Öyle gitmez inşallah çok zor ben şimyle yaptım bu müslin battaniye aldık ya onu koluma vücudunun altına seriyorum emzirirken o orada uyuyunca o bezde sıcacık oluyor o sıcağıyla hemen alıp koyuyorum üstünü fazla rüzgar etmeden örtüyorum sıcak sıcak anlamadan uyuyor , çok hassas şuanda soğuğa karşı tamam hava sıcak ama valla benimki kendini ısıtamıyorBizde aynıyız memeyo cektigim an agliyor uyku uyumuyor bu gece cok zor gecti benim icin
Sevindim sainlesmesine canım çok zor Güle güle büyüt sağlıkla bebeğini darısı bana benim gibi bekleyenlere inşallah kavusuruz inşallahTam 4 saat ya oyle bekledim her yanim tutuldu oturdum agladim en son tam uyuyor yerine koyuyorum yatiyorum geri agliyo kuzum . icim aciyo bi yandan bi yandan enerjim tukeniyor. Emzik verdim simdi sakinlesti
Hayırlı sabahlar canım. Gögüslerin süt dolmuştur.Tam boşalmıyordur ondan ağrır.iyice sağmaya çalış geçer inşallah.Bebeğin solunum cihazlarından çıkmış.Ne zaman emzireceksin doktor bir şey dedi mi?Hayırlı sabahlar herkese.. göğüslerim ergenlikteki gibi ağrıyor.. bu normal bişey mi acaba? Avent in elektrikli pompasıyla sağıyorum. Şuan hiç dokunamıyorum bile öyle acıyor. Neden acaba?
Hepinize merhaba teyzeleri alıntılayamadım iyi dilekleriniz icin tesk ederiz kızm 52 cm 3600 normal dogdu. Ikinma kismi cok zordu bastirmak zorunda kaldilar yapamadim gece 2 de 2 cm ile basladik sbah 7 de geldi kizim. Allah hepinizi saglikla kavustursun. Kucaganiza alinca hepsi geciyo dicem dikisler var bide emmeden dolayi gogusler acıyor bakalim aliscam artik ama pamugum cennet kokulum melek gibi herseye deger
Gecmis olsun canim ve saglikla buyut yavrunu yuzunuz hep gulsun normal sancin geldi dimi suni sancimiydi yoksa
Kızlar taburcu olmayı beklerken bebisin kanda enfeksiyon cikmis kaka yemis dediler5 gun yogun bakim ozeldeyiz diye bizimkiler devlette kan testi yaptiralim dediler napcaz bilmiyorum
Ay ciddmisin. Ben armut.comdan araştırdım daha pahalıya geliyodu sonra arkadaşın tavsiyesiyle bulmuştum nakliyatçıyı oda o fiyata geldi işte. Şimdi nakliyatçı tutmıcamya bi şekilde hallederizKız o kadar para verılır mı. Ben 5 km mesafeye 900 lıra vermıstın mutfak dahıl toplamıslardı bı tek kıyafetlerı ben topladım. 3. Kat asonsorsuz daıreden yıne 3. Kat asansorsuz daıreye tasındım. E-naklıyat dıye bı sıte vardı. Oraya tum ozellıklerı yazıyosun esyalarından apartmanının ozellıklerıne kadar. Sana fıyat teklıflerı gelıyo. Ben ordan bulmustum
Ay ne bileyim evde 2 tane klima :)))Kiz ikisini ayni anda acmiyorum,salonda yemek yerken,yemek yaparken aciyorum salondakini.Deli miyim ikisini acayim :)
Bunu da notlarıma aldım sağol canım :) Anne sütü inek yoğurdu ile mayalanıyor yani.Eee farklı şeyler değil mi?
Hayırlı sabahlar canım. Gögüslerin süt dolmuştur.Tam boşalmıyordur ondan ağrır.iyice sağmaya çalış geçer inşallah.Bebeğin solunum cihazlarından çıkmış.Ne zaman emzireceksin doktor bir şey dedi mi?
Amin canııımm hepimiz için inşallah.. Ama dediğin belirtiler bende de var altım çıkıcak sanıyorum yürüyemiyorum. Bide 2 gündür belim batıyo acayip yürürken falan.. Çok korkuyodm gününden önce gelicek diye. Sen yorma kendni sakın. Olabldiğnce uzan dinlen müzik dinle çok iyi geliyor. Doktorm bana merdiven fln çıkma ayakta kalma demşti. Bide bnmki erkenden girdi kanala. Zorluyoda zorluyo :)Ay ne guxel senin günü erken vermiş keske bana da erken gun verseydi stres olmazdim bari sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebisinı darısı da bize olur
Anladım canımm :) sondayı bana uyuduktan snra takacaklarmş öyle dediler içim rahatladı azda olsa. Bu uyuma uyanma evren nasıl oldu :) sanki uyuyp uyanamycakmışm gbi geliyo banaVeririm tabii canım. Anestezi alacağımız için su yok canım. Bana da sonda takacakmış ama uyuşmadan telefonda kıza dedi ameliyata girmeden sondasını tak diye. Takılacak ses etmeyeceğim tahliller varmış çünkü napalım :)) su içirmezler doğumdan 1 saat sonra su içebilmiştim 2 saat sonra da meyve suyu anca yani :)
Anladım canımm :) sondayı bana uyuduktan snra takacaklarmş öyle dediler içim rahatladı azda olsa. Bu uyuma uyanma evren nasıl oldu :) sanki uyuyp uyanamycakmışm gbi geliyo bana
38 bitince yaptı kuzum, 32 den beri de 38 i doldur öyle bakcz diyordu. Onun aklımdadır zaten ama yine sor istersen. Daha erken senin için yaniKızlar günaydın benım bugün 37.hafta bitti yarın 38 e gircem insallah 37+1 olucam yani....Henüz doktorum catı muayenesi falan yapmadı sizlere ne zaman yapıldı ya da hala benım gibi yapılmayan var mı? Ne normal olcak diyor ne sezeryan sanırım catı muayenesi olmaması sebebeiyle...
Gözün aydın:) ayrıntı isterizDoğum yapanlara gözünüz aydın diyorum bayanlar. Bekleyenlere de hayırlı kavuşmalar diliyorum. Ben de doğum yaptım çok şükür. Rabbime şükürler olsun.
Maşallah cnmm. Bnde pzrtesi genel anestezi olacağm tavsiyen vr mıı hç skntı yşadn mıı. Endişeliym birazz.. kuru incir ve bol su iç demşlerdi bana geçen kuzenim süt için. Bide süt olmasa bile emzir ddi. Bebek emdkçe geliyomş canım.. bol sütler inşallahh
Doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum bayanlar. Bekleyenlere de hayırlı kavuşmalar diliyorum. Ben de doğum yaptım çok şükür. Rabbime şükürler olsun.
2 gunum kaldi hâla bakmadı doktor salı günü yatis olacak ayni gun bakacakKızlar günaydın benım bugün 37.hafta bitti yarın 38 e gircem insallah 37+1 olucam yani....Henüz doktorum catı muayenesi falan yapmadı sizlere ne zaman yapıldı ya da hala benım gibi yapılmayan var mı? Ne normal olcak diyor ne sezeryan sanırım catı muayenesi olmaması sebebeiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?