2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sarılığı arttığı için uyur , ayaklarını gıdığını gıdıkla , gaz çıkarma hareketi yap hiç biri olmuyorsa mama vermeyi dene belki biberonu alabilir çok önemli bu ara çok yemesi

Ya göğüslerimde bezeler oldu benim taş gibi acıyor çok niye oluyor bunlar bilen varmı ? Çocuk doktoruma da soramadım erkekti
Kuzucum sende süt düğümlenmesi olmuş ay ne feci acır o ağrı yapar Yaa.. O bezelere sıcak kompres ve bol masaj yap açılacaktır Can'ım .

Kııııızzzzzzzzzzz hadi gözün aydın şükür :)))
Pazartesi Tuğçe fln da doğuruyor ben yine heyecan yapıcam

Evet valla onunla aynı günümüz :)) senin de az canım valla :)) heyecan tavan özellikle abimizde şimdiden evi süslesem mi anneee diyor

Cok iyi anliyorum o eve bos gelme hissini ama kuzum sen dik durmak zorundasin benimde diger kizlarinda duasi seninle . Rabbimin imtihanı iste bunlar bizlere .. Guzel Allah im dayanma gucu versin gunahsiz melegine Peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine saglik sihhat versin insallah.. Bu gunleri unuttursun insallah Rabbim yurekten dua ediyorum sana kuzum

Kuzum son durumu ne meleginin agzindaki nefes destegini cikarticaklar demiştin ya çıkardılar mi

Benim minik eve ciktigimiz gun acile gitti sirf uyku yuzunden eli kolu tutmuyor sadece uyuyordu ama korkulacak birsey yok sen sag sutunu uyusada biberonla yada kasikla ver yesin karni tok olsun uyusun sorun yok. Ben elektrikli almadim ama cok ise yaradi yinedr gogsum tas gibi olmustu sagdikca yumusadi bende rahatladim bebekte emdi tabi ucla emiyor hala gogsumu tutmuyor ama sukur ki emiyor uclada olsa..

Doğum yapan ve yapacak arkadaşlar Allah anali babali buyutsun simdiden artik hıza yetişemez oldum. Yine bir haber vereyim EbrarinAnnesi de bebeğine bugün kavuştu :) bir replikteki gibi darısı başıma darısı başıma diye geziyorum dün evde temizlik yapildi tabi bende dolandim, doktora gittik oradan avmde bir saate yakin yurudum aksam kalktik iki saatlik yola gittik geldik. Ama benim kizin keyfi pek bi yerinde tik yok yani. Bugunde yine mutfak tezgahini duvarini felan sildim birazdan pazara gidicem bana misin demiyor yahu

Emziren anneler saç boyama işini ne zaman yapacaksınız? 40 ımız btnce mi? Sutumuzu etklr mi acaba bole endışelrm var

Canm kıyamam sana yaa iyi olcak inşallah dualarm sizinle

Bilmiyorumki canim ilk kez oldu zaten boyle bide tum hamileligim boyunca gogus agrisi nedir bilmedimde

Bilemedim valla canım. Benim ağrıyorlar ama bahsettiğin gibi değil. Başından beri ağrı var o ayrı da :) arayabiliraen doktoruna sor olmazsa.

Gözü aydın canım bebeğini sağlıkla büyütsün :) canım çokta yorma kendini o.. bana dedi pazar günü gezmeye kalkma yat yine dedi pazartesi doğuracağım halde bence biraz da dinlenmeyi dene.

Hadi hayirlisi,senin dogum benimkinden once olacak gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…