- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Hadi hayirlisi,senin dogum benimkinden once olacak gibi :)
Allaha sukur canim,topigimizde benim bildigim cok kotu bir sey yasanmadi.Bebislerimizin ufak tefek sikintisi oldu,cozulemeyecek seyler degil.Allah kotulerinden korusun.Sukurler olsun.O kadar haklısın ki ben doğumunda hastane odamın yanındaki odada neler yaşandıanlatmak istemiyorum çok çok üzücüydü , bağrışmalardan odadan çıkıp yürüyemedim bile hiç , halimize bin kere milyon kere şükürler olsun
Canım kötü düşünme en çok bebeğine sen lazımsın moralini yüksek tut zor bir durum tahmin edebiliyorum bende 30.hafta da erken doğum riski atlattım yaşadıklarını insan sadece kendi biliyor ama pozitif düşünmek lazım sütünü ona bakışını herşeyini etkiler bol dua et bizde ediyoruz Allah yardımcın olsun acil şifa versin bebeğine herşey düzelecek inan canımSağolun kızlar, inşallah, çok zor, Allah düşmanımın başına vermesin.
Çok teşekkür ederim canım sanırım hafta içi giderim annem şehir dışında oda yanımda olacak gelecek belki tahammül edebilirim o zaman bakalım hayırlısıCanım sen git yine her hafta nst ye. Doktor çok konuşkan olmasa da acil bir durum görürse mutlaka söyler. nst önemli çünkü.Kendi doktorunu beklemek için ihmal etme
Teşekkür ederim canım sadece doktorum izne çıktığı ve diğer doktorun tavrını beğenmediğim için pek gitmek içimden gelmiyor kendi doktorumda her hafta nst için gelmemi söyledi ama işte, bebeğim hareketli maşaallah onun içim rahat ama tabi kalp atışı ne durumda yada kordon meselesi gibi şeyleri anlayamayacağım içinde tedirginim bakalım hafta başı annem yanımda olacak onla gidersem tahammül edebilirim sanırımCanım ne yaptın haberdar et bizi inşallah kolay bir dogum olur hayırlısı ile saglıklı bir sekilde dogar
Canım senle aynı zamanlarımız benım yarın 37 bitiyor ve 34 35 ten sonra her hafta cagırmaya basladı doktorum
Amin canım Allah sabır versın bebegınede acil sifalar üzme yıpratma kendını bu kadar herşey düzelcek ve evinizde huzurşu mutlu günleriniz olcak inşallah
Canım gozunaydın oh ne güzel bir de normal dpgum yapmıssın darısı hayırlısıysa bizimde basımıza ınsallah
Canım Doktorum kilosu nu söylemiyor kiloya takılma doğru ölçüm yapılmaz diyor sanırım kilosu az o yüzden söylemiyor bugün kalp atışları çok yüksek çıktı pazartesi tekrar kontrol varSenin bebeşiin gelişimi nasıl canım?
Ben açılmam olsun diye uğraşıyorum aslında ama bakalım salı günü göreceğiz neler olacak :)Gözü aydın canım bebeğini sağlıkla büyütsün :) canım çokta yorma kendini o.. bana dedi pazar günü gezmeye kalkma yat yine dedi pazartesi doğuracağım haldebence biraz da dinlenmeyi dene.
Super bi cvp:) bşe olmaz ozman ya bnde 40ım çıknca boyatayım en iyisiAblam 10 günlükken gidip boyatmıştı. Ama sütüne geçip geçmediğini bilmiyorum emzirdi o.
Ayin 17 si dedik daha once gelmezse :)Senin ne zaman canım? Benim sancılarım var eski sezaryenlı olduğumdan bekletmek istemedi. Sancım da var zaten :)
Ben açılmam olsun diye uğraşıyorum aslında ama bakalım salı günü göreceğiz neler olacak :)
Super bi cvp:) bşe olmaz ozman ya bnde 40ım çıknca boyatayım en iyisi
Ooy kuzum yaa kıyamam ona. Burun aspiratörü kullansan canım sıktıktan sonra serum fizyolojiği onunla da çek.sweetwitch01 canm serum fizyoljık kullanıorum daha gecmdi sumugmz ya ne zaman bter ki
Ayin 17 si dedik daha once gelmezse :)
Kullanıom canm onuda ama halen var bi bitmedi çok uzuluom bu halineYatınca daha rahat olur canım açılman :) biraz dinlenmeyi dene hep gezdin olmadı bakalım belki dinlenince olur..
Olmaz bence de canım yine de bitkisel istersin boyayı. Ablam hatta açtırdı falan saçını yani :))
Ooy kuzum yaa kıyamam ona. Burun aspiratörü kullansan canım sıktıktan sonra serum fizyolojiği onunla da çek.
Ben bu kadar boyatmadim simdide bekliyorum 40im ciksin sonra duz boya yaptiracagim bebis buyudukten sonra ombre yada actirma yaptiririm. Cunku onlar süte geciyormus :-/Emziren anneler saç boyama işini ne zaman yapacaksınız? 40 ımız btnce mi? Sutumuzu etklr mi acaba bole endışelrm var
Benim gobek cok az kaldi oda ameliyattan dolayi cok sıkı baglayamiyorum oda giderse benim 40 cikmadan eski halime donmus olacagim insallah.Eki Görüntüle 2017992 Kizlar dogum sonrasi kac kilo gider diye benim gibi dusunenler burda yuvarlak bir hesap yapabilirsiniz :)
Ben de zaten duz boya yapcam 40ım çıksn bakalm orıyel etkılıyor sanrm onu yapmam zaten saçlarmı mahvedıyor benim. Yarın 20 gunluk oluyoruz az kaldı az :))Ben bu kadar boyatmadim simdide bekliyorum 40im ciksin sonra duz boya yaptiracagim bebis buyudukten sonra ombre yada actirma yaptiririm. Cunku onlar süte geciyormus :-/
Benim gobek cok az kaldi oda ameliyattan dolayi cok sıkı baglayamiyorum oda giderse benim 40 cikmadan eski halime donmus olacagim insallah.
Kızlar saç boyasından bahsetmişsiniz ben de inceledim netten bunları buldum bence bir şey olmaz dememek lazım.Ben de zaten duz boya yapcam 40ım çıksn bakalm orıyel etkılıyor sanrm onu yapmam zaten saçlarmı mahvedıyor benim. Yarın 20 gunluk oluyoruz az kaldı az :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?