Benim de ayın 17 si sancım nstde çıkıyor biraz ben de pek gününe kalmayacak hissindeyim ama bundan sonra ne zaman gelirse gelsinler zamanında doğum sorun olmaz canım karnım çok fazla sertleşiyor aşağı baskı inanılmaz derece yürütmüyor bazenSlm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo bakalım sezeryan günü ayın 17 sine aldım ama bebek daha erken gelecek gibi geliyo bana hareketleri falan canimi acitiyo benim tarihte doğum yapacak olan arkadaşlar Dr size hangi gun verdi gününden önce sancilanmaktan korkuyorum sizin fikriniz var mı
Emziren anneler kaç dakika bir kaç dakika emiyor bebişler ? Az mı çok mu bilemiyorum emdiği ,sarılık artacak diye allah korusun korkuyorum, uyuyor çok e bebek dediğin uyur valla bildiğim herşeyi unuttum kafam patatese döndü
Ben gunduz her istediginde emziriyorum,uyanmazsa 2,2 bucuk saati gecirmiyorum en az 15 dakika besliyorum,gece de 3 kez emziriyorum:)benm oglan meme ucumu alamiyor o yuzden slikon uclukla emiyor o yuzden yarisi cok oluyo sutun ama olsun yeterki emsinde:)Emziren anneler kaç dakika bir kaç dakika emiyor bebişler ? Az mı çok mu bilemiyorum emdiği ,sarılık artacak diye allah korusun korkuyorum, uyuyor çok e bebek dediğin uyur valla bildiğim herşeyi unuttum kafam patatese döndü
Canım ben daha tecrübe edemedim ama okuduğum kadarıyla ve dinlediğim bilgilendirme Videolarında iki saatte bir emzirmek gerekiyormuş ve saati emzirmeye başladığın saatten itibaren başlıyormuş ve bebek doyduğunda bırakıyormuş ama kısa süre emdi ve doyduğundan emin olamadın o zaman bebeğin çene altını tek parmakla hafif uyardığınızda emme refleksine geri dönüp doymadıysa emmeye devam ediyormuş ama bunu uzun süre emdiğinde yapmamak lazımmışBen gunduz her istediginde emziriyorum,uyanmazsa 2,2 bucuk saati gecirmiyorum en az 15 dakika besliyorum,gece de 3 kez emziriyorum:)benm oglan meme ucumu alamiyor o yuzden slikon uclukla emiyor o yuzden yarisi cok oluyo sutun ama olsun yeterki emsinde:)
Canım düşündüğünü direk söyle bence bebeğinin küçük olduğunu Allah korusun aksi bir durum olursa o sütleri yedek olarak koyduğunu onlar oradayken içinin rahat olduğu gibi benzer şeyler söyleyebilirsin ha şöyle birşey de var görümcenin sütü yoksa onunda bebeği küçükse ona destek olabilirsin bence, ben duruma göre hareket ederdimKizlar fazla sutumu sagiyorum simdi. Bebisim emiyor ama kucuk oldugu icin bitiremiyor bende kalanini sagip buzluga atiyorum. Kv surekli buzluktakileri gorumcenin ogluna icireceginden bahsediyor. Sutum azalirsayi dusunuyorum. Yedek olur en azindan diyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz? Vermem falan diyemedim ben ama esim onlar kizimin hakki kimseye vermem dedi. Kv pek kaale almadi gb
Canım ben daha tecrübe edemedim ama okuduğum kadarıyla ve dinlediğim bilgilendirme Videolarında iki saatte bir emzirmek gerekiyormuş ve saati emzirmeye başladığın saatten itibaren başlıyormuş ve bebek doyduğunda bırakıyormuş ama kısa süre emdi ve doyduğundan emin olamadın o zaman bebeğin çene altını tek parmakla hafif uyardığınızda emme refleksine geri dönüp doymadıysa emmeye devam ediyormuş ama bunu uzun süre emdiğinde yapmamak lazımmışEmziren anneler kaç dakika bir kaç dakika emiyor bebişler ? Az mı çok mu bilemiyorum emdiği ,sarılık artacak diye allah korusun korkuyorum, uyuyor çok e bebek dediğin uyur valla bildiğim herşeyi unuttum kafam patatese döndü
Benim de öyle bide şuan öyle hareketlendi ki rahatsız edecek şekilde ara ara adet sancısı gibi sancı oluyo gece hic uyuyamiyorum artik nst de benim de sancı çıktı korkuyorum erken gelecek diye :)Benim de ayın 17 si sancım nstde çıkıyor biraz ben de pek gününe kalmayacak hissindeyim ama bundan sonra ne zaman gelirse gelsinler zamanında doğum sorun olmaz canım karnım çok fazla sertleşiyor aşağı baskı inanılmaz derece yürütmüyor bazen
3 ay emmis simdi yasina girecekCanım düşündüğünü direk söyle bence bebeğinin küçük olduğunu Allah korusun aksi bir durum olursa o sütleri yedek olarak koyduğunu onlar oradayken içinin rahat olduğu gibi benzer şeyler söyleyebilirsin ha şöyle birşey de var görümcenin sütü yoksa onunda bebeği küçükse ona destek olabilirsin bence, ben duruma göre hareket ederdim
Şuan beni tarif etmiş gibisin adet sancısı gibi bel ağrım var uyutmadı kalktım en sonunda on dakikada bir de tuvalete gidiyorum artık kafamda plan yapıyorum doğum başlarsa normal deneyelim derim açıklığa göre kordon da sorun olmaz belki diyorum ne de olsa bi tur dolanmış hayırlısı olsun gelse de Hayır demem şuanBenim de öyle bide şuan öyle hareketlendi ki rahatsız edecek şekilde ara ara adet sancısı gibi sancı oluyo gece hic uyuyamiyorum artik nst de benim de sancı çıktı korkuyorum erken gelecek diye :)
Hepinize merhaba teyzeleri alıntılayamadım iyi dilekleriniz icin tesk ederiz kızm 52 cm 3600 normal dogdu. Ikinma kismi cok zordu bastirmak zorunda kaldilar yapamadim gece 2 de 2 cm ile basladik sbah 7 de geldi kizim. Allah hepinizi saglikla kavustursun. Kucaganiza alinca hepsi geciyo dicem dikisler var bide emmeden dolayi gogusler acıyor bakalim aliscam artik ama pamugum cennet kokulum melek gibi herseye deger
İlk okuduğumda görümcenin yeni doğum yapacağını ve sağlık sorunlarından dolayı emziremeyeceğini falan düşünmüştüm ama yine de herşeyi bir tek senmi düşünüyorsun sanki bu kız öyle bir durumda yardımcı olmayacak dedim kv ne kızdımKizlar fazla sutumu sagiyorum simdi. Bebisim emiyor ama kucuk oldugu icin bitiremiyor bende kalanini sagip buzluga atiyorum. Kv surekli buzluktakileri gorumcenin ogluna icireceginden bahsediyor. Sutum azalirsayi dusunuyorum. Yedek olur en azindan diyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz? Vermem falan diyemedim ben ama esim onlar kizimin hakki kimseye vermem dedi. Kv pek kaale almadi gb
Ama koskocaman 1 yaşındaki çocuğa yeni doğmuş bebenin rızkını alıp içirmek nasıl bir manyaklık ya kız gerçekten çok sabırlıymışın hemde yeni doğmuş bebenin sütünde kolostrumunda onu tüm hastalıklardan koruyacak antikor var benim oğlumda ilk 4 ay emdi sonra göğsümü almadı bende senin gibi baştan dolaba attığım sütlerle 5.ayı bitirdim senin kv bu torunun ne kadar emeceğini nerden biliyormuş bu konuda lafını sakın esirgeme ve sütü falan da verme o gitsin inekten içsin3 ay emmis simdi yasina girecek
Ne güzel Rabbim gönlüne göre doğum verdi ıkınma bastırma gibi şeyleri unutursun sen meleğini kokla o koku bambaşka birşey Rabbim sağlık versin geri kalan herşey hallolurHepinize merhaba teyzeleri alıntılayamadım iyi dilekleriniz icin tesk ederiz kızm 52 cm 3600 normal dogdu. Ikinma kismi cok zordu bastirmak zorunda kaldilar yapamadim gece 2 de 2 cm ile basladik sbah 7 de geldi kizim. Allah hepinizi saglikla kavustursun. Kucaganiza alinca hepsi geciyo dicem dikisler var bide emmeden dolayi gogusler acıyor bakalim aliscam artik ama pamugum cennet kokulum melek gibi herseye deger
Allah hayırlı huzurlu ömür versin yavrucuğuna, MaşAllah çatın da müsaitmiş bebeğim o kiloda olsa doğuramazmışım ben öyle dedi dr. Suyun mu önce geldi sancın mı? Epizyotomi yaptılar mı dikişin var mı?Hepinize merhaba teyzeleri alıntılayamadım iyi dilekleriniz icin tesk ederiz kızm 52 cm 3600 normal dogdu. Ikinma kismi cok zordu bastirmak zorunda kaldilar yapamadim gece 2 de 2 cm ile basladik sbah 7 de geldi kizim. Allah hepinizi saglikla kavustursun. Kucaganiza alinca hepsi geciyo dicem dikisler var bide emmeden dolayi gogusler acıyor bakalim aliscam artik ama pamugum cennet kokulum melek gibi herseye deger
Ne yapayim kilolu halimi cok sevdim :) Zayif halime bakinca anam ben ne kadan zayif bir kizmisim diyorum simdi anayim ana az etli butlu olayim :))Al_pi anaaam kilom kalsın diyen bir anne var kız senin gibiler az bulunur demekki senin gibi olsam 35 kilo falan alırdım dün doktorum bana yine kızdı hani ye derler ya genelde benim doktorum kapıdan çıkarken bile yeme diye tembihliyordu
Bzm tarihler yakın cnm. Bnm ki yarın alınacak hayırlısıylaSlm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo bakalım sezeryan günü ayın 17 sine aldım ama bebek daha erken gelecek gibi geliyo bana hareketleri falan canimi acitiyo benim tarihte doğum yapacak olan arkadaşlar Dr size hangi gun verdi gününden önce sancilanmaktan korkuyorum sizin fikriniz var mı
Bende ara ara acaba normal mi düşünsem diyorum da sonra korku basıyoŞuan beni tarif etmiş gibisin adet sancısı gibi bel ağrım var uyutmadı kalktım en sonunda on dakikada bir de tuvalete gidiyorum artık kafamda plan yapıyorum doğum başlarsa normal deneyelim derim açıklığa göre kordon da sorun olmaz belki diyorum ne de olsa bi tur dolanmış hayırlısı olsun gelse de Hayır demem şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?