2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Emziren anneler kaç dakika bir kaç dakika emiyor bebişler ? Az mı çok mu bilemiyorum emdiği ,sarılık artacak diye allah korusun korkuyorum, uyuyor çok e bebek dediğin uyur valla bildiğim herşeyi unuttum kafam patatese döndü

:)) canm sen ne kadar tecrubelisin her konuda maşallah sabahtan beri lamba gbi aydınlattın beni Allah razı olsun canm benm sende hayrlısıyla sagsalim dogur inş çok dua edıcem sana Allahım agrısız sızısız kurtarsn seni

Canım biz ne desek boş Allah tez vakitte şifasını versin sanada güç kuvvet sabır versin isyan etme canım dua et bizde size dua ediyoruz

gözünaydın canım. Özel gopta mıydın? Bende bugün taburcu oldum. Geçmiş olsun, Allah bebeğine sağlıklı bir ömür versin inşallah.

gözünaydın canım. Özel gopta mıydın? Bende bugün taburcu oldum. Geçmiş olsun, Allah bebeğine sağlıklı bir ömür versin inşallah.

Evet canım goptayım burdaysan görüşelim dicektim ben de bebeğin iyidir inşallah taburcu olmuşsun hastaneyi çok beğendim herkes çok ilgili ameliyathane ekibi muhteşemdi bi tane suratsız personel yok..
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim canlar Allah hayırlısıyla kucağınıza versin sizlerin de inşallah

Kizlar benim kiz mememde uyuyo cektigim an uyaniyo napabilirim 4 saat oluyo nrdeyse böyleyiz

Aynen süper valla.. desene aramızda saatler olacak :)) 8.30da yatış yapılacak 12.30 - 13.00 arası da doğum :) sabah 8 doluydu yoksa 8de istedi doktorum gece 2den sonra su bile içmek yokkkk
Sen bendn önce girersn haber verirsn cnm.. Gece niye öyle yahuu su içmk yasak. Sonda takılacakmış bana. Belki içirirler

Gözün aydın demek ki sezeryan senin için daha hayırlıymış Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Maşallah cnmm. Bnde pzrtesi genel anestezi olacağm tavsiyen vr mıı hç skntı yşadn mıı. Endişeliym birazz.. kuru incir ve bol su iç demşlerdi bana geçen kuzenim süt için. Bide süt olmasa bile emzir ddi. Bebek emdkçe geliyomş canım.. bol sütler inşallahh

Kizlar benim kiz mememde uyuyo cektigim an uyaniyo napabilirim 4 saat oluyo nrdeyse böyleyiz
Benimkide oyle yapmaya baslamisti kv alistirma oyle dedi memeden cektik agzina emzik verdik. Arada uyuyor uyaniyor memeyi tekrar istiyor. Uyuyunca yerine koyuyorum isteyince tekrar veriyorum kucagimda bekletmiyorum

Kızlar ya ben bu gidişle temmuzda doğuramayacağım 22-30 temmuz arasında doktorum izinliymiş çok endişelendim ayın 21 inde alın dedim anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi dedi ya izindeyken doğum olursa dedim olmaz merak etme hamilelikler birbirine benzer abisi 40+1 de olmuştu buda bekler herşeyin çok güzel diyor ama içim içimi yiyor bu arada tosunum 35+5 te bugün 3350 g olmuş dedi son 15 günde 1 kilo aldı yani bu gidişle doktor izne ayrılmadan 37+4 te 4 kilo olur herhalde doktorda mecburen alır diye ümit ediyorum
Bu arada gözün aydın günün belli olmuş canım hayırlı kolay doğum olsun inşallah sweetwitch01

Canım senden hâlâ bir haber yok.İnşallah sen ve bebişin de iyisinizdir

Slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo bakalım sezeryan günü ayın 17 sine aldım ama bebek daha erken gelecek gibi geliyo bana hareketleri falan canimi acitiyo benim tarihte doğum yapacak olan arkadaşlar Dr size hangi gun verdi gününden önce sancilanmaktan korkuyorum sizin fikriniz var mı

Bizim de bugün çıktı yarı kırkımız. Önce yarı kırk banyosu yaptik sonra yenidogan çekimine gittik. Hepsi o kadar güzel oldular ki dişlerimi sıktım ısırmamak için totodan.
Oyy ne tatli olmustir simdi o cekimler. Bende dogumda cekilenleri merak ediyorum ama 6 hafta sonra dediler :#/

Banyodan sorun olmaz canim yap ameliyat yerini kuru tut her zmaan bana bastirma uzerine dedi birde krem verdi bana iz icin sanirim cok iz kalmasin diye.
Benim bel boyun vs agrim olmadi cok sukur dikis yerlerim cok agridi simdi oda gecti gibi.

Gozun aydin canim hayirli evlat olsun insallah.

Al_pi canım sen kaç kilo almıştın da 40 günde eski haline dönüyon
Kilo olarak degil gobek olarak eski halime dondum sayilir :) 17 kilo aldim su anda 11 kilom var ama ben gitsin istemiyorum zaten kilom dursun gobek duz olsun bacaklardaki sarkmalar gitsin tamamdir. Ilk defa hayatimda 50 kilonun ustune cikmisim kiyamiyorum gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…