Ay ne guxel senin günü erken vermiş keske bana da erken gun verseydi stres olmazdim bari sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebisinı darısı da bize olurBzm tarihler yakın cnm. Bnm ki yarın alınacak hayırlısıyla
Hayırlı evlat olsun inşallah gözün aydın :)Hepinize merhaba teyzeleri alıntılayamadım iyi dilekleriniz icin tesk ederiz kızm 52 cm 3600 normal dogdu. Ikinma kismi cok zordu bastirmak zorunda kaldilar yapamadim gece 2 de 2 cm ile basladik sbah 7 de geldi kizim. Allah hepinizi saglikla kavustursun. Kucaganiza alinca hepsi geciyo dicem dikisler var bide emmeden dolayi gogusler acıyor bakalim aliscam artik ama pamugum cennet kokulum melek gibi herseye deger
Artık doğumdan korkmuyorum sadece sağlıklı gelsin istiyorum öyle böyle az kaldı inşallahBende ara ara acaba normal mi düşünsem diyorum da sonra korku basıyobende gece uykusu diye bişey kalmadı bebek daha gelmeden beni uykusuzluga alıştırdı idrara bende çok sık çıkıyorum bide benim karnim cok asagida dusecek gibi :) bakalım gününü bekler ınsallah
Aynen sayılı gün kaldı tabi ya saglik la bebişimizi kucağımıza alırız inşallah hakkımızda hayırlısı olsunArtık doğumdan korkmuyorum sadece sağlıklı gelsin istiyorum öyle böyle az kaldı inşallah
Canim 1 yasina giricek cocuk napicakmis ki senin sutunu, kucuk olsa neyse bir derece. Ilerde ne olacağı belli mi bence verme sutunu o senin miniginin rizki. Bu zamana kadar icmemis bundan sonra da icmesin napalim hem senin sutunun ona besleyiciligi olmaz belki, bebege gore uretiliyor ya sonucta.3 ay emmis simdi yasina girecek
Evet canım goptayım burdaysan görüşelim dicektim ben de bebeğin iyidir inşallah taburcu olmuşsun hastaneyi çok beğendim herkes çok ilgili ameliyathane ekibi muhteşemdi bi tane suratsız personel yok..
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim canlar Allah hayırlısıyla kucağınıza versin sizlerin de inşallah
Bnimkinide 17 si dedi17sinde bütün bebekler gelecek sanırım bol doğumun olacağı gün :)) sağlıkla gelsin minik :)
:)) canm sen ne kadar tecrubelisin her konuda maşallah sabahtan beri lamba gbi aydınlattın beni Allah razı olsun canm benm sende hayrlısıyla sagsalim dogur inş çok dua edıcem sana Allahım agrısız sızısız kurtarsn seni
Sen bendn önce girersn haber verirsn cnm.. Gece niye öyle yahuu su içmk yasak. Sonda takılacakmış bana. Belki içirirler
Valla supersın kuzum yaa :)Amin canım benim :) ❤ ilk yeğenim doğduğunda 8 yaşındaydım toplamda 7 yeğenim var :) hemen hepsinin de doğumunda bulundum :)) sanırım onun da etkisi canım :) kendi çocuğumu da rahat büyüttüm bu yüzden annem de sağolsun yurtdışında yapmış 4 doğum bende türkiye de 5 :) ondan da bol bol bilgi aldım hep yanındaydım tabiien küçük benim bir de her şeyi gördüm. Yoksa çok zorlanırdım sanırım :)
KesinlikleeO topiğin bilir kişisi, güzin ablası
Hayırlı sabahlar herkese.. göğüslerim ergenlikteki gibi ağrıyor.. bu normal bişey mi acaba? Avent in elektrikli pompasıyla sağıyorum. Şuan hiç dokunamıyorum bile öyle acıyor. Neden acaba?
Suyumu dokt acti dogum baslasin diye sanci coktu 7 dikis varAllah hayırlı huzurlu ömür versin yavrucuğuna, MaşAllah çatın da müsaitmiş bebeğim o kiloda olsa doğuramazmışım ben öyle dedi dr. Suyun mu önce geldi sancın mı? Epizyotomi yaptılar mı dikişin var mı?
Benim oğlum öyleydi çareyi emzikte buldum beni emzik yerine kullanıyordu cektigim an ağlıyorduKizlar benim kiz mememde uyuyo cektigim an uyaniyo napabilirim 4 saat oluyo nrdeyse böyleyiz
Muhtemelen süt kanalların doluyordur canım. Sızlar ağrır annem hep der süt gelirken sızlar ağrır diye. Krem sür nemlendirici ya da soda sür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?