2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardimciniz olsun,senin gibi zorluklar karsisinda dik durabilmeyi bize de nasip etsin.

Bence ver canim zamaninda yaptigimda 14.gun hemen kanamam baslardi benim ama umitlenmede sonradan uzulmezsin cok fazla

aynen canım hamılelıkte şişmemiştim suan şişlikten nefes alamıyorum sureklı uyuyor uyandıramıyoruz bı sorunmu var acaba sadece benımkımı uyuyor dıyordum bende. Acaba elektrıklı göğüs pompasını alsam sagmak ıcın işe yararmı

bılıyorum cok zor lutfen üzülme sen de çok çektın hamılelıkte ama bak saglıklı dogdu dualarla çıkacaktır yogun bakımdan dualarım seninle ve bebeğinle ben az daha bıraz gec alınsa bebegımı kaybedıyordum allahım bıze bagısladı sen de cok dua et sadece kendını bırakma lutfen çıkıcak eve gelıcek allahın ıznıyle

40+1 den hepinize günaydınnnnnn... sizleri okudukça ağlıyasım geliyor, doğum telaşı varken şimdi bebişlerinizi emzirme, büyütme telaşlarınız başladı.. bizim kızda içimden çıkmak istemiyor..rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin de bekleriz ne kadar beklencekse..

canım benım kesınlıkle oyle neler yasadım mucıze bebek geldı şukurler olsun şükretmekten aglıyorum hep zaten allah herkese cektıgı sıkıntıların sonucunu hayırlı bır sekılde versin ınsallah sadece belki nasıl uyandırırım dıye sormak ıstemıstım yoksa suan ne cekersen cekeyım allaha sukurler olsun ınsallah herkes saglıkla hayırla kucagına alsın

Kizlar size bisi sorucam sabah bi uyandim goguslerim sizliyo resmen geri uyuyamadim agrisi dan bir sure ama ayni agri sutyen yerine tam denk gelen yerde sirtimdada var sanki bisi beni cekiyo gibi bi siziyld agri vardi nedenki acaba???

Sea41 canım nolur yıpratma kendini.. oğlun için kızın için güçlü olmalısın. Zor yaşadıkların nasıl olayım güçlü diyorsun haklısın ama düzelecek kuzun yanına gelecek beraber daha oyunlar oynayacağınız günleri olacak. Dualarım bebeğinle inşallah iyi olacak canım.

Kizlar size bisi sorucam sabah bi uyandim goguslerim sizliyo resmen geri uyuyamadim agrisi dan bir sure ama ayni agri sutyen yerine tam denk gelen yerde sirtimdada var sanki bisi beni cekiyo gibi bi siziyld agri vardi nedenki acaba???

Ben sütyen takmıyorum artık ağrıdan :) şu yarım atlet gibiler var ya onlarla rahatım. Belki de sütyen sebebiyle ağrı oluyordur

O kadar haklısın ki ben doğumunda hastane odamın yanındaki odada neler yaşandı anlatmak istemiyorum çok çok üzücüydü , bağrışmalardan odadan çıkıp yürüyemedim bile hiç , halimize bin kere milyon kere şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…