Kizlar ya bana guzel kullanisli bebek bakim sirt cantasi modeli onerin lutfen kafyi yicem.uygun oldun fiyat olarak
Bencede olmaz :)Kızlar saç boyasından bahsetmişsiniz ben de inceledim netten bunları buldum bence bir şey olmaz dememek lazım.
https://amp.haberturk.com/polemik/haber-amp/682113-kanserojen-sac-boyasi-anne-sutune-geciyor
Allah yardimcin olsun canim sabrin bol olsun..kalbini bozma..bolbol dua et..Allaha siginSağolun kızlar, inşallah, çok zor, Allah düşmanımın başına vermesin.
Hadi insallah saglikla kavus bebegine canimKızlaaaaaar ben geldiiiimmmmmmmmtarihimizi aldık çok şükür odamızı da ayarladı doktorumuz.. 10.07.2017 de geliyor kızım pazartesi sabah yatış yapacağım 12.30-13.00 arası da doğum ayyy çok heyecanlıyıııız oğlum benden heyecanlı
Kızlar gece 11de kasiklairmda ağrı başladı dayandım 1de devlet hast gittim. Sancı 100 çıktı. Sonra kendi hast geldim açılma 4-5 cm olmuş dediler. Şimdi epidural yaptılar. Bakalım kızım n zaman doğacak. Seçtiği tarih güzel oldu 7.7.2017 saati de 7 olursa daha ne olsun. Sağlıklı gelsin yeter. Hepinizi çok seviyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.. ❤❤
Allah kolayca sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin yavruna canım.Daha ben de varım bekleyen ve günü belli olmayan.Kizlar bende geldim doktordan..14temmuzda sabah8de sezaryen olucam.. ..bizim kizinda gelmeye pek niyeti yok ..en son ben dogurcam sanirsam..hayirlisi artik..2gece yatis yapicam..beklemedeyiizz...off geçseydi şu son 5gün...
Valla canim simdi buna gore 12kilo gitmesi gerekiyo ama ben 75le hamile kaldim 82ydim sonra kilo vermeye basladim ve suan 79-79.50cikiyorum ben kilo verdim sanirim :) tam olarak kac kilo gidicek benden anlamadim bebegimde bundan 3-4hafta once ultrasyona girdi 3kiloyduBen bu kadar boyatmadim simdide bekliyorum 40im ciksin sonra duz boya yaptiracagim bebis buyudukten sonra ombre yada actirma yaptiririm. Cunku onlar süte geciyormus :-/
Benim gobek cok az kaldi oda ameliyattan dolayi cok sıkı baglayamiyorum oda giderse benim 40 cikmadan eski halime donmus olacagim insallah.
Amin canimCanım seninde lohusalıktan kaynaklı duygusallıkların olabilir. Hepimiz ne kadar güçlü olmaya çalışsakta bi yerlerde gücümüz kırılıyor strese yenik düşüyoruz. Sanırım bünyemiz böyle değişik durumlara çok alışık değil. Hepimiz farklı ruh halindeyiz. Eşin yanındaymış sana destek olmuş olmasa onu sıkıntı ederdin. Şimdi aklına sıkıntı edecek başka bişeyler girmiş. Bak doğuran doğuramayan bebeğini emziren emziremeyen uyuyor diye dertlenen uyumuyor diye dertlenen ne kadar çok kişi var şu forumun içinde. Rabbim hepimize sağlam psikoloji versin. Gerçekten anne olmak fiziki bişeylere sahip olmak değilmiş, bu sıkıntıları yaşamakmış. Çoğumuzun eşi şu an uyurken biz bebeklerimizi düşünmekten uyuyamıyoruz. Rabbim hepimize herkese yardım etsin kimin ne sıkıntısı varsa gidersin. En olumsuz en karamsar zamanlarımızda bizi o ruh halimizden kurtarsın inşallah.
Sabırlı olun nolur dualarımız sizinle bebeginizle tüm şifa bekleyenlerle isyana düşmeyin bol bol dua edin annenin evladına yaptıgı dua da kabul olur Rabbim in izniyle inşallah tez zamanda kavusursunuzDestekleriniz için sağolun kızlar, ağlama krizlerime engel olamıyorum. Gözlerim hep şiş, bebişimin herşeyi hazirken, göğüslerim süt dolarken yanımda olmaması, kablolara bağlı olması beni kahrediyor..
Bende de öyle oluyor alpi.Kimyon cok iyi geldi gaz sancisina kayisida sagolsun kabizliga iyi geldi. Ama sanirim sezeryan sonrasi bu gaz normal gecmiyor ama azaldi gibi.
Birde birseyi cok merak ediyorum sizdede oldumu benim tuvaletim gelince hissetmiyorumSezeryan sonrasi oldu bu durum yeni yeni biraz his var ilk gunler hic yoktu tuvalete gidince durduramiyordum cisimi :) Ama geldigini anlamiyorum
Kullanıom canm onuda ama halen var bi bitmedi çok uzuluom bu haline
Hadi insallah saglikla kavus bebegine canim
Canim seni çok iyi anlıyorum. Hic kolay degil biliyorum ama sen güçlü olursan, güçlü olacak kızın. Dayanirsan dayanacak. Şuan ağlamanın hicbirseye faydası yok. Silkelen kendine gel.Sağolun kızlar, inşallah, çok zor, Allah düşmanımın başına vermesin.
Can'ım 2 saatte bir çok uzun bi süre 20 dak da bir 5 dak sağ sık aralıklarla olsun ki beyine süte ihtiyaç var mesajı gitsinki memelere hormon yollasın .burada tavsiye etmek uygun mu bilmiyorum ama Facebook ta emzirme sanatı /emzirme sorunları çözümleri diye bir grup var orada emzirme uzmanlarının çok güzel tavsiyeleri varİnsallah canım sağol tavsiyelerin için. Baska önerisi olan arkadaşlar varsa yazarlarsa cok memnun olurum kızlar çok ihyacım var
Gerilme olum tam 40+0da gelmisti icerdeki 1 gun cok kiymetli skma canini o gelecegi zamani bilir. Bol yuruyus plates topu ve ananas rahim.kasilmalarina yardmci olur insaallah bi nefeste kurtulursun.Bizim son 3 gün ama hala hic bir belirti yok.aniden mi gelir hic bilmiyorumdoktor herşey normal diyor ama doğum başlamazsa suni sancı olacak galiba herşey hazır bu şekilde beklemek çok geriyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?