2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kendi doktorum hiç yapmadı canım. Sezaryen olacağım için. Ama Acilde yapıldı sadece. Kuzenim 40. Haftasında daha yeni yapılmış. Her doktor farklı mutlaka seni bilgilendirir yapmadan önce.

Gözünaydın canım.Zorlanman normal bebişin tombikmiş maşallah.Bundan sonra rahat edersinAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)

Canım kasılma sancı falan da çıkmıyor aslında benim kasılmalar sancılar hep öğleden sonra başlıyor akşam olunca artıyor ama doktora cumartesileri gittiğimiz için sabahtan gitmek zorundayız bir gece çok sancım vardı acile gittik kapıdan girerken daha ne sancı ne hareket kaldı bebekte nst ye bağladılar sancı neredeyse 0 a yakındı hayırlısı artık diyorum bu arada bana ilk doğumda sonda hiç takılmamıştı lavmanda yapılmadı bunda yaparlar mı acaba

Bilemedim süt kardeşliği diye bir şey var ama tamamen senin rızanla ilgili.İçin kalbin kabul ediyorsa olabilir ama bir yaşındaki çocuk da sütü nasıl içecek ki,istemeyebilir.Ben düşünüyorum da sütümü ancak kardeşlerimin çocuklarına bebeğimin ihtiyacı olmayacaksa verebilirdim.İslamda da yeri var.Sütünü verdiğin biriyle kendi bebişin kardeş oluyor evlenemiyor diye biliyorum.Demek ki çok önemli bir şey.Senin o bebekte annelik hakların oluyor manevi olarak.Önemli bir karar.

Anne sütünden yoğurtta mı yapılıyormuş,çok şaşırdım.İlk kez duyuyorum.

Anne sütünden yoğurtta mı yapılıyormuş,çok şaşırdım.İlk kez duyuyorum.

Evet yapılıyor canım:) ben devam sütünden yapıyordum hatta anne sütü veremediğimden :) yoğurt minik kavanozlarda çok iyi oluyor ek gıda döneminde :) 90 ml ye 2 çay kaşığı normal yoğurt mayalar gibi o kadar :)

Lavman yapın demedi bana sonda takılacak girmeden takın dedi. Taksınlar bakalım çıkarken acımamıştı girerken de acımaz herhalde.. senin bebiş yaramaz çıktı canım nstyi görünce korkudan kesiyor sancıyı beni çıkarırlar annemin karnındsn korkusuyla :)) bende hep sabahtan gittim dediğin gibi öğleden sonra çok oluyor nedense :)

Bunu da notlarıma aldım sağol canım :) Anne sütü inek yoğurdu ile mayalanıyor yani.Eee farklı şeyler değil mi?

Kizlar emzik onerisi verir misiniz bana ben bi tane oylesine almıştım midesi bulaniyo ondan

Kızlar taburcu olmayı beklerken bebisin kanda enfeksiyon cikmis kaka yemis dediler 5 gun yogun bakim ozeldeyiz diye bizimkiler devlette kan testi yaptiralim dediler napcaz bilmiyorum

Kizlar emzik onerisi verir misiniz bana ben bi tane oylesine almıştım midesi bulaniyo ondan
Canim oguruyorsa biraz zor tutuyor sürekli denemem lazım ben bir hafta uğraştım anca tuturdum aslında emzige karsiydim ama 1 saaten fazla kuckata tutuyordum mememiyi çekince ağlıyordu sonunda pes ettim emzigi zorla alistirdim ama biraktirmakta bir o kadar zor oldu avent aldim bende

Kızlar taburcu olmayı beklerken bebisin kanda enfeksiyon cikmis kaka yemis dediler 5 gun yogun bakim ozeldeyiz diye bizimkiler devlette kan testi yaptiralim dediler napcaz bilmiyorum
Kuzum benim kizimda ozelde yogun bakikda yatti yogun bakimi devlet karsiliyor dediler ucretsixmis

Bizde aynıyız memeyo cektigim an agliyor uyku uyumuyor bu gece cok zor gecti benim icin

Canim yeni doğan bakım ücreti kesinlikle alınmıyor özelde olsa diye biliyorum onlar devletten alıyorlar tedavi masrafı ni sorun hastanenize mutlaka öyledir

Günaydın herkese şimdi bu göğüs yarası için bana lansinoh sürüp kalkan koymak çok işe yarıyor fakat devamlı bu kalkanları kullanmak iyi değil diye üzerinde bile yazıyor 3 saatten fazla kullanmayın diyor nedeni de bastırdığı için herhalde bilmiyorum süt geri gidiyormuş bu konuyla alakalı bilgisi olan var mıdır? Zaten acıtıyor artıl ama hava aldırdığı için gerçekten işe yarıyor birde tahinin üstündeki yağı sürünce de işe yarıyor bilginiz olsun

Bizde aynıyız memeyo cektigim an agliyor uyku uyumuyor bu gece cok zor gecti benim icin
Ah bilmezmiyim ne çektim ben çok zor onada yazık diye diye dayandim kendini güvende hissediyor demekki dedim ama benim bünye daha fazla dayanamadı bel ağrısı kol ağrısı en son emzik verdim zor aldı kusacak gibi oluyordu biraz eziyet oldu ama başka çarem kalmadı belki seninkinin geçicidir unutabilir zamanla memede uymayı

Tam 4 saat ya oyle bekledim her yanim tutuldu oturdum agladim en son tam uyuyor yerine koyuyorum yatiyorum geri agliyo kuzum . icim aciyo bi yandan bi yandan enerjim tukeniyor. Emzik verdim simdi sakinlesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…