2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ya bana guzel kullanisli bebek bakim sirt cantasi modeli onerin lutfen kafyi yicem.uygun oldun fiyat olarak

Canım ben bu cantadan aldım bir sürü gözü var ve hepsi fermuarlı. Bana göre çok kullanışlı geldi. Benim gibi herseyin bi yeri olsun elimi atınca orda bulayım diyorsan tam oyle bi canta. Bilmiyorum daha önce kullanan var mı ama ben şimdiden çok memnunum.

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-08-17-08-10.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 63
Bebislerinize ne giydiriyosunuz kizlar iki gündür biraz daha serin oldugu icin geceleri falan ince askili atlet üstündede alt üst var normal ince salonun balkonu da acik oluyo gündüzleri cok sicak oldugu zaman teke düsürüyüm diyorum üstünü

Kizlar bende geldim doktordan..14temmuzda sabah8de sezaryen olucam....bizim kizinda gelmeye pek niyeti yok..en son ben dogurcam sanirsam..hayirlisi artik..2gece yatis yapicam..beklemedeyiizz...off geçseydi şu son 5gün...

Dogum yaptin mi yazmamissin bir daha

Kizlar bende geldim doktordan..14temmuzda sabah8de sezaryen olucam....bizim kizinda gelmeye pek niyeti yok..en son ben dogurcam sanirsam..hayirlisi artik..2gece yatis yapicam..beklemedeyiizz...off geçseydi şu son 5gün...
Allah kolayca sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin yavruna canım.Daha ben de varım bekleyen ve günü belli olmayan.Malum listenin sonundayız.Pazartesi doktora gideceğim inşallah.Bakalım ne diyecek? Beklemek gerçekten zor oluyor artık.Hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize.Tedavi olan bebişlerimize de Rabbim şifa versin.Mutlu haberlerini alalım inşallah

Sea41 cok gecmis olsun canim rabbim yavruna acil sifalar versin insallah en kisa zamanda kavusursunuz

Valla canim simdi buna gore 12kilo gitmesi gerekiyo ama ben 75le hamile kaldim 82ydim sonra kilo vermeye basladim ve suan 79-79.50cikiyorum ben kilo verdim sanirim :) tam olarak kac kilo gidicek benden anlamadim bebegimde bundan 3-4hafta once ultrasyona girdi 3kiloydu

Amin canim

Üç ay önce organik boya ile boyattım ombre yaptırdım,dün organik dip yaptırdım.Dr saç boyasının kanıtlanmış bir zararı olmadığını söylemişlerdi eğitimde.Yine de hamilelikte kritik dönemin geçmesini bekledim.O kadar ince düşünemeyeceğim,sakınılan göze çöp batarmış.Zaten bir sürü kimyasalın içinde yaşıyoruz.

Sabırlı olun nolur dualarımız sizinle bebeginizle tüm şifa bekleyenlerle isyana düşmeyin bol bol dua edin annenin evladına yaptıgı dua da kabul olur Rabbim in izniyle inşallah tez zamanda kavusursunuz

Bende de öyle oluyor alpi.
Tuvalete bir giriyorum MasaAllah şelale gibi isiyorumyavastan azaldi ama
hafif ameliyat yerimde ağrı oluyo yaparken sende oluyor mu acaba:)

Sağolun kızlar, inşallah, çok zor, Allah düşmanımın başına vermesin.
Canim seni çok iyi anlıyorum. Hic kolay degil biliyorum ama sen güçlü olursan, güçlü olacak kızın. Dayanirsan dayanacak. Şuan ağlamanın hicbirseye faydası yok. Silkelen kendine gel.
Dinlen, beslen, sutünü sağ, moralini yüksek tut. Güzel hayallere devam bırakmak yok. İpeğin eve gelince ne zor günlerdi ama yanımdasın çok şükür diyeceksin.
Güzelliklere ulaşmak emek istiyor canım, bunlarada dayan, güzel günler yakın ıns. Dualarimizdasiniz.

Bizim son 3 gün ama hala hic bir belirti yok.aniden mi gelir hic bilmiyorum doktor herşey normal diyor ama doğum başlamazsa suni sancı olacak galiba herşey hazır bu şekilde beklemek çok geriyor insanı

İnsallah canım sağol tavsiyelerin için. Baska önerisi olan arkadaşlar varsa yazarlarsa cok memnun olurum kızlar çok ihyacım var
Can'ım 2 saatte bir çok uzun bi süre 20 dak da bir 5 dak sağ sık aralıklarla olsun ki beyine süte ihtiyaç var mesajı gitsinki memelere hormon yollasın .burada tavsiye etmek uygun mu bilmiyorum ama Facebook ta emzirme sanatı /emzirme sorunları çözümleri diye bir grup var orada emzirme uzmanlarının çok güzel tavsiyeleri var

Bizim son 3 gün ama hala hic bir belirti yok.aniden mi gelir hic bilmiyorum doktor herşey normal diyor ama doğum başlamazsa suni sancı olacak galiba herşey hazır bu şekilde beklemek çok geriyor insanı
Gerilme olum tam 40+0da gelmisti icerdeki 1 gun cok kiymetli skma canini o gelecegi zamani bilir. Bol yuruyus plates topu ve ananas rahim.kasilmalarina yardmci olur insaallah bi nefeste kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…