Sagol canim yenidogan yogun bakim ucretsizmis ama pamugum olmadan eve gidicemOxyGeN canım geçmiş olsun kuzuya. Sen hastaneyle konuş kimliğini çıkarıp kaydı yapılınca ücretsiz diye biliyorum ben de. En kısa zamanda enfeksiyonu geçer inşallah
Gözünaydın canım güle güle büyüt bebeğiniKızlar 07:07 de kızım geldi normal oldu ama zordu
Allah yardımcın olsun canım,hayirlisiyla eve gecin insallah en kisa zamandaKızlar bebisimin yatısı yapildi enfeksiyon yuzunden kızım Asel icin dua edin teyzeleri
Cok sagol canim deniycem bende allah razi olsun bebislerimiz huzurla buyusun insallah oglum kolikti cok korkuyorum buda ayni olmasin cok zor oluyor
2 gunum kaldi hâla bakmadı doktor salı günü yatis olacak ayni gun bakacakKızlar günaydın benım bugün 37.hafta bitti yarın 38 e gircem insallah 37+1 olucam yani....Henüz doktorum catı muayenesi falan yapmadı sizlere ne zaman yapıldı ya da hala benım gibi yapılmayan var mı? Ne normal olcak diyor ne sezeryan sanırım catı muayenesi olmaması sebebeiyle...
Aynen bende olabildiğince ayakta durmamaya çalışıyorum korkuyorum :) dediğin gibi bebek baya bi zorluyor son aylar hiç gecmiyo ve çok zormuş hayirlisiyla alırız inşallah bebislerimizı kucagimizaAmin canııımm hepimiz için inşallah.. Ama dediğin belirtiler bende de var altım çıkıcak sanıyorum yürüyemiyorum. Bide 2 gündür belim batıyo acayip yürürken falan.. Çok korkuyodm gününden önce gelicek diye. Sen yorma kendni sakın. Olabldiğnce uzan dinlen müzik dinle çok iyi geliyor. Doktorm bana merdiven fln çıkma ayakta kalma demşti. Bide bnmki erkenden girdi kanala. Zorluyoda zorluyo :)
Ben ordan almiştim uygunken suan fiyatlar nasildir bilemiyorumKızlar bebek bakım ürünlerini alabileceğim internet sayfası arıyorum. Hepsiburada ayrı ayrı kargo ücreti istiyor. Var mı bildiğiniz?
Çok sevindim bebeğini kucağına alacağına.Bebeğini de yakında emzirmeye başlarsın inşallah.Emzirince göğüslerinden süt daha iyi boşalır böyle dolup acımaz.Ben de iyiyim Hamdolsun.Beklemeye devam ediyorum canımSağdıkça rahatladım biraz, dediğin gibi sütten oluyor herhalde. Annem de göğüsler ilk süt dolarken acır dedi. Kırk çıkana doğru alışırmış. Üçüncü gün geldi sütüm elhamdulillah.
Bebeğimi sütle besliyorlar şuan. Solunumu hala tam iyileşmediği için biberonla beslenirken çok yoruluyormuş. Beslenme hortumuyla daha rahat alıyormuş. Biraz daha rahatlamasını bekliycez sanırım. Bugün belki kucağıma alabilirmişim..
Sen nasılsın canım? Beklemeye devam değil mi
Inşallah yürüyüş yapmaya çalışıyorum sürekli.plates topunu da deneyeyim.inşallah hayirlisiyla kurtuluruz sıcaklar da bastırınca cok yordu artıkGerilme olum tam 40+0da gelmisti icerdeki 1 gun cok kiymetli skma canini o gelecegi zamani bilir. Bol yuruyus plates topu ve ananas rahim.kasilmalarina yardmci olur insaallah bi nefeste kurtulursun.
Aminn sagol kuzum sagsalim kavusun insallah sizde :)Sevindim sainlesmesine canım çok zor Güle güle büyüt sağlıkla bebeğini darısı bana benim gibi bekleyenlere inşallah kavusuruz inşallah
Doğru söylüyorsun canım zaten gününe kadar gelirse bi ihtimal denerim diyorum ancak kordon dolanmasi çatı dar olayı tereddüt ettiriyor ben başından beri en ufak riske atmam normal doğum diyerek bebeğimi dedim korkum ondan yoksa doğumdan korkmuyorum hatta dediğin gibi ameliyat fikrinden daha çok korkuyorum ama işte on tane de dogurmucam diye çok takılmadım o fikre deN nessli002elmol kızlar normal doğum denesek mi diye yazmışsınız.Ben şahsen bir zorunluluğunuz yoksa normal doğumu tavsiye ederim.Belki kolay bir normal doğumunuz olur.Eltim 4 normal doğum yaptı.Yırtık, kesi dikiş hiçbiri olmadı.Epizyotemi olsa da ameliyatla kıyaslanmaz.Ameliyat sonrası çok sıkıntı çekmeyenler olsa da yine de ameliyatı tavsiye etmem.Ameliyat büyük bir şey.Bir de sezaryenden sonra normali isteseniz de bir daha normal doğum şansı pek vermiyorlar Türkiye'de maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?