Bizimde kilomuz düşük aynı şekilde doktorumuz takılmamamızı 2.500 geçince sıkıntı olmadığını söyledi. Pazartesi bizi de çağırdı suyu hala sıkıntılıysa riske atmayalım doğuma alalım dedi.Canım Doktorum kilosu nu söylemiyor kiloya takılma doğru ölçüm yapılmaz diyor sanırım kilosu az o yüzden söylemiyor bugün kalp atışları çok yüksek çıktı pazartesi tekrar kontrol var
Cnm işte sarılık için kontrle gttgmzdd sordum doktra serum fzyl. Kullnn aspratrle cekn dedi sence gdlm mi bi doktra ıkı hafta oldu gcmdı daha yaTabii canım kıyamam kuzuya.. doktor ne dedi peki burnu için?
Benimde agriyor tutarak yapiyorum :)Bende de öyle oluyor alpi.
Tuvalete bir giriyorum MasaAllah şelale gibi isiyorumyavastan azaldi ama
hafif ameliyat yerimde ağrı oluyo yaparken sende oluyor mu acaba:)
Carsambada bizim yari kirkimiz cikiyor :) Vallahi zman su gibi geciyor sanki dün doguma girmis gibiyim.Ben de zaten duz boya yapcam 40ım çıksn bakalm orıyel etkılıyor sanrm onu yapmam zaten saçlarmı mahvedıyor benim. Yarın 20 gunluk oluyoruz az kaldı az :))
sweetwitch01 Aneeeeyy ahahha süper yaaa.. Hahha benimde yatış 13.00 amliyatta akşam 6 dedi doktorum Hadi hayırlısı canımm. Sağ sağlim kavuşalım inşallaaahh yavrumuza..
Bizim de bugün çıktı yarı kırkımız. Önce yarı kırk banyosu yaptik sonra yenidogan çekimine gittik. Hepsi o kadar güzel oldular ki dişlerimi sıktım ısırmamak için totodan.Carsambada bizim yari kirkimiz cikiyor :) Vallahi zman su gibi geciyor sanki dün doguma girmis gibiyim.
31 temmuzdan sonra boyatirim 40imiz cikmis oluyor :)
Cnm işte sarılık için kontrle gttgmzdd sordum doktra serum fzyl. Kullnn aspratrle cekn dedi sence gdlm mi bi doktra ıkı hafta oldu gcmdı daha ya
Bende yaklaşık 3 ay önce boya yaptırdım, aynen katılıyorum, diğer bebeklerimde de yaptırmıştım, düz ve bitkisel boya, doktorum sorun olmuyor herhangi bir kusura saç boyandı o yüzden oldu diye bu zamana kadar bir bulguya rastlanmadı demişti .Üç ay önce organik boya ile boyattım ombre yaptırdım,dün organik dip yaptırdım.Dr saç boyasının kanıtlanmış bir zararı olmadığını söylemişlerdi eğitimde.Yine de hamilelikte kritik dönemin geçmesini bekledim.O kadar ince düşünemeyeceğim,sakınılan göze çöp batarmış.Zaten bir sürü kimyasalın içinde yaşıyoruz.
Gülemiyordum başlarda,Çok şükür atlattık ilk ağrıları..Benimde agriyor tutarak yapiyorum :)
Helede gaz gelince abuu aglayasim geliyor acidan agridan .. Normal dogurmak en iyisiymis yahu ameliyat ne zormus camasirim degse agriyor pijama lastigu gelmeyecek agriyor ne giyecegimi sasirdim.
Aynen ya sankı daha dun gbi :)Carsambada bizim yari kirkimiz cikiyor :) Vallahi zman su gibi geciyor sanki dün doguma girmis gibiyim.
31 temmuzdan sonra boyatirim 40imiz cikmis oluyor :)
Canım benim.. geçer mutlaka üşüttü mü acaba bulunduğun şehir nasıl bilmiyorum ama..
Kuzum benimde oyleydi sagdikca geldi morelini yüksek tutBugun cıktk hastaneden bebegım ıyı ama cok kucuk sutum gelmedı hıc emmek ıstıo ama sut yok artık mecbur mama verıyoruz ama uyanmıyo erken dogdugu ıcın galiba uyandıramıyorum ne yapsam, dogurduktan sonra heryerım şiştih 74 kıloydum doguma gırerken smdı 72 boyle bısey mumkun mu gobegım de hala hamıle gıbı şiş ben bısey anlamadım amelıyat agrım da cok kotu acıyo oturdugum yerden kalkamıyorum
Amiin canım hepimizin kolay doğumları olsun inşallah..evet ya çabucak geçseydi bizim günlerimizde kavuşsaydık yavrularımıza...neyse az daha sabııırAllah kolayca sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin yavruna canım.Daha ben de varım bekleyen ve günü belli olmayan.Malum listenin sonundayız.Pazartesi doktora gideceğim inşallah.Bakalım ne diyecek? Beklemek gerçekten zor oluyor artık.Hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize.Tedavi olan bebişlerimize de Rabbim şifa versin.Mutlu haberlerini alalım inşallah
Evet canım baktım benden sonralarıda varmış..off gecseydi su gunler ..hayirlisiylaaAmin canım sende inşallah :)) senin de 14üymüş 4 gün var aramızda sırayla geliyor bebişler.. yok yok en son sen değilsin daha 17 temmuzlar var :)
Yok canm bnden bulastı sadce burundn akıntı olmustu bnde kızımda ole atesi faln yok çok şükür
İnşallah kuzum ya rahat uyuyo ama o hırıltı glıoya ya arada bni bnden alıyorAnladım canım. Geçer inşallah en kısa zamanda. Rahatlasın o minik burnu :))
Evet canım baktım benden sonralarıda varmış..off gecseydi su gunler ..hayirlisiylaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?