2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sancilarimi cekerken hastane odasinda esim yanimdaydi, bir an olsun ayrilmadi. Annem kv odada konusup duruyorlardi, hicbir sey duymak istemiyorum dedim disari ciktilar. Esim kaldi odada sadece. Adam o anlari hala atlatamadi kendine gelemedi. Dunden beri aglamalardayim. Annem bir sey mi dedi noldu diyip duruyor. Kendimce sebepler var ama ortada bir sey yok. Adama soguk davraniyorum. Oturdu benimle birlikte agladi. Seni anliyorum dedi. Benim gb olan var mi?

Canım seninde lohusalıktan kaynaklı duygusallıkların olabilir. Hepimiz ne kadar güçlü olmaya çalışsakta bi yerlerde gücümüz kırılıyor strese yenik düşüyoruz. Sanırım bünyemiz böyle değişik durumlara çok alışık değil. Hepimiz farklı ruh halindeyiz. Eşin yanındaymış sana destek olmuş olmasa onu sıkıntı ederdin. Şimdi aklına sıkıntı edecek başka bişeyler girmiş. Bak doğuran doğuramayan bebeğini emziren emziremeyen uyuyor diye dertlenen uyumuyor diye dertlenen ne kadar çok kişi var şu forumun içinde. Rabbim hepimize sağlam psikoloji versin. Gerçekten anne olmak fiziki bişeylere sahip olmak değilmiş, bu sıkıntıları yaşamakmış. Çoğumuzun eşi şu an uyurken biz bebeklerimizi düşünmekten uyuyamıyoruz. Rabbim hepimize herkese yardım etsin kimin ne sıkıntısı varsa gidersin. En olumsuz en karamsar zamanlarımızda bizi o ruh halimizden kurtarsın inşallah.

Cnm dr banada demişti suni verebiliriz diye .. onun bi kriteri var mı?
Mesela bende sadece 2cm acıklık var suni verir mi?
kriter yok galiba canım, tamamen doktora kalmış bir karar. Ama 2 cm le gidersen ve sancı yoksa verir. Çünkü sanci oldukça açılma artıyor. Sen yürüyüş yap bol bol canım, günde en az 2 saat yürü, hurma ye. İnşallah kendiliğinden başlar sancıların diyordum ki başlamış zaten. Hayırlı haberlerini bekliyoruz, kolay doğum olsun inşallah

Son düzenleme:
Ayy ben de çok kötüyüm, sırtım da çok ağrıyor karnım da.Destekle bile zor kalkiyorum, bebeğim yanımda iyi olsaydı ondan güç alırdım, bi de ona üzülüyorum. .
Çok geçmiş olsun inşallah iyi haberlerini alırız canım Allah yardımcınız olsun

Kızlar göğsüm taş gibi.. dün süt girmeye başladı sanırım hemen pompalamaya başladım bir damla gelmedi şimdi ağrısından ölüyorum hareket edemiyorum.. neyapmam lazım

İnşallah tez zamanda evladınıza kavusursunuz Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah evladınıza kavusacaksınız buna inanın ve güçlü olun Allah yar ve yardımcınız olsun dualarımız sizinle bebeginizle

Uzun zamandır girmiyorum herkes iyidir umarım.. bebeğim iyi ama mamayla besleniyoruz maalesef varmı bizim gibi sadece mama alan

Canım Rabbim bebeğine şifa versin. Sağlığına kavuşup tez zamanda gelsin kucağına.Bebeğine hepimiz dua ediyoruz. Biz de seninle birlikte sağlığına kavuşmasını bekliyoruz.Sen de çok dua et metanetli olmaya çalış tatlım.Ama 'Allahım sabır ver' diye değil de kolaylık ver şifa ve iyilik ver gibi et dualarını.

Canım sen git yine her hafta nst ye. Doktor çok konuşkan olmasa da acil bir durum görürse mutlaka söyler. nst önemli çünkü.Kendi doktorunu beklemek için ihmal etme

Kızlar hatırlarsanız çatlatma iğnesi vurmuştum iğnenin 8 günü 4.1 15 günü 0.11 çıkmıştı yani negatif bugün adet günüm ve iğneyi vurali 18 gün oldu ne adet oldum ne belirti var normalde iğneyi vurunca 14 veya 15 gün içinde adet görüyorsun diye biliyorum sizce gecikirsem tekrar kan vereyim mi ?

Sabah Doğuma giricem anlaşılan bu gece hiç uyku yok
Canım ne yaptın haberdar et bizi inşallah kolay bir dogum olur hayırlısı ile saglıklı bir sekilde dogar

Kızlar fikir verebilecek biri varmı siz 36.haftadan sonra ne aralıkla kontrole gittiniz doktorumun dönmesini beklemem doğru olur mu
Canım senle aynı zamanlarımız benım yarın 37 bitiyor ve 34 35 ten sonra her hafta cagırmaya basladı doktorum
Amin canım Allah sabır versın bebegınede acil sifalar üzme yıpratma kendını bu kadar herşey düzelcek ve evinizde huzurşu mutlu günleriniz olcak inşallah
Kızlar 07:07 de kızım geldi normal oldu ama zordu

Canım gozunaydın oh ne güzel bir de normal dpgum yapmıssın darısı hayırlısıysa bizimde basımıza ınsallah

Canım sana ilk önce bebeğin için down olabilir dediler,nifty yaptırmadın,biraz pişman oldun,sıkıntısını çektin.Sonra gerilik var dediler.Çok üzüldün perişan oldun.Beyniyle alakalı bir problem olabilir mi diye kendini yedin.Sonra çok nadir görülen pupp hastalığını geçirdin,hem sen çok rahatsızlık yaşadın hem de bebeğine zarar verir korkusu içindeydin.Derken bebeğin boynuna kordon dolandı o kadar ki kalp atışlarında bile problem oldu.İyi bir drun vardı müdahale etti.Bu kadar olaydan sonra bebeğin sağlıklı doğdu.Solunum sıkıntısı yaşamadı,küveze girmedi.Mucize gibi...ALLAHA ŞÜKRET lütfen şikayet etme artık.Anlattığın sorunları burada çok kişi yaşadı,hepsi çözülecek şeyler.Bu kadar olaydan sonra çok çok mutlu olmalısın.ben senin ve bebeğin için çok çok mutluyum.
Amin canim.Burada bir suru sey okuyoruz.Bazilari cok sikinti yapilacak seyler gibi gorunmuyor ama lohusa hali kafaya takiliyor.En onemlisi saglam psikoloji.En cok kendini buna hazirlamak gerekiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…