2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde aynıyız memeyo cektigim an agliyor uyku uyumuyor bu gece cok zor gecti benim icin
Öyle gitmez inşallah çok zor ben şimyle yaptım bu müslin battaniye aldık ya onu koluma vücudunun altına seriyorum emzirirken o orada uyuyunca o bezde sıcacık oluyor o sıcağıyla hemen alıp koyuyorum üstünü fazla rüzgar etmeden örtüyorum sıcak sıcak anlamadan uyuyor , çok hassas şuanda soğuğa karşı tamam hava sıcak ama valla benimki kendini ısıtamıyor

Tam 4 saat ya oyle bekledim her yanim tutuldu oturdum agladim en son tam uyuyor yerine koyuyorum yatiyorum geri agliyo kuzum . icim aciyo bi yandan bi yandan enerjim tukeniyor. Emzik verdim simdi sakinlesti
Sevindim sainlesmesine canım çok zor Güle güle büyüt sağlıkla bebeğini darısı bana benim gibi bekleyenlere inşallah kavusuruz inşallah

Hayırlı sabahlar herkese.. göğüslerim ergenlikteki gibi ağrıyor.. bu normal bişey mi acaba? Avent in elektrikli pompasıyla sağıyorum. Şuan hiç dokunamıyorum bile öyle acıyor. Neden acaba?
Hayırlı sabahlar canım. Gögüslerin süt dolmuştur.Tam boşalmıyordur ondan ağrır.iyice sağmaya çalış geçer inşallah.Bebeğin solunum cihazlarından çıkmış.Ne zaman emzireceksin doktor bir şey dedi mi?

Doğum yapan arkadaşları tebrik edeyorum allah analı babalı büyütsün. Bebişler gelince pek aktif olunmuyor.. benim göğüslere üçüncü gün süt gelmeye başladı ama kızım emmediği pompalamaya başladım damla gelmiyordu.. göğüslerim öyle şiştiki ölüyordum ağrısından hastaneye gittik ordada pompa yaptık nafile genelcerraha gittik düzenli sağmam lazımmış yoksa daha şişer kanallar tıkanır cerrahi müdahele yapılırmış .. evde sağıyorum bakalım inş rahatlarım.. böyle bi ağrı yok ya

Kızlar taburcu olmayı beklerken bebisin kanda enfeksiyon cikmis kaka yemis dediler 5 gun yogun bakim ozeldeyiz diye bizimkiler devlette kan testi yaptiralim dediler napcaz bilmiyorum

Çok geçmiş olsun. Bizim yavru da doğduğundan beri özelde yoğunbakımda. Kimlik işlemlerini yaptırıp sgk kaydını hallederseniz yoğunbakım süresiz ücretsiz oluyor canım. Allah şifa versin

Ay ciddmisin. Ben armut.comdan araştırdım daha pahalıya geliyodu sonra arkadaşın tavsiyesiyle bulmuştum nakliyatçıyı oda o fiyata geldi işte. Şimdi nakliyatçı tutmıcamya bi şekilde hallederiz

Bunu da notlarıma aldım sağol canım :) Anne sütü inek yoğurdu ile mayalanıyor yani.Eee farklı şeyler değil mi?

Biraz kıvamı farklı oluyor tabii ama oluyor yani.. devam sütü ile mayaladım ben o bile tuttu güzelce biraz daha sıvı tabii :) bebeğin yiyeceği kıvam oluyor. Bende bu tarifi aptamilin sitesinde görmüştüm normal inek sütünden yiyeceğine anne sütünden ya da devam sütünden yemesini tercih ettim :) evde yaptığımız yoğurdun bi tık sıvısı

Sağdıkça rahatladım biraz, dediğin gibi sütten oluyor herhalde. Annem de göğüsler ilk süt dolarken acır dedi. Kırk çıkana doğru alışırmış. Üçüncü gün geldi sütüm elhamdulillah.

Bebeğimi sütle besliyorlar şuan. Solunumu hala tam iyileşmediği için biberonla beslenirken çok yoruluyormuş. Beslenme hortumuyla daha rahat alıyormuş. Biraz daha rahatlamasını bekliycez sanırım. Bugün belki kucağıma alabilirmişim..

Sen nasılsın canım? Beklemeye devam değil mi

OxyGeN canım geçmiş olsun kuzuya. Sen hastaneyle konuş kimliğini çıkarıp kaydı yapılınca ücretsiz diye biliyorum ben de. En kısa zamanda enfeksiyonu geçer inşallah

Ay ne guxel senin günü erken vermiş keske bana da erken gun verseydi stres olmazdim bari sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebisinı darısı da bize olur
Amin canııımm hepimiz için inşallah.. Ama dediğin belirtiler bende de var altım çıkıcak sanıyorum yürüyemiyorum. Bide 2 gündür belim batıyo acayip yürürken falan.. Çok korkuyodm gününden önce gelicek diye. Sen yorma kendni sakın. Olabldiğnce uzan dinlen müzik dinle çok iyi geliyor. Doktorm bana merdiven fln çıkma ayakta kalma demşti. Bide bnmki erkenden girdi kanala. Zorluyoda zorluyo :)

Anladım canımm :) sondayı bana uyuduktan snra takacaklarmş öyle dediler içim rahatladı azda olsa. Bu uyuma uyanma evren nasıl oldu :) sanki uyuyp uyanamycakmışm gbi geliyo bana

Anladım canımm :) sondayı bana uyuduktan snra takacaklarmş öyle dediler içim rahatladı azda olsa. Bu uyuma uyanma evren nasıl oldu :) sanki uyuyp uyanamycakmışm gbi geliyo bana

Benim spinal anestezi canım. Ama daha önce 2 genel ameliyat geçirdim. Normal ilacı verdikleri gibi uyuyorsun. Ben uyanırken ortalığı birbirine kattım o ayrı ama normal yani uykudan uyanır gibi uyanıyorsun. Sadece o an yok kara boşluk :) başı sonu hatırlıyorsun o kadar. İstem dışı saçma sapan bağırıp konuşabiliyorsun ki bende oldu :) kalkma yat dediklerini hatırlıyorum ama gözlerim açık değildi zaten başında biri oluyor gözümü açınca bekleyen hastane görevlilerini görmüştüm :) iyice ayıkınca odaya götürüyorlar seni. Sezaryen eminim daha kısadır ben 6 saatlik bir operasyon geçirdim narkozum da ona göreydi tabii

38 bitince yaptı kuzum, 32 den beri de 38 i doldur öyle bakcz diyordu. Onun aklımdadır zaten ama yine sor istersen. Daha erken senin için yani

Genelden memnun kaldım çabuk ayıldım gerçi uyandığımda ağlıyodum :) ama öncesinde de hiç panik yapmadım ekip çok iyi güle oynaya hazırladılar ne sonda takıldı ne başka bi işlem girdiğim gibi hızlıca halledip iyi uykular dediler tabi ameliyat sonrası biraz ağrılı ama ağrı kesici yapılana kadar katlanıyosun sana da hayırlı dogumlar inşallah :)

Doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum bayanlar. Bekleyenlere de hayırlı kavuşmalar diliyorum. Ben de doğum yaptım çok şükür. Rabbime şükürler olsun.

Gözün aydın canım :)) sağlıkla büyüsün:)) normal mi yaptın sezaryen mi?

2 gunum kaldi hâla bakmadı doktor salı günü yatis olacak ayni gun bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…