de cok dua et sadece kendını bırakma lutfen çıkıcak eve gelıcek allahın ıznıyleKızlar o kadar kötüyümki anlatamam.Bebegime önce solunum sıkıntısı dediler, sonra kalbinde sorun olduğunu söylediler, Çarşamba doğum yaptım, hâlâ yoğun bakımda ve başka bir hastaneye sevk edildi, günde 2 kere gördüm yoğun bakımda ama onu öyle gördükçe yıkıldım, uyutulyor ve yavrumun heryerinde kablo bağlı, ben bugün eve çıktım, eşim bebeğimizi ambulansla birlikte hastaneye gotururken ben eşimin arkadaşıyla eve geldim, yolda ağlama krizine girdim, hayalim eşimle bebegimle eve gelmekti.Hastanede yan odadan bebrk sesleri gelince hep ağladım, süt sagarken gözyaşlarım hiç durmadı. Eve girince elim boş yine dagildim, ona hazırladığım şeyleri gördüm kahroldum.Keske bebeğim yanımda olsaydı emmeseydi, uyumasaydi, gazı olsaydı, ağrım olsaydı. Duygularımı ifade edecek kelime yok, oğlum sorduğunda ipek doğdu mu anne sen gördün mü, saçı var mı, içimden kanlı yaşlar süzüldü de belli etmemeye çalıştım, Allahım bana dayanma gücü ver..
canım benım kesınlıkle oyle neler yasadım mucıze bebek geldı şukurler olsun şükretmekten aglıyorum hep zaten allah herkese cektıgı sıkıntıların sonucunu hayırlı bır sekılde versin ınsallah sadece belki nasıl uyandırırım dıye sormak ıstemıstım yoksa suan ne cekersen cekeyım allaha sukurler olsun ınsallah herkes saglıkla hayırla kucagına alsınCanım sana ilk önce bebeğin için down olabilir dediler,nifty yaptırmadın,biraz pişman oldun,sıkıntısını çektin.Sonra gerilik var dediler.Çok üzüldün perişan oldun.Beyniyle alakalı bir problem olabilir mi diye kendini yedin.Sonra çok nadir görülen pupp hastalığını geçirdin,hem sen çok rahatsızlık yaşadın hem de bebeğine zarar verir korkusu içindeydin.Derken bebeğin boynuna kordon dolandı o kadar ki kalp atışlarında bile problem oldu.İyi bir drun vardı müdahale etti.Bu kadar olaydan sonra bebeğin sağlıklı doğdu.Solunum sıkıntısı yaşamadı,küveze girmedi.Mucize gibi...ALLAHA ŞÜKRET lütfen şikayet etme artık.Anlattığın sorunları burada çok kişi yaşadı,hepsi çözülecek şeyler.Bu kadar olaydan sonra çok çok mutlu olmalısın.ben senin ve bebeğin için çok çok mutluyum.
Amin canim.Burada bir suru sey okuyoruz.Bazilari cok sikinti yapilacak seyler gibi gorunmuyor ama lohusa hali kafaya takiliyor.En onemlisi saglam psikoloji.En cok kendini buna hazirlamak gerekiyormus.
Kizlar size bisi sorucam sabah bi uyandim goguslerim sizliyo resmen geri uyuyamadim agrisi dan bir sure ama ayni agri sutyen yerine tam denk gelen yerde sirtimdada var sanki bisi beni cekiyo gibi bi siziyld agri vardi nedenki acaba???
O kadar haklısın ki ben doğumunda hastane odamın yanındaki odada neler yaşandıCanım sana ilk önce bebeğin için down olabilir dediler,nifty yaptırmadın,biraz pişman oldun,sıkıntısını çektin.Sonra gerilik var dediler.Çok üzüldün perişan oldun.Beyniyle alakalı bir problem olabilir mi diye kendini yedin.Sonra çok nadir görülen pupp hastalığını geçirdin,hem sen çok rahatsızlık yaşadın hem de bebeğine zarar verir korkusu içindeydin.Derken bebeğin boynuna kordon dolandı o kadar ki kalp atışlarında bile problem oldu.İyi bir drun vardı müdahale etti.Bu kadar olaydan sonra bebeğin sağlıklı doğdu.Solunum sıkıntısı yaşamadı,küveze girmedi.Mucize gibi...ALLAHA ŞÜKRET lütfen şikayet etme artık.Anlattığın sorunları burada çok kişi yaşadı,hepsi çözülecek şeyler.Bu kadar olaydan sonra çok çok mutlu olmalısın.ben senin ve bebeğin için çok çok mutluyum.
Amin canim.Burada bir suru sey okuyoruz.Bazilari cok sikinti yapilacak seyler gibi gorunmuyor ama lohusa hali kafaya takiliyor.En onemlisi saglam psikoloji.En cok kendini buna hazirlamak gerekiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?