2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allaha sukur canim,topigimizde benim bildigim cok kotu bir sey yasanmadi.Bebislerimizin ufak tefek sikintisi oldu,cozulemeyecek seyler degil.Allah kotulerinden korusun.Sukurler olsun.

Sağolun kızlar, inşallah, çok zor, Allah düşmanımın başına vermesin.
Canım kötü düşünme en çok bebeğine sen lazımsın moralini yüksek tut zor bir durum tahmin edebiliyorum bende 30.hafta da erken doğum riski atlattım yaşadıklarını insan sadece kendi biliyor ama pozitif düşünmek lazım sütünü ona bakışını herşeyini etkiler bol dua et bizde ediyoruz Allah yardımcın olsun acil şifa versin bebeğine herşey düzelecek inan canım

Canım sen git yine her hafta nst ye. Doktor çok konuşkan olmasa da acil bir durum görürse mutlaka söyler. nst önemli çünkü.Kendi doktorunu beklemek için ihmal etme
Çok teşekkür ederim canım sanırım hafta içi giderim annem şehir dışında oda yanımda olacak gelecek belki tahammül edebilirim o zaman bakalım hayırlısı

Teşekkür ederim canım sadece doktorum izne çıktığı ve diğer doktorun tavrını beğenmediğim için pek gitmek içimden gelmiyor kendi doktorumda her hafta nst için gelmemi söyledi ama işte, bebeğim hareketli maşaallah onun içim rahat ama tabi kalp atışı ne durumda yada kordon meselesi gibi şeyleri anlayamayacağım içinde tedirginim bakalım hafta başı annem yanımda olacak onla gidersem tahammül edebilirim sanırım

Senin bebeşiin gelişimi nasıl canım?
Canım Doktorum kilosu nu söylemiyor kiloya takılma doğru ölçüm yapılmaz diyor sanırım kilosu az o yüzden söylemiyor bugün kalp atışları çok yüksek çıktı pazartesi tekrar kontrol var

Gözü aydın canım bebeğini sağlıkla büyütsün :) canım çokta yorma kendini o.. bana dedi pazar günü gezmeye kalkma yat yine dedi pazartesi doğuracağım halde bence biraz da dinlenmeyi dene.
Ben açılmam olsun diye uğraşıyorum aslında ama bakalım salı günü göreceğiz neler olacak :)

Kizlar ya bana guzel kullanisli bebek bakim sirt cantasi modeli onerin lutfen kafyi yicem.uygun oldun fiyat olarak

Destekleriniz için sağolun kızlar, ağlama krizlerime engel olamıyorum. Gözlerim hep şiş, bebişimin herşeyi hazirken, göğüslerim süt dolarken yanımda olmaması, kablolara bağlı olması beni kahrediyor..

Ben açılmam olsun diye uğraşıyorum aslında ama bakalım salı günü göreceğiz neler olacak :)

Yatınca daha rahat olur canım açılman :) biraz dinlenmeyi dene hep gezdin olmadı bakalım belki dinlenince olur..

Super bi cvp:) bşe olmaz ozman ya bnde 40ım çıknca boyatayım en iyisi

Olmaz bence de canım yine de bitkisel istersin boyayı. Ablam hatta açtırdı falan saçını yani :))

sweetwitch01 canm serum fizyoljık kullanıorum daha gecmdi sumugmz ya ne zaman bter ki
Ooy kuzum yaa kıyamam ona. Burun aspiratörü kullansan canım sıktıktan sonra serum fizyolojiği onunla da çek.

Kullanıom canm onuda ama halen var bi bitmedi çok uzuluom bu haline

Emziren anneler saç boyama işini ne zaman yapacaksınız? 40 ımız btnce mi? Sutumuzu etklr mi acaba bole endışelrm var
Ben bu kadar boyatmadim simdide bekliyorum 40im ciksin sonra duz boya yaptiracagim bebis buyudukten sonra ombre yada actirma yaptiririm. Cunku onlar süte geciyormus :-/

Eki Görüntüle 2017992 Kizlar dogum sonrasi kac kilo gider diye benim gibi dusunenler burda yuvarlak bir hesap yapabilirsiniz :)
Benim gobek cok az kaldi oda ameliyattan dolayi cok sıkı baglayamiyorum oda giderse benim 40 cikmadan eski halime donmus olacagim insallah.

Ben de zaten duz boya yapcam 40ım çıksn bakalm orıyel etkılıyor sanrm onu yapmam zaten saçlarmı mahvedıyor benim. Yarın 20 gunluk oluyoruz az kaldı az :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…