Sarılığı arttığı için uyur , ayaklarını gıdığını gıdıkla , gaz çıkarma hareketi yap hiç biri olmuyorsa mama vermeyi dene belki biberonu alabilir çok önemli bu ara çok yemesiaynen canım hamılelıkte şişmemiştim suan şişlikten nefes alamıyorum sureklı uyuyor uyandıramıyoruz bı sorunmu var acaba sadece benımkımı uyuyor dıyordum bende. Acaba elektrıklı göğüs pompasını alsam sagmak ıcın işe yararmı
Kuzucum sende süt düğümlenmesi olmuş ay ne feci acır o ağrı yapar Yaa.. O bezelere sıcak kompres ve bol masaj yap açılacaktır Can'ım .Ya göğüslerimde bezeler oldu benim taş gibi acıyor çok niye oluyor bunlar bilen varmı ? Çocuk doktoruma da soramadım erkekti
Kııııızzzzzzzzzzz hadi gözün aydın şükür :)))Kızlaaaaaar ben geldiiiimmmmmmmmtarihimizi aldık çok şükür odamızı da ayarladı doktorumuz.. 10.07.2017 de geliyor kızım pazartesi sabah yatış yapacağım 12.30-13.00 arası da doğum ayyy çok heyecanlıyıııız oğlum benden heyecanlı
Kuzucum sende süt düğümlenmesi olmuş ay ne feci acır o ağrı yapar Yaa.. O bezelere sıcak kompres ve bol masaj yap açılacaktır Can'ım .
Kııııızzzzzzzzzzz hadi gözün aydın şükür :)))
Pazartesi Tuğçe fln da doğuruyor ben yine heyecan yapıcam
Tatlim sutyen yok sadece yeri belirtmek icin soyledim:)Ben sütyen takmıyorum artık ağrıdan :) şu yarım atlet gibiler var ya onlarla rahatım. Belki de sütyen sebebiyle ağrı oluyordur
Tatlim sutyen yok sadece yeri belirtmek icin soyledim:)
Cok iyi anliyorum o eve bos gelme hissini ama kuzum sen dik durmak zorundasin benimde diger kizlarinda duasi seninle . Rabbimin imtihanı iste bunlar bizlere .. Guzel Allah im dayanma gucu versin gunahsiz melegine Peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine saglik sihhat versin insallah.. Bu gunleri unuttursun insallah Rabbim yurekten dua ediyorum sana kuzumKızlar o kadar kötüyümki anlatamam.Bebegime önce solunum sıkıntısı dediler, sonra kalbinde sorun olduğunu söylediler, Çarşamba doğum yaptım, hâlâ yoğun bakımda ve başka bir hastaneye sevk edildi, günde 2 kere gördüm yoğun bakımda ama onu öyle gördükçe yıkıldım, uyutulyor ve yavrumun heryerinde kablo bağlı, ben bugün eve çıktım, eşim bebeğimizi ambulansla birlikte hastaneye gotururken ben eşimin arkadaşıyla eve geldim, yolda ağlama krizine girdim, hayalim eşimle bebegimle eve gelmekti.Hastanede yan odadan bebrk sesleri gelince hep ağladım, süt sagarken gözyaşlarım hiç durmadı. Eve girince elim boş yine dagildim, ona hazırladığım şeyleri gördüm kahroldum.Keske bebeğim yanımda olsaydı emmeseydi, uyumasaydi, gazı olsaydı, ağrım olsaydı. Duygularımı ifade edecek kelime yok, oğlum sorduğunda ipek doğdu mu anne sen gördün mü, saçı var mı, içimden kanlı yaşlar süzüldü de belli etmemeye çalıştım, Allahım bana dayanma gücü ver..
Kuzum son durumu ne meleginin agzindaki nefes destegini cikarticaklar demiştin ya çıkardılar miCanım bak bende öyleyim. Dün doğum yaptım yarın taburcu olacağım ama daha bebeğime dokunmuş değilim. Sütüm de gelmedi haliyle. Şuan uyandım yarın nasıl çıkıcam onsuz onu düşünüyorum. Ama bi şekilde olucak.. günde iki kere de göremedim bi 10dk dün, 45dk bugün gördüm o da küvezden bakmak şekşinde. bebeğinin kalbinde ne sıkıntısı varmış ne söylediler?
Bak sabırlı olmamız gerekiyor, onlar için..
Benim minik eve ciktigimiz gun acile gitti sirf uyku yuzunden eli kolu tutmuyor sadece uyuyordu ama korkulacak birsey yok sen sag sutunu uyusada biberonla yada kasikla ver yesin karni tok olsun uyusun sorun yok. Ben elektrikli almadim ama cok ise yaradi yinedr gogsum tas gibi olmustu sagdikca yumusadi bende rahatladim bebekte emdi tabi ucla emiyor hala gogsumu tutmuyor ama sukur ki emiyor uclada olsa..aynen canım hamılelıkte şişmemiştim suan şişlikten nefes alamıyorum sureklı uyuyor uyandıramıyoruz bı sorunmu var acaba sadece benımkımı uyuyor dıyordum bende. Acaba elektrıklı göğüs pompasını alsam sagmak ıcın işe yararmı
Bilmiyorumki canim ilk kez oldu zaten boyle bide tum hamileligim boyunca gogus agrisi nedir bilmedimdeHıı bende ondan sandımo zaman süt falan için mi ağrı oluyor kii belki de süt gelmeye başlıyordur
Canm kıyamam sana yaa iyi olcak inşallah dualarm sizinleKızlar o kadar kötüyümki anlatamam.Bebegime önce solunum sıkıntısı dediler, sonra kalbinde sorun olduğunu söylediler, Çarşamba doğum yaptım, hâlâ yoğun bakımda ve başka bir hastaneye sevk edildi, günde 2 kere gördüm yoğun bakımda ama onu öyle gördükçe yıkıldım, uyutulyor ve yavrumun heryerinde kablo bağlı, ben bugün eve çıktım, eşim bebeğimizi ambulansla birlikte hastaneye gotururken ben eşimin arkadaşıyla eve geldim, yolda ağlama krizine girdim, hayalim eşimle bebegimle eve gelmekti.Hastanede yan odadan bebrk sesleri gelince hep ağladım, süt sagarken gözyaşlarım hiç durmadı. Eve girince elim boş yine dagildim, ona hazırladığım şeyleri gördüm kahroldum.Keske bebeğim yanımda olsaydı emmeseydi, uyumasaydi, gazı olsaydı, ağrım olsaydı. Duygularımı ifade edecek kelime yok, oğlum sorduğunda ipek doğdu mu anne sen gördün mü, saçı var mı, içimden kanlı yaşlar süzüldü de belli etmemeye çalıştım, Allahım bana dayanma gücü ver..
Senin bebeşiin gelişimi nasıl canım?Ben Varım canım 2 haftadir azalıyor malesef yarın kontrol var bakalım ne durumda bol su iç dedi sadece
Bilmiyorumki canim ilk kez oldu zaten boyle bide tum hamileligim boyunca gogus agrisi nedir bilmedimde
Doğum yapan ve yapacak arkadaşlar Allah anali babali buyutsun simdiden artik hıza yetişemez oldum. Yine bir haber vereyimEbrarinAnnesi de bebeğine bugün kavuştu :) bir replikteki gibi darısı başıma darısı başıma diye geziyorum dün evde temizlik yapildi tabi bende dolandim, doktora gittik oradan avmde bir saate yakin yurudum aksam kalktik iki saatlik yola gittik geldik. Ama benim kizin keyfi pek bi yerinde tik yok yani. Bugunde yine mutfak tezgahini duvarini felan sildim birazdan pazara gidicem bana misin demiyor yahu
Emziren anneler saç boyama işini ne zaman yapacaksınız? 40 ımız btnce mi? Sutumuzu etklr mi acaba bole endışelrm var
Hadi hayirlisi,senin dogum benimkinden once olacak gibi :)Kızlaaaaaar ben geldiiiimmmmmmmmtarihimizi aldık çok şükür odamızı da ayarladı doktorumuz.. 10.07.2017 de geliyor kızım pazartesi sabah yatış yapacağım 12.30-13.00 arası da doğum ayyy çok heyecanlıyıııız oğlum benden heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?