2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sabahtan beri ince ince adet sancim var normal mi acaba dün gece de sol kasik ağrısı için acil deydik ağrılar bazen 90 u buldu ama düzenli olmadığı için doğum sancısı değil dedi Dr eve geldik sabahtan beri de adet ağrım var ama rahatsız etmeyecek düzeyde bunlar doğum sinyali mi yoksa yalancı sancılar mi

Canım Doktorum kilosu nu söylemiyor kiloya takılma doğru ölçüm yapılmaz diyor sanırım kilosu az o yüzden söylemiyor bugün kalp atışları çok yüksek çıktı pazartesi tekrar kontrol var
Bizimde kilomuz düşük aynı şekilde doktorumuz takılmamamızı 2.500 geçince sıkıntı olmadığını söyledi. Pazartesi bizi de çağırdı suyu hala sıkıntılıysa riske atmayalım doğuma alalım dedi.

Bende de öyle oluyor alpi.
Tuvalete bir giriyorum MasaAllah şelale gibi isiyorumyavastan azaldi ama
hafif ameliyat yerimde ağrı oluyo yaparken sende oluyor mu acaba:)
Benimde agriyor tutarak yapiyorum :)
Helede gaz gelince abuu aglayasim geliyor acidan agridan .. Normal dogurmak en iyisiymis yahu ameliyat ne zormus camasirim degse agriyor pijama lastigu gelmeyecek agriyor ne giyecegimi sasirdim.

Ben de zaten duz boya yapcam 40ım çıksn bakalm orıyel etkılıyor sanrm onu yapmam zaten saçlarmı mahvedıyor benim. Yarın 20 gunluk oluyoruz az kaldı az :))
Carsambada bizim yari kirkimiz cikiyor :) Vallahi zman su gibi geciyor sanki dün doguma girmis gibiyim.
31 temmuzdan sonra boyatirim 40imiz cikmis oluyor :)

sweetwitch01 Aneeeeyy ahahha süper yaaa.. Hahha benimde yatış 13.00 amliyatta akşam 6 dedi doktorum Hadi hayırlısı canımm. Sağ sağlim kavuşalım inşallaaahh yavrumuza..

Aynen süper valla.. desene aramızda saatler olacak :)) 8.30da yatış yapılacak 12.30 - 13.00 arası da doğum :) sabah 8 doluydu yoksa 8de istedi doktorum gece 2den sonra su bile içmek yokkkk

Carsambada bizim yari kirkimiz cikiyor :) Vallahi zman su gibi geciyor sanki dün doguma girmis gibiyim.
31 temmuzdan sonra boyatirim 40imiz cikmis oluyor :)
Bizim de bugün çıktı yarı kırkımız. Önce yarı kırk banyosu yaptik sonra yenidogan çekimine gittik. Hepsi o kadar güzel oldular ki dişlerimi sıktım ısırmamak için totodan.

Cnm işte sarılık için kontrle gttgmzdd sordum doktra serum fzyl. Kullnn aspratrle cekn dedi sence gdlm mi bi doktra ıkı hafta oldu gcmdı daha ya

Canım benim.. geçer mutlaka üşüttü mü acaba bulunduğun şehir nasıl bilmiyorum ama..

Bende yaklaşık 3 ay önce boya yaptırdım, aynen katılıyorum, diğer bebeklerimde de yaptırmıştım, düz ve bitkisel boya, doktorum sorun olmuyor herhangi bir kusura saç boyandı o yüzden oldu diye bu zamana kadar bir bulguya rastlanmadı demişti .

Kizlar bebislerinizi emzirirken tikanma sorunu yasayan varmi?bizim oglan emerken surekli bogazina kaciriyo cok korkuyorum emzirmekten korkar oldum artik..ne yapmali bi bilgisi olan varmi??

Benimde agriyor tutarak yapiyorum :)
Helede gaz gelince abuu aglayasim geliyor acidan agridan .. Normal dogurmak en iyisiymis yahu ameliyat ne zormus camasirim degse agriyor pijama lastigu gelmeyecek agriyor ne giyecegimi sasirdim.
Gülemiyordum başlarda,Çok şükür atlattık ilk ağrıları..
Sen baş ağrısı boyun ağrısı çektin mi ben tek o konuda mahvoldum.ameliyat yerinden çok onu çektim
Alpi ya hergun banyo yapsak sakıncası olur mu acaba ameliyat yerimize doktora sormayı unuttum.
Çok sıcak çok terliyorum yapıyorum hergun..
Bizimde yarın yarı kırkımız çıkıyor

Kuzum benimde oyleydi sagdikca geldi morelini yüksek tut
malesef bence sezeryandan sonra toparlanamadım ağrı eşiğimizmi düşük yoksa sans mı böyle bilemiyorum.yemek yemeni aksatma tatlım bolca güzelce ye hersey yoluna giricek Allahın izniyle

Amiin canım hepimizin kolay doğumları olsun inşallah..evet ya çabucak geçseydi bizim günlerimizde kavuşsaydık yavrularımıza...neyse az daha sabııır

Evet canım baktım benden sonralarıda varmış..off gecseydi su gunler ..hayirlisiylaa

Ay canım erken almanın ds sıkıntısı sanırım bu da. Ben erken almak istedim vermemişti. Bugün ben demeden alabiliriz artık dedi :) zaten sancılarım var yani usg ile bakarken bile vardı:)) sağlıkla alalım kucağımıza kuzularımızı hepimiz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…