2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı evlat olsun inşallah gözün aydın :)

Artık doğumdan korkmuyorum sadece sağlıklı gelsin istiyorum öyle böyle az kaldı inşallah

3 ay emmis simdi yasina girecek
Canim 1 yasina giricek cocuk napicakmis ki senin sutunu, kucuk olsa neyse bir derece. Ilerde ne olacağı belli mi bence verme sutunu o senin miniginin rizki. Bu zamana kadar icmemis bundan sonra da icmesin napalim hem senin sutunun ona besleyiciligi olmaz belki, bebege gore uretiliyor ya sonucta.

Ben de çok memnun kaldım canım. Spinal oldum her yaptıklarını gördüm. Doktorum da ekip de çok iyiydi. Dün öğleden sonra taburcu oldum ben. Bebeğim hastanede yoğunbakımda. Hergün gelip görücez. Eşim de günde iki üç kere süt götürüyor. İnşallah sende toparlanır bebeğinle evine geçersin. Sağlıkla, huzurla büyüt inşallah..

Amin canım benim :) ❤ ilk yeğenim doğduğunda 8 yaşındaydım toplamda 7 yeğenim var :) hemen hepsinin de doğumunda bulundum :)) sanırım onun da etkisi canım :) kendi çocuğumu da rahat büyüttüm bu yüzden annem de sağolsun yurtdışında yapmış 4 doğum bende türkiye de 5 :) ondan da bol bol bilgi aldım hep yanındaydım tabii en küçük benim bir de her şeyi gördüm. Yoksa çok zorlanırdım sanırım :)

Hayırlı sabahlar herkese.. göğüslerim ergenlikteki gibi ağrıyor.. bu normal bişey mi acaba? Avent in elektrikli pompasıyla sağıyorum. Şuan hiç dokunamıyorum bile öyle acıyor. Neden acaba?

Sen bendn önce girersn haber verirsn cnm.. Gece niye öyle yahuu su içmk yasak. Sonda takılacakmış bana. Belki içirirler

Veririm tabii canım. Anestezi alacağımız için su yok canım. Bana da sonda takacakmış ama uyuşmadan telefonda kıza dedi ameliyata girmeden sondasını tak diye. Takılacak ses etmeyeceğim tahliller varmış çünkü napalım :)) su içirmezler doğumdan 1 saat sonra su içebilmiştim 2 saat sonra da meyve suyu anca yani :)

@nadalvanos sağol canım inşallah:) yaa doktorun izindeyae bile ararsın acil bir durum olduğuna canım yönlendirir mutlaka seni. Her bebek farklı canım ilk öyle doğdu diye bu da o zaman doğacak diye bir şey yok aslında. Senin sancılarının kasılmalarının durumuna bağlı biraz da.

@SMHN kv saçma düşünmüş canım. Sonuçta 1 yaşına girecek çocuğun yenidoğan bir bebeğin anne sütüne ihtiyacı yok. 3 ay annesini emmiş zaten. Ek gıdaya bile kullanabilirsin bebeğin o buzluktaki sütünü yoğurt falan yaparsın. Hani yenidoğan olsa o da anlarım da kocaman olmuş artık. Devam sütü versinler yaşına uygun olanlardan. Faydası bile olmaz sütünün ona senin

Valla supersın kuzum yaa :)

Hayırlı sabahlar herkese.. göğüslerim ergenlikteki gibi ağrıyor.. bu normal bişey mi acaba? Avent in elektrikli pompasıyla sağıyorum. Şuan hiç dokunamıyorum bile öyle acıyor. Neden acaba?

Muhtemelen süt kanalların doluyordur canım. Sızlar ağrır annem hep der süt gelirken sızlar ağrır diye. Krem sür nemlendirici ya da soda sür canım

Kızlar günaydın benım bugün 37.hafta bitti yarın 38 e gircem insallah 37+1 olucam yani....Henüz doktorum catı muayenesi falan yapmadı sizlere ne zaman yapıldı ya da hala benım gibi yapılmayan var mı? Ne normal olcak diyor ne sezeryan sanırım catı muayenesi olmaması sebebeiyle...

Suyumu dokt acti dogum baslasin diye sanci coktu 7 dikis var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…