:)) canm sen ne kadar tecrubelisin her konuda maşallah sabahtan beri lamba gbi aydınlattın beni Allah razı olsun canm benm sende hayrlısıyla sagsalim dogur inş çok dua edıcem sana Allahım agrısız sızısız kurtarsn seniMutlaka yansıyordur canım. Rezene süt artırıyor bildiğim kadarıyla.. valla şöyle diyeyim ablam ıspanak yemişti 10 gün ilaç kullanımı yüzünden bebeği emziremedi sağdı hep süt bildiğin ıspanak kokuyordu inanmadım sonra tavukta da aynı şekilde olunca dedim tamam ne yese süte geçiyor diye :)
O topiğin bilir kişisi, güzin ablası:)) canm sen ne kadar tecrubelisin her konuda maşallah sabahtan beri lamba gbi aydınlattın beni Allah razı olsun canm benm sende hayrlısıyla sagsalim dogur inş çok dua edıcem sana Allahım agrısız sızısız kurtarsn seni
Canım biz ne desek boş Allah tez vakitte şifasını versin sanada güç kuvvet sabır versin isyan etme canım dua et bizde size dua ediyoruzKızlar o kadar kötüyümki anlatamam.Bebegime önce solunum sıkıntısı dediler, sonra kalbinde sorun olduğunu söylediler, Çarşamba doğum yaptım, hâlâ yoğun bakımda ve başka bir hastaneye sevk edildi, günde 2 kere gördüm yoğun bakımda ama onu öyle gördükçe yıkıldım, uyutulyor ve yavrumun heryerinde kablo bağlı, ben bugün eve çıktım, eşim bebeğimizi ambulansla birlikte hastaneye gotururken ben eşimin arkadaşıyla eve geldim, yolda ağlama krizine girdim, hayalim eşimle bebegimle eve gelmekti.Hastanede yan odadan bebrk sesleri gelince hep ağladım, süt sagarken gözyaşlarım hiç durmadı. Eve girince elim boş yine dagildim, ona hazırladığım şeyleri gördüm kahroldum.Keske bebeğim yanımda olsaydı emmeseydi, uyumasaydi, gazı olsaydı, ağrım olsaydı. Duygularımı ifade edecek kelime yok, oğlum sorduğunda ipek doğdu mu anne sen gördün mü, saçı var mı, içimden kanlı yaşlar süzüldü de belli etmemeye çalıştım, Allahım bana dayanma gücü ver..
Biz de doğduk arkadaşlar gece su geldi ama açıklık olmadı sezeryan oldu genel anestezi 2980 48 cm doğdu oğlum sütümüz henüz yok dualarınızı bekleriz Allah tüm arkadaşları hayırlısıyla kurtarsın
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar 07:07 de kızım geldi normal oldu ama zordu
gözünaydın canım. Özel gopta mıydın? Bende bugün taburcu oldum. Geçmiş olsun, Allah bebeğine sağlıklı bir ömür versin inşallah.
Ne guzel bir gun kala kendiliginden gelcek bebiş keşke benimde oyle olsa :) sagsaglim kavus insallahSlm kızlar bugün nisanim geldi sancılar bir ara 4 dk da 1 düştü hastaneye yatisim yapıldı açılma biraz varmış bekliyoruz hayırlısı inşallah
Sen bendn önce girersn haber verirsn cnm.. Gece niye öyle yahuu su içmk yasak. Sonda takılacakmış bana. Belki içirirlerAynen süper valla.. desene aramızda saatler olacak :)) 8.30da yatış yapılacak 12.30 - 13.00 arası da doğum :) sabah 8 doluydu yoksa 8de istedi doktorumgece 2den sonra su bile içmek yokkkk
Gözün aydın demek ki sezeryan senin için daha hayırlıymış Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahBiz de doğduk arkadaşlar gece su geldi ama açıklık olmadı sezeryan oldu genel anestezi 2980 48 cm doğdu oğlum sütümüz henüz yok dualarınızı bekleriz Allah tüm arkadaşları hayırlısıyla kurtarsın
Maşallah cnmm. Bnde pzrtesi genel anestezi olacağm tavsiyen vr mıı hç skntı yşadn mıı. Endişeliym birazz.. kuru incir ve bol su iç demşlerdi bana geçen kuzenim süt için. Bide süt olmasa bile emzir ddi. Bebek emdkçe geliyomş canım.. bol sütler inşallahhBiz de doğduk arkadaşlar gece su geldi ama açıklık olmadı sezeryan oldu genel anestezi 2980 48 cm doğdu oğlum sütümüz henüz yok dualarınızı bekleriz Allah tüm arkadaşları hayırlısıyla kurtarsın
Benimkide oyle yapmaya baslamisti kv alistirma oyle dedi memeden cektik agzina emzik verdik. Arada uyuyor uyaniyor memeyi tekrar istiyor. Uyuyunca yerine koyuyorum isteyince tekrar veriyorum kucagimda bekletmiyorumKizlar benim kiz mememde uyuyo cektigim an uyaniyo napabilirim 4 saat oluyo nrdeyse böyleyiz
Canım senden hâlâ bir haber yok.İnşallah sen ve bebişin de iyisinizdirKızlar gece 11de kasiklairmda ağrı başladı dayandım 1de devlet hast gittim. Sancı 100 çıktı. Sonra kendi hast geldim açılma 4-5 cm olmuş dediler. Şimdi epidural yaptılar. Bakalım kızım n zaman doğacak. Seçtiği tarih güzel oldu 7.7.2017 saati de 7 olursa daha ne olsun. Sağlıklı gelsin yeter. Hepinizi çok seviyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.. ❤❤
Oyy ne tatli olmustir simdi o cekimler. Bende dogumda cekilenleri merak ediyorum ama 6 hafta sonra dediler :#/Bizim de bugün çıktı yarı kırkımız. Önce yarı kırk banyosu yaptik sonra yenidogan çekimine gittik. Hepsi o kadar güzel oldular ki dişlerimi sıktım ısırmamak için totodan.
Banyodan sorun olmaz canim yap ameliyat yerini kuru tut her zmaan bana bastirma uzerine dedi birde krem verdi bana iz icin sanirim cok iz kalmasin diye.Gülemiyordum başlarda,Çok şükür atlattık ilk ağrıları..
Sen baş ağrısı boyun ağrısı çektin mi ben tek o konuda mahvoldum.ameliyat yerinden çok onu çektim
Alpi ya hergun banyo yapsak sakıncası olur mu acaba ameliyat yerimize doktora sormayı unuttum.
Çok sıcak çok terliyorum yapıyorum hergun..
Bizimde yarın yarı kırkımız çıkıyor
Gozun aydin canim hayirli evlat olsun insallah.Biz de doğduk arkadaşlar gece su geldi ama açıklık olmadı sezeryan oldu genel anestezi 2980 48 cm doğdu oğlum sütümüz henüz yok dualarınızı bekleriz Allah tüm arkadaşları hayırlısıyla kurtarsın
Kilo olarak degil gobek olarak eski halime dondum sayilir :) 17 kilo aldim su anda 11 kilom var ama ben gitsin istemiyorum zaten kilom dursun gobek duz olsun bacaklardaki sarkmalar gitsin tamamdir. Ilk defa hayatimda 50 kilonun ustune cikmisim kiyamiyorum gitmesinAl_pi canım sen kaç kilo almıştın da 40 günde eski haline dönüyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?