İnşallah kuzum ya rahat uyuyo ama o hırıltı glıoya ya arada bni bnden alıyorAnladım canım. Geçer inşallah en kısa zamanda. Rahatlasın o minik burnu :))
İnşallah kuzum ya rahat uyuyo ama o hırıltı glıoya ya arada bni bnden alıyor
Aynen öyleymiş canm ya gozumden sakınıom heran gozum ustunde çok farklı bi duyguyms ya .. Buralar çok sıcak ter içindde kalıo kuzum ip askılı gydrıom bugun alt ust takım gydrdım hava esio braz die canm bı ıkıgundr havalar iyi burda izmrdyz buaradaCanım benim annelik işte böyle o ağladımı sen de ağlıyorsun onun canı yansa senij de yanıyor. Öyle garip. Göğsünü sıcak tut bi bez koy belki faydası olur. Hırıltısı falan geçer.
Gözün aydın Can'ım Allah analı babalı büyütsün Bolbol sütün olsun inşallahhhBiz de doğduk arkadaşlar gece su geldi ama açıklık olmadı sezeryan oldu genel anestezi 2980 48 cm doğdu oğlum sütümüz henüz yok dualarınızı bekleriz Allah tüm arkadaşları hayırlısıyla kurtarsın
Hayırlı ömürlü olsun canimBiz de doğduk arkadaşlar gece su geldi ama açıklık olmadı sezeryan oldu genel anestezi 2980 48 cm doğdu oğlum sütümüz henüz yok dualarınızı bekleriz Allah tüm arkadaşları hayırlısıyla kurtarsın
Aynen öyleymiş canm ya gozumden sakınıom heran gozum ustunde çok farklı bi duyguyms ya .. Buralar çok sıcak ter içindde kalıo kuzum ip askılı gydrıom bugun alt ust takım gydrdım hava esio braz die canm bı ıkıgundr havalar iyi burda izmrdyz buarada
Biz de doğduk arkadaşlar gece su geldi ama açıklık olmadı sezeryan oldu genel anestezi 2980 48 cm doğdu oğlum sütümüz henüz yok dualarınızı bekleriz Allah tüm arkadaşları hayırlısıyla kurtarsın
Canim, annem diyor ki sut tikadiginda bas parmagini bebegin iki kasinin arasindan yukari dogru bastirarak çeksin. Kaşlari boyle olacak / \ kücük emrah stiliKizlar bebislerinizi emzirirken tikanma sorunu yasayan varmi?bizim oglan emerken surekli bogazina kaciriyo cok korkuyorum emzirmekten korkar oldum artik..ne yapmali bi bilgisi olan varmi??
Valla canım benim ilkim normal ama böyle sıkıntı olunca sezeryana alsın beni diyorum doğumu beklerken bişey olmasın bebeğe diye gerekirse ben teklif edicem biraz daha sıkıntıya girerse bebeğim yeterki bişey olmasın hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaBizimde kilomuz düşük aynı şekilde doktorumuz takılmamamızı 2.500 geçince sıkıntı olmadığını söyledi. Pazartesi bizi de çağırdı suyu hala sıkıntılıysa riske atmayalım doğuma alalım dedi.
Can'ım 2 saatte bir çok uzun bi süre 20 dak da bir 5 dak sağ sık aralıklarla olsun ki beyine süte ihtiyaç var mesajı gitsinki memelere hormon yollasın .burada tavsiye etmek uygun mu bilmiyorum ama Facebook ta emzirme sanatı /emzirme sorunları çözümleri diye bir grup var orada emzirme uzmanlarının çok güzel tavsiyeleri var
İzmir de sıcak olur evet canım. Geçer o zaman canım mutlaka. Rezene çayı ılık ılık birkaç kaşık verebilirsin onun da faydası olur.
Hayırlı evlat olsun canım :)Biz de doğduk arkadaşlar gece su geldi ama açıklık olmadı sezeryan oldu genel anestezi 2980 48 cm doğdu oğlum sütümüz henüz yok dualarınızı bekleriz Allah tüm arkadaşları hayırlısıyla kurtarsın
Gözünüz aydın darısı basımıza hayırlısıyla aminBiz de doğduk arkadaşlar gece su geldi ama açıklık olmadı sezeryan oldu genel anestezi 2980 48 cm doğdu oğlum sütümüz henüz yok dualarınızı bekleriz Allah tüm arkadaşları hayırlısıyla kurtarsın
gözün aydın hayırlı olsun sütünde 3.güne gelmiş olur ama lactamil içebilirsin iyi geliyorBiz de doğduk arkadaşlar gece su geldi ama açıklık olmadı sezeryan oldu genel anestezi 2980 48 cm doğdu oğlum sütümüz henüz yok dualarınızı bekleriz Allah tüm arkadaşları hayırlısıyla kurtarsın
Gözün aydın çok geçmiş olsun darısı diğer bebişlerin başına inşallahMerhaba kızlar, ben taburcu oldum. Bebeğimiz hastanede kaldı. Ama durumu biraz daha iyi hamdolsun. Sizlerle paylaşmak istedim..
İlk gün 15 dk gördüm ağlamaktan bişey anlayamamıştım. Zaten sancım da çoktu. İkinci gün 45dk durdum kundaklanmış vaziyetteydi sadece başını gördüm küvezden ağzında minik bi hortum burnunda solunum desteği.. zordu yine.. bugün 1 saat yanındaydık çıplak vaziyette elleri kolları kıpır kıpır bir uyuyup bir uyandı kuzum. Solunum desteğini de çıkarmışlar burnundan. Sadece küvezine oksijen veriliyr rahatlaması için.. hamdolsun.. O kadar minik ki gördükçe çok şaşırıyorum. Yanağında gamzesi bile var tırtılımın. Uzun zamandır yenidoğan bir bebek görmemiştim herhalde ondan. Çok sevimli öpüp koklamak için hevesle bekliyorum.. inşallah o günler yakın. Sütüm de hafif hafif gelmeye başladı. Her gün sağıp hastaneye götürücez. Henüz anne olmuş gibi hissedemiyorum hala çocuksuz bir evli çift gibiyiz eve bebeksiz döndük şaşkınım biraz o gelince nasıl olucak merak içindeyim. Henüz hiç dokunmadım bile.. Allahım nasip eder inşallah ..
Doğum yapan, yapmak üzere olan arkadaşlara hem hayırlı olsun diyorum. Herkes bebislerine kavuşsun da hepberaber büyütelim inşallah..
@aceranne canım sormuşsun kalp ekosu çekildi dün o da güzel çıktı solunum dısında bir sorun görünmüyor suan o da geçecek inşallah..
Rezeneyı ben kndm çok içiom kuzum bebege kakasnı ypmsnda baya yardmcı oluor bı kavgundr ıhlamur ıcıom sutume yansıodur dımı
Aa ciddi mi :) benimki hiç kokmuyor:) yada farkına varmıyorumMutlaka yansıyordur canım. Rezene süt artırıyor bildiğim kadarıyla.. valla şöyle diyeyim ablam ıspanak yemişti 10 gün ilaç kullanımı yüzünden bebeği emziremedi sağdı hep süt bildiğin ıspanak kokuyordu inanmadım sonra tavukta da aynı şekilde olunca dedim tamam ne yese süte geçiyor diye :)
Aa ciddi mi :) benimki hiç kokmuyor:) yada farkına varmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?