2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel Pazarlar kızlar
Çok takip edemiyorum iki çocukla ama,
Bebişlerini kucağına alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, Sea41 OxyGeN dualaeımız sizlerle, hayırlısıyla gelecek kuzularınız, moral bozmak yok, sizin pozitifliğinize sütünüze ihtiyaçları var,
Bekleyen arkadaşlara da kolaylıklar, gebişliğin tadını çıkarın bu taraf çok güzel ama meşakkatli

Cok sagol canim deniycem bende allah razi olsun bebislerimiz huzurla buyusun insallah oglum kolikti cok korkuyorum buda ayni olmasin cok zor oluyor

İşe yaradı mı canım kimyon rezene?
Günde 3kereye kadar içiyorum ben, şimdi Melisa papatya da ekliyorum akşamları

2 gunum kaldi hâla bakmadı doktor salı günü yatis olacak ayni gun bakacak

Kızlar bebek bakım ürünlerini alabileceğim internet sayfası arıyorum. Hepsiburada ayrı ayrı kargo ücreti istiyor. Var mı bildiğiniz?

Aynen bende olabildiğince ayakta durmamaya çalışıyorum korkuyorum :) dediğin gibi bebek baya bi zorluyor son aylar hiç gecmiyo ve çok zormuş hayirlisiyla alırız inşallah bebislerimizı kucagimiza ,

Çok sevindim bebeğini kucağına alacağına.Bebeğini de yakında emzirmeye başlarsın inşallah.Emzirince göğüslerinden süt daha iyi boşalır böyle dolup acımaz.Ben de iyiyim Hamdolsun.Beklemeye devam ediyorum canım

Kızlar yarım saat önce geceden beri hafif olan adet sancısı hissi inanılmaz şiddetli şekilde karnıma bacaklarıma girdi kivrandim ne yapsam geçmedi beş dakika kadar sürdü yavaş yavaş geçti şimdi kuş gibiyim gram sancı yok ama karnım beton gibi yine tekrarlicak mi bekliyorum bakalım

Gerilme olum tam 40+0da gelmisti icerdeki 1 gun cok kiymetli skma canini o gelecegi zamani bilir. Bol yuruyus plates topu ve ananas rahim.kasilmalarina yardmci olur insaallah bi nefeste kurtulursun.
Inşallah yürüyüş yapmaya çalışıyorum sürekli.plates topunu da deneyeyim.inşallah hayirlisiyla kurtuluruz sıcaklar da bastırınca cok yordu artık

N nessli002 elmol kızlar normal doğum denesek mi diye yazmışsınız.Ben şahsen bir zorunluluğunuz yoksa normal doğumu tavsiye ederim.Belki kolay bir normal doğumunuz olur.Eltim 4 normal doğum yaptı.Yırtık, kesi dikiş hiçbiri olmadı.Epizyotemi olsa da ameliyatla kıyaslanmaz.Ameliyat sonrası çok sıkıntı çekmeyenler olsa da yine de ameliyatı tavsiye etmem.Ameliyat büyük bir şey.Bir de sezaryenden sonra normali isteseniz de bir daha normal doğum şansı pek vermiyorlar Türkiye'de maalesef

Doğru söylüyorsun canım zaten gününe kadar gelirse bi ihtimal denerim diyorum ancak kordon dolanmasi çatı dar olayı tereddüt ettiriyor ben başından beri en ufak riske atmam normal doğum diyerek bebeğimi dedim korkum ondan yoksa doğumdan korkmuyorum hatta dediğin gibi ameliyat fikrinden daha çok korkuyorum ama işte on tane de dogurmucam diye çok takılmadım o fikre de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…