MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Ben sancilarimi cekerken hastane odasinda esim yanimdaydi, bir an olsun ayrilmadi. Annem kv odada konusup duruyorlardi, hicbir sey duymak istemiyorum dedim disari ciktilar. Esim kaldi odada sadece. Adam o anlari hala atlatamadi kendine gelemedi. Dunden beri aglamalardayim. Annem bir sey mi dedi noldu diyip duruyor. Kendimce sebepler var ama ortada bir sey yok. Adama soguk davraniyorum. Oturdu benimle birlikte agladi. Seni anliyorum dedi. Benim gb olan var mi?
kriter yok galiba canım, tamamen doktora kalmış bir karar. Ama 2 cm le gidersen ve sancı yoksa verir. Çünkü sanci oldukça açılma artıyor. Sen yürüyüş yap bol bol canım, günde en az 2 saat yürü, hurma ye. İnşallah kendiliğinden başlar sancıların diyordum ki başlamış zaten. Hayırlı haberlerini bekliyoruz, kolay doğum olsun inşallahCnm dr banada demişti suni verebiliriz diye .. onun bi kriteri var mı?
Mesela bende sadece 2cm acıklık var suni verir mi?
Çok geçmiş olsun inşallah iyi haberlerini alırız canım Allah yardımcınız olsunAyy ben de çok kötüyüm, sırtım da çok ağrıyor karnım da.Destekle bile zor kalkiyorum, bebeğim yanımda iyi olsaydı ondan güç alırdım, bi de ona üzülüyorum. .
Bizde 3günlükken başladık damlaya bugun 10günlük olduk bazı bebekler kolik oluyo gecer üzülmeyin5 günlük çok errken başladı
İnşallah tez zamanda evladınıza kavusursunuz Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah evladınıza kavusacaksınız buna inanın ve güçlü olun Allah yar ve yardımcınız olsun dualarımız sizinle bebeginizleKızlar o kadar kötüyümki anlatamam.Bebegime önce solunum sıkıntısı dediler, sonra kalbinde sorun olduğunu söylediler, Çarşamba doğum yaptım, hâlâ yoğun bakımda ve başka bir hastaneye sevk edildi, günde 2 kere gördüm yoğun bakımda ama onu öyle gördükçe yıkıldım, uyutulyor ve yavrumun heryerinde kablo bağlı, ben bugün eve çıktım, eşim bebeğimizi ambulansla birlikte hastaneye gotururken ben eşimin arkadaşıyla eve geldim, yolda ağlama krizine girdim, hayalim eşimle bebegimle eve gelmekti.Hastanede yan odadan bebrk sesleri gelince hep ağladım, süt sagarken gözyaşlarım hiç durmadı. Eve girince elim boş yine dagildim, ona hazırladığım şeyleri gördüm kahroldum.Keske bebeğim yanımda olsaydı emmeseydi, uyumasaydi, gazı olsaydı, ağrım olsaydı. Duygularımı ifade edecek kelime yok, oğlum sorduğunda ipek doğdu mu anne sen gördün mü, saçı var mı, içimden kanlı yaşlar süzüldü de belli etmemeye çalıştım, Allahım bana dayanma gücü ver..
Sıcak uygulayın masaj yapın ve sagmaya devam edin acılır umarım bir an önceKızlar göğsüm taş gibi.. dün süt girmeye başladı sanırım hemen pompalamaya başladım bir damla gelmedi şimdi ağrısından ölüyorum hareket edemiyorum.. neyapmam lazım
Canım Rabbim bebeğine şifa versin. Sağlığına kavuşup tez zamanda gelsin kucağına.Bebeğine hepimiz dua ediyoruz. Biz de seninle birlikte sağlığına kavuşmasını bekliyoruz.Sen de çok dua et metanetli olmaya çalış tatlım.Ama 'Allahım sabır ver' diye değil de kolaylık ver şifa ve iyilik ver gibi et dualarını.Kızlar o kadar kötüyümki anlatamam.Bebegime önce solunum sıkıntısı dediler, sonra kalbinde sorun olduğunu söylediler, Çarşamba doğum yaptım, hâlâ yoğun bakımda ve başka bir hastaneye sevk edildi, günde 2 kere gördüm yoğun bakımda ama onu öyle gördükçe yıkıldım, uyutulyor ve yavrumun heryerinde kablo bağlı, ben bugün eve çıktım, eşim bebeğimizi ambulansla birlikte hastaneye gotururken ben eşimin arkadaşıyla eve geldim, yolda ağlama krizine girdim, hayalim eşimle bebegimle eve gelmekti.Hastanede yan odadan bebrk sesleri gelince hep ağladım, süt sagarken gözyaşlarım hiç durmadı. Eve girince elim boş yine dagildim, ona hazırladığım şeyleri gördüm kahroldum.Keske bebeğim yanımda olsaydı emmeseydi, uyumasaydi, gazı olsaydı, ağrım olsaydı. Duygularımı ifade edecek kelime yok, oğlum sorduğunda ipek doğdu mu anne sen gördün mü, saçı var mı, içimden kanlı yaşlar süzüldü de belli etmemeye çalıştım, Allahım bana dayanma gücü ver..
Canım sen git yine her hafta nst ye. Doktor çok konuşkan olmasa da acil bir durum görürse mutlaka söyler. nst önemli çünkü.Kendi doktorunu beklemek için ihmal etmeMerhaba arkadaşlar bende günlerdir yorumlarınızı okuyorum bende temmuzda doğum yapmayı bekleyen bir anne adayı olarak size yazmak istedim doğum yapanların gözü aydın Allah kolaylık versin analı babalı hayırlıysa büyütmek nasip olsun inşaallah biz bekleyenlere de hayırlı doğumlar, bende normal doğumu bekliyorum 30.haftamda erken doğum tehlikesi atlattım onun için hep tetikteyim ama çok şükür 36.haftaya geldik en son düzensiz sancılarım çıktı doktor gelirse gelsin artık bakalım ne zaman isterse daha serumla durdurmayalım dedi bugün tekrar gidecektim kendi doktorum yoktu 17 ne kadar izinliymiş biraz tedirgin oldum o zamana kadar gelirse diye çünkü hastanedeki diğer doktoru beğenmiyorum çok ilgisiz gittiğimizde nst ye bakıp yolluyor iyi birşey yok konuşma açıklama yok onun için de ona gitmek istemiyorum doktorum da her hafta nst ye girmen lazım dedi ne yapmam lazım bilmiyorum 17sine kadar beklemek geliyor içimden hareketli çok şükür onun için içim rahat beklerim gibi geliyor ama sancı da birşey çıkması kordon dolanması gibi şeyleri anlayamayacağım için de gitsem mi diyorum bilemedim
Tebrik ederim canım.Gözünaydın. Allah hayırlı uzun ömürlü kılsınKızlar 07:07 de kızım geldi normal oldu ama zordu
Geçmiş olsun güle güle büyütün bebeginizi Rabbim saglıklı hayırlı uzun ömürler versin yavrularımızaKızlar 07:07 de kızım geldi normal oldu ama zordu
Canım ne yaptın haberdar et bizi inşallah kolay bir dogum olur hayırlısı ile saglıklı bir sekilde dogarSabah Doğuma giricem anlaşılan bu gece hiç uyku yok
Canım senle aynı zamanlarımız benım yarın 37 bitiyor ve 34 35 ten sonra her hafta cagırmaya basladı doktorumKızlar fikir verebilecek biri varmı siz 36.haftadan sonra ne aralıkla kontrole gittiniz doktorumun dönmesini beklemem doğru olur mu
Amin canım Allah sabır versın bebegınede acil sifalar üzme yıpratma kendını bu kadar herşey düzelcek ve evinizde huzurşu mutlu günleriniz olcak inşallahKızlar o kadar kötüyümki anlatamam.Bebegime önce solunum sıkıntısı dediler, sonra kalbinde sorun olduğunu söylediler, Çarşamba doğum yaptım, hâlâ yoğun bakımda ve başka bir hastaneye sevk edildi, günde 2 kere gördüm yoğun bakımda ama onu öyle gördükçe yıkıldım, uyutulyor ve yavrumun heryerinde kablo bağlı, ben bugün eve çıktım, eşim bebeğimizi ambulansla birlikte hastaneye gotururken ben eşimin arkadaşıyla eve geldim, yolda ağlama krizine girdim, hayalim eşimle bebegimle eve gelmekti.Hastanede yan odadan bebrk sesleri gelince hep ağladım, süt sagarken gözyaşlarım hiç durmadı. Eve girince elim boş yine dagildim, ona hazırladığım şeyleri gördüm kahroldum.Keske bebeğim yanımda olsaydı emmeseydi, uyumasaydi, gazı olsaydı, ağrım olsaydı. Duygularımı ifade edecek kelime yok, oğlum sorduğunda ipek doğdu mu anne sen gördün mü, saçı var mı, içimden kanlı yaşlar süzüldü de belli etmemeye çalıştım, Allahım bana dayanma gücü ver..
Kızlar 07:07 de kızım geldi normal oldu ama zordu
Ya aynısı bende de var. Pazartesi doğumum var bn acayip gazlandım bi kaç gündürKizlarrr bisi sorucam allah askina gaswomen oldum ben ya ayni ilk zamanlar gibi asiri gazlandim doguma yakinnormalmi bu kadar gaz olmasi
Kızlar 07:07 de kızım geldi normal oldu ama zordu
Canım sana ilk önce bebeğin için down olabilir dediler,nifty yaptırmadın,biraz pişman oldun,sıkıntısını çektin.Sonra gerilik var dediler.Çok üzüldün perişan oldun.Beyniyle alakalı bir problem olabilir mi diye kendini yedin.Sonra çok nadir görülen pupp hastalığını geçirdin,hem sen çok rahatsızlık yaşadın hem de bebeğine zarar verir korkusu içindeydin.Derken bebeğin boynuna kordon dolandı o kadar ki kalp atışlarında bile problem oldu.İyi bir drun vardı müdahale etti.Bu kadar olaydan sonra bebeğin sağlıklı doğdu.Solunum sıkıntısı yaşamadı,küveze girmedi.Mucize gibi...ALLAHA ŞÜKRET lütfen şikayet etme artık.Anlattığın sorunları burada çok kişi yaşadı,hepsi çözülecek şeyler.Bu kadar olaydan sonra çok çok mutlu olmalısın.ben senin ve bebeğin için çok çok mutluyum.Bugun cıktk hastaneden bebegım ıyı ama cok kucuk sutum gelmedı hıc emmek ıstıo ama sut yok artık mecbur mama verıyoruz ama uyanmıyo erken dogdugu ıcın galiba uyandıramıyorum ne yapsam, dogurduktan sonra heryerım şişti 74 kıloydum doguma gırerken smdı 72 boyle bısey mumkun mu gobegım de hala hamıle gıbı şiş ben bısey anlamadım amelıyat agrım da cok kotu acıyo oturdugum yerden kalkamıyorum
Amin canim.Burada bir suru sey okuyoruz.Bazilari cok sikinti yapilacak seyler gibi gorunmuyor ama lohusa hali kafaya takiliyor.En onemlisi saglam psikoloji.En cok kendini buna hazirlamak gerekiyormus.Canım seninde lohusalıktan kaynaklı duygusallıkların olabilir. Hepimiz ne kadar güçlü olmaya çalışsakta bi yerlerde gücümüz kırılıyor strese yenik düşüyoruz. Sanırım bünyemiz böyle değişik durumlara çok alışık değil. Hepimiz farklı ruh halindeyiz. Eşin yanındaymış sana destek olmuş olmasa onu sıkıntı ederdin. Şimdi aklına sıkıntı edecek başka bişeyler girmiş. Bak doğuran doğuramayan bebeğini emziren emziremeyen uyuyor diye dertlenen uyumuyor diye dertlenen ne kadar çok kişi var şu forumun içinde. Rabbim hepimize sağlam psikoloji versin. Gerçekten anne olmak fiziki bişeylere sahip olmak değilmiş, bu sıkıntıları yaşamakmış. Çoğumuzun eşi şu an uyurken biz bebeklerimizi düşünmekten uyuyamıyoruz. Rabbim hepimize herkese yardım etsin kimin ne sıkıntısı varsa gidersin. En olumsuz en karamsar zamanlarımızda bizi o ruh halimizden kurtarsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?